friskare än i går

ja som överskriften sa så är jag friskare än i går. nu har jag bara hostan kvar men det kommer ta ett tag innan den försvinner. men det är bara så typiskt att man blir frisk lagomt så att man inte slipper skolan. jag har nu varit sjuk en vecka VARFÖR kunde jag inte vara sjuk några dagar till så jag slipper skolan. som mamma skulle ha sagt "så ska man inte tänka"

ikväll ska jag vara med josse. äntligen kan jag vara social. jippi =) ni där ute kan inte fatta hur glad jag blev när jag fick smset från josse och jag kunde ÄNTLIGEN svara JA =)

klagomedelande

jag är än sjuk. ja jag är i alla fall inte förkyld längre. men nu har jag jätte ont i halsen. jag är hes och har ont i huvudet. jag är så less på alla som är nära mig. men det skulle ni också vara om ni var sjuk i en vecka. kan inte fatta attv det redan snart har gått hela lov veckan.

det jag skulle ha gjort på lov veckan.

äta midda med kusiner (klar)
sy
gå på stan med en av mina kusiner
gå på hockey (japp)
träffa Donna
göra slingor på josse
skriva på berättelsen (halft klart)
läsa flyga drake
läsa klart mina böker och skriva reflektion om dom (har snart läst ut den första)

det posetiva med dagen var att dom  äntligen har tagit bort fläckten. nu är det äntligen tyst i huset.

kan någon strypa honom

jag är än sjuk. i natt blev sämre. så jag har knappt någon röst idag. men jag har inte feber längre i alla fall. så jag har inte gjort så mycke idag.

jag fattar inte varför skolan är fixerad att prata med mammaor. för andra gången har dom skikat post som ska till mamma med adressen till pappa. anett har också ringt till pappa och sökt mamma. vad är problemet med att prata med pappor. har inte pappor rätt att prata med lärare?

min bror går mig på nerverna också. jag är så trött på att ha han hemma och ränande hela tiden. jag vill vara ensammen någon gång så jag får göra vad jag vill. men

=)

jag är nu oficielt frisk. eller nästan i alla fall. jag har bara lite snuva kvar. men det kommer att hänga kvar en tid till så det kan jag inte räkna som.

jag har inte gjort något idag. för jag har haft "karantärs dag". jag har sett på tv och suttit vid datorn typ hela dagen.

kan man hata hantvärkare eller. imorse kl 7 så kom luckmotören för att sätta in skåpluckorna i köket. VEM vill vakna till borljud sju på morgonen. inte jag i alla fall. men man ska alltid se det posetiva i det negativa. vi har nu nya luckor. dom vi hade före var FULA och GAMMLA. vi har nu vita gammeldags luckor som är tysta på köpet och inte har klämmrisk

inte bra

jag mår dåligt än. min bästa vän nu är halstableter och näsdukar =). men det känns som att det håller på att gå över (hoppas på det i alla fall).men jag ska ändå på hockey i kväll.

jag kan medela att den dumma fläckten ska vara kvar minst tills på fredag. jag hoppas att vi får ta bort den då så att jag ska få sova bra igen. dom var och kollade idag och det var än fuktigt. jag hoppades på att det skulle vara tort men men man kan inte få allt.

kan någon förklara

imorse när jag vaknade så var det en fundering som kom upp. jag har grubblat på det sen dess. jag undrar om någon av minna kära läsare som kan förklara för mig. det här fundreade jag på "varför lyckas jag alltid bli sjuk när vi är ledig eller ska göra något kul"

ja jag som alltid är frisk har igen lyckas bli sjuk på ett lov. jag sdka försöka kurera mig tills i morgon. men jag måste kämpa i kväll också för minna kusiner från södra sverige ska komma och hälsa på. men jag vet inte om jag bkommer att orka att vara social.


hej

 
nu är det söndag och snart börjar den nya veckan. men nu kommer jag att vara ledig. tjoho men det kommer att gå fort som synd är.

idag har jag laddat om från i går. jag har också packat och farit till pappa. upptäkte att den dumma fläckten är kvar. men jag håller tummarna att vi ska få ta bort den i morgon.

umeå

imorse ringde klockan 6,50. det var bara att kliva upp lite drygt var det men det kändes ändå som att man skulle gå till skolan. vid halv åtta gick jag hemifrån för att vara nere på busstationen åtta. där mötte jag upp josse. sen satte vi oss på en buss mot umeå det tog två timmar upp. det var lite drygt men gick ändå ganska fort. sen var vi på stan i sex timmar. som  gick oväntat fort. vi skulle igentligen vara där en timme till men både jag och josse var less, hade ont i benen och hade shoppat klart vid tre. så vi åkte hem då. vi känade en halvtimme och tio kronor på det. men men. jag kom hem nys det är typ tio timmar sedan jag for och dom är dom snabbaste timmarna i mitt liv.

ps jag digga lagerhouse =)

nu har vi lov =)

dagen har gått långsamt. det är troligen för att man har längtat till lovet. men nu har vi lov =). om jag ska vara ärlig så känns det inte så stor skillnad än igår.

efter skolan idag gick jag och josse och fikade.

bra

 

provet idag gick ganska bra. jag hade inte förväntat mig att det skulle gå super så jag är nöjd. det gick i alla fall inte åt skgen. det som var jobbigt var att det var konstiga frågor som man fick lov att tänka på vad han ville att man skulle svara och att det var JÄTTE varmt i klassrummet.

mammma gick nyss. hon hade vunnit biljet till modos martch idag. jag hoppas att dom vinner för hon har knappt som det värkar nu så kommer dom att förlora.


trött

gud va trött jag är idag. jag fattade inte att det var redan morgon imorse när väckaren ringde. alvaligt så trodde jag att någon hade ställt om den för att retas. jag håller på att bli förkyld igen. ovanligt va? imorse hade jag typ ingen röst jag fick lov att värma upp stämbanden innan rösten kom. jag var lite orolig för att vi skulle ha redovisning och då måste man förtusan ha röst så att dom hör en.
men det gick bra och rsten är kvar än. men jag har fasligt ont i halsen. men men det får man inte känna efter.
nu sitter vi i biblan och fördriver tiden. som vanlit så har vi ingen lektion bara för att man arbetar flitigt. men jag och trolignenjosse och ville är ganska vana nu så det spelar ingen roll.

jag är grymmt laddad för provet i eftermiddag. jag trodde att jag skulle må dåligt och ha ångest över att jag inte kan ett skitt. men facktist så är jag lungn och är inte orolig över provet. men det kan vända snabbt.

jag hoppas att ni har det bra.

.


jag känner mig lite ensammen men jag är ganska van nu. igentligen har kjag inte så mycke att skriva om. det har ju inte varit något idag. vi hade en lektion med tand eva. det var ganska intressangt men jobbigt för man fick sitta tyst i en och en halv timme.

jag vill ha den här börsen men i svart. problemet är att den kostar lite. men jag VILL HA DEN

svart

gud vad mörkt det har blivit på kvällarna. för bara några veckor sedan så var det för tusan ljust denna tid på kvällen. men för mig så är mörkret välkomen. jag tycker att det blir så mysigt då. man kan tända ljus och mysa inne. sätta sig i soffan vira in sig med en filt och läsa en spännade bok. gå ut och njuta av kylan och bara vara här och nu. det tycker jag att mörkret för med sig. men det som är så jobbigt är att det också är mörkt på morgonen när man måste kliva upp. men jag sover mycke bättre på hösten och vintern för att det då är mörkt.

berätta inte!!!!!

vi har inte gjort något på skolan idag och då är jag alvalig. vi har haft tre lektioner och två av dom har vi gjort klart vårt arbete. så vi fick typ sluta halv ett. jag väntade med ville på hennes skuss. sen gick jag ner på bilskolan och gjorde lite teori. jag har också övningskört med min bror. vi for och tränade på fickparkering. det var supper kul men olagligt igentligen men ingen kommer att få veta. om inte  ni berättar.måndag med suck och stön

ny vecka med nya tag. om det bara kunde vara så bra.

jag mår psykiskt dåligt. troligen är det prestations ångest inför provet. så igentligen vill jag bara dra en påse över huvudet och gå och sova och inte vakna innan fredag eftermiddag. men det skulle troligen inte göra saken mycke bättre. men så känner jag i dag i alla fall. det som har orsakat det här är att vi har ett svårt prov som jag vill ha bra betyg på. på köpet har vi ett läxförhör, två redovisningar, ett arbete ska lämnas in och tre böker som jag måst läsa och skriva om. det måste jag göra också.

jag träffade killen jag var käri idag. jag pratade tom med honom. grymmt stolt =). men det skulle inte ha gått lika bra om jag hade träffat honom för ett år sedan då jag var galen i honom. nu bär jag bara inponerad över hur han hanterar saker.

vilo dagen

idag har jag inte tagit det direkt lungt.

jag vaknade vid nio. då började jag att plugga lite på aktiekunskaps provet. vid halv elva så klev jag upp och åt frukost. sen blev det att packade och stor städade. innan jag for jag till mamma. som tur är så bjöd hon på fika innan hon for och jobbade. då fortsatte jag att plugga. när min bror kom så bytte jag pluggandet med att göra läxor. jag gav nyss upp med skolarbetet. nu tänker jag inte göra nå mer idag.


fest med killarna =)

ja idag har jag måste pluggat. jag har skrivit stödord till aktieprovet. jag skrev det också på postitlappar så ni förstår att det blev några postlappar.

nu har jag och min bror FF så mín bror har dragit hitt massor av killar. jätte kul haha. det är på köpet lantisar som bara pratar om skotra och bilar. men jag får lov att hälla ut.

ledig

nu är det HELG äntligen =). eftermiddagen gick faktist ganska snabbt. jag fattar inte att tre lektioner kan gå så snabbt.

efter skolan gick vi ner på UH och fikade litre och pratade av oss.

men jagf hoppas att ni får en trevlig helg alla.


bläää

ute så öser regnet ner så man sitter och hutrar om man vill eller inte. men man får väll hoppas på att det är soligt umorgon istället när man äntligen är ledig. men igentligen skulle det bara göra gott om det regnade imorgon också. för jag har så mycke att göra som man bara inte vill ta tid till.

halva fredagen har nu gott. det har igentligen inte hänt så mycke. så jag höver nte direkt berätta om det. just nu vill jag att dom tre timmarna som är kvar av skol veckan bara ska försvinna. men sånna drömmar gå alldrig i uppfyllelse.

???

vad har jag igentligen gjort dig?? vad ger dig rätten att klaga på mig? mår du bättre av att göra så att någon annan mår dåligt. jag undrar bara. jag tycker också att det är grymmt fegt att hacka på någon genom internet och att vara anonym. hur ska jag då veta vad jag har gjort för att få höra sånna hemska ord??

du får gärna höra av dig och berätta för mig vad jag har gjort. jag förstår bara inte. jag kan vara trög fattad och därför snälla berätta. varför??


kväll

på eftermiddagen berättaed jag att vi skulle på krishantering. det var faktist ganska kul. jag hed ju typ dissat ut det före men jag blev förvånad att det var så kul. man fick både lära sig HLR och släcka bränder. jag hoppas att man kan komma ihåg allt när man måste ta till det. men jag hoppas först att man inte ska behöva men men ibland händer det man inte vill.

efter vi var klar så kom min bror och hämtade mig så att jag inte skulle behöva åka in till stan och bara vända. så det var ganska snällt av honom.

bättre att vara förberäd att saker händer
än att tänka att det aldrig kommer att hända

hål

hur drygt är det igentligen. vi skulle ha haft matte men nu är läraren inte här. vet inte varför. så nu har vi hål i typ två timmar. vad gör man under den tiden. ja man sitter vid datorn. =(

på eftermiddagen så ska vi har kris hantering. det blir väll att släcka några bränder. vi slutar tre. som tur är så har jag en sån snäll bror som vill och kan hämta mig. så att jag inte ska behöva åka in till stan igen.


.

fick veta i morse att vi har prov i det jobbigaste ämnet jag vet nästa torsdag. jag fattar inte hur jag ska kunna lära mig ALLT tills NÄSTA vecka. men jag får väll inte sattsa på så bra betyg.

jag mår lite halv dåligt idag. mäst så är den gudomliga värk som jag har i hela kroppen. den enda minna vänner har hört av mig är typ AJ och DET GJORDE ONT. =) dom tyckte ett tag att jag skulle sätta mig i rullstol och vara stilla.=) men dagen har gått bra ändå.

på luncen var det så äklig mat så jag, josse och viktoria gick på subwa (stavning typ). jag har alldrig förut ätit där så det det blev premier. men det var ganska goda mackor.

efter skolan blev det så klart stan. mäst för att fördriva tiden tills bussen gå men också för att få insperation för vad jag ska köpa till min bror i födelsedags present.

om någon har ett tips på vad man kan köpa till en kille i tjugo års åldern får ni gärna ge förslag.

fryser

på morgonen idag så hade skolan brandövning. varför måste det alltid vara den kallaste dagen? typ alla på sokolan stod opch hutrade och ville bara gå in igen.
varför kan det inte vara brandövning när det är sommar eller i alla fall när det är varmt.

sista lektionen så hade vi simning. jag hade bestämt mig att jag skulle simma 60 längder. dom första 10 var dom jobbigaste i hela mitt liv. men sen gick det bara och längderna bara flög iväg. jag skulle alvaligt kunna simma 20 till men tiden räckte inte om jag bsklulle med bussen. man jag är nöjd för mina 60.

men efter simningen har jag mått lite dåligt. jag har ont i hela kroppen (troligen träningsvärk) och så har jag ont i huvudet och mår almänt dåligt. det känns som att man har ett tryck över hela kroppen. jag hoppas att det kommer att gå över tills i morgon


galen

jippi nu är det äntliogen en ny vecka. jag fattar inte varför men jag har varit supper glad och på gott humör hela dagen. det är ju inte måndagens fel att man är så trött. så man måste ta vara på den dagen också.

skolan kan kjag säga så här. gud va fort det gick. helt plötsligt (jag är allvalig) så sa josse att vi har lunch. det kändes då som vi nyss hade börjat för dagen.sen var det bara en lektion kvar. fattar ni varför jag inte hinner något på skolan det bara svich och sen är det slut.

efter skolan gick jag på körskolan och blipade lite på datorn. där var jag i nästan 1 1/2 timme. så jag fick springa till bussen.

när jag kom hem så möttes jag av brummandet av tork fläckten. pappa hadre målat så det stinker. men de kommer att gå bort (förhoppningsvis).


=(

 
gud vad jag är less. jag orkar igentligen inte kämnpa mer. jag skulle kunna gå och gömma mig under sängen och inte komma fram innan det har ordnat upp sig. men vad gör det för nytta igentligen.

jag sklle ta fram minna vinter kläder idag. men jag hittar inte minna skor. jag fattar inte var dom kan ha tagit vägen. jag har sökt och sökt. men dom finns ingenstans. ibland önskar jag att man skulle kunna hitta på någon sorts sök apparat som hittade eller ialla fall kan berätta var saker är.
men jag är så less på att allt jag har hos pappa försvinner. tre barnklänningar som jag har fått av min moster är spårlös försvunnen. det är samma ska med minna tallrikar som jag har fått av mamma.

det känns som att det är någon som går och tar mina saker. men vem ska det vara? inte vet jag. men det kan inte heller bara försvinna.

så jag undrar var är dom då?

söndag

ja nu är jag hos pappa igen. det har varit en ganska normal söndag. jag är trött men det kommer jag nog kunna överleva.

jag har igentligen inte gjort så mycke idag. men man behöver inte vara super aktiv varje dag. jag tycker att man ska få ta det lungt minst en dag i veckan för att överleva. så det blev idag.

när jag kom till pappa blev jag jätte glad. för mitt nya bankkort hade kommit. så nu hoppas jag att den kommer att funka. man det kan man inte vara säker alltid.

ont i magen och hungrig =(

 
på förmiddagen gick jag ut och fotade hösten. det blev några sköna bilder men dom får ni se senare när jag orkar ladda upp dom.

jag råkade också hamna på coop forum. det var idag bara 29kr/kg på godis. så skälvklart gick man dit och köpte ett kg nästan.

idag skulle min bror lagga mat. han hade bestämmt att laga lasang (vet inte hur det stavas) och den skulle vara klar fem. men den blev klar vid sex. jag var då värkligen hungrig. men då var den både hård och mycke pepprad. jag som är snäll sa åt min bror att den var supera god. men nu när han ska åka bort i kväll får jag ta något att ät för jag är hungrig än. =(

jag hoppas att er dag har varit bättre. =)

helg HELG!!!!!!

det gick bra på skoljoggen. lite jobbigt men ändå ganska bra. efter det gick vi ner på UH. det var ganska skönt att vara lite trött och sitta där i värmen och njuta. sen for jag hem.

ja nu är det helg ÄNTLIGEN. gud va skönt att få sova ut imorgon.

när jag kom hem så sa mamma att hon hade träffat en person på hennes jobb som visste vem jag var. det är andra gången den här veckan som mamma har träffat någon på jobbet som känner mig. ja den här gången var det en viss elisabet. jag vet en som läser den här bloggen som vet vem det är.

ikväll blir det idol.

jag hoppas att ní får en trevlig helg


bibblan

ja nu har man klarat av skoldelaen av dagen. vi har barahaft två lektioner så det har inte direkt varit jobbigt. sitter nu i bibblan som vanligt. det var hamburgare idag till lunch så jag mår lite illa nu.

snart ska vi gå upp till florabadet och köra skoljoggen. det kommer att gå bra för det är ju inte så långt runt

kallt

 
vi hade ingen lektion. jag gick när det hade gått en timme. då hade han inte kommit så jag tror inte att han skulle komma heller.

jag och ville gick ner på stan och väntade på bussen eller jag skulle vänta på mamma. hon slutade fyra så jag följde med ville ner på busstationen.

sen gick vi hem. åt och städade. så nu har vi gjort helg.

vill ni veta något kul??? TV FUNKAR =)


oooo vad var det

sitter nu på aktienkunskap. undrar bara hur länfe man måste vänta innan man får gå. nu har det snart gått tjugo minuter och läraren har än inte kommit.

det gick bra på idrotten idag. jag och ville gymade. det var inghen där så vi kunde fjanta runt som vi ville.

§§§§§§

jag överlevde!!!!!! jag är inte tv beroende så nu har vi rett ut det.

än så länge har dagen varit ganska normal. inget har hänt som man måste skriva om. eller ja juste det ja en sak kan man skriva om. det är så att min kärra vän och kompanion har blivit sjuk igen?. så jag och ville har fått klara oss själv. men det går det också.

snart bir det idrott och då ska vi gymma om nu inte ville ångrar sig och vill springa. men det är ju en liten risk. =)


kaput

 
gud vad jag har tråkigt. jag som hade planerat att se på arga snikaren eller arlanda. men NEJ då på är tvn kaput eller det är myrornaskrig på alla kanaler. så jag har tråkigt tråkigt TRÅKIGT. någon som kan sända över en händig karl?????
alvaligt så bryter jag ihop snart. det är ingen vettig människa på internet som vill prata med mig. mamma jobbar. jag tror jag blir galen snart. jag vill ha ljud någon att prata med.

om jag har avlidit innan i morgon så vet ni orsaken.


cafe´


föreläsning för att förhindra sånt här

vi har haft  en krisdag på förmiddagen så vi lyssnade på föreläsningar av ambulans, polis, brandkåren, krisgubbe och en från kommun. det var ganska spännade faktist eller vissa delar iaf. men på eftermiddagen hade vi vanliga lektioner så det blev ganska dryggt. men vi överlevde det också.

när jag kom hem gjorde jag lite läxor. jag borde göra några fle men det orkar jag inte göra nu.

nu sitte jag hemma ensamen. ganska skönt att inte ha massor av folk runt en hela tiden. men det är tråkigt också men sånt får man leva med.

ps är sugen på kaffe eller cafe´

kväll

jag har nu kommit fram till att jag har kommit i den tiden på året då jag är trött och dysster. så nu ska jag klaga. jag är trött och har ont i huvudet. jag nu har jag klagat klart då kan vi fortsätta.

efter skolan idag gick jag och josse upp till skyttis. josse skulle springa kopertestet som hon missade förra torsdagen. jag var mer som ett stöd och tid tagare.
när hon hade sprungit klart så gick vi ner till stan. jag skulle gå på bibblan och låna en ny bok så att jag kan överleva ett tag till. det blev iaf tre stycken. så jag vet inte om jag hinner man det måste jag. det var bra böcker så jag kunde uinte välja vilken jag skulle låna.

när mamma kom hem så lagade vi mat. mamma tyckte jag såg ut som en riktig kock i mitt förkläde och hårband och att jag gick och smakade på allt som kockar gör. men så blir det när man har haft hemkunskap med en kock. jag briljerade med mina kok kunskaper.

nu sitte jag här och funderar på vad jag ska göra i kväll. någon som vet om det är något bra pogram på tv i kväll. (andra avenyn är inte ett bra pogram)


höst

ja nu har man lunch igen. jag fattar inte att dagarna kan gå så här fort.

imorse fick jag stressa igen. nej jag försov mig inte. lins faan skapen krongla så det tog typ tjugo minuter att få in dom. vem har tid med det på mogonen. men jag ha ändå till skolan i tid.

vi har typ drygga lektioner idag. så jag är trött trött trött. maten var blääää. så jag är hungrig. men jag överlever troligen ändå.

nu har vi psykologi. jag vet inte om jag kommer att vara kvar på skolan alla andra far hem så varför ska jag vara kvar då. jag går då troligen hem hellre än att sitta kvar här.

ute är det höst så jag börjar fundera facktist på att ta fram vinter jackan. men den ligger hos pappa så då blir det bnästa vecka.

nej nu ska jag gå

ont i magen

 
men gud vad jag är trött. ja men nu har man klarat av den första dagen denna vecka.

det har gått bra på skolan idag. det känns som vi bara har suttit vid datorn hela dagen. men så blir det när man har grupparbete i  både socialomvårdnad och samhällskunskap.

efter skolan gick jag till "tandläkaren". ja ialla fall vad jag har sagt. men jag hatar att juga (så jag ber om förlåtelse) så jag kan nu berätta att jag gick till ödlan och brorsan och klippte mig. jag vet inte om det blev någon skillnad. men det får ni bedömma i morgon. det var i alla fall jätte skönt att gå dit och bli ompysslad ett litet tag. jag vill nu tipsa om att gå dit. dom var ducktiga och snälla. men också var det myssigt och det känndes inte som att sitta på en affär som det gör i vissa andra salonger, utan mer som att gå på en dyrr salong och bli fixad.

när jag kom hem så laggade vi pannkaka och njöt av den. så jag har lite ont i magen. men vad gör man om man får äta pannkaka.en ny vecka

hej hej jag nu har den nya veckan börjat. jag är trött trött trött. råkade försova mig i morse så jag fick stressa för att komma i tid.  jag tycker att jag var ducktig som kom till skolan innan den började. jag tror facktist att jag kan klassa in mig i rekord boken. =)

vi har nu klarat av våra två förtsta lektioner. det har inte direkt varit jobbigt så jagbhar klarat mig.

kanelbullens dag

kom nyss på att det är kanelbullens dag idag. jag som vill äta bullar.

har ni ätit några bullar idag.snart är helgen slut

kan inte fatta att snart är helgen slut igen. det går så fort. idag är jag jätte trött så jag fattar inte hur jag ska orka kliva upp i morgon.

i morse så sov jag ut ganka länge (tycker jag i alla fall). sen packade jag och for till mamma. jag har inte gjort så mycke sen dass.

men gud vad kallt det är ute. det känns som att vintern har kommit. men jag hoppas att höstens värme är kvar lite till.

jag sitter nu och väntar på att mannen och havet ska börja.

hej då

lördag

det jag har gjort idag

  • skrivit på boken. jag har nu skrivit klar den. men nu är det bra att renskriva.innan den är riktigt klar.
  • gjort klart läxan i kreativt skrivande.
  • varit med bror och hjälpt han med att byta däck på bilen.
  • varit ute i det vackra vädret.

det jag borde har gjort

  • städat rummet. det ser ut som ett bombnedslag och då är jag allvalig och har förminskat förödelsen lite. =)
  • packa tills i morgon.

det jag ska göra i kväll

  • se på körslaget. ola ska ju vara med =) och så måste man heja på pontare för att det är här i från.
  • äta äppelpaj. =) mums
  • vara socila med pappa

nu är det helg

ja nu har man klarat av en vecka till. snart börjar det bli jul skrämande va?

när jag kom hem idag var elin och frida här. jag som hade kännt på mig artt dom skulle komma så jag blev inte skockat. men det är lite jobbigt. menm men jag kommer överleva ändå.

nu ser jag på idol jag hoppas att min favorit inte kommer att åka.


kan ni gissa

nu har jag skrivit klart min kreativtskrivande uppgift. jag vill bara kolla om den är bra nog.
kan ni gissa vilen av dom här fyra dikterna som jag hare skrivit.

1 Jag hoppas du inte alls har det bra.
Jag hoppas du ligger vaken som jag
och känner dig lustigt glad och rörd
och yr och ängslig och mycket störd.
Och rätt som det är, så får du brått
att lägga dig rätt för att sova gott.
Jag hoppas det dröjer en liten stund.…
Jag hoppas du inte får en blund!

          2 En vacker stjärna
Som en flygande tärna
En vacker spegel
Som visar ditt segel
En vacker prins
Som ingen tror finns
En vacker ros
Som ger en kärleks dos
 
3 Stjärnorna växer om våren
stora som darrande droppar,
mjuka som levande väsen
med skimrande vita kroppar –
sväller som heliga frukter,
sänker sig nära, nära,
alltför mognande tunga
för spröda himlar att bära.

          4 mörkret ligger jag och hör,
hur klockor dånar utanför
med långa, tunga, jämna slag,
som mörkrets djupa andetag.
De dövar allt och söver allt
och löser tingens dimgestalt
i långa, tunga, jämna dån,
som tanken aldrig lossnar från.
Jag är bland dem som knappast finns
och bara vet och bara minns
det gamla mörkrets hjärteslag,
         som väntar ingen morgondag.

blev det svårt???? =)trött

ja nu börjar man känna att snart är det helg. nu sitter jag på samhällskunskap. jag är lite trött men jag börjar känna atg snart är det helg så jag har börjat varva ner. jag orkar inte kämpa mycke mer. vi ska få sluta tjugo i då ska vi ner på uh och slösa lite pengar på fika men jag har ionte fikat på jätte länge. så jag är förkänt av lite kaffe.

lunch

sitte i biblan nu. vi har lunchrast. snart ska vi har prov i medecin. det är lite drygt men det äår ju första provet för i år. men det kommeratt gå bra. jag hoppas det i alla fall. ni får hålla tummarna.

före lunch hade vi estetisk värksamhet. då fick vi gå ner på museumet och kolla på några utstälningar. jag som riktigt kulturel kunde förtå inebörden av vad dom hade gjort. men minna vänner blev lite trötta efter ett tag märkte jag. så det gick ganska fortatt gå runt där. efter det fick vi sluta vi skulle bara fundera på vad vi tyckte om utstälningen eller något sånt.klar

ja nu har vi haft vår första lektion. det var svenska och det gick bra. vi skulle berätta om våran låt som vi hade valt. det kändes som att det gick super bra. men nu måste jag gå och se vart josse och ville tog vägen.

hej då

skolan

sitter nu på samhällen och försöker att skriva om ekologism. det gå ganska bra men det är lite drygt.
det är första lektionen så jag är ganska trött. men det kommer att gå över.

ute är det svinkalt. jag börjar faktist börja fundera på att ta fram vinterjackan. men det är än för varmt på dagarna så jag får vänta ett tag till.

nej nu måste jag arbeta. hej då

blinka lilla stjärna

igår var jag på stan. det var alvaligt packat där. det känndes som hela ö-viks tjejer. det varinte ens lönt att försöka att gå på gina triko(vet inte hur det stavas). men det blev liten shoping hög närm man kom hem.

idag har jag varit på skolan. det har faktist gått ganska snabbt. på idrotten gjorde vi kopertest. det var ganska jobbigt men det facktist ganska bra. jag sprang hela en minurt snabbare än förra gången.=) sista lektionen hade vi aktie men läraren vara sjuk tror jag? så vi hade ingen lektion.

så jag och josse gick ner på stan för att fördriva tiden. så klart gick vi på gina men jag hittade inget. blev faktist ganska förvånade att dom inte hade några snygga kläder. men men det kan bli bättre längre mot jul. förhoppningsvis!!! senåkte jag hem med josses buss. men det var ganska skönt att gå hem.

kär och galen <3

=) ja nu är jag kär igen. hemligt kär =). jag fattar inte hur en person kan göra med en. just nu vill jag bra skratta och le när personen är mig nära. hoppa och stutsa om man pratar om honom. jag har pratat med personen några gånger men inte många. så jag fattar inte att jag kan bli så kär. men men. när jag sprang idag så var det just han som hejade på mig att fortsätta att kämpa. jag som inte trodde att han visste vem jag var men tji vad jag fick. =) men det finns många problem också som hindrar mig från att vara riktigt kär.


RSS 2.0