sol

jag tycker att det är så häligt att solen äntligen har lockat sig fram från sitt gömställe bakom målnen. man blir nästan sugen att gå ut en sväng. men det blir troligen inte. eller kanske kan det bli att man går liute tidigare när man ska till jobbet så att man kan ta en extra tur. men nackdelen är att mn blir så himmla blött om fötterna. jag hoppas att dom snart kan skrapa bort slasket. men troligen blir inte det av.
jajaj men man kan glädjas över att det snart är vår i alla fall. det tycker jag känns skönt.men men som jag sa nyss så ska jag iväg och jobba snart. det känns så frästande. men man ska se allt posetivt hela tiden. jag har ju bara två dagar kvar tills jag går på lov.

hur många dagar har ni kvar eller har ni redan påsklov?

hejhej

jag hoppas att ni överlever utan att jag bloggar varje dag. det är ganska svårt för min dator funkar än inte. så jag måste läna min brors dator och det blir bara när han är borta.

men det händer inget heller så det kanske blir skönt för er att inte läsa varje dag att jag ska jobba. snart är det påsk och det ska man ha i tanken.

god morgon

nu har även denna söndag kommit. jag håller på att packa för att fara till pappa. det är väll så kul man kan ha det en söndag förmiddag. nu har jag bara kvällar kvar på praktiken det känns ganska skönt. för det är betydligare lugnare på kvällen och då behöver man inte stressa runt.

design

idag har jag fixat desigen på bloggen den förra var så ful. men nu är den nya här. tycker ni om den?
jag har varit ute och gott i det fina vädret. jag undrar bara finns det inte snygga gummistövlar. för jag tror det enda som skulle funka i sånt här väder.

jag ska snart gå ner på stan för att se dileva. jag tycker inte om honom. men man kan ju inte missa när man kan få se honom i värkligeheten. det kan bli ganska kul =).


100327 god morgonnu har man vaknat ur skönhets sömn och förflyttat sig hit. jag är ledig idag som ni märker. men jag har inte planerat något än att göra. jag vill hålla dagen öppen för alla förslag på aktivitet. om det nu blir sitta här hela dagen eller gå på stan i snö ovädret får man se senare.

100326

idag har jag jobbat som vanligt. det har inte hänt så mycke. men jag har i alla fall jobbat min sista dag. så nu har jag bara kvällar kvar och det kommer nog gå bra också.

men men nu har jag inget mer att säga.

100325 prov

nu har man klarat av ännu en arbetsdag. men jag fick gå tidigare för att göra ett prov i hälsopedagogik. men det gick som det gick. jag kan och vill inte erkänna att jag kanske skulle ha tränat lite till. men men nu är det gjort i alla fall.

efter provet gick jag, josse och ville på UH för att prata av oss lite innan man skulle åka hem.


100324

urs vad tiden går. jag hoppas att jag kommer bli bättre på att blogga när praktiken är slut. men tills då får ni nöja er med att jag skriver när jag har tid och lust.

idag har jag jobbat hela dagen så jag är ganska trött. men det får man vara. jag har också tränat på provet som jag har imorgon. men igentligen vet jag än inte vad jag ska kunna. så jag hoppas att provet blir så lätt som man tror.

100322

idag har jag jobbat som vanligt. men nu har jag äntligen gått på helg ledigt till på onsdag morgon. jag har inte så mycke att berätta om så ni får nöja er med ett kort inlägg idag.

hej så länge

tillbaka

ja som överskriften säger så är jag nu tillbaka. den veckan som har gått så har jag jobbat 6 av 7 dagar så jag är ganska trött. men jag ska jobba imorgon innan jag går på helg i en dag. haha =). annars så har det bara varit lugnt. man orkar bara inte göra så mycke när man jobbar så mycke som jjag gör.

i fredags så träffade jag handledaren från skolan för att ha halvtids bedömning. ja det kanske inte blev så bra som jag ville men jag ska få högre betyg på nästa. onsdags så var jag inne på skolan för att ha en lektion. så dagen blev ganska dryg pga att jag jobbade kväll också. men men man kan ju inte göra så mycke åt saken

hej

som ni vet så är jag ute på praktik. så min ork att blogga är ganska liten. så jag ska bara ta det lugnt här på bloggen. men jag berättar om det händer något. men annars så är minna dagar ganska lugna.

jag kommer troligen börja blogga igen på söndag. men hej så länge

100314


idag blir det en sån där tråkig dag när man flyttar. men sånna dager blir det bara ibland. men först ska jag ka lite kaffe och bara njuta avdric vädret som jag nu har tjattat hela veckan om men man kan bara inte prata för mycke om den.


halllååååå

har ni dött eller?????

eller har jag bara blivit så tråkig så ni inte vill läsa eller komentera =(

100313

 
hejhej

idag har jag varit med josse och hennes familj i solberg. det var hur härligt som helst. men om man ska klaga så var det att det var så isigt. men men det var så liten sak så man kan ju inte klaga så mycke på det. vädret var bra det var inte så kallt. det var lagomt blåsigt och lagomt med folk.
jag hoppas att ni har haft en lika bra dag som jag.

snart ska jag se på melodifestivalen. dom jag tycker är bra är ola,salem, saade och anna. jag tror och hoppas på att ola vinner för jag bara är så beroende av pianot i låten. vilken tycker ni ska vinna och är bäst?


100312

hejhej

urs vad jag skriver sent men men så blir det när man har fullt upp. idag har jag varit på benen och hållip på heltiden. först imorse så började jag på en läxa som ska vara klar på torsdag. sen tog jag en promenad i det fina vädret. när jag kom hem igen så började jag baka som jag hade lovat mamma. sen lite matlagning. när jag hade ätit så fortstte jag på läxan.men jag tror den är klar nu. efter det tog jag en tur till bankomaten för att ta ut pengar till imorgon. när jag kom hem så ringde jag pappa för att förvarna honom. sen var det att söka rätt på väska jag ska ha och nyss landade jag i soffan äntligen.

jag så har min dag varit. nu ska jag ta det lugnt och ladda inför i morgon.

god natt

100310


idag har jag bara tagit det lugnt. jag har börjat på en läxa som jag ska ha gjort klart till på torsdag nästa vecka. så jag har tid kvar på den än. jag har inte så mycke mer att berätta så ni får nöja er med ett kort inlägg idag.


so sick

And I'm so sick of love songs
So tired of tears
So done with wishing you were still here
Said I'm so sick of love songs so sad and slow
So why can't I turn off the radio?100309

god morgon

har sovit super skönt i natt så jag fattar än inte att hela natten har redan gått. men men ska snart ut och gå en sväng. jag måste bara fortsätta lyssna på boken jag har fått av mamma. jag kan bara inte släppa den. det posetiva med att ha en lyssnings bok är att man går ut när man lyssnar.
annars vet jag inte vad jag ska hitta på idag. men det kommer nog gå bra det med.

hemma

 
nu är jag hemma igen. jag fick bara lov att ta en lång promenad i det fina vädret. man måste bara njuta av vädret när det är så här fint. det känns näste som att det är vår nu. men jag kan slå vad om att det kommer komma mer snö eller kyla innan våren är här på riktigt. men man ska ju njuta ändå så länge värmen varar.

körningen gick super bra. det hände inga misstag som var för stora. och det är ju tur.

jag sitter nu och håller min sjuke bror lite sällskap. det känns nästan som att man jobbar när man är med honom ibland. jag måste springa och hänta saker åt honom typ hela tiden. men man får hoppas att han blir frisk snart.


100308

god morgon

nu är jag tillbaka efter min lång helg. jag kan alvaligt inte fatta att det redan nhar gått två veckor av praktiken. men gud va fort det igentligen går. men nu har man i alla fall lov och det är så skönty. jag fattar inte hur jag skulle har överlevt om jag skulle ha lovet sist på praktiken.

jag ska snart ner på stan en sväng. sen blir det väll bilskolan innan man beger sig hem igen.


100306

hejhej
gud vilken dålig uppdatering det är här. men jag har jobbat så jag har bar inte hunnit vara in på internet. jag är just nu inne i min kvälls helg så jag jobbar kväll fre lör och sön. så jag hoppas att ni fattar. men snart kommer lovet och då kommer jag blogga. det lovar jag.

som jag sa så ska jag snart iväg och jobba. men jag skulle hälre vara hemma just nu men man får ju lön och då är det bara att pallra sig i väg.

hur går det för er då?

100303

nu har jag helg till på frdag. kul va =) =). såjag är ledig i morgon som ni fattar. då blir det att åka in till stan för att göra det man måste på sin lediga dag.

idag har jag jobbat som vanligt. jag kan inte fatta att det snart är lov. har det värkligen redan gått två veckor av praktiken? urs va fort har gått igentilgen.

100302

trött trött trött. men så ska det bar vara för det bästa med det är att man sover bra. idag har jag varit på jobbet hela dagen. det har varit ganska långsamt men sånna dagar ska finnas också.

nu är jag hemma för att ta det bara lugnt. det är en dag till att jobba så man kommer i säng ganska tidigt.

100301

idag har jag jobbat. så det har inte hänt så mycke som man kan berätta om. på eftermiddagen så hade dom apt det var inte direkt det roligaste men men man kan ju inte göra roliga saker hela tiden.


nej nu ska jag göra något vettigt. hmm men vet inte vad. =)

RSS 2.0