söndag

Sitter just nu på balkongen med lilla linus och har det gott. Men värmen försvann tyvärr igår så det har blivit ylle strumpor och koffta för att hålla värmen. Men vem kan klaga när man ändå kan ha det ganska mysigt.

Idag har jag inte gjort många knop men jag har i alla fall förflyttat mig till mamma så jag är på plats för veckans jobb. Sen har jag också hunnit springa ner på kyrkogårn och tänt ljus för det som har hänt i norge. Helt ofatbart enligt mig att man kan göra det som hände i fredags och jag känna den sorg som alla dom som har misst någon i detta känner. Jag har också en barndoms kompis som bor i norge just nu och henne har jag inte hört något ifrån sedan i torsdags så jag håller än tummarna på att hon snart kommer höra av sig så att jag vet att hon är i liv. Jag vet att hon bor ganska nära oslo så jag hoppas att hon inte var inne i centrum när det hände. Men jag får vänta och hålla tummarna på det bästa.


inte ett smack

idag har jag inte gjort så mycke. har  mäst tagit det lugnt pga att det har varit så varmt idag. men jag har i alla fall hunnit med att
- hjälpa pappa med att snickra
- bada våran hund
- ramla i sjön och bli dyngblöt
- få värmeslag

och kanske mycke mer
vad har ni gjort idag?

bad o besök

Hallo idag har det hänt massor. Först imorse eller på förmiddagen så var jag och josse iväg och badade. Det var mulet så jag kan ju inte säga att det var super varmt i vattnet och man blev inte heller direkt varm av att vara på land, men vi hade ganska kul ändå. Sen ringde resursplaneraren och lämnade ett röstmeddelande och undrade om jag kunde jobba ikväll. Men innan jag hade upptäkt det och fått tag på henne så hade hon hittat någon annan.Men tur av att jag inte fick jobba så fick jag istället träffa två av mina kusiner och kusinbarn. Så jag är super nöjd ändå över att jag inte fick jobba.

ingen promenad

Ne som jag nyss skrev ovan så blev det ingen promenad jag har på något konstigt sätt inte kommit ur soffan än och jag tror nog att det är lite försent nu.
men nu ska jag i alla fall stänga datorn och tacka för idag så hörs vi imorgon istället.


hemma

Nu är jag hemma från jobbet och jag har också hunnit med att äta lite. Men nu ska jag mysa ner mig i soffan och inte röra en fena på hela kvällen. Ja jag borde fara ut och sprina eller promenera i alla fall för att få luft och röra på mig. Men jag får väll överväga om det blir mys eller promenix och sen mys (orkar inte springa).


vänner

Ta aldrig någon för givet.

Ha alla dina vänner nära ditt hjärta,
för du kanske vaknar en dag och upptäcker att du förlorat en diamant
när du var för upptagen att samla på stenar.

Det är bättre att ha flera diamanter än många stenar

badat

Gud ett under har hänt idag jag lilla sandra har badat för första gången i år. Förra året badade jag inte en enda gång. Men nu har jag badat och om jag får hålla tummarna så kommer det bli en gång till i alla fall här i sverige =). Men jag kan meddela att enligt mig var det svin kallt i vattnet men det är väll aldrig varmt i själevad???? (jag vänder mig till dig josse du som har bott här hela ditt liv)Det är det jag har gjort idag synd att du jobbade idag josse =(   
Men på fredag gäller det =)

god morgon på er alla. pga att man inte kan mobilblogga på blogg.se om man inte har en iphone så får ni nöja er med en lång övertext :-)


twitter

om någon är intresserad så har jag nu börjat twittra. mest bara för skojs skull men sen får vi se hur ofta jag kommer uppdatera.

tisdag

ber värkligen om förlåtelse av alla er som följer min blogg konstant. jag tycker att ni är otrolig som går in och kollar på bloggen varje dag. men jag har inte haft tid och prioriterar troligen inte att sitta vid datorn nu när det är sommar och man är mer ute än inne.

men som jag ofta brukar göra så lovar jag att försöka att blogga varannan dag i alla fall.

hallo sitter just nu på balkongen och har det gott. hoppas att ni har det bra i sommarvärmen


hallo

Sitter just nu och väntar på att pizzan ska bli klar så man får någon mat i magen. Har varit en ganska lugn lördag enligt mig. Om jag ska vara ärlig så vet jag inte vad som har hänt under dag men jag har i alla fall inte hunnit med så mycke idag.

Men det är ganska snönt att ha lugna helger också. För nästa vecka kommer jag inte hinna med lika mycke hemma. För då kör jag en intensiv jobb vecka.

fredag kväll

jag har inte hunnit skriva något sen jag kom hem. men jag ska sammanfatta dagen åt er. imorse så var jag uppe på vårdcentralen och tog vaccin mot hepatid A så att jag kommer iväg på resan och sen så pratade jag med läkaren om min astma (bara en årskontroll).
När jag var klar uppe på vårdcentralen så gick jag ner på stan för att handla LITE kläder. Men jag fick med mig ganska mycke hem så jag behöver nog inte handla nå mer på några månader. I alla fall så sprang jag på stan i nästan fyra timmar, innan jag gick till min brors jobb. Jag fick åka med honom hem i hans snygga bil =).

När jag kom hem så åt jag och sen satte jag mig och kollade på en super bra film som jag värkligen vill tipsa er som inte har set den om. Den heter REMEMBER ME och jag har velat se den ganska länge. men nu hittade jag den på dvd och fick bara lov att köpa den.


vc nästa

Ska snart ta mina saker och gå till vårdcentralen. Hoppas att det kommer gå bra för jag tycker inte riktigt om att ta sprutor eller gå till läkaren. Men vad kan hända det värsta är nog att jag får någon reaktion på sprutan men då är jag väll på rätt ställe i alla fall.Ni får höra hur det gick när jag kommer hem.

orupVem kan missa orup när ham spelar en gratis konsär i ö-vik. Ska snart gå ner och se om man får någon plats, förra året så fick jag och mamma trycka in oss. Tur då att hon gick på krycker så folk tyckte synd om henne och vi fick en skapligt bra plats.

dags att säga HEJ DÅ

Nu ska jag till jobbet och röja runt lite. Så vi hörrs väll när jag kommer hem igen


fotboll

ikväll spelar damerna martch mot usa och som den sanna fotbollsnörden som jag är så ska jag se på den.


jobbet nästaJa nu är det bara ta sitt pick och pack och traska upp till bussen. Jag ska jobba lite så jag får mer pengar i reskassan. Så vi hörrs ikväll när jag kommer hem igen

allsång

Hela familjen samlas i tv rummet. Detta händer inte så ofta men allavligt man kan ju inte missa allsång på skansen. Undra bara om det är några bra artister idag. Men den som lever får se.Brukar du se på allsång på skansen???

hallo

Sitter och kollar på fotboll just nu. Det finns ju inget annat att titta på, så det blev just fotboll denna tisdags eftermiddag eller tidig kväll om man vill kalla det så. Idag har jag gjort massor, ja ni kan inte fatta hur mycke jag har gjort host host. Hehe ne det har inte blivit så mycke gjort idag. Men hur mycke hinner man göra när man sover till 11 och sedan suttit och väntat i en timme på att vårdcentralen ska ringa upp och sedan när dom gör det så kan hon jag pratar med inte fixa det jag ringde för. Så då måste jag vänta en halvtimme till på att en annan kvinna ska ringa upp igen.

Men nu är jag inbokad för att kolla astman och när jag ändå ska dit så frågade jag om jag fick vaccinera mig också och det skulle gå bra. Så jag har slagit två flugor i en smäll och ska bara behöva gå dit på fredag och fixa allt.

Sen är jag väll redo inför 18/8 förhoppningsvis =)

duktig tjej

Idag har jag varit ute typ hela dagen och försökt hjälpa till med vårat bygge som vi har. Jag fick måla så nu är jag lite vit prickig på armarna och det känns som att jag har målarfärg överalt. Men om jag får säga det själv så var jag super duktig.


liten promenade

Ska ut och promenera en sväng bara just för att röra på mig och få luft. Så jag tänkte att jag lika gärna kan slänga in några bilder från bron.


söndag

Nu har jag jobbat klart helgen så nu är jag ledig tills på onsdag mitt på dan. Så det känns ju ganska skönt i alla fall att man kan få sova ut i morgon och bara göra vad man vill. Synd tyvärr enligt mig är att jag inte är ensam hemma. Jag tycker att det är så skönt att bara kliva upp när man vill, se ut som man vill, om man vill kan man gå i nattlinne typ hela dagen utan att någon ska kommentera saken. Men jag får nog vänta tills mamma börjar jobba så får jag nog vara ensammen en dag i allla fall.

nu ska jag bädda sängen och göra klart inför kvällen 

Brun när man är fisblek

Stod nyss i duschen och kollade ner på min fisbleka kropp och tänkte glatt "oj va brun jag har blivit". Jag undrar vad som har gjort mig så brun den här gången. Kanske är det alla min brun utan sol krämer, att jag har solatsolarium eller bara det att jag har suttit ute och pressat tills jag blir röd. Varje år när jag träffar mina kompisar efter sommaren så är jag före glad över att jag är brun efter deppig över att åter igen vara blekast i år igen. Men det är ju bara så när jag har fått anlaget att vara just FISBLEK så kan man inte bli lika brun som man vill. Men jag försöker ändå varje år att bli lika brun som dom jag har runt mig. Men det som händer mig om jag är ute på stranden och pressar en hel dag är nog att jag kommer hem mer röd än brun.

Så idag när jag stod där och kollade på min bruna fisbleka kropp kom tanken om det värkligen är värt att försöka bli super brun och lägga massa timmar på det bara för att träffa någon som har normalt lätt att bli brun och bli besviken över att man inte är lika brun som den.

Som en person sa till mig "så brun som du är på sommaren, så blek är jag på vintern"
Minns inte riktigt vem som sa det men jag har mina små aningar om vem det är ändå. Så om någon känner igen det så vara glad att ert uttryck om min fisblekhet fick vara med här på bloggen =)Så jag tror allvaligt att jag ska börja vara stolt över att vara fisblek. Jag ska sluta föröka bli brunare än mina vänner och istället försöka bli brunare än vad jag är på vintern, det är ju istället ganska lätt. jag undrar bara hur lång tid det kommer gå innan jag smetar in mig i massa brun utan sol igen eller kollar avunsjukt på någon som är super brun.
 

RSS 2.0