onsdag

idag så har jag varit hemma hela dagen. jag hade igentligen föreläsning idag mellan 8-10 men när min väckare inte ringde i morse så var det inte mycke att göra. så jag tog o pluggade idag, gick väll inte så super bra juag hittade på allt för mycke annat så det blev väll ionte så många timmars plugg. men men det är ju mina studier o inte någon annan så om det går åt skogen så är det bara mitt fel.

just nu sitter jag och kollar på skidskytte.


glömmt bloggen

jag måste vara sveriges sämsta bloggaren som glömmer min stora blogg.

Men vad har igentligen hänt sen jag bloggade sist. ja inte så mycke kan jag säga, har haft skola, skola och ännu mer skola. men det är väll så när man ska kalla sig student. men jag vill också göra så mycke jag kan nu så att jag i alla fall kan få någon dag ledigt under jul och nyår. Så just nu så försöker jag beta av den hög av böcker som jag har men just nu så minskar den inte utan växer bara mer och mer. Så igentligen vet jag inte vad jag gör för fel, men jag kämpar på så nån gån g måste den börja minska tycker jag.

just nu sitter jag och dunkar musik och försöker komma igenom alla kommentarer som jag har fått. så alla ni som har kommenterat så lugn jag har inte glömmt er =)

sen vill jag också tacka för alla kommenterer jag fick efter min cykleolycka =) dom ska jag självklart också svara på

tisdag o en cykel olycka

ja dagen har väll gått skapligt fort har haft grupp arbete och sen sveriges tråkigaste föreläsning. Men dagen har ändå tuffat på i en ganska snabb hastighet. Sen ikväll så har jag tvättat och hela min tvätt blev torr. Fatta att detta kan hända men det var väll bara för att jag glömde hämta kläderna så dom körde över tiden.

jaja nu ska jag kanske komma till det jag tror att ni väntar på. ja just det cykeloclyckan som jag var med om i morse. Det är väll mindre allvaligt än vad vissa tror. Det var ganska halt imorse när jag skulle till skolan så i en kurva då jag hade ganska hög hastighet så gled bara hela cykeln omkull. Så jag gjorde en liten närkontakt och har just nu lite ont och sveriges största blåmärke.


måndag igen

jag har haftt en ganska kul helg men det är ganska jobbigt att den är slut. både mamma och josse har varit upp på besök så jag har igentligen inte haft så mycke tid att ta det lugnt på. men nu har ju även måndagen gått och vi har väll inte gjort så mycke så att man kan skryta om. jag har varit på en föreläsning och det var alllt.

tisdag

idag har jag bara haft en föerläsning och det var en gästföreläsning (en som inte kommer på tentan eller annat som kan bedömmas) och den handlade om romers situation i sammhället typ. det var ganska intressant då man kan få en inblick i hur dom har det.

sen for jag hem och började arbeta på det första av övningsseminariumen vi har. så jag tror att jag har skrivit klart den delen nu.

bdw så känner jag inte mig sjuk längre. Så antingen gick min frossa över eller annars så var det den där blomman jag har haft som har luktat så mycke att jag blev dålig av den. jaja den som lever får se =)

måndag

dagen började ganska lugnt, jag hade sovmorgon för att sen åka in och ha träff med basgruppen. sen hade vi lunch innan dagens föreläsning började. trodde att den bara skulle hålla på till tre men jag hade fel och fick hålla ut en timme extra. sen kom jag hem och ja nu sitter jag ju här.

känner mig inte riktigt prima idag. jag fryser så in i... sen har jag ont i halsen. så om jag har otur så är jag på väg att bli förkyld. så jag tror att jag ska börja äta vitaminer igen och försöka göra så att detgår över.


super trött

Sitter och kollar på hockey med ganska lågt intresse men det var i alla fall något som man orkar se på utan att vara intresserad. Jag är så grymt trött idag känns som att jag har5 gjort nada. men jag har i alla fall varit ute en sväng i det soliga vädret även om jag igentligen hade velat stanna inne. men om det är sol en dag så måste man vara uite för det är ju i vanliga fall bara så grått.

sitter just nu och väntar på att mamma ska ringa. Hon sa att hon skulle göra det i kväll tycker att det är kväll nu men det tycker väll inte hon så jag fortsätter och vänta.


en vecka senare

ja jag är hel kass på att blogga just nu. det har förtusan gått en hel vecka sedan jag bloggade sist. i alla fall så hade jag en peson på besök natten till idag  för att hon hade lite svårt att ta sig ner hit till umeå pga att det var omtenta idag. så man är ju snäll och lånar ut en bit av ens golv som sovplats.

så ikväll ska jag ta det lúgnt och bara ängna mig åt mig själv. så kanbske jag orkar med nästa vecka också

fredag o tenta

ja jag har varit lite borta under veckan för jag har pluggat som en galning för tentan som jag hade idag. men nu den avklarad och det är åter igen en ventan på att resultatet ska komma. lite jobbigt att det tar 3 veckor innan man får resultatet.

just nu sitter jag och väntar på att idol ska börja så det blir lite att kolla på. annars gör jag inte så mycke.

RSS 2.0