30 juni

ja idag har jag jobbat igen. haha som ni inte förstod det =) det har varit varmt men inte lika varmt som det har varit ett tag som tur är. jag mår halv dåligt på grund av värmen men det går  nog över snart.

kom nyss hem från gympan. det var dans tema idag. kenneht var jätte duktig =) =) men jag var kanse lika dålig jag med men men.

väntar på att mamma ska komma hem. då ska vi äta jordbubbar och grädde. smask =)

29 juni

ja idag har jag jobbat så jag har inte hunit göra så mycke. det är jätte varmt så jag har haft huvudvärk hela dagen. idag har det börjat brinna i domsjö så det luktar brand rök i hela stan. men men.

hoppas att ni har det bra ni också hej då

28 juni

jag hade jätte kul igår. jag och henrik gick och lyssnade på rix fm konsären. det var kul men ganska långt så man blev trött inan den slutade. efter det gick vi till en park och satte oss efter ett tag kom hans vänner också. vi satt där tills vi skulle hem.

idag har jag inte gjort så mycke. jag pakade innan jag for till mamma. när jag kom till henne fikade vi på balkongen och kollade på foton från jag och min bror var liten. vi hade hittat dom när vi städade ur vårt gamla hus. efter vi hade ätit for vi ut på påromenad. när man går med mamma  så blir det jobbigt även om man går bara en km. så jag var helt slut när jag kom hem.

27 juni

ja idag har jag varit in på hamnfesten där hamnade jkag på skiv signering av olas plattor. jag som är galen i han fick lov att köpa dom och få dö signerade. jag var i sluet av kön så man han prata lite med han när man kom upp förndet var inte så brottom. jag fick också en krama han. det var skit kul så jag vill bara skrika.

ikväll ska jag in igenn. och då på rix. nu ska pappa och jag fara och äta på matkompaniet skit gott

26 juni

idag var det jobb igen. det gick fort idag var tog dagen vägen. menmen nu har jag helg äntligen. hoppas att det är lika varmt eller i alla fall varmt i helgen så att man kan vara ute och sola och hålla på.

erik kom och hälsade på idag. han skulle på en fest så han ska sova här inatt om han kommer hem. annars har det varit lungt. man har ju inte orkat hålla på med så mycke när det är så hära varmt.

25 juni

ja jag har jobbat det har varit skit varmt och min hjärna har kokat.==))

det har varit typ 30 grader varmt hela dagen och alla har varit lungna som tur är. så vi har stolpa i vätska hela tiden i alla.
ja annars har det inte hänt något.

24 juni

ja idag har det varit som alla andra dagar den här veckan det har inte hänt så mycke och det har inte pasienterna heller. det har varit så varmt så ingen har velat jort så mycke.

ja nu till alla som tycker att jag är en hurtbulle. så kan jag säga att jag hade så (svordom) träningsvärk i morse så jag kunde inte cykla. så jag har lagt min hurtande på is ett tag.

anars har det inte varit så mycke

23 juni

ja idag har jag varit på jobbet igen. det gick super bra dagen bara flöt bort. ja om jag säger att det inte har hänt så mycke så fattar ni det. men ändå har det gått fort.

ikväll ska jag på gympa. så jag blir ännu hurtigare tills skolan börjar igen. jag har cyklat till jobet igen.=) =) =)

hallå vad har hänt med alla ni får gärna skriva några rader det känns som att ni har dött eller något.

22 juni

ja idag har jag varit på jobbet igen. det hände inte så mycke utan att jag vet inte hur jag ska säga det men jag blev typ ut dissad eller något hatar personen. =(
men jag fick gå ut och gå med några pasienter men det var bara kul. det jobbigaste var att i hela dagen har jag tyckt att klockan skulle ha varit en timme mer jobbigt när man tror att man ska sluta och då är det en timme kvar.
jag har också cyklat till jobbet och till baka det ska jag göra hela veckan om det inte börjar regna all så.

ja annars har det varit en vanlig dag.

hej då

21 juni

ja idag har det inte hänt så mycke. min bror for ner till stockholm iogen idag. han ska nu inte komma hem på 6 veckor så nästa gång han kommer så är det slutet på juli. jag for också till pappa gustav skussade mej och han hade så hög musik så jag trodde att han hade en helt band ibagaset. annars har det i te hänt så mycke. jag fick veta att pappa hade fått 3 månader arbete det känns ganska bra. hans gamla hus har det varit ganska många som ha velat köpa så det är bra också. han har lovat at jag ska få något när han har solt det. =) =)

20 juni

ja igår skrev jag inte något jag orkade bara inte. men jag hade en  skön dag då jag satt på balkongen och solade med mamma på kväll kvisten. mamma jobbade så jag var ensamen typ hela dagen. men det gick det med.

idag kom henrik på besök. det gick bra och vi var med varandra hela dagen. annars har det inte hänt så mycke. det har varit soligt hela dagen nästan. men det är helt klart idag.

18 juni

ja idag har jag jobbat igen. det gick  bra inget  har hänt som man måste skriva om. jag fick gå ut med en person och på eftermiddagen fick jag gå på midsommar firande på rönnen.

men nu har jag lång helg jag är ledig imorgon så jag får vara ledig hela tre dagar. =) jag ska ta det lungt oh villa imorgon inte göra något avansderat.

jag kom nyss hem från sommar gympan. det var häligt sjönt att får vara lite hurtig ibland. det var ganska få men det kanske är för att dom flesta har åkt bort.

hej då trevlig midsommar på er alla hoppas att det blir soligt

17 juni

hej hej hej

ja idag har jag jobbat det hände inte så mycke på hela dagen. jag fick gå ut med en person men det gick ganska bra utom att han frös ganska snabt.

jag råkade ta fel mat låda så när jag skulle äta lunch så hade jag bara lite qinova. så jag var hungrig när lunchen slutade. blä blä

mamma ramlade igår så nu har hon varit sjukskriven för att hon vrikade foten. =) typskt henne att skada sig igen.

16 juni

ja idag har det inte hänt så mycke. jag har jobbat det gick bra. jag fick baka på eftermiddagen. det blev chokladbollar men diom blev lite för lösa så det var svårt att rulla dom. men annars var det ganska normal dag på jobbet.

nyss kom jag från sommar gympan. det ganska bra men det var jätte jätte jobbigt jag är helt utmattad i hela kroppen.men det  roliga var att kenet var där och han hamnade på något konstigt sätt alltid var framför mej eller bredvid mamma.

15 juni

ja idag har jag börjat på på mitt sommar jobb. jag skulle träffa chefen klockan 8 imorse. men hon kom inte så jag sökte upp henne när jag hade väntat i 15-20 minuter. hon hade haft det stressigt på morgonen att hon hade glömmt mej bara.
men det gick bar idag. jag behövde inte göra så mycket jag fick kola på och göra små saker bara.

det värsta som hände var att jag skulle ta ner ett glas från en hylla på lunchen. det trillade i golvet och det blev glas spliter över hella golvet. lunch rummet låg på en avdelning. så när jag skulle gå ut och fråga om var sopen var så blev dom glad att det bara var ett glas. dom trodde troligen att en pasient hade ramlat och när dom förstod att det bara var ett glas bled dom lättad.

på eftermiddagen hade dom sommar fest på avdelningen. det var bakelser och typ 6 sortes kakor.

sjuksystern på avdelningen är jätte söt han har precis tagit examen till sjuksyster. han påminner lite om en person som jag gick i skolan med. men han är rolig och försöker väkligen hjälpa mej och stötta lite.=) =)

men men det var min dag på valla sjukhem. jag tror inte det har hänt så mycke mer. men hej då och god natt

14 juni

14 juni kväll

ja  nu har jag firat mari. det var ganska tråkigt men men. det roligaste var eriks valp som var jätte söt. han stutsade runt hela tiden. hanär bara två veckor gammal.

när vi hade firat klart henne så skulle pappa skussa frida till bussen då åkte jag med. vi fick stressa lite för frida har värdens bästa tids planering så hon är aldrig klar när man m,åste det.

ja nu sitter jag hos mamma hon är lika glad som alltid. imorgon börjar jag jobba det blir tre veckors arbete. men kommer jag nog överleva om det är sånt här väder.

morgon

jag sitter och väntar på att erik ska komma har fasligt tråkigt. vi ska fira marie som fyller år imorgon.

ute spörengnar det. bläääää ja är tröt tröt tröt men men. efter vi har firat marie ska jag åka till mamma hon jobbar nu så det gör inget. nu hat jag inge mer att skriv om troligen skriver jag vet i kväll.

13 juni

jag sov ganska länge imorse det var ingen hemma för både pappa och marie hade åkt til umeå för att hämta frida och elin.

på förmiddagen for jag till stan för att köpa en present till marie. det blev lite till också. =) =)

när jag kom hem läste jag slut på boken flickan som lekte med elden. sjukt bra tipsa tipsar

sedan han jag också lösa ett korsord innan härskapet kom hem. då blev det mat och massor av snack. om allt mellan himmel och jord. ja nu m,åst man dela övervåningen en hel sommar med elin. suck ja men det går nog för jag är ju bara här helften av tiden 5 veckor det tror jag att jag klarar av.

jaja men annars har det inte hänt så mycke utom att jag btrtodde kissen var död när jag kom hem. han låg utstäkt på mattan utan att röra sig. blev lite skrämd.

hej då

12 juni

 

hihihihihi


lite folk som jag träffat på sista tiden
          
josefin                           jag                          johan palm med sin bror         johan palm


  
markus fagervall       magnus samelson


imorse tog jag en väl förkänt sovmorgon. jag sov så länge så pappa fick lov att gå och kolla om jag var hemma. =) =)

sedan klev jag upp och var lite social med min bror som hade kommit hem under natten. han hade åkt natt bussen upp från stockholm. han hade sin redogörlse vad som hade hänt och vem han hade träffat. jag fick veta att han hade fått träffa någon kung från nått littet land.

sedan städade jag rumet. det var värkligen ett måste för  det såg alvaligt ut som ett bomb nedslag eller som pappa hade sagt som att en orkan hade dragit förbi. men nu ser det bättre ut.

jag har också hunit ta en spring tur. men det var både varmt och kvaft men jag överlevde.

jaja men hej då


11 juni

idag var det skolavslutning. det var vjätte kull hura. när vi hade slutat åkte josse hem och jag gickner på stan för att försöka komma hem.

när jag äntligen kom hem fick jag blommor av mariö. blev ganska förvånad att jag skulle få blommor en sån här dag. men hon ville gratta mej att jag klarat ettan och att jag fick både G i engelska och MVG i no.

ja nu har man sommar lov fattar inte det än. menmen troligen kommar man förstå det efter ett tag.

10 juni

idag började vi 13.00 då skulle vi fara på studiebesök på sjukhuset. det var faktist ganska kul men det var tråkigt när hon skulle berätta om lanstinget.

när jag cyklade till skolan imorse var det mullet men ganska varmt. presis när jag och josse kom till stan så började det regna. eller rättare sakt dugga. så jag trodde att det skulle ha slutat innan vi slutade men det gjorde det inte. det rättare sagt öste ner men vi överlevde ändå.

ja nu är det bara en dag kvar innan sommarlovet. det känns riktigt sjönt men ändå konstigt. jag ska jobba så jag har bara sex veckers sommar lov. så jag slårvad om att det kommer gå fort.

hej då

9 juni

 
idag hade vi sovmorgon tills 9.40 då skulle vi få veta betyget i engelska och svenska. som ni förstår gick det ganska snabbt. men under tiden som vi väntade på att få det så städade vi skåpen. så nu behöver vi inte komma tidigt imorgon som dom andra behöver.

efter vi hade fått betygen och ätit lunch gick jag, josse(bosse) och viktoria (ville) ner på stan för att gå och fika. det kommer bli vår sista fika när vi går i ettan. ganska sorglig eller?

när vi hade fikat klart och snackat av oss for jag hem. jag blev så sugen att solan så jag var ute från ett till fyra. så jag vet inte om jag kommer vara röd som en kräfta i morgon men det får bara tiden visa. jag läste också ur min bok som jag inte knapt kan släppa. flickan som leker med elden den är sjukt bra. tipsar alla att läsa hela serien. =)

snart ska jag fara på sommar gympa får se om det är mycke folk. det brukar det var. josse sa att hon också skulle dit. så vi får väll nörda runt där med alla andra som  inte har någon takt känsla. =)

hej då

8juni

vi hade trivseldag påskolan idag.på förmiddagen spelade vi vollyboll och på eftermiddagen blev det bränboll. det var inte derekt det roligaste somfannsmen vi behövde inte vara på skolan ialla fall. vi slutade dagen med en tävling. det var att gissa vilket ord bilden försökte vissa. tex det var en drag med ett plåster på. det skulle bli dragplåster. jag och josefin blev tvåa så vi van algrens husvangnar.

efter vi slutade så gick jag upp till mamma och hämtade byxor. sedan gick jag ner på stan där träffade jagen tjej som  gick sin apu samtidigt som mej på lingbo. vi prattade lite innan hon skulle fara hem. jag träffade också henrik presis när bussen kom så vi han inte prata så mycke.

jag är ganska sup på viktoria edström som lurade mej såjag var hjätte tidig på skolan. och på köpet inte kom till skolan. josse var också borta men hon kom ialla fall på eftermiddagen.

hej svejs eller hej då

7 juni

ja idag for jag till pappa.

det har inte hänt något.

jag vet inte vad jag ska skriva så jag åter kommer väll i morgon


6 juni

idag är det nationaldagen. på förmiddagen skulle mamma tvätta. hon slängde in kläderna men hon kom inte längre för hon började spy. kul kul. så jag fick sköta tvätten istället.

vi skulle gå ner och se på nationaldags firandet men det fick jag göra själv. det var ganska kul men det blåste mycke på slutet började det rengna. men men

ikväll blir det tv för mor mår inte bra. vi ska kanse se på fotboll. men det få vi se

5 juni

ja idag såg vi bara på en knepig film som hette "den vitta masajen". jag vet inte vad jag ska tycka om den. men den var lång och konstig.

efter skolan träffade jag henrik. vi gick runt och pratade lite.jag träffade också matias och det är lika kul varje gång. haha alla som käner honom vet vad jag pratar om.

nu ska jag och mamma ha mys kväll och se på rosa pantern den nya den är så bra.

4 juni

på förmiddagen var vi nere på metodsalen och lagade mat. vi blev upp delade i fem gruper en grupp lagade paj en tacos och en friterad kyckling. till efterrätt blev det glass med choklad dobade jordgubbar. till drika var det bål. allt var gott. nästan för gott.

sedan fick vi veta detyget i no.

efter skolan träffade jag henrik. så nu är jag supper glad. haha =)

3 maj

vi började skolan 11.40 idag och slutade 12.30. förstår ni att jag tyckte det var onödigt att gå till skolan idag. men men nu är det slut ialla fall.

efter jag hade slutat gick jag upp och väntade på att få göra mitt hälsosamtal. jag fick vänta nästan en timmen innan jag fick komma in. men nu har jag gjort det ialla fall. när jag var klar med min så väntade jag på josse som gick in efter mej. så jag var där uppe i nästan två timmar.

när josse var klar gick vi ner på stan. jag hade lovat mamma att köpa tv tidningen åt henne. sedan väntade vi på våra bussar. 

när jag kom hem bytte jag om för att fara ut och springa men när jag presis var klar för att gå ut började det rengna och hagla. det var som att himelen bara öpnade sig det vräkte ner. så jag väntade på att det skulle sluta. men det tog lite tid så efter ett tag bestämde jag mej för att äta först. men när jag satte på vattnet för att värma det slutade det rengna. typiskt eller? så jag for ut och sprang innan det började rengna igen.

hej hej lilla svej

2 juni

ja  det har varit ganska nomal dag idag. vi hade sovmorgon det var det ända som inte var nomalt. men annars har det varit lungt. men det är för att vi slutar skolan om typ en vecka.

på skolan idag mallade studenterna lite att dom får sluta men inte vi. det var ganska kull bara att höra när dom sjöng.men men det är troligen snabbare än vi tror innan det är vår tur att ta studenten.

det har varit ganska finnt väder idag igen men lite kallare  aror innan det än förut.

1 juni

jag fattar inte att det är redan juni. jag tyckte att det var augusti nyss och man började skolan. men nu har man gått ett år på nola. urs vad tiden går fort.

det har varit helt normal skoldag. vi fick sluta lite tidigare för vi inte hade någon matte.

efter skolan gick jag och ville på en fotostudio och hämtade några kort som hennes lillasyster hade bestält.
sedan gick vi tillbaka till skolan och satte oss och solade. efter ett tag så kom sandra och bea och satte sig med oss.
under tiden vi satt där så började det tuta jag tror att dom testade krigslarmet. men det var ganska jobbigt att sitta där.

när viktoria for hem gick jag till kvantum för att köpa en sen morsdags blomma till mamma. jag tänkte köpa rosor men dom såg helt vissna ut då kände jag att det inte var lönt att köpa dom för då kommer dom att visna om bara några dagar. så jag köpte en söt blomma, jag vet inte vad den heter men det såg ut som en ringblomma. mamma blev glad när hon fick den men som vanligt tyckte hon att jag inte skulle ha köpa något åt henne.

det har varit ganska fint väder idag igen. men det har varit kallare än vad det har varit i helgen men det är ganska tur det.

men men nu är jag klar hej då

RSS 2.0