tisdag

jag har jobbat idag. det var lite jobbigt att kliva upp på morgonen. men sedan gick det gaqnska bra. jag kom typ nyss hem. jag råkade missa bussen med en minut så jag fick lov att vänta en timme på nästa. på jobbet fick jag gå ut med en pasient . det var ganska sjönt vi  satte oss och solade så timmen gick för fort. jag vill sitta där hella dagen men jag skulle ju jobba också.

jag fattade inte varför varje gång jag måste träffa chefen så har hon försvunit eller är upptagen. det är fasligt jobbigt att måste passa henne hela tiden.

måndag

jag har varit ledig idag. jag har tagit det lungt och vilat så att jag orka att jobba hela veckan.  på förmiddagen  var jag ute och gick "powevoking" det gick ganska bra men det var så slaskit så man blev blött om fötterna. ibland gick det ganska bra och fort men min följe slagare tog kiss paus ganska ofta. så jag fick rast ibland. 

söndag

jag har jobbat idag. det var ganska jobbigt att kliva upp i morse på grund av att vi hade ställt fram klockan en timme. men när man kom ditt gick det ganska bra ändå. det var ovanligt lungt så det har inte hänt något.

gustav har farit tillbaka till stockholm så nu är jag själv igen. han for innan jag kom hem.

jag for till pappa när jag hade slutat.

lördag

jag har  jobbat idag. det gick ganska bra. vi var två stycken plus en vikarie så jag var ungefär jämn lik med han. det hände typ inget. igentligen var det ovanligt lungt. så lungt att man ville att något skulle hända innan man somnade. =)

gustav är hemma oh mikaela kommer snart. så det kommer vara fullt hus men det gör inget det är ganska kul när hon är här.
 
det har snöat hela dagen. jag tror att det har kommit typ fem cm idag. det som skulle bli vår och soligt och varmt den här helgen.

fredag

jag har jobbat idag. det gick bra. det var en av dom boende som fyllde år så vi firade honom. jag och den andra eleven höll ihop hela dagen och hjälpte varandra. vi har blivit vänner och jag kan prata mycke med henne.

min bror kommer hem men han ska fara en liten stund efter han kommer och äta på matkompaniet. så jag får se honnom kanse imorgon om han inte far till sin flickvän. men det går troligen bra ändå.

när jag gick hem idag tog jag en sväng in på östra och skulle handla godis. när jag skulle betala så såg jag en kö med bara en man och han hade bara lite saker. jag tog den kön för att hinna hem snabbt. men när mannen skulle betala så ringde hanns mobil. jag tror att jag stod där i fem minuter. för mannen kunnde inte betala samtidigt som han pratade i mobilen. det tog ialla fall lång tid. kvinnan i kassan tyckte synd om mej att jag hade fått vännta så lång stund.

snart ska jag se på lets dance jag hoppas att laila vinner men det gör inget om den anndra gör det heller.

torsdag

jag har varit ledig idag. när jag vaknade imorse så såg jag att jag hade fått ett sms från onoff. så jag for och hämtade min mobil hoppas att den funkar nu. sedan gick jag ner på stan för att kolla om jag hittade någon jacka. jag gjorde inte det men jag fan någon annan. jag skulle gå och se om jag skulle finna nya skor. då såg jag jossé. så vi följde med varandra. det var kul för jag har saknat henne och ville.

onsdag

jag jobbade mellan sju och fyra. dom hade vår fest och bjöd in alla anhöriga. det var ganska kul och alla var så glada och sånt. svartsjö erik var där och sjöng. alla sjöng med han och det var kul för dom äldre.

när jag slutade så fick jag skynda mej hem och kasta i mej mat. sen bytte jag om och for på mode visning. dom var supper duktiga alla som var med.

måndag tisdag

måndag

jag jobbade kväll typ inget  hände, tyckte att det var onödigt att skriva innan jag började jobba på grund av att inget hade hänt och när jag hade slutat för dagen så var jag så trött.

tisdag

jag jobbade dag. det hände inte så mycke idag heller.

imorse fick jag hjälpa en tant att klä på sig min handledare tog fram kläder och sa åt mej att sätta på henne det. jag gjorde som hon sa men tyckte att tanten hade lite kläder på sig men handledaren hade ju tagit fram dom kläderna och jag brydde mej inte om det. det gick inte så lång stund så kom en av personalen och sa åt mej att följa med. vi gick till tanten när vi kom in sa personen "ser du något som är fel". jag såg inget som var det. jag fick veta att tanten skulle ha en långärmad på sig. jag sa åt hene att jag inte visste det och att handledaren hade troligen glömmt det. då fick jag svaret "det borde du förstå själv att hon inte kan ha så här lite kläder". jag blev så sur på henne. det var som om hon trodde att jag hade jobbat där flera år.
hon skälde ut mej jag kunde inte förstå varför hon var så sur

söndag

jag har varit ledig idag. det har varit sjönt. imorse for jag till mamma vi fick fara ganska tidigt på grund av att gustavs buss gick då. när  jag kom till mamma så fikade vi sen skulle hon fara till jobbet. så jag har varit själv typ hela dagen.

lördag

jag har varit ledig idag. igår natt kom bror min hem. frida har också varit här men hon for nyss hem,
jag har inte gjort så mycke idag varit ute och tagit det lungt.

det har varit kallt men soligt idag

nu har jag inte mer att säga.

fredag

jag har jobbat idag igen. det hände inte så mycke idag. om man inte räknar med att brandkåren kom en sväng på förmiddagen. men det bran inte det hde bara blivit en kortslutning i brandlarmet.
i normala fall ska det jobba två personer. men idag var vi tre normala + två elever + en köks tant som bara är sosial. så vi var sex stycken så hela dagen har inte varit mycke att göra bara. så på eftermiddagen tyckte dom att jag och den andra eleven skulle baka en kaka till helgen.
när jag hade slutat så gick jag på stan.
haha vill ni veta en rolig sak......... mmm jag visste att ni ville det. på grund av minna två kära vänner som älskar att gå på en viss affär så hart jag fått lov att följa med. men jag har sakt att jag inte tycker om doms kläder och att jag aldrig skulle handla där. men idag när jag var på stan så fick jag tråkigt och gick in där bara för att födriva tiden så hittade jag en snygg tröja. så nu kan jag inte säga längre att jag aldrig skulle handla där. =)

torsdag

jag har jobbat idag. magsjukan har äntligen slutat så nu får vi röra oss fritt i huset. det har typ inte hänt något idag om man inte räknar med att bussen var sen i morse så jag kom sent till jobbet.

det har varit kalt men soligt idag så det har inte töat nå mer

onsdag

ja idag ska jag jobba så jag blogga nu istället för i kväll.
jag börjar tolv sen ska jag jobba till nio.
det har inte hunit hända något än. men det är soligt och troligen är det varmt och slaskit mitt på dagen.

nu är det en vecka sedan jag så minna vänner sist så jag börjar sakan dom lite. så innan apu är slut kommer jag sakna dom supper mycke. det som jag saknar mässt är viktorias prat om hennes får och josefins bort förklaringar på varför hon kommer sent.
men det som jag tycker är mysko är sedan vi gick ut på apu så har dom slutat attt vara på datorn när jag är inne. om det fortsätter så börjar jag snart tro att dom har dissat mej eller att dom har dött eller något sånt

så hallå är ni i liv

tisdag

jag har varit ledig idag.
jag vaknade vid sju för att jag hade glömmt att dra ner rullgardinen. men jag låg kvar och halv sov till nio. då jedde jag upp och började att läsa istället. jag läste i en timme innan jag klev upp.
pappa och mari var hemma så jag fick inte vara själv. vid halv tolv for pappa och jobbade en liten stund. men typ när han skulle fara så kom sotaren så jag fick ta hand om honnom. vid ett kom en kompis till pappa och marie så då gick jag ut och gick. det var varmt ute men blåssigt. när jag kom hem så skrev jag lite på min berättelse.

måndag

det har varit en dag då allt har varit imot mej eller mycke.
dagen började jätte tidigt sen pakade jag och sprang ut för astt hinna med bussen (jaja jag brukar inte ta bussen i vanliga fall) men jag missade den och fick strässa med min tunga pakning. när jag kom till parkskolan kom jag på att jag hade glömmt mitt fika jag vägrade då vända om. när jag kom fram så var jag super trött. dagen gick bra. när jag hade slutat så träffade jag henrik en sväng. jag höll på att göra så¨han missade bussen. så han fick lov att springa. sedan for jag hem till pappa och nu är jag här.

nu är jag så trött har jobbat hela helgen. men i morgon är jag ledig hoppas jag inte behöver vara sosial med någon. mitt sosial föråd är tömmt på alla pasienter.

söndag

igår jobbade jag kväll så jag skrev inget. jag jobbade mellan 12-21 så när jag kom hem var det bara att se på röstningen på melodifestivalen. jag förstår inte hur marlena kunde vinna men jag är ändå glad att inte carolina gjorde det.

snart ska jag fara och jobba så det blir inga fler inlägg idag. det kan hända att jag skriver när jag kommer hem men jag tror  inte det.

fredag

jag har varit ledig idag. så jag har städat mitt rum och varit ut och gått. sedan har jag tagit det lungt så jag är utvilad för helgen som jag ska jobba.

gustav kommer hem i kväll. jag ska se på lets dance tror jag.

torsdag

idag började  apun jag är på lingbo. jag började sju i morse. vill ni veta nå kul? det går magsjuka på min avdelning men hur kul är det melan ett och tio. jag har så tur. =) det hände inte så mycke idag. jag fick också vänta 45 minuter på chefen för ingen viste var jag skulle äta. sedan när jag får tag på henne så vet inte hon heller. då får hon ringa till skolan och fåra hör var det var tänkt jag skulle äta någon stans.

just nu sitter jag och försöker att in tala mej att jag inte ska få magsjuka. hur stor risk är det att båda ställerna man är på så går det magsjuka.

onsdag

det var en ganska vanlig dag på skolan i dag. det började med data som inte hände något spesielt under.
sedan hade vi engelska då gjorde vi lite övningar på datorn.
sedan var det lunch det var äklig mat. urs sedan gick vi ner på stan en sväng.
efter det var det demens. läraren hade två timmar samtidigt så när vi sa till en annan blev den läraren sur att vi inte sa till tidigare. men hur ska vi kunna veta det?
sedan var det handledar träff. min, joses och villes kom inte så vi tog en sväng ner på stan igen innan vi for hem.

sedan åt jag. efter tog mamma och jag en sväng ut för att ta reda på hur lång tid det tar att gå till lingbo. mamma visade också var jag ska gå in. så nu vet jag det.

imorgon ska jag börja sju så nu får min dags rappot på kvällen

god natt på er

igen

jag är sur att jag inte fick sidag. dom på lingbo hade bara schemat skikat shemana utan att skriva vem som ska ha det. blä på dom. efter skolan hade slutat gick jag och ville på apoteket ovanligt va.

nu är det bara en dag kvar sen är det apu i fyra veckor ganska sjönt men jobbigt ändå.

tisdag

jag siter på svenskan har nyss skrivit klar min rapport. nu sitter jag och väntar på att lektionen ska sluta.
jose är sjuk igen typiskt henne undra vem som är sjuk mäst av minna vänner men det får jag aldrig reda på.

måndag

ja idag har jag gjort något. = ) hihi det var första dagen på skolan men vi gjorde inte så super mycke. efter skolan gick jag på biblan. där hittade jag en bok som jag har sökt efter länge. sen gick jag hem det var jobbigt för att det var jätte slaskig och man gled i snö modden. när jag skulle laga mat så hade jag presis stält in den i micron och stod med huvudet i kyllen så hör jag ett höggt  "pang" jag sliter upp micro dörren då har min mat exploderat. jag fick då städa micron innan mamma skulle komma hem och skrika åt mej. sedan har jag skrivit på min rapport så jag är snart klar med reflektionen, jag har lovat mamma att den ska vara klar innan hon kommer hem så det är bara att jobba.

=) =P : ) =p =? hihi haha hoho höhö

söndag

jag har inte gjort så mycke idag. det har ni inte hört förr. jag for till mamma sen till ett ställe och kollade på now bodys. nu sitter jag och ser på reprisen på melodifestivalen. jag förstår inte hur carolina af ugglas kunde gå vidare.

lördag

jag har inte gjort så mycke idag. varit lite med min bror nu har mikaela kommit så han vill inte vara med mej längre. det blir nog melodifestivalen i kväll även om det är helt onödigt att se på det för det kommer inte derekt att kunna vinna hella skiten ändå.

det känns lite depigt att lovet är slut snart. men vi går ju bara tre dagar semn blir det apu i fyra veckor.

fredag

det har inte hänt så mycke idag. jag har skrivit lite idag så nu har jag skrivit klart på min berätelse.
frida kom idag så det kommer att vara livat hela kvällen.
gustav kommer troligen hem han me senare ikväll få se om han tänkte vara med familjen den här helgen eller om han far till mikaela.
det har börjat att töa fån taket. så imorse brakade en stor snö del ner rakt genom altan taket så nu är det ett stort hål där. så jag och pappa fick lov att skota ut snön. =P

torsdag

jag har inte gjort så mycke idag heller. har skrivit på min rapport men nu är jag så trött på den men den är inte klar än (suck). jag har också ätit en halv semeltårta som höll på att bli dålig. = )

det var en rolig sak som pappa frågade marie så här sa han
- om man sitter på mycke lärodom är man smart då?
- ja det är man väll svarar marie
- då är väll lukas (vår katt) smart nu?
- va?
- ja han sitter på en upslagsbok

både jag och marie kollar på lukas och satt på en uppslagsbok

kull va =)

onsdag

jag har inte gjort så mycke idag. har varit ut en sväng med bessy och hjälpt pappa lite
känner mej inte riktigt frisk än. om det inte går över snart så börjar jag att tro att det är mitt rum som gör det tex damm.

tisdag

jag har inte gjort så mycke idag har känt mej dålig/seg.
därför har jag läst ut boken som jag hade lånat före lovet. jag har läst ca 150 sidor idag. med det hära tämpot kommer jag att ha läst ut nästa bok innan skolan börjar igen.
jag har också varit ute i det finna vädret. =P det har ju varit mulet hela dagen så det kan göra en depig det me.

ikväll ska jag fara på en konsär eller något sånt. få se hu kul det blir.

måndag

vill ni veta ett under jag sov till halv elva i morse. =)
jag har inte gjort så mycke idag. jag har skrivit på min rapport och varit ut med vår hund.

söndag

jag skulle sova ut imorse och därför vaknade jag halv sju. suck så typist men jag har ju en hel vecka att försöka att sova ut på.

jag såg på melodifestivalen igår och dom som var bra var star pilots och next 3  rästen var ju dåliga men operasångaren var lite bra

RSS 2.0