sola

idag har jag varit ledig så jag har bara tagit det lugnt och legat och solat hela dagen. men sådana dagar ska man också ha. men det har varit super skönt när man har jobbat hela midsommar. men nu är jag ledig i dag och i morgon innan jag jobbar två dagar till. men jag är som tur var ledig till helgen då hamnfesten är.

ikväll ska jag på gympan. det är välbehövt också för jag har inte tränat på länge och då menar jag länge.

ont

jag har lite ont just nu. men jag ska igentligen bara skylla mig själv. jag har varje sommar dom senaste åren försökt lära mig att stå på händer. det kanske är ett konstigt för er att fatta men jag bara vill lära mig. men i alla fall så försöker jag varje år. men det slutar varje år med att jag skadar mig på något sätt.

jag hoppas bara att smärtan kommer försvinna så jag kan fortsätta träna.
min käre bror tycker att jag ska lägga ut en madrass på gräsmattan som jag kan landa på. men jag tror inte det skulle hjälpa något när jag ändå landar på huvudet. det kommer sluta med att jag bryter nacken eller blir förlamad =)

ne slut pratat om mig hur har ni det då?

nöjd

jag håller andan. när kroppen domnar bort tänker jag
"den skada jag har orsakat, är jag nöjd över det?
Är smärtan jag bär, är jag förkänt den?"
när kroppen lättar tänker jag
"Är jag nöjd över mig själv?"
om jag börjar andas så är svaret nej och smärtan är jag värd.
om svaret istället blir ja jag är nöjd över mig själv
kan jag lika gärna fortsätta hålla andan


sommar


söndag

jag är hos pappa nu. jag har jobbat en vecka och jag har överlevt än så länge. men det är upp till bevis i morgon då jag ska jobba på "riktigt". men det kommer nog gå bra. alla har sagt att jag är duktigt och att jag kommer lätt kunna komma in i arbetet så jag hoppas att dom talar sanning.

annars så har det inte hänt så mycke under veckan som jag kan skriva om. det är ett ganska tråkigt liv som jkag lever just nu. men det är bara att gilla läget.

rosa


här

är den inte hur snygg som helst?


lever

jag har inte orkat vara inne på datorn på länge. men jag har i alla fall klarat av nästan hela inskolningen. jag lever på köpet och det är ett plus i kanten.

jag har inte riktigt blivit pigg än så jag skrivere inte idag. men jag ska försöka att skriva mer igen när jag orkar.

tjoho


alvaligt kan man värkligen hitta så här snygga leggings och dom bara koster 99kr. det känns som att jag drömmer . men alvaligt jag jag msået köpa dom innan dom försvinner ellert blir dyrare igen. om ni också vill ha dom så finns som än så länge på ellos

lördag

idag har jag inte gjort så mycke. det har varit så dåligt väder så jag har bara varit inne och läst. jag tycker att det är lite skämande hur mycke jag har läst på sista tiden. jag kände nästan så att jag är inne i boken även om jag inte läser den. men det kommer troligen att gå över när jag slutar att läsa. jag hoppas på det i alla fall.

ne nu ska jag fortsätta läsa så jag inte blir galen.

fredag

jag har inte gjort så mycke idag. jag har bara varit hemma och läst på en bok som jag bara inte har kunnat släppa. jag har nu läst ut den andra boken i serien och har startat på den tredje. om jag fortsätter så här så har jag nog läst ut alla böcker i serien innan nästa veckas slut.

hur snygg som helst


här

jag skulle vilja ha en klänning som den här nästa år när jag tar studenten. jag tycker att den är hur snygg som helst. vad tycker ni?

sommarlov

jag har haft skolavslitning idag och det kan vara därför som jag är lite tråkig. men det har ändå inte hänt så mycke som man kan berätta om. jag ska skriva mer i kväll när jag har tid.

snygg


här

jag tycker att den här tröjan är snygg. jag vet inte varför man enligt min smak är den bara det.


låt höra


Nallar- studentennallar funkar också ganska bra i student pressent. det går köpa på massor av ställen och jag kan nog tro att man kan hitta en på en vanlig mat affär också. men det funkar bra

onsdag

när man är ledig så mycke som jag har varit den här veckan så börjar man tappa dagar. men i alla fall så var jag på skolan en sväng idag. det enda vi gjorde var att få betyg och sedan på eftermiddagen så var jag och tre andra från min klass och pratade med dom bilvande niorna. det var tänkt att dom skulle ställa frågor till oss. men det var så himla blyga så vi fick prata på och hålla tummarna att dom fick veta vad dom undrade över.

nyss kom erik med sin flickvän hitt. det är ganska kul han är också så himla snygg så man kan må dåligt över det. men det är bara att gilla läget =).

jag tipsar

när man färgar ögonbrynen läs då inte bloggar. jag lyckades få mina näste osynlig blonda ögon bryn att bli mörkbruna. jag hoppas att inge kommer märka något eller inte licka mycke som jag gör.

Dagens

DAGENS KLÄDSEL: rutiga byxor och grå tröja

DAGENS FRISYR: tofs

DAGENS MISSLYCKANDE: råkade färga ögon byna mörka

DAGENS HUMÖR: trött efter träningen

låt höra


kläder från umeå

jag var med josse igår till umeå för att shoppa. så det här är fångsten

 jag vet inte om jag ska ha den häreller den här klänningen på skolavslutningen


vad tycker ni?

sen blev det lite små saker som jag inte har orkat fota.

kändis

ja det har varit några som har frågat så nu kommer det bilder på kändisenjag vet inte direkt om hon tycker om det. men om man har blivit frågad efter ett ganska långt tag så kan jag vara så snäll mot mina läsare och vissa lite bilder. jag ber också så mycke om förlåtelse till josse. det är inte mitt fel att du är älskad av mina läsare.

jagh hoppas att ni är nöjda nu

bilder

nu kommer det lite bilder från vandringen förra veckan.


jag och josseutsikten från stranden


jag =)


fin utsikt

några mils vandring innan vi var hemma igen


tröja


här

jag såg den hrä shortan för några veckor sedan men den finns inte i den staden jag bor i. men jag vill värkligen ha den. det gör mig lite sur. 

tisdag

hej hej

jag är ledig idag. vi hade läst klart alla kurser som vi har idag så då blev vi ledig. det känns ganska skönt på grund av att vi var ledig i går också. så vi har haft fyra dagars helg ledig. men det är inget som man ska klaga på för det kommer ändå inte bli så myckle ledigt i sommar.

ja just det jag har glömt bort att säga att jag har inte ens hunnit gå inskolningen. men dom har redan börjat ringa till mig för att undra om jag vill gå som vikarie. det är ganska kul.

ne nu ska jag fortsätta att arbeta.
hej så länge

låt höra


randig


här

den här tröjan finns i hur många färger som. jag har funderat på att köpa den ett tag men det har bara inte blivit av.

vad tycker ni om den?

umeå

ja nu är jag hemma igen efter en heldag i umeå med josefin min vän. det var fasligt kul när både jag och hon har lokalsinne som ingen kan hitta =). ne nu ska jag vara snäll för jag vet att hon läser det här. det gick facktist ganska bra även om vi fick fråga om vägen två gånger. men någon gång måste man vara turist och inte hitta.

ja men nu är jag hemma i alla fall så vi försvan inte och det var tur. jag kan lägga upp bilder på det jag köpte i kväll eller i morgon beroende på när jag orkar.

låt höra


Dagens

DAGENS KLÄDSEL: shorts och en svart tröja

DAGENS FRISYR: upp satt

DAGENS PLANER: läsa "om jag kunde drömma"

DAGENS HUMÖR: glad

DAGENS ROLIGASTE: pappa kom äntligen hem och utan skador =)

ros - studenten


med tema studenten ska jag ge förslag på presenter. jag tycker att den här är en ganska bra present. man får ändå en ganska stor hop av roser. men en i tyg kan man ha kvar hela livet om man vill och dom ser lika snygga ut hela tiden.

jag tror man kan hitta såna här på massor av ställen. men jag fan min på guldfynd.

söndag

jag har haft för mycke att göra i helgen så jag har bara inte hunnit blogga. men nu är jag tillbaka och ska kämpa på med bloggen under den här sista veckan på skolan.

i dag har jag suttit fast klistrad vid en bok som jag nu ångrar att jag inte har läst tidigare. men om det fortsätter så här så har jag nog läst ut den i morgon. jag hoppas bara min kära vän kan låna ut tvåan i serien snappt nog. för annars kommer jag dö.

nej nu ska jag göra lite saker på datorn innan jag fasnar i boken igen.

hej då

hallå alvaligt jag orkar inte blogga är med. men det är fasligt kul att det är lika många som följer min blogg när jag skriver som när jag har slutat. men för att vara snäll mot er så kan jag nu säga att jag inte bloggar här mer. för det är ju helt onödigt att skriva i flera samtidigt. men helst när det går så bra för den andra.

hej hej

fredag

jag har näste inget ork att skriva och för den andra så händer det inte så mycke man kan skriva om. idag på skolan har vi mäste haft massor av betygs bedömningar och sen har vi fikat. jag hoppas att det händer något roligare för er. det roligaste är att den skolan som jag går på och en annan gymnasieskolan som finns här brukar alltid varje år kasta vatten balonger på varandra. så idag hände det så polisen var hit på förmiddagen och nu är alla dörrar in till skolan låta så det står en person vid dom stora dörrarna för att man ska kunna komma in.

mönsterjag tycker att det är ganska snyggt att det nu finns leggings i alla sorters mönster. då kan man använd dom som byxor om man vill.

vad tycker ni är det snyggt?

låt höra

 eller

vad tycker du är godast för det är typ samma i båda men olika namn.

Dagens

DAGENS KLÄDSEL: svarta byxor och en ljusgul tröja

DAGENS PLANER: bara ta det lugnt i kväll

DAGENS HUMÖR: halt sur pga att jag är så himmla trött

roset

BOW diadem
här

det finns mycke sånt här diadem, hår klämmor med roseter eller blommor på. jag vet inte riktigt om jag tycker det är snyggt. tycker ni det är snyggt?

torsdag

ja nu är det torsdag och veckan håller på att gå till sit slut. jag har nu fått mycke ondare i min fot på grund av min bror som bara fick lov att putta mig i går. jag fattar inte att det är sista torsdagen som vi går den här terminen.

Dagens

DAGENS KLÄDSEL: shorts och en tröja

DAGENS FRISYR: platt

DAGENS HUMÖR: trött och less

DAGENS ROLIGASTE:
att jag äntligen har fått det riktiga körkortet

klänning


här

jag tycker att den här är så snygg. den ser gammeldags ut men ändå ganska vardag.


onsdag

gud vad jag har blivit dålig på natt blogga. men jag har börjat att göra massor av andra skaer så bloggen så bli som andra prio. idag har jag varit och hämta ut miott körkort. jag kan inte riktigt fatta att man altid måste se helt dum ut på saker som man måste ha i några hundra år. ja det är i alla fall tio år till nästa gång man tar ett nytt kort till körkortet.

snygg

KERSTIN dress
här

är inte den här klänningen hur snygg som helst. jag skulle vilja köpa den.

tisdag

idag har jag varit ute på frilufsdag hela dagen. är lite trött just nu men det kommer nog gå bort när jag snart ska iväg på skivstångs träning. kkänns lit jobbigt men det kommer nog gå bra.

RSS 2.0