måndag

idag så har det varit ganska vanlig dag. det har inte hänt så mycke som är ovanligt för mig. det som har varit mest ovanligt är nog att jag har variot och tränat och det har jag ionte gjort på det sättet på super länge. men man måste väll börja träna igen nu efter jul.  jag det har gått så länge så att jag inte har tränat sen i jul.

tillbaka

ja nu är jag tillbaka på bygget igen. förra veckan så låg jag sjuk halva veckan och sen har jag visat alla ettor på skolan HLR så det har bara inte hunnits att blogga.

men nu är jag skapligt frisk i alla fall. jag kommer nog inte vara helt frisk på länge. för jag är ständigt och jämt sjuk.

lite bättre

ja idag så mår jag i alla fall lite bättre. jag har knappt någon feber, men jag har i stället tappat rösten så det är ganska svårt att få sig förståd. men jag får väll hoppas att den kommer tillbaka snart.

inte lika glad


ni får tycka att jag är grymt konstig, men jag tycker om att vara lite sjuk och får ligga hemma. för då får man helt klart tycka synd on sig själv och kura i soffan med en filt och en godispåse, utan att ha dåligt samvete. jag var glad i går att jag började må "lite" dåligt och började känna mig förkyld. för jag är allvaligt aldrig så sjuk att jag får vara hemma från skolan.


men nu kan jag meddela att jag inte är lika glad pga:
- jag har knappt sovit något i natt efter att ha frusit och svettas hela natten
- jag får svårt att andas hela tiden för utom när jag ligger ner
- jag hostar så mycke att jag har ont i lungorna
- jag har fått ont i leder och muskler
- jag mår illa om jag går mer än två meter och om jag äter (så godiset får vänta tills aptiten kommer tillbaka)

och mycke mer jag skulle kunna hålla på länge men jag tror inte att ni är så intresserad.


kraslig

ja jag kan ju inte säga att jag mår toppen idag. det går i alla fall skapligt bra om jag sitter stilla och inte går ut. för då känner jag inte av den. men så fort jag får i mig den kalla luften som det är ute nu så är det som när man ska springa när det är kallt men inte värt upp riktigt. det värkligen river i lugorna och jag börjar därför att må illa.

just nu väntar jag bara på att klockan ska bli kvart i tre så att jag kan åka hem. men det är ganska länge kvar så det är bara att fortsätta att kämpa på här på skolan. jag önskar bara att jag skulle slippabehöva gå ut för att komma till bussen och slippa gå från busshålplatsen och hem.

onsdag

sitter just nu på dagens första lektion. vi ska göra ett arbete i sjukvården som ska vara klar om två veckor. men det känns som att man kommer vara klar ganska mycke tidigare. men det är det sista som vi ska i kursen. känns super bra att man snart ar klarat av den här kursen.

efter det här har vi etik,idrott och sen blir det lunch med pannkaka. sen vet jag inte om det blir nå mer för sen har vi bara projekarbete. men det är något som man lika gärna kan göra hemma.

ne nu kom vår lärare så det är dags att fortsätta att arbeta.


kall tisdag

det har varit super kallt idag också så man kan ju inte på långa vägar säga att man inte har frusit nå. men det går skapligt bra om man inte sår ut så mycke.
efter skolan så gick jag och v en sväng på second och höll på att skämma ut oss. dårarnas julafton blev det nog. men om vi har kul så behöver man inte bry sig om dom som stirrar.
alla hjärtans dag


jag har haft som vilken annan dag som helt. inte det minsta romantiskt från min sida.
men jag hoppas att ni har haft en super romantrisk dag =)

hur har ni firat er alla hjärtans dag?

vila

ja nu är jag hemma och får äntligen vila lite framför tvn. har varit och tränat lite bara för att inte känna mig helt lat i bollen. nu ska jag försöka att svara på alla kommentarer. såg nyss att jag har ca 200 olästa kommentarer, så jag får hoppas att ni inte har ställt allt för svåra frågor åt mig. men ni är ju så fina så om jag får gissa och hoppas lite så är vissa av dom inte sånna som man måste lägga allt för mycke energi på.

men jag måste i alla fall gå in på alla bloggar som har komenterat här.

-28

god morgon på er alla varma läsare. jag hoppas att ni har det varmare runt er än vad jag har. imorse så stod mätaren på -28. ville helst krypa ner i sängen igen. men det går ju inte om man ska vara på skolan.

jag hoppas bara att det är varmare när jag ska hem. men jag har inte allt för stora förhoppningar på den saken

orkat

ber värkligen om förlåtelse att jag inte har varit inne på bloggen på en hel vecka. men det händer så mycke och jag har bara inte orkat. men jag måste väll försöka att kämpa lite i alla fall om alla mina läsare ska vara kvar.


inte bra

har inte haft humör eller ork till att blogga dom sista dagarna. det har hänt så grymt mycke så det har bara inte blivit av. jag kan ju meddela att jag inte direkt mår super bra den här veckan. men man får väll hoppas att det går över och/eller att det släpper. men nu är jag i alla fall på skolan och det gör ju i alla fall att jag är ledig på kvällarna.
det tycker jag är skönt i alla fall.melodifestivalensnart börjar första deltävlingen för detta år. det är inte så många som är super kända så jag vet inte om jag kan gissa på vem som går vidare. men jag hoppas att danny går till finalen i all fall. sen blir det nog en överraskning vem som mer går vidare.

Dilba -try again
Swingfly- me and my drum
Jenny silver - something in your eyes
Jonas matsson- on my own
Le kid- oh my god
Rasmus viberg- social butterfly
Pernilla andrsson- desperados
Danny- in the club

vilka tror ni kommer gå till finalen?

lördags göra

det känns som att jag gör samma sak varje helg. städar, tvättar och diskar. men det är ju en nödvändig sak om man ska ha det fint hemma.nu väntar jag i alla fall på att golvet ska torka så att man kan lägga tillbaka alla mattor igen. sen är städningen klar för denna vecka.

fredagjapp nu är det fredag kväll och det blir mys framför tvn för min del

vad ska ni hitta på i kväll?

en undran bara

det har snöat super mycke här där jag bor under gårdagen och i natt. så jag och min bror har nyss varit ute och skottat bort det som kom i natt. jag tycker att det är super tråkigt att skotta och att det är lite jobbigt också nu när det har kommit så mycke. men då sa min  bror till mig att när man bor i norrland så ska man älska skotta snö.

så min undran vänder sig till alla inte bara norrläningar utan till alla


hockey

stressig stressig stressigt ska nu iväg på hockey. men det känns som att jag nyss kom hem. så det är bara att försöka att springa i mina klackar och hoppas att bussen inte far tidigt.modo. timrå i kväll. håller tummarna för modo och att det blir en smännande martch.

danile parishan är så grymt rolig

timme kvar

jag ska nu stänga och börja stressa lite istället. jag ska slänga i mig lite frukost och sen blir det smink innan det måste stressas till bussen. men så är livet.hopas att ni har en soligarer dag än det är hos mig (snöööö, snö och ännu mera snö) hoppas bara inte jag måste skotta. det får i alla fall min bror göra

skilsmässa


ibland så funderar jag värkligen på om man inte kan ta ut skilsmässa mot sin bror. jag blir bara så galen på honom, som just nu. vi två ska ta hand om pappas hus nu i veckan då han är utomlands. ja det är ju inte så värst svårt, om ja nu inte pappa hade lånat ut sin bil till en av hans kompis (tror nästan att han gjorde det för att jag inte skulle köra den när han är borta). så nu har vi bara min brors biol som är en stor skrothög som jag totalt vägrar att köra. så nu måste jag planera allt efter hur bussarna går och det går inte så värst många på en dag.idag så ska jag försöka att handla nu när jag åker in till stan för ett möte. men jag känner att det kommer bli stressig om jag ens hinner handla. men jag måste det om vi ska ha mat, för min bror skiter totalt i att ens försöka hjälpa till. han skulle nog göra så att huset ser ut som en soptip om jag inte skulle vara här.jag försöker också övertyga pappa som är ganska fjantig av sig att vi klarar oss själv och att han inte ska oroa sig över oss. men funkar inte så bra om min bror ska vara här.

sista dagen

ja nu har jag jobbat den sista dagen på praktiken och nu är jag "ledig" till på måndag. ja jag är ledig från praktiken men jag kommer ha fult upp ändå. så jag kommer inte hinna slappa så mycke för än till helgen. men det ordnar sig nog ändå om jag nu inte bli sjuk. skulle ike förvåna mig om jag nu skulle bli det.

går fort

kan inte riktigt fatta att det redan har gått en hel månad av det nya året. men när man har kulö så går allt fort eller som jag brukar säga när man jobbar så går allt för fort. jag har märkt att det går fort när man pluggar men det går ännu fortare när man jobbar. men det är nog för att man jobbar ständigt och att man inte hinner känna när det är helg (i vanliga fall så jobbar man varannan helg) för när det är när det är helg så antingen jobbar man eller annars så måste man göra allt som man inte har hunnit under veckan pga att man har jobbat.

men nu är det i alla fall 1 februari och min pappa fyller år idag, grattis på dig din taskmört. kan man äta tårta när den man firar inte är hemma????. jag vill i alla fall ha tårta =(


trötter

jag kan inte riktigt fatta hur man kan vara så trött som jag är just nu. jag har nyss klivit upp och måste snart äta något om jag inte ska svälta ihjäl.

 

det gick i alla fall super bra att jobba igår. men det kan nog bero på att dom flesta som vi har just nu är så super pigga att dom klarar sig själv. men som jag vet så svänger det ganska fort till att bli jobbigt och tungt igen. men jag hoppas ändå att det kommer vara så här lugnt till på onsdag då jag slutar.

gud va träkig jag känner mig just nu när jag bara sitter och skriver om min praktik eller som jag säger jobbet. men ni får nog leva med det ett tag till för det är ju det ända som händer mig just nu. om man räknar bort att jag sover och äter, men det är ju ännu tråkigare. men ni får säga till om ni vill att jag ska skriva om det istället.

ne nu blir det frukost för lilla zandra


RSS 2.0