dåligt

idag så hade vi föreläsning på föremiddagen och sen gick jag hem då jag inte har mått 100% bra dom sista dagarna och nej jag är inte sjuk på nå sätt utan mår bara allmänt dåligt. på eftermiddgen så skulle vi se på film men många sa att det skulle vara super lätt att ladda hem filmen, men det gick då inte för mig då jag försökte 3 timmar. men som tur är så har man så snälla klasskamrater så att man får låna doms nedladdade film.

nu ska jag se lite på tv och sen ska jag krypa ner i sängen för att försöka sova lite med förhoppningen att jag mår bättre imorgon.

lite mat

efter jag kom hem från maxi så började jag att laga mat. Idag så blev det 4 rätter tacolåda,västerbotenostpaj, biffar och matmuffins. Skulle igentligen göra några maträtter till men jag blev lite less så jag får fotsätta med matlagningen imorgon.

Nu har jag i alla fall hamnat framför tvn och där ska jag stanna kvar ikväll. På köpet känner jag mig inte riktigt frisk så jag ska bara ta det lugnt och ha det myssigt i kväll


lördag

Har haft en lång sovmorgon, har igentligen bara legat kvar i sängen och kollat på tv. Just nu så äter jag frukost för snart så måste jag springa iväg till bussen för att fara och handla. Sen blir det troligen att laga 100 rätter mat =), men när man har klarat av det så är det då så skönt att man inte behöver oroa sig för dagarna då man varken har tid eller lust att laga mat. Det finns då mat i frysen.


mys

Sitter med tända ljus en stor filt och bara har det mysigt, just nu skulle jag inte kunna ha det bättre. Drog igång en film för en timme sedan nu m´ste jag röra på mig lite om jag inte ska somna så då passar jag på att blogga lite.

Det var super skönt att vara ute och promenare men idag lika som igår är det typ omöjligt att komma fram överallt runt universitetet. För ni som inte vet så har det varit en matematik seminarium då det har kommit forskare, lärare och annt folk från hela sverige för att vara med på den. Jag har för mig att det var över 4 tusen personer som var anmäld till seminarium dagarna. Vissa som skulle bo på hotell har fått lov att bo i övik (ca 10mil härifrån) och pendlat varje dag till umeå. Så ni förstår att det det är folk överallt, men idag var sista dagen så på måndag är det nog som vanligt igen på universitetet.

ne nu ska jag fortsätta kolla på film
hej då

fredag hela dagen

hallo
Hoppas att ni har det bra i övik, göteborg, stockholm eller var ni nu befinner er. Jag har då det super bra, borde igentligen vara på skolan och plugga just nu, men jag har då inget ork och gick hem istället. Det är så mycke som jag borde göra men idag så hoppar jag över det. Jag får ta det en annan dag, då lika med att jag får göra det imorgon istället. Det är så typiskt mig att dra på saker.

Men en sak som jag ska göra idag är att byta om och gå ut på en promenad så att man får äta något i helgen. Sen är väll det en bonus att man får mer energi och massor av frisk luft.

Så ses och hörs om några timmar

hallo

Jag har inte varit in på bloggen på typ hundra år och jag har ändå super många som tittar in varje dag. Det gör mig så glad ni fattar inte.

Så vad har jag för mig nu då??
I måndags så började jag termin 2 på min utbildning, så det har då inte hänt så mycke än så länge. Idag hade vi psykologi och sen professionella samtal som är så kul att man skulle kunna hålla på hela dagen. Så ni får se upp om några veckor för då kör jag på 100% psykolog snack. Hihi skämta som att man orkar hålla på med det så mycke, lite fri tid måste man ha för att orka.
Det var väll en snabb samanfattning av dagsläget.

RSS 2.0