nya tag

Kommer försöka att få igår bloggen igen så jag ska nya tag o blogga så mycke jag kan.

Går åkte jag och halva min klass på internat och idag kom vi hem utmattade men med mycke lärdom. det har varit två intensiva dagar som man inte kan beskriva. men det har varit kul o mycke lärosama dagar.

tisdag

ja idag så har jag haft en föreläsning om vetenskaplig historia o jag kan ju säga att det inte var det roligaste jag har lyssnat på. han som höll det var så tråkig att lyssna på att man kännde ögonen blev tyngre o tyngre. men förhoppningsvis så slipper vi väll just honom ett tag.

annars så har det varit en ganska snabb dag som man inte riktigt ha hunnit med om ni fattar vad jag menar. men jag kan säga att vädret som vi har som har varit regn dom senaste dagarna gör så att man blir trött så jag hoppas på lite sol dom närmaste dagarna.

hur har ni det då?

söndag

Oj länge sedan jag bloggade sist. men nu är jag i umeå igen efter ha blivit tvingad att åka hem hastigt o lustigt i fredags. Är igentligen ganksa imponerad över mig själv att jag i fredags på en halvtimme gick ifrån att ladda för en fest som jag skulle på här i umeå till en halvtimme senare var på väg till bussen för att åka hem. Så ni förstår att det gick fort, jag fick lämna allt jag hade o bara packa det viktigaste.
Men i alla fall så är jag nu i umeå igen.

tisdag

hallo allt bra med er läsare??
jag har det då super bra har haft sveriges slappaste dag. jag hade bara föreläsning mellan 13-16 (men vi slutade typ 15). innan dess så var jag ner på elgiganten o bytte mitt internet pinne som har varit lite konstig. så nu funkar den nya super bra, sen var jag in på ica maxi o handlade lite. det värsta var nog att jag cyklade fel på väg tillbaka så jag fick det lite stressigt. men jag han som  tur var.

imorgon så börjar jag tidigt istället o går 9-12 så det är väll inte världens dag det heller.
just nu sitter jag o väntar på att klockan ska bli 21 då det ska vara nå slags möte. om jag ska vara ärlig så har jag det då ingen aning vad dom ska prata om så det blir väll spännande.

första dagen avklarad

Första dagen som universitets student är nu avklarad. Kan igentligen inte fatta varför man ska vara nervös för något som har gått så bra. Det var bara lite klurigt att hitta rätt hus imorse. Men annars så har det varit en ganska bra dag utan det minsta problem. Vi har fått så mycke info om allat möjligt att jag tror på slutet så gick det in genom ett öra o ut genom det andra. Men som tur är så har dom väll ganska bra överensende med att man inte kommer ihåg allt.

Ikväll så ska jag iväg på "nollning". Så det blir väll ganska kul får man väll hoppas. Ni får väll veta imorgon om jag har överlevt haha ne så hemskt är det nog inte.

söndag

jaha hur tusan har det hunnit att bli söndag. jag tyckete att det var fredag när jag kollade sist. så imorgon gäller det =).

men idag ska jag försöka att ta mig ner på strömspilen o klaga på mitt internet som kastar ut mig var 5minut bara för sköjs skull. så kanske blir jag utan internet ett tag men då blir jag ledsen. men jag kan i alla fulla fall inte ha ett internet som kanstar ut mig stup i kvarten.

så om jag inte skriver något i kväll så är det väll pågrund av den saken att jag då inte har internet.

dag 1 avklarad

ja idag har jag varit ner på stan hittade både dit o tillbaka. Sen har jag varit ute på en promenad utan att behöva kolla på kartan för att jag ska hitta hem igen. Så "det tar sig sa mordbrännaren" som mamma skulle ha sagt. Jag tycker att det är kul nu när jag har börjat att bo in mig o faktist trivas i staden. Sen har det kommit en ny tjej i koridoren som bott här förr så hon har tagit tag i att få köket lite bättre o det känns lite skönt att det inte brukar vara så grisigt där.

nu ska jag snart kolla in på nån play kanal pga att jag inte har någon tv. men snart mycke snart tycker jag att pappa ska komma upp med tv.

god morgon

Nu har jag vaknat upp till den första riktiga dagen i lägenheten. Börjar snart känna mig lite hemma här, men det känns ändå ganska ovanligt på nå sätt, men ändå så känns det inte på nå vis så konstigt som jag hade trott.

ska snart försöka ta mig ner på stan för att handla in lite till lägenheten som jag har glömt eller bara inte tänkt på att man måste ha. så det blir spännande o se om jag kan klara att hitta hem igen sedan. men innan kvällen är jag nog tillbaka här. annars är det här sista meddelandet ni får från mig haha skämta

flyttat

ja vad ska man säga nu har jag på börjat mitt vuxna liv med att flyttat hemifrån. Lägenheten var väll inte riktigt som jag hade förväntat mig men nu har jag vant mig med den i alla fall. kommer nog bli ganska snygg när man har fått göra i ordning lite. Köket är väll det enda som gör att jag känner att jag inte kommer bo här hur länge som helst. men i alla fall till man har hittat något bättre kan jag nog tänka mig att bo här.

jag kom nyss hem ifrån en promenad för att kolla området. jag kan ju inte säga att jag direkt har ett bra lokalsinne när man kommer till nya ställen. men med en karta i högsta hugg så hittade jag hem igen i alla fall. det var bara lite klurigt då det helt plötsligt var vägarbete o man hamnade på en annan väg än den man från början gick på.

men i alla fall så har jag nu bott här i 4 timmar =)

RSS 2.0