19 juni

Igår varjag som sagtledig och gjorde inte så många knop på hela dagen. Ikväll ska jag jobba så jaghåller på att förbereda mig då jag ska gå om typ en timme.

17 juni

God morgon alla läsare
ligger just nu och njuter i sängen. jag har sovmorgon idag och det är så grymt skönt. Ikväll ska jag jobba men sen är jag ledig imorgon och det ska jag inte klaga över då jag har jobbat i 5 dagar, så lite vila är jag förkänt av.
Men som sagt så är det jobb ikväll så tills kl 14 blir det att göra nå nödvändigt här hemma

14 juni

Idag har jag fördrivit mina 9 första timmar på jobbet. Nu är jag i alla fall hemma och jag tänkerdåinte göra så många knop i kväll. Jag hade tänkt att träna man jag har skapligt ont i kroppen så blir då inget av det. Annar så funderar jag på att gå o kolla på fotboll ikväll, men vi ser väll vad det blir av det.

hemma igen

nu är jag hemma igen efter min första inskolningsdag och det gick finfint. Jag ska bara fixa lite och sen blir det sängen för i morgon så ska jag avverka den andra inskolningsdagen och då ska man upp tidigt.

snart jobba

Jag håller på att förbereda mig för första passet på mitt sommarjobb. Jag ska ha inskolning i kväll och morgon dag, sen kör jag igång på riktigt själv. Det känns både nervös och kul att jobba på ett nytt ställe, så vi får se om 8 veckor hur jag tycke att det var. Men jag tror nog att det kommer gå bra.

12 juni

Idag så lämnade jag mamma för att åka till pappa där jag ska bo i sommar. Sen så packade jag upp alla mina kläder så jag slipper gräva i resväskan där jag ändå inte hittar det jag söker. Annars så har jag inte hunnit med så mycke förutom att försöka att göra mitt rum lite mer mig igen och därför ligger det saker överallt i rummet. Får väll städa imorgon om jag orkar

hoppas att ni får en trevlig kväll

ni är otrolig ni

Jag tycker allvaligt att ni är otrolig, jag har inte bloggat på flera månader men ändå så har jag några som går in varje dag här på bloggen.

Jag lovade en person att jag skulle försöka att blogga i sommar, så därför ska jag nu försöka i alla fall. Men ni får inte ha för stora förhoppningar.


RSS 2.0