skolan

ja nu är en ny vecka igång. på morgonen hade vi egetval. jag hade kreativtskrivande. det gick bra. vi gjorde inte så mycke. mäst paratade vi bara.

dagen har varit ganska vanlig så det är inte så mycke att skriva om. eter skolen så gick jag, ville och josse och fikade. det var mäst för att fördriva tiden. sen blev det en sväng in på biblan innan jag åkte hem.


tro inte på allt du ser

"bara för att man skrattar, ler och ser glad ut, så behöver man inte må bra"

"när folk så henne så kunde dom inte se något annat än en glad tjej utan problem. när hon kom hem grätt hon, skärde sig själv och vill ta sitt liv"förkyld

ja nu är det söndag igen. jag har ont i halsen och har host. jag hoppas att det går över. jag är nu hos pappa igen. det är bara jag av barnen som är här nu så jag har hela övervåningen för mig själv.

min bror for nyss till baka till stockholm. nu är det bara två veckor kvar innan har mukar (han slutar). jag kan inte fatta att det redan har gått ett år sedan han for in.

skola imorgon

sko köp

jag och mamma for på arnäs köpcentrum idag för att lördags shoppa. jag köpte ett par högklakade skor efter ett tag när jag hade velat en stund. jag är faktist ganska nöjd att jag köpte dom. mamma köpte glödlampor i tio pak (suck)

när jag kom hem igen så fickade vi jag, mamma och min bror. han kom hem i går om jag inte har sakt det. nu har han åkt till pappa, som kom hem i morse från stockholm men lastbilen.

jag har också läst i en bok som jag velat läsa länge men har schutit upp ett tag. det är guldkompasen. den är bra så jag kan knapt släppa den

äntligen helg

ja nu har man klarat av den första vecka på skolan och höstterminen. jag är tröttg och vill bara sova. jag tror att jag kommer somna vid tio av bara utmattningen.

det har gått bara på skolan idag men det känns som vi bara har haft rast idag. men men sånna dagar måste man ha ibland också. josse åkte till stockholm och ska springa tjejmilen idag. jag hoppas att det kommer att gå bar och att hon har kul.

nu sitter jag och kollar på tv. det är sverige som spelar fotboll. det går ganska bra för dom. dom leder faktist och snart är martchen slut.

hej då och trevlig helg alla glad

mitt liv

ja jag vet inte vad jag ska skriva. min dag har vait kaotisk och jobbig. 


  • imorse så försov jag mig lite så jag fick sterssa.
  •  sen råkade jag slå min redan onda tå i trappan så nu gör den ännu mer ont.
  • mitt busskort har slutat funka (hoppas att den funkar igen på måndag)
  • jag råkade glömma minna mappar jag hade köpt på en benk i örnparken så jag fick hoppa av bussen och springa ner till örnparken (som tur var så låg dom kvar)
  • jag börjar bli förkyld så jag har haft ont i huvudet sen lunch.

och vidare jag är så trött nu att jag vill bara sova. övervägde faktist att försova mig i morgon men det funkar troligen inte. men nu ska jag sluta klaga

hej då


är trött

jag är så trött på långa raster. vi har det hala tiden och nu är jag trött trött. jag sitter i bibblan och vänta på att vi ska börja. vi har två lektioner kvar idag och sen är det bara fredag kvar innan vi har helg. ute regnar det så man kan inte gå ut under rasterna heller. men men snart kommer vi komma igång på alvar så då kommer man längta tills att få ha håltimme. det går faktist ganska bra i skolan. trodde att det skulle vara jobbigt och att man ska vara less hela tiden. det enda jag stör mig på än så länge är att lunchen är så sen på torsdararna så man blir alldeles för hungrig innan vi får gå

vill gråta

jag vet inte varför men jag vill se den igen och igen. jag skulle kunna se den en hel dag. varje gång jag ser den strömmar tårarna nerför mina kinder. det kan vara för att jag har nu sett den några gånger och vet vad som händer. men det som gör den så jobbig är att den är helt san. att det har värkligen hänt den där lilla flickan. hon är så söt kan inte fatta att dom kunnde göra det.

om ni vill se den så her jag länken här ner. den är 9 minuter lång men värkligen värd att se. jag tror att jag ska se den en gång till innan jag stänger av datorn. =(

http://media.causes.com/544740?p_id=80357685&ref=nfandra skoldagen

ja det har varit ganska m¨normal dag idag. på morgonen  hade vi vår första valbara kurs timme. jag hade självkänsla. det gick bar och det var inte så tråkigt som jag hade trott så jag tror faktist att jag kommer att klara det. sen har vi haft pykologi och medecin. vi har också  haft massor av rast timmar. det känns som vi bara har haft rast hela tiden.

=)

kom nyss på att det var bara 16 veckor kvar till jullovet ska vi börja med nedräkning?
 


skolstart

ja nu har jag klarat av första dagen på skolan. det var TRÅKIGT om jag får säga det själv. efter det gick vi på UH och fikade och pratade av oss. när vi var klar gick vi lite på stan innan vi åkte hem.

en tur till stan

idag gick jag ner till stan för att gå på banken och biblioteket. när jag var klar med mina uppdrag i stan gick jag och kollade lite i affärerna. det blev ett par byxor och en halsduk. jag hade i bakhuvudet att jag skulle behöva gå på stan dom närmaste veckorna när jag väntar på bussen så¨jag handlade inte så mycke och gick bara på två affärer.

ja imorgon smäller det eller vad man säger. imorgon är det skola igen. det känns lite skönt men ändå ganska jobbigt att man måste upp vid halv sju imorgon bitti. det stora frågan just nu är vad jag ska ha på mig men det ordnar sig nog. måste göra i ordning alla och lägga allt i rätt ordning i kväll för jag kommer vara död imorgon. jag hoppas att det inte bara jag som har det problemet.

men men vi syns morgon om ni inte tänker vara dum mot mig igen som ni brukar göra när vi börjar/slutar skolan och båda två är sjuk eller har försovit sig. men om ni har såna  tankar så vill jag bara säga det vågar ni inte göra för då blir jag väldigt ledsen och sur.


tidsoptemisten nr 1

ja nu är jag hos mamma äntligen. elin skulle up till umeå idag för att göra iordning innan hon börjar skolan. hon sa igår att vi skulle fara vid elva. pappa skulle lämna mig efter vägen. vid elva imorse hade hon knappt packat klart. så vi for vid halv ett istället. efter det fick vi vända två gånger och hämta saker innan vi ens hade kommit ut på E4:an. (suck)
förstår ni att jag var less när jag ÄNTLIGEN kom till mamma. ibland undrar jag hur hon planerar igentligen. hon kan aldrig säga en tid och vara klar då. så jag har lärt mig att man måste lägga på minst en halv timme efter utsat tid.

nya

ni kanske har märkt att jag har gjort om lite på min blogg. nu tror jag att jag är klar.


sista gången =(

ja nu har jag ätit girilat sista gången för i år. för om några veckor är det för kalt att sita ut och då vill man inte grilla heller. ganska hemskt. men sånt är det. det roliga var att när vi hade ätit klart kom lill kissen som hade varit ute i regnet. han hoppade upp i elins knä. men hon tyckte att han var så blöt så hon satt och torkade honom mend en servet. =)


städa

ja idag fick jag ett ryck eller vad man ska kalla det.

 

  1. jag började att städa mitt rum. sen tyckte jag att jag hade så lortiga fönster så jag putsade dom och satte upp nya gardiner.
  2. när jag var klar med mitt rum så fortsatte jag med toan som vi har här uppe. igentligen skulle elin städa den denhär veckan men jag tyckte den var så snuskig så jag storstädade den.
  3. sen var det halens tur den var så dammig så jag dammsög och dammtårkade.
  4. när jag var klar i halen råkade jag kolla in på min brors rm när jag gick förbi. jag kunde bara inte låtabli så jag tog en sväng in på hans rum också.
  5. när jag var klar där så kom jag på att orsaken till att jag städade mitt rum var för att jag skulle kunna packa det jag ska ha till mamma. sen kom ju lite i vägen så jag tvingade mig själv att packa nu.

ja men nu är typ hela övervåningen på något konstigt vis städad. jag har facktist humör att städa lite till. men jag vet inte vart. någon som  behöver rummet städad? haha skämta


=)

ja hittade den här på tjuvtittat.se på en pizzeria hade dom satt upp den här skylten

=)

pizzeriajapan

fredag

idag har jag kämpat mig i genom. jag mår halv dåligt men har inge feber så det var bara att kämpa. jag har huvudvärk och är helt matt i kroppen. inatt har jag bara sovit några timmar så det kan vara orsaken också.
vi har ätit pizza och snart blir det tårta. så jag kommer vara nöjd i kväll.

hur är det med er då? hoppas att ni har det bättre än mig.

trevlig helg alla i alla fall

hallllååååå

dax att kolla hit viktigt viktigt

jag har bytt abonemang på mobilen så då har jag också bytt sim-kort. mitt problemet är att alla och då menar jag alla nummer har försvunit. så ni måste ge mig era numer igen. jag har samma nummer så ni kan smsa mig om ni vill eller annars skriver ni här som en komentar eller vad ni vill för  mig spelar det ingen roll.

ni behöver inte men om ni vill att jag ska svara på sms eller när ni ringer är det en fördel att jag har era numer.

torsdag

=)

viiiii jag fick in bilden =) ni behöver inte orora er det är bara en provbild så jag ska bytta bild senare men tills då så har jag den här bilden. det är på själevads kyrka

idag har jag mått dåligt. kanske håller jag på att bli förkyld. jag hokppas värkligen inte det för då kommer jag har hosta,snuva,frossa och huvudvärk i några veckor. men det kommer inte bil någon feber som skulle kunna göra att den går över fort. men sånt är det bara.

idag har jag inte orkat skriva för att jag har haft huvudvärk så jag har bara myst i sofan hela dagen.

jag kan också säga att jag är sur på elin idag. men det fick hon se också om det gick upp för henne det. det kan man aldrig veta för hon är så trögg fattad så jag blir inte förvånad att hon bara såg ett iritations moment. hon får hjärna vara sur på mig om hon vill. men men

onsdag

 

kusiner

mina kusiner från sunsvall var och hälsade på oss. jag har inte sett dom på minst ett år. men gud vad dom är olik sig. man tycker att dom man har  nära sig ska man hålla mest kontakt med. men nej dom jag har nere i göteborg pratar jag med minst en gång i veckan. jag vet inte varför. men orsaken kan vara att dom från sunsvall är killar och mycke mindre än mig. den älsta är ju ett år yngre än mig men han är jätte blyg så det är svårt att prata med honom. den yngsta går typ i trean och henne är det svårt att prata med för hon är så olik mig så vi har inte så mycke gemensamt.

men det var ändå kul att träffa dom.

ja idag har jag bara tagit det lungt. ni kanske är van att höra det. men jag försöker att göra det jag borde ha gjort, har skutit upp och måste göra innan jag börjar skolan.  men på något vis går tiden och dagarna ändå framåt. jag vae inte vad jag  ska skriva mer.

jag har skrivit lite idag igen. nu börjar jag snart se ljuste i tuneln. jag har bestämt att jag ska korta ner den lite. för jag  kommer annars att riva alla papper i tu för jag bär så less på den just nu. men jag ska försöka att kämpa lite.

tisdag

ja idag har jag bara skrivit och skrivit. men jag har inte kommit så mycke närmare slutet. men jag vill inte slarv skriva som jag brukar göra på slutet när jag har kämpat så länge på med den. så jag har tagit minna sista krafter så jag kan kämpa denhär veckan med den.

jaja slut pratat om den. jag vill ju inte att ni ska tröttna på mig. om man vill prata finanskrisen och allt runt den så kan man hjärna komma till mig. ja det är ju inte jag som pratar men rästen av familjen och jag förstår ju inget. imorse så hade swedbank gjort något vet inte vad. elin tyckte det var dåligt och det vissde något att det gick dåligt. och så hade något hänt så då gick aksie något upp. elin sur över det vet inte varför. m.m
jag kommer få hjärnblödning snart. allvaligt. det är jobbigt när man inte förstår vad dom pratar om. om man frågar något om det så blir man typ dumm förklarad.

ja det var allt för i dag hej då


svar på tal

från viktoria

Du jag vill läsa din bok sen när det är klar. Nog för att jag inte gillar att läsa men om du har skrivit den är jag villig att tänka om :)
Vad hände med håret då? :O

svar
vad som hände. ja jag var ljusare längst ner på grund av att jag hade färgat det förut. så när jag färgade det igen för att få bort utväxten så måste man färga hela håret. ja jag fick en ljusare färg på ut växten men topparna eller den nedre delen av håret blev också ljusare. så jag ser skev ut än och jag ser hur långt utväxten är. det är som ett streck där det mörka går över till lite ljusare.=)

du ska få läsa den när den är klar om du vill. om den nu blir klar någon gång.=) känns inte så just nu

måndagnär en stjärna faller

Varje dag
Finns en undran
Vem är jag
Och vem tar mig
Dit jag far
På min resa
Genom livets äventyr

Så här är jag
Och jag känner
Den kalla snön
I mina händer
Och jag ler
När kylan bränner
Och jag går vintergatan ner

För när en stjärna faller på himmelen
Får mina drömmar liv igen
Och som ett barn som tror på kärleken
Kommer julen till mig
Och när en stjärna faller på himmelen
Får mina drömmar liv igen
Jag kommer alltid tro på kärleken
Och den julen som är i min dröm

Dår jag går
På vita ängar
I mina spår
De vackra änglar
Suddas ut
Och blir till sängar
åt en lugn och stillsam vind

Så somna om
När du vaknar
Finns ängeln som dig vakar
Finner allt
Du tror du saknar
Som finns där inom dig

För när en stjärna faller på himmelen
Får mina drömmar liv igen
Och som ett barn som tror på kärleken
Kommer julen till mig
Och när en stjärna faller på himmelen
Får mina drömmar liv igen
Jag kommer alltid tro på kärleken
Och den julen som är i min drömjag har vinte gjort så mycke idag. färgade håret på förmiddagen så nu ser jag ut som ett missfoster.=( ja något blev hel så jag har inte den färgen som jag ville ha. så nu måste jag färga om det innan skolan börjar. men det kommer nog gå bra.

jag har också skrivit lite på min bok eller vad man ska kalla den. jag bhar betämt att den ska vara klar innan skolan börjar.  jag har typ skrivit halva men det kommer nog att gå bra. den är gudomlig bar om jag får säga det själv men man kan aldrig veta innan den är klar.

jag nu är det bara 7 dagar som man är ledig innan skolan börjar.

hej då

söndag

idag har jag firat mamma som fyller år. vi åt tårta och hade det jätte skönt bara. jag kom till pappa vi fyra tiden.  då fick jag veta att frida är här och har sovit på mitt rum. så det var lite stökigt men som tur är så städade hon. vi åt tacos till middag så jag känner mig ganska uppsväld. men jag får väll hrta lite imorgon.

gud vilket dåligt väder det har varit idag. här i stan har det östregnat och varit typ storm. jag hoppas att det är skappligt fint väder iveckan så man kan ta farväll av sommaren. =)

lördag

idag har jag inte gjort något. jag och mamma tvättade på förmiddagen. men torktumlaren hade slutat fungera så vi har jätte mycke klädder överalt nu.

ikväll ska jag bara ta det lungt. mamma ska fara och dansa så jag blir själv. det blir ganska skönt.

jag vet inte vad jag ska skriva mer. om ni vill veta något får ni väll fråga.

fredag

gud =(

jag gick in på nolas hemsida för att kolla om dom hade laddat upp schemat. det hade dom. det ända jag vill säga är gud vilket jobbigt schema.  måndag och tisdag slutar vi tidigt. men onsdag,torsdag och fredag när man vill sluta tidigt går vi länge. på torsdag går vi till och med till halv fyra. gud vad jobbigt.


ja idag har jag  varit hemma. jag har haft ont i halsen jag hoppas att jag inte blir förkyld. jag vet inte vad jag ska skriva. det blir en mysig hamma kväll i kväll. nyss åt vi palt så jag skämtar med mamma att jag har fått paltkoma.

trevlig helg

torsdag

 

ardnas nårf ragnirednuf

jag har hur #%# ont i benen och har värdens värsta tränings värk. jag har tyrp tränat varjedag hela veckan så jag vill inte hurta imorgon. jag är värd att få vara lat.

jag har aldrg haft ett smeknamn som man kan vara glad över. är det för att det inte finns smeknamn på sandra. dom smeknamn jag bhar haft är fotomodelen, bossen, dom andra. men nu vill jag har förslag på smeknamn som inte är dumma eller kränkande.

jag undrar en sak till hade ni tykt jag hade haft ett konstigt namn om jag hade blivit döpt till sandre, sandrej,sandrah, zandra eller sandro som minna föräldrar hade vellet. jag hade järna blivit till något av dom men vissa vill man gömma sig för.

det gick upp för mig nyss att vi snart börjar skolan. det är bara en vecka och 5 dagar kvar. blää varför måste sommar lovet gå så fort. jag skulle järna kunna vara ledig en månad till. men det går ju inte.


någon som förstod min överskrift tips läs från andra hållet

ja idag har det inte hänt något specielt. men man ska ha sånna dagar ibland också.

jag var på gympan idag igen. det var disco tanten som var ledare. hon har så knepiga övningar så man blir bara frustrerad och då går det inte bar heller. kenneht har i alla fall slutat gå. idag var idrots läraren där hoppas att man kunde få extra poäng för det. men det är troligen bara önske tänkande.

onsdag

jag orkade inte gå in på internet igår så jag berättar om dagen nu i stället. på dagen gick jag ner till stan för att shoppa lite. jag  köpte två tröjor och en present till mamma som fyller år på söndag. på kvällen gick jag på gympan. det regnade hela tiden så alla var leriga överalt.

imorse eller på förmiddagen gå/sprang jag runt höglandssjön. det var så varmt och luften stog stilla så det var jätte jobbigt. men jag är ändå glad att jag gjorde det.
sedan var jag med mamma tills hon gick på jobbet vid halv två.

efter det gjorde jag en sak som jag har gruvat mig för länge. jag kan tyvärr inte berätta vad jag gjorde för att jag vet inte vem eller vilka som läser det här. så jag vill inte att fel person ska läsa det eller få veta det för då är allt förstört. så ni alla får nöja er med att vara ovetande om vad jag gjorde. men jag är så nöjd över att jag har gjort det äntligen. hoppas att jag nu kan forsätta och fulfölja det anars är det dåligt.

jag har också äntligen blivit klar med min virkning som jag har hållit på med ett tag. ni som har missat det kan jag berätta att jag har gjort en kudde med mormors ruttor till mamma. hon har länge velat ha en för att hon hade såna när hon var liten och helt plötsligt hittade jag ett mönster på det och ville överraska henne. nu är den klar hoppas att hon blir nöjd vet facktist inte om det är en sån hon hade men det märks troliggen.

jaja men nu ska jag sluta hej dåfunderingar

om ni har lite tid behöver ni inte läsa denna lilla text. har tråkigt så jag vill få ut lite tankar.

jag är lite nere nu så då kommer tankarna. jag har börjat undra om allt vi gör och allt som händer är planerat för länge sedan. att det redan är bestämt vad som ska hända i ens liv. att vi bör i en stor kuppa. som i den där filmen där en man får veta att hans liv är inspelat på film. ni kanske inte vet vad det är för en film. men jagn känner mig som han iallafall. jag satt på balkongen och kollade på molnen då låg dom som bomul på en upp och ner vänd skål. 

sitter nu och lyssnar på måns och ola och försöker att få bort den konstiga känslan jag har. jag ska försöka att vara posetiv.


måndag

ja idag har jag tagit det lungt och försökt att döda dom dumma flugorna som är överalt. det har varit ganska bra väder idag så jag har varit ute lite och suttit rästen av tiden på balkongen.

söndag

ja idag har jag inte gjort så mycke. jag har packat och åkt till mamma och så har jag varit och handlat. annars har jag bara tagit det lungt men man behöver ju inte vara igång och göra så mycke varje dag.

hej svej nu är det bara två veckor till som vi är ledig

funderingar

"min väg är inte lika lätt som din så du måste förstå mitt beslut. du får inte heller tro att det är ett lätt beslut. det är det svåraste jag har varit med om. det har tagit lång tid innan jag var riktigt säker att det var den här vägen jag ville gå. men nu är det bestämt.  tror du att jag kommer att klara det? det tror jag i alla fall. varför ska jag inte klara det. det är ju det här jag vill eller vill jag värkligen det här. tänk om jag inte klarar det. det kanske var det dåligt beslut. vad vet jag. jag har aldrig gjort det här förut. så jag är lika nervös som du. det är helt nytt.
gud nu blev jag ju nervös. jag som bara skulle medela att jag nu ska färga håret."

vad tycker ni? den är ganska kul. det tycker jag i alla fall


måndag

hej hej nu är det måndag. jobbigt? Hmm ja men vad sa man göra. man måste ha måndagar för att kunna ha fredag.

jag vill också gratta min moster rosa som är ett år äldre idag. tyvärr så frår jag inte träffa henne på jätte länge så jag kan inte gratta henne. men förhoppningsvis så kommer hon upp till jul.

lördag

i morse sov jag till typ nio. sov ganska dåligt inatt så jag är ändå ganska nöjd att jag sov ända till nio.

sedan tog jag det lungt till josse kom och hämtade mig. vi for till stan och swedbak där modo hade is premier där träffade vi ida också.
vi ställde oss i världens längsta kö för att få autograf av modo spelarna. jag förvånde faktist ida genom att ta autoraf jag med. tänk vad lätt påvärkad jag kan vara. men men det blev några ialla fall. eller kanske fler än några ganka många mot dom tre jag redan hade. vi såg också på modos träning,martch eller vad man ska kalla det. det var ganska tråkigt men men det var ialla fall kul att få vara med sina vänner lite innan skolan börjar igen. vi hade fasligt roligt och skratade om allt möjligt. men det ju svårt att ha tråkigt när man är med kompisarna tokgök (ni får inte ta illa upp) dom vet hur man gör en glad även om man inte vill vara glad.

kom nyss hem trodde att jag skulle fa vara själv men pytas heller. tio minuter efter jag kom hem kom elin och henne blygga pojkvän som knappt vågar träffa mig. om han hade vetat att jag var hemma skulle han troligen stanna hemma. men nu är han här och ska stanna tills imorgon tror jag innan han åker hem till stockholm. men han var faktist ganska söt om man får säga så om en kille som är typ fem år äldre än mig och ihop med ens halv syster. =)

snart kommer troligen min bror hem också och sen pappa och mari och då är jag inte själv längre. men det får man väll leva med om man bor i huset som är full rulle i.

ja men nu har jag klagat klart och ni vill väl inte höra mer klagan av mig så det är nog dax att sluta skriva.

hej då


fredag

idag har det varit soligt och varmt. jag har suttit ute och solat typ hela dagen. så jag är lite röd hoppas at det har försvunit till i morgon.

jag har okså städat och röjt bort gamla saker. det gick ganska bra. men är det bara jag som kan städa så att det blir ännu rörigare på ens rum. just n har jag mer saker frame än vad jag hade när jag började.

vet inte vad jag mer ska skriva så jag skriver inge mer

hej då och trevlig helg alla glada blogg läsare

torsdag

ja idag har jag varit på stranden och solat typ hela dagen. pappa och mari har vait i grätnäs och städat vi har äntligen såli hsen så n måste vi städa ut innan hösten. vet facktist inte när dom ska flytta in men det blev en barn familj. jag tycker synd om dom barnen men men.

jag tänkte fara på gympan idag men jag mår dåligt efter solningen. jagbhar ont i huvudet och helt matt i  kroppen. troligen är det för att jag har drukigt dåligt (hoppas i alla fall) annars har jag fått värmeslag (hoppas inte). men igentligen skulle jag behöva sporta lite idag för jag har ätit tårta mmm. en vän till pappa fyller år imorgon så vi bjöd hem dom igår och jag fick ätta pp rästerna efter tårtan.

siter just nu och kollar på amerika idol. gud vad killen som ska vinna är söt. haha jag jag har facktist kollat på intetrnet vem som vinner. det är finalen idag. men jag tycker tvåan är dukig också.


onsdag

ny

ja nu har jag gjort om på min blogg

tyck till om ni vill

som synd är så kan man inte läsa komentarerna men det får ni leva med orkar inte ordna det just nu. om ni vet var man gör det är det till stor hjälp


ja idag har jag inte gjort något intresangt. det har varit halv dåligt väder hela dagen så det blev inge solning idag. så jagf har varit hemma och varit med våra djur. jag har också skrivit liye på min bok. ja alvaligt tror jag att det blir en bok den har blivit så lång att jag inte kan kalla det novel längre. jag hoppas att den blir bra också. men jag tycker att den är bra om jag kan fin slippa den lite. jst nu vill jag ha den klar så jag kan börja renskriva.

och en sak till nej det funkar inte viktoria det blir bara en tom ruta. gör jag fel eller men jag går in på egenskaper och kopierar länken. jag har också upptäkt att jag inte kan ladda hem och sedan lägga upp. jag kan ta direkt från internet men inte sparat. jag kan vara helt dum men jag förstår inte hur du gör.

tisdag

på förmiddagen idag gjorde jag inte så mycke sov ut och satt vakt åt vår hund sov är lite bortskämd. =) på eftermiddagen for jag och josse till käringbergets badplats och badade och solade (eller försökte det var massor av måln i vägen bara)
det var faktist ganska skönt inte så kalt i vattnet.

när jag kom hem hjälpte jag mari att laga mat.

ja efter maten kände jag mig fasligt lat  så jag for ut och sprang lite. så jag kommer har träningsvärk i morgon. för jag kanske sprang lite för långt. är helt utmattad nu.

måndag

ja idag har jag suttit vakt till vår hund och varit telefonsvarare. ja det har typ ringt hela tiden. suck men annars har jag bara tagit det lungt. jag var ner till käringbärget för att sola lite också på eftermiddagen.

kul att det har varit varmt och soligt idag. har nästan gett upp hoppet att få se den igen men idag vaisade den sig äntligen.

söndag

inte lätt

jag vill säga två små ord. dom orden jag har haft på min tunga länge eller igentligen inte så länge.  dom orden är tack och förlåt. jag hoppas att du vet att du betydde och betyder mycke för mig. men ibland går det inte som man vill. det är så i detta fall. men jag kunde inte göra på så många andra sätt. men jag är ändå glad att du vill vara mig nära även om jag gav dig den här smärtan som jag förstår det är. du gjorde mig glad när du sa att det gick bra.

detta är till dig du du vetvem du är

till er andra jag är glad att ni är och vill vara mig näraja idag har jag inte gjort så mycke. jag har packat och farit till pappa. sen har jag varit ut och sprungit lite.
när pappa kom hem så for vi till mat companiet och åt. det vqar jätte gott och jag åt så mycke att jag mår illa.
nu vet jag inte vad jag ska göra mer i dag

lördag

idag ringde väckarklockan nio. jag klev upp och gjorde mig i ordning. sedan for jag och mamma upp till umeå på noliamässan. det var första gången jag var på vanliga nolia. jag har varit många gånger på skogsnolia men aldrig på vanliga nolia. så jag och mamma bestämde att vi skulle ålka upp. det var kul och ganska stort. jag kom nyss hem och jag är jätte trött i hela kroppen. mamma har också hjärntvättat mig med dansbans musik. vi hade bara en cd med oss och den har vi kört hela tiden så jag har hört varje låt typ 6 gånger. så jag kan varje låt utan till på slutet.

det har varit skönt och soligt i umeå. jag har blivit lite bränd pga att det var mullet i ö-vik så både jag och mamma satte på oss mycke klädder. så när vi kom till umeå så fick vi ta oss mycke av klädderna. men då hade vi i nte sol skydd eller solglasögon.

RSS 2.0