virus

sitter just nu vid pappas dator min egen har troligen fått virus för den vill inte starta. så jag tror nog att det inte kommer så många inlägg här på bloggen innan jag har fått tillbaka datorn eller till att den startar i alla fall.

men jag ska ändå försöka att blogga så mycke jag kan på skolan eller när jag sitter vid datorn annars.
jag hoppas att ni överlever utan att jag bloggar varje dag.

men ni kan ändå sicka kommenterer till mig så svarar jag på dom när jag tittar förbi.

godmorgon

ja då är det fredag och jag värkligen skäms att min blogg ligger nere så mycke varannnan vecka. men vad ska jag göra.
men nu är det i alla fall fredag som jag sa och snart är det helg. gud va skönt hoppas bara att det blir bra väder så att det inte fortsätter med det dåliga vädret som jag har nu.

måndag

ja då är en ny vecka börjad och det är måndag och skolan är just den platsen som jag befinner mig på just nu. vi hade sovmorgon och det var nog det posetiva med dagen. men annar så går vi i skolan till 15,30 och det är länge när man är van med att sluta vid två.

hoippas att ni får en mysig måndag?

kvällen


sitter just nu och lyssnar på musik och min bror har tagit tag i att laga mina skor, som jag själv skulle göra men nu när han ändå ville göra det så kan man ju inte tacka nej till det. men jag undrar bara vad han har för baktanke med det. för han brukar inte bara göra saker utan att vilja ha något tillbaka.

god morgon

har ni sovit gott?

det har jag i alla fall. det är ganska tråkigt väder här där jag bor men jag måste ändå ta och försöka att gå ut snart. jag har ju bestämt mig att försöka att börja promenera på helgerna så att jag får lite luft i alla fall och kanske lite dags ljus.

vad ska ni hitta på idag?

helg = helt välkommenjag kan inte fatta att man kan bli så trött efter bara en vecka i skolan.
men nu är det äntligen helg och jag kan inte klagapå det. gud va skönt att bara få sova ut på morgonen och inte tvingas kliva upp tidigt.

so sick


torsdagen

det har varit en dag som har varit ganska kämpig för jag har varit super trött hela dagen. men som tur var så gick det ganska snabbt. sista lektionen hade vi akk och vi fick lära oss stödtecken. det tyckte jag var ganska kul i alla fall för jag har alltid velat lära mig teckenspråk.

undrar barajag tycker att onepice värkar super mysig att ha att krypa ner i på kvällen. men jag skulle aldrig i hela mitt liv kunna gå ut med den. såg en som hade en på skolan, höll allvaligt på att garva ihjäl mig.

skulle ni kunna tänka er att synas i en onepice?

god natt

en av minna liner har nu bestämt att jag ska gå och lägga mig. den har sagt upp bekantskapen med ögat så jag ser bara sudigt på det ögat. då är det lika bra att ta ut båda och lägga sig och läsa kanske.


ulrik


skidor och skavsår

kan man hata skolans skidor. dom är allvaligt hur dålig som helst det är nog ett under att man bara kan ta sig runt på en timme. ni som inte går på min skola så kan jag meddela att det är vallningsfria skidor som jag talar om. dom är bakhal och har inte det minsta glid.
'
men jag och v tog oss i alla fall runt 2,5km och j som är i det bättre laget åkte 5km. men när jag kom tillbaka så kände jag att jag hade fått en stort skavsår av pjäxorna.

onsdag

god morgon på er alla morgonpigga personer

sitter just nu på skolan och ska arbeta lite nu så jag slipper sitta på kvällarna. här där jag bor så är det soligt och kallt så jag hoppas att det blir varmare framåt dagen så att man kan sitta ute en stund och sola.

tisdag

idag har vi haft utbildningsmässa så man slutade ganska tidigt då man inte hade så mycke ork att gå runt där. sen blev det en sväng på stan förken J innan det blev att åka hem.

nu har jag suttit och arbetet med mitt arbete som ska in på fredag. men nu är jag i alla fall så less så jag får väll fortsätta i morgon. men jag har inte så värst mycke kvar så det går nog fort om bara någon skulle kunna titta igenom den.

måndag

första dagen på skolan har jag nu överlevt. det gick hur bra som helst med provet så nu slipper man det i alla fall.
nu har jag bara en läxa att göra denna vecka.

söndag

tänk va tiden går fort när man har roligt. en vecka med lov går så fort men jag skulle nog gissa att en vecka i skolan går lika fort men den klagar man inte på att den går fort.

men i alla fall så blir det skolan igen imorgon. men det går nog bra det också. hoppas att ni också kommer ha en lika mysigt söndag kväll som jag har.

onsdag

nu när jag har sportlov så har jag inte tid eller ork att sitta vid datorn så mycke. så då blir bloggen ganska lidande. men jag gör inte så mycke så att jag kan berätta om.

nu sitter jag och väntar på att en paj som luktar helt underbar ska bli lite svalare så att man kan äta den.

vasaloppet

sitter just nu och kollar på vasa loppet med ganska lite intresse. väntar just nu på att man bror ska bli klar, sen blir det att åka in till stan för att fördriva tiden där på sportlovet.jag kollar också på vasa loppet för att möjligen kunna få se någon av dom jag känner som ska åka det. men jag tror nog inte att dom kommer med för det är ju över 15000 personer som åker så det är nog bara ren tur om just någon av dom kommer med. men jag håller i alla fall koll på dom på internet och den som ligger först ligger någonstans på 5000 plats och den sista ligger sist jag kollade på ungefär 10000 plats

lördag med mello

oj jag har inte bloggat nå på hela dagen. men  nu ska det bli ändring på det med värdens tråkigaste inlägg.

ja jag har inte gjort nå vettigt på hela dagen så det finns ju inte och blogga om. men nu sitter jag i alla fall och kollar på melodifestivalen. det finns ju inget annat att se så det får duga så länge.

sen kan jag meddela att modo förrlorar så det blir nog alsvenskan nästa år buuuuu


fredag

gud va skönt att det det är fredag och att man ska få vara ledig i en hel veckan. ja nu har jag den sista sportlovet för dettta liv. jag vet om jag ska bli lite ledsen över det eller att man ska vara glad att grundskolan och gymnasiet är klarat av.


vattenne nu ska jag ta en tur till fru badrum och sen blir det att ha lite torsdags mys med sig själv när man kollar på tv =)

bra dag

vissa dagar är bara dåliga och allt går åt skogen och det kiänns som att man har bara motvind hela tiden. men vissa dagar så går allt bara på räls och allt går super bra och man har vinden i ryggen.

en dag när allt går bra är nog idag. det ända som inte gick som jag hade hoppas är nog provet men det gick i alla fall inte åt skogen. men annars så har skoldagen varit helt OK och mitt viktiga möte SUPER BRA och jag har fått sommarjobb till sommaren på ett stället som jag har velat jobba på länge men inte vågat söka på. men nu är det fixat och man får hoppas att det blir bra också.när jag nyss loggade in på bloggen fick jag veta att jag har vunnit en dagens blogg som jag nog aldrig har gjort förr. så jag är bara glad idag och mitt humör kan inte bli sämre av att det bara är en dag på skolan och sen får man vara ledig i en hel vecka.


polisen

jag har en liten undran som jag har funderat på några timmar. jag vara ju hos polisen idag och dom hade en fågel i bur där. det tycke jag var ganska kul men jag fattar inte riktigt varför dom har det?men den gjorde i alla fall att så att det inte blev så allvaligt =)


hemma

ja nu är jag hemma igen. skolan gick ganska fort så man överlevde dagen. imorgon är det torsdag och det betyder att helgen börjar närma sig ganska fort. jag tycker att det bara värkar finnas måndagar och fredagar för resten känner man inte av.

emden av dom låtar som jag bara är beroende av just nu

less

ja nu är jag less i alla fall. jag skulle helre gå ut en sväng nu när det inte är så kallt ute. men inte kan man det när man går i skolan. jag börjar om en halvtimme sen är det slut för denna dag på skolan.

ganska tråkigt att inte ha någon av sina kompisar på plats. men jag börjar nästan bli lite van vid att vara själv på skolan. men jag vet i alla fall fröken V kommer i morgon om hon nu också tänkte gå och bli sjuk.


träningsvärk

ja jag kanske inte var så över tränad som jag kännde mig i går morse. men jag har i dag en fasligt kraftig träningsvärk som gör så att jag knappt kan gå. men när man har träningsvärk så förstår man i alla fall att man har tränat.

nu sitter jag på skolan och väntar på att min första lektion ska börja. ja jag är lite över och går till skolan 8 på morgonen när man börjar 10. men men nu är jag här i alla fall och jag är klar med en av dom läxor som jag har.

RSS 2.0