hejhej

kul att ni följer mig än. jag som är så dålig på att blogga här. men jag ska försöka att skriva. men det går inte så bra än så länge. för det händer ju inget på skolan som man kan skvalra om. hihi skämtar bara.

ja nu har jag i alla fall bloggat här.

flyttat

min blogg har nu flyttat. det på grund av att jag inte kan blogga på blogg.se hemma. jag vet inte men min dator kastar typ ut mig bara inna jag ens har kommit in.

men nu bloggar jag här

välkommen dit

dålig

gud va tråkig jag är på den här bloggen. jag hoppas att ni fortsätter att läsa ändå. jag ska försöka att blogga lite mer än förra veckan. men det kommer nog att vara lätt pga att jag bara skrev ett inlägg då.

jaja men i alla fall så sitter jag på skolan. jag börjar inte för än tio så igentligen vet jag inte varför jag är här.

i helgen var jag och josse på bio i en halvtimme. ganska kul men som tur var fick vi en ny biobiljet. så nu ska vi se om det går någon annan bra film.

vad har ni gjort då?

jobb

jag fick veta nyss att jag kommer få ett jobb till sommare. jag sökte på dn för flera månader sedan. så jag blev hur glad som helst när dom ringde. jag ska träffa chefen på torsdag så ni får hålla tummarna för mig.


sol

gud vilket härligt väder det är idag. man vill bara gå ut och sätta sig. jag tror jag ska snabba mig efter skolan så att jag kan gå ut. när man kollar ut genom fönstrerna så ser det ut som att kan minst vara 20 grader varmt. men jag tror nog att det bara är 10 högst.

har ni fint väder?

rolig

jag kännde nyss att jag är ganskla rolig. då menar jag inte rolig att man skrattar åt mig. det är en person som sitter bredvid mig som tog upp en yoghurt ur väska och börjar äta på den. direkt så får jag nästan lite ångest över att pesonen sitter och äter yoghurt. jag vet inte varför. men jag tycker att det är så super äkligt och onytigt. när jag kände ångesten över personen så måste jag skratta.

ni kanskle inte fattar gå vidare och skit i det här inlägget. jag kan inte berätta mer.

sommar klänning


499:- kappahl

jag tycker den här klänningen är riktigt sommar söt.  man får nästan länktan att det ska bli sommar så man kan använda den.
vad tycker ni?? hiss eller diss

måndag

i helgen har jag varit med min pojkvän. så jag har inte bloggat något. men vi har haft det super skönt tillsammans. som ni märker ni som följer mig så bor jag och min pojkvän inte så nära varandra. så vi kan bara träffas under helgerna. men i fredags så kom han till mig. då blev det inte så mycke gjort. sen på lördag så gick jag och min kompis på bio som inte gick så bra. textninten ville bara inte funka. sen i går så for han hem och jag for till pappa igen.

men nu är det måndag igen och jag sitter på skolan. jag börjat inte för än tio så jag ska göra lite läxor och arbeten. om jag ska vara ärlig så fattar jag inte varför jag vaknade tidigt. idag ska det bara bli en lugn dag.

har ni haft en bra helg?

kväll

jag kan berätta att det gick bra att disikera idag. jag spydde i alla fall inte. men jag har nu lite svårt att äta kött. men det kommer nog gå över snart.

nu är det kväll och jag ska ta det lugnt med min pojkvän. jag vet inte hur mycker jag kommer blogga ihelgen. jag vill självklart vara med honom lite. men ni klarar er troligen utan mig ändå.

jag hoppas att ni får en skön helg

föreläsning

igår var vi på en jätte bra föreläsning. det var jonas helgesson som berättade om sin cp-skada. jag tycker att det var både roligt och spänande att lyssna på honom. för han kunde riktigt skämta om saker som händer honom på ett sätt som man nästan blir träffad.



jag tycker att om ni får chansen så måste ni gå och lyssna på honom.

låt mig få höra


vilken är de bästa boken ni har läst? jag ska ha ett läs projekt på skolan. då ska man läsa en bok och sedan skriva om den. men mitt problem är att jag vet inte vilken bok jag ska läsa. har du läst någon bra som du kan tipsa om.

jacka


449:- åhlens

jag tycker kavaj jackor är så snyggt. men den här är lite dyr för mig. jag kanske skulle kunna köpa den om jag sparar ett tag.  vad tycker ni. är det en hiss eller diss?

fredag

nu är det sista dagen på skolan. det känns skönt att man får vara ledig i två dagar och bara ta det lugnt. men först så är det att klara av skolan.

snart ska vi göra något kul som jag redan har startat mitt ilamådende för. vi ska disikera en hjärna. jag som är en aningen vegitarial tycker att det är super kul eller inte. men jag tror nog att det kommer gå bra. jag har ju klarat att disikera öga,hjärta och lungor så jag tror nog att hjärnan går bra den med.



önskan mig lytcka till

låt mig höra


vilken är din favorit rätt?

utmaning

jag blev utmandad i går.


Blogg jag läser först:
blondinbella och mina vänners bloggar


Blogg jag har hört talas mycket om men aldrig läst:dessie och paowss tror jag aldrig har kollat på.


Kändisblogg jag följer: massor men kändis bloggar är typ kenza


Mest kända bloggare jag sett IRL: ingen tror jag

Första bloggen jag började följa: storstadspojken


Bloggare jag beundrar och varför:  oj det är ganska många. men jag kan säga enså är det blondinbella. för hon fortsätter att blogga och stötta folk genom bloggen.

Fördelar jag fått tack vare bloggen: man får lära känna så många som man inte skulle ha träffat annars.

Då hatar jag att blogga: när jag inte vet vad man ska skriva och när man får dumma kommentearer


Då älskar jag att blogga: när man får höra att man har insperarat någon genom min blogg

Person/personer som ofta kommenterar hos mig som förtjänar lite extra uppmärksamhet:
http://vadfanskajagheta.se 


Utmanar alla som ser detta skriv gärna en lite kommentar så jag kan kolla på era listor

liten svart

300:-
                                                                                                               skokanonen

jag tycker att det var en ganska snygg söt sko. funderar på att köpa ett par.
vad tycker ni hiss eller diss

torsdag

är fasligt trött idag. jag vet inte varför men jag har börjat sova dåligt. jag hoppas att det inte är ett av symtomen på att jag håller på att gå in i väggen. jag har så grymt mycike nu så det skuulle igentligen inte förvåna mig. men jag får hoppas att det nu inte är så.

men nu ska jag försöka att kämpa med skolan.

hej så länge

shorts



299:- åhlens

jag har blivit sugen på köpa shorts. hittade dom här i veckna och blev kär. men jag som är lite halv snål tycker dom var lite dyra. vad tycker ni är dom värd priset? det känns som att man kan göra ett par lika själv av ett par gammla jeans.

god morgon

är nu på skolan. det är inte direktden längsta dagen idag. jag gå bra till ett så jag kommer nog överleva i dag igen. somsynd är så har solen försunnit och det är svin kallt ute. jagtror inte ens att det är plusgrader ute. men det är bara att sätta på sig mycke kläder.

det som är jobbigast just nu är att jag har en helt underbar träningsvärk som gör så jag inte kan gå så bra.
jag hoppas att ni har det bättre än mig.


dagens fråga


vilken dag i veckan tycker ni mest om?
kanske är det fredag för att man vet att det blir helg snart eller kanske måndag för att man änligen får komma till skolan igen.

tränat

jag kom nyss hem från dagens trännings pass. jag tycker att jag börjar bli duktig på att gå och träna. idag så följde jag josefin på styrketräning. jag har aldrigt gjort det och jag tror jag aldrig i hela mitt liv har styrketränat. men jag blev facktist ganska förvånad att det inte var så jobbigt som jag hade trott. men jag ska ändå säga att jag troligen i morgon kommer ha värdens träningsvärk. men det är ju som belöning bara.



vad har ni gjort i kväll då?

hatar

många tycker inte om ljudet när man gnisslar bestik mot en tallrik. jag har en helt annan sak som jag inte tycker om. folk som sörplar. när jag hör det så ryser jag inombords. jag kan inte konsetrera mig på något annat än just det ljudet. just nu har jag en person som sitter och sörplar bredvid mig. det känns ju skönt när man försöker att skriva en uppsats. =S

har ni något ljud som ni inte tycker om?


konstigt snygg


179:- kappahl

jag tycker den här väskan är så ful att den blir snygg.
hiss eller diss

tisdag

nu är et tisdag också. jag sitter på skolan och håller på med en uppsats som vi ska skriva. det gpår super bra och jag tror nog att jag är klar nu.

imorse var jag hur pigg som helst jagvaknade redan vi 4.50. jag fattar inte varför jag skulle vakna då. men jag låg i alla fall kvar i sängen till väckaren ringde vid sju.

jag hoppas att ni får en helt underbart fin dag idag. det ska jag har i alla fall.

snygg och söt


499:- kappahl

jag tycker att den är så snygg. man kan ha den på snygg tröja eller klänning och passar perfekt till sommaren.
vad tycker ni?

kväll

men oj har helt glömmt bort att blogga idag. har haft så mycke för mig att det helt har glömms bort. jag hoppas att ni förstår.

jag gick i skola till ungefär halv två. sen gick jag ner på bilskolan för att köra lite. det gick ganska bra om jag ska säga det själv. efter det så blev det teori innan jag gick hem. sen åt jag och gjort läxor som ska vara klar i morgon.

det är så typiskt mig att alltid dra på läxor till sista dagen. men då sitter jag och stressar igenom det istället. jag borde börja när jag får dom. har ni något bra tips så man kommer igång på direkten?


måndag

en ny vecka har nu startat. det är bara 7 veckor kvar till sommar lovet och det känns så skönt. jag vet inte vad jag ska skriva så jag slutar här. hej så länge.

måndag

god morgon

jag har sovmorgon idag så jag ska snart gå till skolan. gud va skönt det är att få sova ut inna man går. då orkar man så mycke mer. det är soligt även idag så man får hoppas att det är soligt ävan när skolan är slut. men det skulle inte förvåna mig om det regnar regnar då eller är mulet.

har ni fint väder där ni bor?

hissa dissa


jag ska börja att hissa och dissa en sak varje vacka.

hiss
jag vill hiss vår vädret den här veckan. hela veckan har det varit varmt och soligt. så det blir en hiss.

diss
veckans diss blir något som har gjort många sura och förstört mycke. dissen blir vulkanen på island.

skor

    skopunkten
                                                                                                        199:-

gladiators sandaler tycker jag än är snyggt. det var ganska snygg färg på den här ska kasne gå och köpa ett par.
vad tycker ni hissa dissa låt mig få höra.

söndag

god morgon minna glada läsare.

nu har jag äntligen blivit frisk eller det känns så i alla fall få se senare i kväll om jag mår lika bra. men jag hoppas att jag är frisk i alla fall. men jag ska ändå ta det lugnt idag.

jag måste bara säga att jag älskar det väder som har varit under helgen. det är nästan lite komiskt. det är soligtmen så helt plötsligt så börjar det snöa i en minut innan solen kommer igen. så har det varit några gånger i helgen.


klänning

 hm
                                                                                                   299:-

jag tycker om den här kläningen. den ser lite kinesisk ut och jag tycker om det.
vad tycker ni hissa eller dissa?

lördag

gud vilket liv man har när man är sjuk. jag orkar knappt kliva ur sängen. så jag har ara förflyttat mig från sängen till tv. jag har kollat på två filmer. så nu måste jag göra lite vettiga saker. men jag vet inte vad som är vettiga saker när man är sjuk. men det ordnar sig nog ändå.

har ni gjort något kul idag eller ska ni kanske göra något i kväll?

buss

snart ska jag gå till bussen. skulle igentligen vilja sitta kvar här. men jag tror nog inte mamma blir så glad då. det tar 20 minuter ner så jag ska nog gå i tid. orkar inte gå så fort som jag brukar.

jag vet ionte om jag kommer blogga i helgen. det beror nog på hur jag mår och om jag får tag på en dator. men jag hoppas att ni får en varm och solig helg. och alla som är sjuka tycker jag ska ta det lugnt och kurera sig.

trevlig helg

helg

nu är det äntligen helg eller man ska kanske inte säga äntligen. jag ändrar till det är redan helg. den här veckan har gått hur snabbt som helst. jag tyckte att det var nyss som man klagade på att man måste börja skolan.

 jag mått lite halv dåligt hela dagen. så efter skolan så gick jag upp till mamma. jag skulle igentligen träna ikväll så jag fick lov och kolla om jag har feber. och själv klart så har jag det. det blev bara att avboka träningen och börja kurera mig till nästa vecka.

man får hoppas att det går över ganska snabbt.

jag

 

det här är en bild som jag tog för ungefär ett halv år sedan. jag har förändras lite men det är den bästa bilden på mig. nu vet ni hur jag ser ut. men jag brukar inte vara så sur som jag ser ut på bilden.

sjuk

kom nyss hem från skolan. jag har mått halv dåligt typ hela dagen så jag kollade och upptäkte att jag har fått feber. det är så grymt typiskt att jag blir sjuk när det blir helg. men det posetiva är att man inte missar något på skolan. så nu blir det att ta det lite lugnt. men om några timmar så måste jag gå ut och åka till pappa. känns jobbigt att sitta på bussen. men men man kan inte göra så mycke åt saken.


fredag

jag kan inte fatta att det nu har gått en hel vecka i skolan. men nu är det helg.

igår var jag på ki box. det är träningsformen kikboxning. jag har lite träningsvärk idag men det är som belöningen.

snart ska jag springa på nästa lektion. jag hoppas att ni har en fin dag.

student sko

din sko
                                                                                                                                                       299:-

snygga till studenten. jag skulle ha köpt dom om jag skulle ha gått ut i år.

skor

   skopunkten
                                                                                                       199:-


jag tcyker värkligen om dom här skorna. men jag vet inte om jag ska köpa dom eller inte.

vad tycker ni hissa eller dissa ???

torsdag

jag kan nu medela att solne har försvunnit bakom målnen igen. jag som tycker att det var så skönt att ha soligt. nu har temperaturen också gått ner så mycke att man måste använda vinterjackan igen. jag hatar värkligen det. men men man kan ju ite göra så mycke åt saken.

jag ska snart har dans på gympan det känns så kul. men man måste göra det senare om man inte gör det idag. så jag ska kämpa mig igenom det.



tycker ni om att dansa?

hej då

nu orkar jag inte blogga eller sitta vid datorn någotr mer idag. så jag säger ett

hej då
god natt
sovgott
hoppas att morgondagen blir lika fin som idag.

dagens fråga


har ni sett något vårtecken än?

ingen rubrik

jag kom och tänkte på att om ni vill följa mig så kan ni gå in på bloglovin. för dom som inte har ett konto där så kan jag säga att det är ett smart och lätt sätt att hålla koll på favorit bloggarna.


träna

sitter och kollar på förkväll. idag har dom tema träning. paulo roberto är gäst där. han sa en sak som jag tycker var ganska bra. han sa typ att man ska aldrig banta utan börja äta rätt istället. för vad gör det för värkan om du bantar och går ner massor i vikt och sedan börjar äta rätt igen och går då upp igen. jag tycker att det var ganska smart sagt. men när man sitter här så blir man ganska sugen att börja träna igen.


jag känner igen mig i den här bilden. kul =)

men jag behöver lite tips på olika tränings former. när du tränar hur tränar du då? brukar ni gå ut och springa eller är gymmet någon plats ni går på?

onsdag

sitter på skolan och funderar på varför och hur det kan redan vara onsdag.

snart har man lektion och det är ju så kul.

lunch

sitter nu på lunch. fick veta typ nyss att vi inte har den sista lektionen så vi slutar ett. det känns så skönt för då kan man gå ut. jag vet inte hur det blir men jag och mina kompisar kommer troligen att gå och fika.

hur har ni det idag. har ni också soligt?

onsdag

nu är det redan onsdag. jag fattar inte att det redan har gått så lång tid. men men. jag är på skolan och det är så roligt. solen är framme än så jag kommer troligen vara ute en sväng antinge på lunch eller efter skolan.

om ni undrar varför jag bloggar så lite så kan jag berätta att min dator är än död. så jag kan inte komma in på blogg.se. ja vet inte varför men jag blir typ utkastad hela tiden.

byxor

hm
                                                                                                 199:-

nu har jag börjat kolla på sommar kläder. jag hittade dom här byxorna som jag föll pkladask för.
det finns i fler färger. men jag tycker om dom.

skola

nu är man tillbaka efter lovet. det känns kull eller inte. eller det skulle vara kul om man slipper alla lektioner. då skulle det vara kul. det är kul att träffa all igen. men men nu är det lektion igen hej

tisdag

andra dagen. solen lysser än och jag har lunch. det tråkiga är att jag nu är super trött. men det tycker jag inte är så mycke konstigt. när man är van att vara på benen hela tiden och nu så sitter manb istället.

men jag ska inte klaga. hur har ni det. har ni också börjat skolan igen efter lov eller har ni gått iskola ett tag redan?

snygg

hm
                                                                                                  149:-

hissa eller dissa jag tycker om den i alla fall.

måndag

första dagen på skolan och jag är inte ens trött. det tycker jag är ganska kul. men jag tror nog att jag kommer vara mer trött imorgon. men det tar vi då.

jag tycker det är så häligt att det är soligt ute. jag tror att jag ska springa ut en sväng innan lektionen börjar.

kram så länge zandra

skor

Pumpsdin sko
                                                                                                     249:-

det är en liten klack och hur hälig som helst.
det är en sko som jag skulle kunna tänka mig att använda.
vad tycker ni?

va??

jag gick nyss in och upptäkte att det inte har kommit in något av dom inlägg som jag skrev igår. tråkigt. ni måste tro att jag är död eller något. men jag ska nu slänga in dom.

hoppas attni har det bra än i solen

packa

nu ska jag packa för att lämna kille och fara hem. jag skulle lugnt kunna bo här i en vecka till. men man måste som ni dom flesta vet gå till skolan i morgon och då blir det för tidig uppgång om jag ska vara här.

bussen går om en timme så jag kanse ska skynda mig lite.

klänning



jag har funderat på att köpa den här klänningen. men jag är inte säker om jag ska köpa den randig eller blommig. vilken tycker ni är snyggare. snälla hjälp mig. hissa dissa

skor



jag håller på att kolla på sommar skor. men jag vet inte vad jag vill ha för par i år. dom jag har här ovan är fyra stycken som jag tycker om. dom är ganska olika men någon av dom här modelerna vill jag ha. men jag vet inte vilken. någon av dom som ni tycker om?

skorna kommer från skopunkten

god morgon sverige

nu har jag vaknat till liv igen efter går dagen. jag blev helt överlycklig att det även idag är soligt. det gör så att man bara flyger ur sängen i morse.

jag ska snart äta lite frukost. men jag måste vänta på att min pojkvän vaknar först. det känns så taskigt om jag skulle äta frukost före honom. men han börjar vakna snart så det kommer nog gå ganska fort ändå.


god natt

nu ska jag säga god natt för idag. jag ska inte gå och lägga mig än. men jag orkar bara inte siotta på datorn längre.


vår

jag har vår känslor idag. solen har äntligen lyst första dagen på flera veckor. gatorna börjar äntligen att torka till. sommarkläderna är äntligen fram plockade. jag vet inte vad som skulle göra så att jag tappar vårkänslorna. eller ja jag vet vad om det börjar snöa igen då blir jag alvaligt deppad. men man vet att snart är sommaren är även om det skulle snöa i morgon.



har ni några vårkänslor än?

fotboll

sitter och kollar på umeå-ol på tv. jag hejar självklart på umeå annat skulle vara konstigt. men det går inte så bra som man vill. dom ligger under just nu. men jag hoppas att det kom ändras snart. dom är inne i andra perjoden så så mycker tid har dom inte på sig. men jag håller tummarn ändå.


sommarkläder

gud vad tiden går. jag var som sagt ute och gick en sväng. när jag kom hem så började jag att sortera bort vinterkläderna. jag vägrar använda dom mer denna vinter så jag tog bort dom och plockade fram sommarkläderna istället. nu har man sånna vår och sommar känslor så att jag skulle kunna sätta på mig sommar kläder helt lugnt. nu får man hoppas att det inte blir för kallt.

vad har ni gjort idag då?

lördag

god morgon

jag kan äligt säga att det inte känns som att det redan är lördag. men när man har varit ledig i nästan två veckor så har man för länge sedan tapat dagar. men jag ska försöka att intala mig att det är lördag. jag vet inte vad jag ska göra idag. kanske ska gå ner på stan och träffa mamma. hon behöver hjälp att köpa träningsskor och när man är snäll så erbjuder man sig frivilligt att hjälpa henne. men annars så vet jag inte vad jag ska göra. den som lever få se.

sol

nu har äntligen solen kommit fram och det har slutat regna. det känns skönt. jag behövde inte följa mamma så jag ska gå ut en sväng istället. man måste få lite sol också innan det försvinner igen.

hej så länge

lördag

god morgon

jag kan äligt säga att det inte känns som att det redan är lördag. men när man har varit ledig i nästan två veckor så har man för länge sedan tapat dagar. men jag ska försöka att intala mig att det är lördag. jag vet inte vad jag ska göra idag. kanske ska gå ner på stan och träffa mamma. hon behöver hjälp att köpa träningsskor och när man är snäll så erbjuder man sig frivilligt att hjälpa henne. men annars så vet jag inte vad jag ska göra. den som lever få se.


forts mat

nu är maten klar och vi har ätit. jag blev (inte för att vara taskig) ganska förvånad att han faktist klarade av och att det smakade gott pajen han lagade. jag kanse har underskattat hans mat konst. det känns så i alla fall just nu. men jag vet hur det brukar gå i vanliga fall. så jag ska inte låta han lagga mat försig själv varje dag.
 


nu ska vi ta det lite lugnt och vänta på att efterrätten blir klar. vi har gjort pannacotta jag tycker det är super gott. men jag vet att alla tycker inte om det. Är ni en pannacotta gillare eller tycker ni inte om det?

mat

det stört regnar ute det känns super kul eller inte. jag mår bra i alla fall min pojkvän har erbjudit sig att laga maten så ska jag bara slappa i kväll. jag känner mig inte så trygg med hans matlagning så jag vill bara springa in och hjälpa han hela tiden. men jag får inte göra något.

så nu är jag utvissat från köket tills maten är klar. för att inte gå in så ska jag försöka att sitta här framför datorn istället. få se hur det kommer att gå.

fortsättning följer

mat plan klar

ja nu har jag och min pojkvän bestämt vad det ska bli för mat idag. han vcar sugen på en paj som inte är så svår att göra och som går ganska fort också.
jag tckar så mycke för alla mat förslag ni har gett. jag ska lägga in dom på dom andra helg dagarna som kommer.

fredag

 
god morgon

igår hade jag en konstig dag på alla möjliga sätt. mina planer gick inte i uppfyllelese men istället fick jag ny planer. drömmar blev sanning men inte den sanning som jag ville höra.

men troligen vill ni inte höra vad som hände. för ni är så TRÅKIGA. så jag ska vara snäll och inte berätta. men jag hade i alla fall inte tid ocgh bogga och jag hoppas att ni kan godta den förklaringen

välkommen



ni är så välommen hit. ni som börjar läsa nu kanske tycker jag är lite konstig. men jag har flyttat bloggen med inlägg och allt. så man märker inte att jag är ny. men ni är välommen hit ändå.

fixat

ja nu har man fixat både städning och tvättning. nu kan jag börja fredas mysa eller i alla fall fredags slappa ett tag. jag ska snart laga mat jag har alvaligt ingen aning om vad jag ska laga för mat idag.

har ni något bra tips på helg mat?

di leva

jag ska snart gå ner på stan för att se på dileva. jag tycker inte honom men man kan ju inte missa när han kommer. det kan bli kul att bara se honom i värkligheten.

jag hoppas att ni kommer att släcka lysset en timme i kväll. det kommer jag i alla fall.


design

Nu har jag fixat designen på bloggen jag hoppas att ni kommer tycka om den.


hemma

nu är jag hemma igen.  det gick ganska bra att köra idag. men tiden bara ran iväg så jag tyckte att jag inte han så mycke som man har velat. men det tycker jag är tur för om tiden går så har man i alla fall inte haft tråkigt.

jag håller nu på med veckans tummen upp göra. jag håller på att tvätta kläder och städa lägenheten. jag hatar värkligen att göra det. men det måste ändå göras någon gång i veckan. så det är bara att boka tvätt tid och sedan när man ändå är igång städa. man kan inte göra så mycke när man springer till tvättstugan stup i kvarten i några timmar.

vår



nu har äntligen våren kommit hit eller det kommer troligen bli vinter ett tag till men man kan njuta av vårens väder ett tag i alla fall.

fredag

god morgon

igår hade jag fullt upp hela dagen. på förmiddagen så gick jag på stan och shoppade som jag skulle ha gjort i onsdags. men som då inte blev av på grund av olika saker. jag köpte lite kläder som jag kan lägga upp bilder på senare.
efter det så gick jag upp på bilskolan för att köra i 1 1/2 timme. det gick ganska bra. när jag var klar så gick jag in och bokade fler kör tiden och sen uppkörning och teoriprov. jag är ganska nervös över det. har ni tagit körkortet? var uppkörningen och teoriprovet svårt?



nu ska jag slppa isängen ett tag innan jag kliver upp och springer till bilskolan.

hej så länge

blev inget

det blev inget shoppande idag men då får jag göra det imorgon istället. det kom lite imellan.

nu kommer jag ha lite myssipys med mamma.

god morgon onsdag





man ska se alla dagar posetivt. men jag börjar nu känna att jag har slappat bort hela lovet snart. jag ska nu börja göra lite vettiga saker. så idag ska jag springa ner på stan och shoppa lite. jag hoppas att jag kommer hitta något fint att ha på skolan nästa vecka.

veckans blogg

vill du bli veckans blogg så skriv bara en kommenar så väljer jag ut några av er som man kan rösta på.


klar

ja nu har man gjort klar den här läxan också. jag upptäkte nyss att jag har glömmt att äta så det är nog dags för det nu. när jag känner efter så är jag lite hungrig. men det är nog bäst att äta innan jag dör av svällt.


läxor

jag håller på med en rapport till skolan. det känns super kul att göra sånna saker på lovet. men jag känner att det är bra att jag gör det så att jag inte sitter och skuter på det hela tiden. för då kommer jag bara sitta sista dagen och stressa på med den. den ska in på måndag tror jag och inte vill jag sitta i helgen med den.

bokstäver

det är något mode nu att ha bokstäver lite här och var. jag tycker själv att det är ganska snyggt om man har det på rätt ställe. jag gick runt och hittade lite olika sorters av dom här bokstäverna.

images/uploads/heminredning/bokstaver_1.jpgBokstav ÄBokstav Abokstäver HOME sliten vintage stil

http://www.broarne.se
http://www.countrystyle.se/inredning/
http://www.countrybymail.se/
http://www.alvashus.se/

god morgon

jag vaknade nyss och upptäkte att det har börjat snöa igen. jag är så less på snön nu så jag blir nästan sur på det. men man kan ju inte göra så mycke åt saken. så jag får väll hoppas att det blir vår väder snart igen.

jag ska kolla lite på datorn innan jag går ut en sväng.

hej så länge

insperation

jag kom nyss hem från en lång insperations promenad. det är när man går ut utan att ha något att tänka på och man bara tar in det man gär förbi eller ser.
tex. man ser en brandbil. då ska man ta in känsla, luckt, hur det ser ut osv. man ska berätta för sig själv om brandbilen. det kan bli något sänt här:

"tysnaden bröts av tjutandet. den stora röda bilen som alla har respekt för hade bryttit tysnade och kom farande i hög hastighet. jag kände mig lite rädd. jag ville veta vad som hade hänt och var den skulle."

så gör man med allt man vill känna av. när man blir lite van så kan man nästan börja skriva i huvudet av bara det som man ser eller hör. det blir då en text från sin egen synvinkel mot värde.

jag tycker om att gå ut och ha en insperations promenad ibland för då kan man ta upp nya saker i det man skriver.

frukost

nu sitter jag i sängen och äter frukost. jag håller på att kolla på en film på datorn och min bror tyckte att jag var så seg för han ville äta frukost med mig. så han fixade frukost på sängen och nu sitter vi två i min säng och kollar på film. mysigt

god morgon

nu har jag vaknat till liv igen. det är än ganska tidigt men men vad gör man när man inte kan sova längre. jag var nyss upp en sväng och upptäkte att det var mulet igen. ganska tråkigt. men jag tror nog att solen kommer.

igår kväll satt jag uppe med bror och hans flickvän och såg på film. vi hade det facktist ganska mysigt. men då blev det ganska sent också. men det gör ju inget när man har lov och inte behöver kliva upp tidigt.


god natt

jag ska nu säga god natt och krypa till sängs. men om en minut så är det en ny dag. det är då måndag och då skan man väll hitta på något. vet inte vad än. men det är nog försent för mig att börja fundera på sånt.

god natt


hemma

jag överlevde övingskörningen och jag tror nog pappa gjorde det han med. jag fick lov att gå ut det fina vädret så det är därför som inlägget kom så sent. men men aldrig försent kan man ju vara.

jag har suttit ute och solat i det fina vädret. jag gick också en promenad med min kompis genom en av pakerna som finns här.

vad har ni gjort idag?


beroende


 
jag har på sista tiden blivit beroende av den här killen. han är hur snygg som helst och sjunger super bra.
jag älskade hans låt. men då visste jag inte om vem som sjöng den. men en morgon under helgen så vaknade.  jag och slog på tv. då satt han där och blev inerjuvad på ett pogram. första tanken var bara gud va snygg han var. men jag började fundera på vad jag kände  igen hans röst ifrån. på slutet av pogramet så sjöng han. då fattade jag att jag äntligen hade hittat den som sjöng låten. jag har sedan dess inte kunnat sluta lyssna på alla hans låtar.

har ni någon gång blivit eller är ni beronde av en låt/artist?

söndag

nu är det söndag och det betyder för mig att jag ska fara till mamma. känns ganska jobbigt att packa allt men men  så är det bara.
men jag ska ut och övningsköra lite också så det kan ta lite tid innan jag kommer tillbaka.



jag kan berätta att solen har nu återvänt till örnsköldsvik och det känns så skönt. jag hoppas att den kommer vara framme mycke i kan när man har lov. men troligen kommer det vara mulet. det skulle bara vara så typiskt.

hej då

nu måste jag lämna datorn. pappa blev nyss sur för att jag var så osocial. så man får väll gå och vara lite social då. jag hoppas att ni kommer få en fin långfredag ni med.

hej så länge sandra

glad påsk

när jag i alla fall hör ordet påsk då tänker jag först och främst på godis. även om jag inte äter så mycke godis så är det det första jag börjar tänka på.

jaja men i alla fall så har jag fått mitt andra påsk ägg idag. förra året så tror jag att jag fick fyra små och ett stort påsk ägg.  trorligen kommer jag få ungefär lika många i år också. jag har lovat mig själv att inte äta upp allt på direkten. men det kan bli en utmaning.


vet inte

jag har kollat på dom här blusarna. men jag man inte bestämma mig för vilken jag vill köra. jag har inte råd att köpa alla tre. kan ni säga vilken som ni tycker är snyggast.
1                                                                                          2
 

3                                                                                                    4

ledig

god morgon

idag är jag ledig och har påsklov. det känns hur skönt som helst att få vara ledig i en vecka. det ska man bara njuta av.
idag ska jag var med hela familjen som nu har kommit. vi är 7 personer i ett hus så det blir till att vara med varandra. för man kan inte hitta en plats där man får vara helt själv.

på påsk brukar hela familjen komma hem. jag är det yngsta barnet så det är bara vuxna. vi brukar äta en stor påsk middag på påskdagen. dom andra dagarna så brukar vi försöka att hitta på något tillsammans. det kan bli att vi far ut på en piknik eller bara far in till stan för att shoppa och sen fika tillsammans.

hur brukar ni fira påsk?

ensamen

den här texten skrev jag går kväll och lite i morse ni får säga vad ni tycker om den om ni vill



Tv stod på och surrade för sig själv.

Dom som hade kollat på den hade för länge sedan somnat och programmet hade övergått till myrkrig.

Ingen hade orkat stänga av den och hade nu föll i glömska.

Ute hade mörkret intagit sin position för länge sedan och de enda ljusen kom från det kallas sken från

gatlyktorna . En person gick med intensiva steg efter gatan innan den försvann in i mörkret.       

En man kom in i rummet och började plocka bland sakerna som låg utspridda.

Han nynnade på en melodi som bara han kunde uppfatta hur det gick. När han kollade upp såg han tjejen som

hade kommit in för några dagar sedan. Han svor inombords men med en suck så gick han fram till henne.

”sitter du här helt ensam” han kastade en snabb blick på tv som var invaderad av svarta och vita prickar innan

hans fokus landade på tjejen igen. Hon nyckade nästan osynligt.                                      

”är du inte trött” han såg henne skaka på huvudet men brydde sig inte om det utan fortsatte. ”kom så går vi in på

ditt rum så att du kan gå och lägga dig” innan hon han svara så tog han tag i hennes arm och styrde henne till

hennes rum. Där la han henne i sängen och bäddade om henne innan han själv sjönk ner i fåtöljen som var

placerad i hörnet. Han grävde ett tag i högen av tidningar innan han valde en som han minst hade läst hundra

gånger.


god morgon

nu har man vaknat till efter en skön natts sömn. det känns super skönt. om ungefär en timme så måste jag springa iväg till jobbet. det känns super kul eller inte. men men det är sista dagen på praktiken så man kommer gå på påsklov efter det här. det känns så skönt.


jobbar

jag ska snart springa iväg till jobbet. men jag ska förre det slänga in detta inlägg. det är ganska svårt att blogga när man har mycke för sig men jag ska försöka att bli bättre nu när jag snart har gjort klart min praktik.

ute lysser solen och det gör så att man bara vill gå ut. jag tror att jag ska ta en promenad innan jag går till jobbet så att man orkar vara igång hela kvällen.

vad ska ni göra idag då?

god morgon

gud va skönt det är att vakna uppen en söndag morgon och snön vräker ner utanför fönstret eller inte. men man måste kliva upp sånna dagar också. man måste vara glad såna dagar också.

snart ska jag gå och packa för att fara till pappa. det är som en vanlig söndag i min värld. mina föräldrar är skilda och jag bor varanan vecka på varje ställe och det har jag gjort så länge jag kan minnas. så jag vet inte om det är jobbigt eller inte. för jag vet inte  det inte är att flytta fram och tillbaka. det är mitt liv.


di leva

jag ska snart gå ner på stan för att se på dileva. jag tycker inte honom men man kan ju inte missa när han kommer. det kan bli kul att bara se honom i värkligheten.

jag hoppas att ni kommer att släcka lysset en timme i kväll. det kommer jag i alla fall.


blött

jag har varit ute och gott i dag. jag undrar bara kan inte någon designa skor som är vatten täta. typ som gummistövlar. men ser ut som vanliga skor och är fodrade. om det skulle finnas så skulle jag köpa dom i alla fall.
som ni fattar så blev jag sur blöt om fötterna när jag var ute. urs säger jag bara.


NY

jag har nu fixat en ny design. jag hoppas att ni tycker om den. jag har lagt ner ganska mycke tid. så det är bara att hoppas. ni kan höra av er om den ser konstig ut.

100327



god morgon alla morgonpigga och till er andra som läser den här senare.

idag är jag äntligen ledig. jag har jobbat dom senaste helgerna så nu är jag bara nöjd över att jag äntligen får vara ledig. men som synd är så kan jag inte sova så länge s nu har jag vaknat till.
jag ska kanske gå ner på stan en sväng idag. men på grund av det snöovädret som vi har fått på senare tiden. så vet jag inte om man ens vill gå ut. jag hoppas att det lugnar ner sig lite.

hej så länge

fundera

jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. om jag ska tro eller inte. min värld har kommit i gungning. jag vet inte längre vad jag ska tro på. allt har blivit så konstigt. det som jag trodde var sant har hela tiden varit en lögn. dom jag trodde har varit lögnarna har hela tiden varit offer.

jag vet inte vad jag ska tro längre. jag vet inte vilken sida jag ska stå på. måste fundera ett tag till.

design

Nu har jag fixat designen på bloggen jag hoppas att ni kommer tycka om den.


100322

Hej hej urs vad läng tid det är senan jag bloggade sist. Men jag har haft så mycket för mig nu när jag är ute på praktik med skolan. Jag går på en hel tid så man har inte så mycket tid att blogga. Men men jag ska för söka att blogga mer.

under den tid som jag nu inte har bloggat har det hänt lite. jag har fått veta att jag ska få börja att gå som helg vikarie på ett boende och jag är super glad över det. Jag har också fått veta halvtids bedömningen för praktiken och det kanske inte var så bra som jag hade hoppas. Men då kan man ju förbättra sig i alla fall.

nej nu ska jag gå och hjälpa mamma med en ska. hej så länge


hej

Nu är jag här där alla värkar vara. Ja just på bloggen. Det värkar som att alla har en blogg nu för tiden. Så varför ska inte jag ha en också.

Ni kanske undrar vem jag är. Så jag ska berätta.
Jag heter Sandra och är som en vanlig ungdom ganska normal. jag är 17 år just nu i alla fall. Det kommer nog att ändras någon gång. Jag är ganska blyg men jag hoppas att det kommer gå bra att prata här. Jag ser er inte så det kommer nog gå bättre en normalt. Jag vet inte vad jag ska skriva mer så ni får nöja er med detta korta inlägg.

ps: designen kommer jag nog ändra men jag vet inte när. Men i alla fall inte nu.


Välkommen till min nya blogg!


god morgon

god morgon har ni sovit gott. det har jag i alla fall. jag vaknade nyss och upptäkte att jag faktist har sovit ganska länge. ni tycker troligen att det är tidigt ändå. men jag har varit vaken redan vid sex tiden på morgonen sedan jag gick på påsklov. så att sova till nio var super skönt

snö

jag vaknade imorse och upptäkte till min fasa att det IGEN har börjat snöat. jag som hjar länktat till vår så länge och då när man börjar känna att våren är på väg så blir det snö igen. suck men men

jag vaknade nyss från min skönhets sömn. jag tror att jag ska ta det lugnt idag. jag har inte så mycke att göra och så ska jag vara lite med mamma innan hon börjar jobba igen. vad ska ni göra idag då?

mulet



jag har varit ute en sväng idag. jag hade en sån där insperations promenad. så nu kan jag börja skriva igen. det känns kul att få börja arbeta lite igan. men jag hoppas att jag kommer ha fått ur mig mycke innan skolan börjar igen. men det går nog bra ändå.


frukost

jag har än inte kommit ur sängen. men jag har nu fixart så jag äter min frukost här. min bror har än inte kilivit upp så jag vill inte sitta själv i köket och äta. så nu sitter jag i sängen.

god morgon

nu har jag vaknat till liv igen. det är än ganska tidigt men men vad gör man när man inte kan sova längre. jag var nyss upp en sväng och upptäkte att det var mulet igen. ganska tråkigt. men jag tror nog att solen kommer.

igår kväll satt jag uppe med bror och hans flickvän och såg på film. vi hade det facktist ganska mysigt. men då blev det ganska sent också. men det gör ju inget när man har lov och inte behöver kliva upp tidigt.

god natt

 
nu har jag suttit uppe nog länge jag tror nog jag ska säga god natt. för om tre minuter så blir det god morgon istället. haha skämtar bara

men god natt.

häligt

kom nyss in från balkongen som jag har suttit på hela dagen. eller kanske inte hela men sedan jag kom till mamma. den ända stund jag lämnade den var när jag åt och det gcik ganska fort.

jag kan bara säga gud va häligt. men nu har det börjat bli lite kallat och därför landade jag här.

har ni varit ute i solen?


beroende

jag kan nu säga att jag har blivit beroende av den här killen.



jag kan bara inte sluta lyssna på honom.



söndag

god morgon

nu har det blivit söndag och då vet troligen ni vad det betyder för mig.
jag är så glad att solen ätligen har kommit fram. dom hade sagt att det skulle vara soligt hela påsk men jag har bara sett moln hela helgen. men nu har dom äntligen vågat sig fram och det känns skönt.
jag tror nog jag kommer gå ut en sväng idag för att få lite sol på mig.

hej så länge

lov

jag vaknad imorse och tänkte "kan det värkligen vara lov redan" men troligen så har det gått så fort att man kan ha lov redan.

idag ska jag bara ta det lugnt. hela familjen är hemma så man får inte mycke lungn och ro med 7 personer i ett och samma hus. istället går man bara varandra på nerverna. men men det är bara att bita ihop och se glad ut.

hej så länge

ensamen



den här texten skrev jag går kväll och lite i morse ni får säga vad ni tycker om den om ni vill



Tv stod på och surrade för sig själv.

Dom som hade kollat på den hade för länge sedan somnat och programmet hade övergått till myrkrig.

Ingen hade orkat stänga av den och hade nu föll i glömska.

Ute hade mörkret intagit sin position för länge sedan och de enda ljusen kom från det kallas sken från

gatlyktorna . En person gick med intensiva steg efter gatan innan den försvann in i mörkret.       

En man kom in i rummet och började plocka bland sakerna som låg utspridda.

Han nynnade på en melodi som bara han kunde uppfatta hur det gick. När han kollade upp såg han tjejen som

hade kommit in för några dagar sedan. Han svor inombords men med en suck så gick han fram till henne.

”sitter du här helt ensam” han kastade en snabb blick på tv som var invaderad av svarta och vita prickar innan

hans fokus landade på tjejen igen. Hon nyckade nästan osynligt.                                      

”är du inte trött” han såg henne skaka på huvudet men brydde sig inte om det utan fortsatte. ”kom så går vi in på

ditt rum så att du kan gå och lägga dig” innan hon han svara så tog han tag i hennes arm och styrde henne till

hennes rum. Där la han henne i sängen och bäddade om henne innan han själv sjönk ner i fåtöljen som var

placerad i hörnet. Han grävde ett tag i högen av tidningar innan han valde en som han minst hade läst hundra

gånger.



Glad påsk



jag vet inte hur mycke det kommer bli av att blogga i helgen så jag startar nu med att önska er

och jag hoppas att ni kommer ta det försiktigt och inte skada er eller över äta på godis i helgen.

ännu en dag

ja nu har man vaknat upp till ännu en dag. men det är inte vilken dag som helst. det är dagen då man går sin sista dag på praktiken. det ska man bara vara glad över.

jag har det skönt här hemma för det är bara jag och marie som är hemma så man kan slappna av lite innan stormen kommer. haha jag tycker det var en bra förklarin på vad som kommer hända. jag tror nog att ni fattar

RSS 2.0