fredag


torsdag

jag vaknade av gräsklipparen brumade på rönnen. vid tolv gick jag ut och la mig i parken vid sibyla och solade. jag var där tills halv två då jag skulle träffa josefin. vi gick på stan lite och sedan gick vi ner till hamnen där vi åt glass och pratade av oss.

jag kom nyss hem från gympan. det gick bra men jag är helt utmattad. men mannen som höll det kunnde bara armhävnigar och löpning så det var typ det ända vi gjorde i en timme.

onsdagnågot att tro på


Alltid när åskan och stormen startar

Vill jag stå stadigt som ett träd i vinden

Inget kan flytta berget eller ändra min åsikt

Jag faller från skyn och jag är ensam

Modet inom mig kommer bryta mitt fall

Inget kommer skymma ljuset inifrån

Men om jag fortsätter kommer det inte bli lätt

Inte idag


jag fick något att tro på

Så länge jag andas

Det är inte mer än vad jag kan drömma

jag fick något att tro på

Uppdraget var att fortsätta klättra

Inget annat kan stoppa mig om jag bara tror

Och jag tror på mig


Till och med när världen försöker hålla mig nere

Säg då till mig att jag kan.. försök vänd mig rätt

Jag låter dom inte släppa ut min eld

Men om jag fortsätter kommer det inte bli lätt

Inte idag


jag fick något att tro på

Så länge jag andas

Det är inte mer än vad jag kan drömma

jag fick något att tro på

Uppdraget var att fortsätta klättra

Inget annat kan stoppa mig om jag bara tror

Och jag tror på mig


Jag kan göra allt, öppna alla dörrar

Vända det otänkbara till verklighet

se jag kan göra allt och mer


tro så länge jag andas

det är inte mer än vad jag kan drömma

tro så jag kan klättra

inget annat kan stoppa mig om jag bara tror

och jag trordet här är en sång som jag tycker om att lyssna på när jag är nere.
jag tolkar den som att livet är inte lätt men om man bara kämpar på så går det.
den berättar om en person som har det svårt och den inspererar mig att fortsätta kämpa.
jag tycker också att texten är så härlig att man kan tro att den är jord för att läsas och inte sjungas.ja igår for jag till gideå för att träffa henrik och gå på harry potter och halvblodsprinsen. så jag bloggade inte.

idag har jag varit i gång hela dagen. det har äntligen börjat bli soligt så jag har varit ute mycke på balkongen. jag har också skrivit lite på min berättelse och hurat runt höglads sjön. jag vet inte vad jag ska göra i kväll. men jag vill måla lite om jag orkar anars kanske jag ska virka lite så jag blir klar snart. är trött på att bära den fram och tillbaka hela tiden. jaja men vi får se vad jag gör.

hej då

27 juli

idag har jag inte gjort något. var ner på stan för att lämna böker och köpa linser. annars har jag tagit det lungt och bara läst en bok.

26 juli

 
jag är tillbaka =) =)

fredag
som ni förstår mådde jag dåligt. allat jag åt kom upp igen. blääää på kvällen ringde jag till mamma för att medela att jag inte mådde så bra. hon sa då att jag inte fick komma till henne innan jag hade varit frisk i två dygn. jag bestämde mig då att jag inte skulle spy mer. ganska psykologiskt. jag somnade utmattade 21

lördag
blev ganska förvånad när jag vaknade och upptäkte att jag hade sovit i 13 timmar. klockan var tio på morgonen. jkände redan när jag vaknade att jag inte ag var sjuk längre. så jag klev upp och åt en stor frukost. hela familjen blev förvånad när dom såg mig. efter frukosten städade jag och parfymerade mitt rum som luktade spya. på kvällen kom erik och hans lill vove. =) vi grillade och hade jätte kul. hunden var så gullig och jätte busig. han åt på blommorna och allt som rörde sig. problemet var att han kissade överalt så man fick vara försiktig när man gick.

söndag
ja idag är jag äntligen frisk och karantärs fri. =) jag är nu hos mamma och fick en liten chock när jag fick se mitt rum. jag har nu ny färg på väggarna och en ny säng.  jag kan än inte fatta att det är mitt rum. så jag måste gå och kolla på det hela tiden. annars har det inte hänt så mycke.

24 juli blääää

idag mår jag pytom. om jag jag förklarar så här med ett ord magsjuka då förstår ni hur jag mår. jag får inte gå ut från mitt rum utom när jag ska tömma magen. =) bra förklaring utan att något mår illa över det. jag har huvudvärk och är helt utmattad. jag hoppas att det går över idag för annars kommer jag inte få gå ut på tisdag. sur sur men det är ju för allas bästa.

så jag har typ sovit och sett på tv hela dagen. men nu är jag less på att må dåligt men det är ju inte jag som bestämmer när jag ska bli frisk.

jag är uttråkad jag har inget att göra. inget bra på tv, ingen rolig person på datorn.

men men det är ju inte ert fel att ni inte vill vara inne nu. ja nu ska jag deppa lite får se hur länge jag är vaken.

puss och kram från er sjuka kompis


23juli

 

idag har det regnat och regnat. så jag har varit inne och latat mig hela dagen. jag börjat tycka att det börjar bli tråkigt att lata sig. men jag hoppas att solen kommer tillbkaka snart. för jag har förjat att tro att ddet regnar bara för att jag är ledig.

det blir ingen gympa för mig idag för att
1 det regnar
2 jag är alergisk mot regn = huvudvärk, hosta och ont i kroppen
3 jag kan knappt gå pga min tå

idag kommer min bror hem igen. jag vet inte om jag ska vara glad eller sur över det.  det är skönt att han är hem så kanske jag får sällskap. han kan också roa mej när jag är sur och deppig. men det är jobbigt på grund av att då måste jag dela tv och han kommer troligen klaga över hur lat jag är.

till josse
jag undrar om du har tid för din kompis den 19 september. för jag ska gå på bio och se flickan som lekte med elden. och undrar om du vill hänga på. ja jag vet att jag är tidig men du blev ju sur på mig sist jag gick och såg stig larsson så jag ville fråga innan jag glömmer bort det.
så nu har jag frågat i alla fall. =)

imorse såg jag på harry potter och fenixorden på tv. så nu är jag laddad. jag vill bara medela att jag är ganska bra på att skrika och prata med personerna på filmer. =) så det ska jag försöka att träna på att vara tyst för annars kommer jag bli utmobbad av dom andra på bion. men jag hoppas att jag inte kommer skrika eller prata med dom på filmen på tisdag.

hej då


22 juli

jag har tagit det lungt idag. suttit lite på altan och filosofera lite. skulle önska om jag hade mer att göra men jag har varit ledig så länge att fantasin har tagit slut på förslag. men men

imorse när jag vaknade så upptäkte jag att jag varar från en av mina tår. alvaligt vet jag inte varför men den är varm och siprar ut vätska från. så troligen har jag fått en infektion i den men jag vet i´nte varför så jag har fått ta bort min tå ring kanske kan det bero på att jag är nikelalergisk hoppas inte det men. det märks troligen

21 juli

idag har jag städat och stojat hela dagen nästan. jag for också ut och spran för pappa hade inte tid att skuss mig till gympan.

jag har också suttit barn vakt till en 1år gamal kisse katt. hihi han har förljt efter mej hela dagen.

20 juli

ja idag har jag tagit det lungt. det har regnat och regnat. så jag så på film och myste lite. man maåste vara lite lat i bland också.

kan man vara alergisk mot regn????? jag blir trött och får ont i huvudet när det regnar. eller är det bara för att man inte går ut.  jag har också fått ont i halsen men det beror nog på att jag håller på att bli sjuk.

ser nu på se up för dårarna som går på tv. har sett dn några gånger men den är lika bra ändå.

19 juli

jag vet inte vad jag ska kalla dagen. den har inte varit tråkig men inte rolig heller.  inte händelserik men inte heller ohändelserik. den är inte lyckad men inte olyckad. jaja men ni får bedöma själv vad ni vill kalla den.

ja jag vaknade uptekte jag att min bror hade kommit hem. han hade varit i åsele och både jag och mamma trodde att han skulle komma hem på förmiddagen men nu låg han och sov . han skulle ju skussa mej till pappa hade han lovat. så mamma for vi 11 tiden. då var det bara att vänta . han klev up vid tolv tiden ungefär. då fick jag veta varför han hade kommit så tidigt. det var något om att en väns mamma hade hamnat på sjukhuset. när vi skulle fara skulle jag sätta på mig bältet uptäkte jag att det var spya på den. bläää så hans vän hade råkat spy i hans bil. =)

så när vi kom till pappa så städade mari han sbil för att vara snäll. menhon missade bältet så när mari skulle skussa elin fick hon spya på¨tröjan. hon blev jätte glad.


men nu har han åkt tillbaka till stockholm. han kommer igen på torsdag.

men hela min dag har hengt runt en spyig bil. =) =)

18 juli

hjälp!!!!!!????????

för några veckor sedan eller kanske inte veckor häldre månader sedan sa jag att jag hatade en låt och hatade sångaren. han var dålig och jag störde mej bara på honom när han sjöng.  satt nyss och kollade på ett pogram som gick i repris. sångaren var med där och han sjöng sin låt som jag för några månader sedan sa var dålig dålig.
jag satt nu och tyckte att den var ganska bra. det skrämer mig lite men det käns ändå som jag men det kanske bara behövde lite tid att börja tycka om låten. när han hade sjungit klart så skulle han sjunga en svensk låt som jag har hört mycke när jag var mindre. sångaren var ju inte svensk om ni inte förstod det.
men det lät riktigt bra och jag tyckte att han var duktig.  jag tyckte att han var riktigt söt när han sjöng den också.  ska jag nu tycka om han eller ska jag hata honom. varför måste jag ändra mej ofta. om jag säger till någon att jag inte tycker om en affär eller låt eller vad det är så kommer jag tycka om det efter några veckor kanske månader.
varför kan jag aldrig bestäma mej varför måste jag ändra mej. det är lika jobbigt varje gång när jag måste erkänna att jag har ändrat mej att jag har börjat lyssna på något som jag hatar. men på köpet så är det en av minna vänner som älskar han och när hon försökte för några månade sedan få mej att lyssna på honom sa jag bara att ahan var urusel och jag aldrig kommer lyssna på honom. men nej då nu gör jag det

nu har jag erkännt att jag har börjat att tycka om en sångare som jag hatade för några månader sedan.


idag for jag och mamma ner till ullånger. vi for på höga kusten expo. där är allt hand gjort så det är ganska kul att gå där det känns som man går tillbaka 30 år. jag köpte ett halsband som är form av ett hjärta och gjorta av någon tråg som är virad runt runt.

sedan gor vi till mormor. det är lika kul varje gång. man behöver nästan banta innan man far dit. för det är nästan uppgödnings anstalt. när man är där får man jobba lite också. det kan vara att ta ner något från vinden till att limma ihop en stol. idag fick jag  sätta upp en taklampa i hallen. när jag hade fått upp den och klivit ner från pallen hon hade så kom dom på att det är bäst att kolla om lampan funkade. själv klart var den paj så det var att vingla sig upp dig på pallen och bytta den.

men nu är jag hemma igen. ska se på melodikryssen i kväll. det ju måns zelmerlöw som är programledare i dag.

17 juli

ja idag har jag varit på stranden. jag badade för första gången jippi =)
jag och mamma for till nyänget. det  var packat men fasligt skönt.

annars har det inte hänt något.

viktorias fråga: vilken färg ska du ha (på mitt rum ni som inte förstår)
svar : det blir nougat det är typ brun eller något

16 juli

jag idag har det hänt mycke. ovanligt va???
jag sov ut imorse. sedan åt jag frukost med mamma som också hade sovit ut.

Efter det skulle jag laga ett av mina däck på cykeln. så jag tog lös det bar upp det uppför trapporna. tog lös så jag fick ut slangen. men både jag och mamma blev förvånad när vi inte hittade något hål på det. så det blev till att sätta tillbaka det och fara ner till statoil och pumpa. suck

när vi ändå var ute och for så åkte jag och mamma till rusta för att handla. på något konstit sätt hamnade vi bland tapeter och målarfärg. så när vi for hem hade vi köpt tre burkar målarfärg till mitt rum så jag äntligen ska få en vättig färg på väggarna.

jag nu har jag nyss kommit hem från gympan. det gick bra men nu är jag trött i hela kroppen.

15 juli

ja idag har det inte hänt ett skit. jag har varit hemma och latat mej. det ända jag kan skylla på är att jag har semester eller som vi yngre säger jag har sommarlov.

jag fick veta idag att en person som jag hade en närmare kontakt med förut har blivit inlagd på BUP i sommar.
det känns ganska tråkigt och hämskt. att ett liv kan förändras så mycke. när jag träffade personen sist mådde hon bra och man kunde inte tro att hon skulle må dåligt. därför blev jag ganska förvånade att hon hade blivít in laggd där. jag hoppas att allt kommer bli bra och ordna sig.  =(  :(

14 juli

idag har jag bara tagit det lungt och gjort allt som falle mej in. så det har inte hänt så mycke att berätta om.

jag kom nyss hem från gympan. är lite trött men det var inte så jobbigt.

kom nyss på att vår kronprinsesa fyller år idag. så grattis på dig och grattis viktoria n nu är du ett år äldre. =)

13 juli

på förmiddagen var jag till optikern. det gick bra men jag har fått sämre syn så jag måste har starkare styrka på minna linser.

efter det har jag inte gorrt så mycke.  men jag har ju semester så man behöver ju inte göra så mycke

12 juli

idag har jag varit i gideå och hälsat på henrik. det var kul =) jag fick också träffa vill och se vart hon bor. vi körde runt och kollade på allt och inget. det var lite jobbigt. på väg tillbaka  till gideå så råkade jag slå foten i ett gupp så jag har lite ont i den. mamma är rädd att jag har brutit något. men men det märks troligen i morgon.

ja nu är jag hos mamma igen. det är både skönt och tråkigt. men det är lungt i alla fall.

11 juli

ja idag har jag bara varit på nätramarknaden. det fanns inget som jag ville ha så jag handlade inget. efter for vi upp till min farbrors stuga som ligger jätte nära. va var där ett tag innan vi började att fara hem. i bjästa stannade vi till för att hälsa på en vän till pappa som har byggt ett nytt hus. det var jätte vakert man kunde inte fatta att dom bodde där. om ni tänker er ett hus som dom bygger på tv så var det dubbelt så vakert. i köket var det typ sex meter i tak höjd och längst upp hade dom emn takkrona i kristal och det var i köketdä kan ni tänka er hur det såg ut i dom anndra rummen. det kändes som man kom in i ett slott eller något sånt. det var stil rent och frächt. =)

när vi kom hem tittade solen igenom molnen väldigt härligt när man bara har sett moln och regn hela veckan. så nu ska vi grilla och sitta på altan och bara njuta av sommaren =)

10 juli

ja idag har jag inte gjort något specielt. det har spörengnat hela dagen så man kan inte vara ute.
erik var här en sveng på eftermiddagen för att hälsa på sin syster.

ja ja hoppas att det händer mer imorgon. hej svej solstrålarna mina =)

9 juli

ja idag har jag inte gjort så mycke.
jag klippte halva pappas gräsmatta tills jag råkade köra på kabeln så den dom och jag fick värdens stöt. efter det har jag haft ont i axeln och huvudet.

det har varit mulet men inte regnit idag. jag hoppas att solen kommer snart igen. börjar nästan tro att det är meningen att det ska vara dåligt väder när jag äntligen blir ledig. (suck)

8 juli

ja idag har jag varit på stan. jag har inte varit på stan sedan jag slutade skolan så jag stor shopade. =) =)
jag vet inte vad som tog åt mej men jag har köpt kyckling gula byxor och tröja. pappa trodde att jag skulle på maskerad och klä ut mej till kyckling. =) =)

annars har det inte hänt något.

hej då alla glada

7 juli

igår fick jag göra något som jag har velat länge. jag fick åka lastbil. jaja det kanse inte är något för er som gör er glad men det gör mej. när jag fick veta att pappa skulle ta körkort på lastbil. blev jag hjätte glad. så igår fick jag åka en stor långtradare. =) =) jag kom hem åtta så jag orkade inte skriva igår.

idag mår jag lite krasligt. har ont i huvudet ett ben och nacken. men det ska inte hindra mej att fara på bokaspers ikväll. dom ska spela i strandparken kl 7. det är helt gratis. jag vet inte vad jag ska göra mer idag men det ordnar sig nog.

hej då

5 juli

fredag

jag jobbade det var sista dagen på jobbet. det gick bra och det var ovaligt lungt. när jag slutade så skyndade jag mej hem slängde i mej mat och sen for jag till stugan.
när vi kom fram pakade vi ur och tog det lungt.

lördag

jag och mamma hade bestämt att vi skulle fara ut till rotsidan. det är en av sveriges längsta klipp bad plats. man får ligga på klipporna och sola. men vi han bara sola i 5-10 minuter innan det började regna. det är så typiskt. inan vi kom till bilen så vräkte det ner. så vi for hem igen och städade ur huset i stället. på kvällen gick vi ner till havet på en promenad. på ett ställe så såg vi ca 10 fågelungar ligga 10m från oss på en klipp häll. dom var ur gullig. men vi fick lov att gå för mamman sirklade runt våra huvuden.

söndag

jag och mamma pakade och städade för att åka hem.  inget hände. när jag kom till pappa bjöd han på pizza.

jag tror att jag håller på att bli förkyld suck men jag vill inte det. =(

2 juli

ja idag har jag jobbat min näst sista dag på valla. det har gått bra och inget hände.

jag kom typ nyss hem från gympan. ja både jag och mamma tyckte ledaren var lite knepig och man förstod inte vad man skulle göra.

i helgen sa jag ner till stugan med mamma. vi skulle igentligen fara på midsommar men då skulle det bli dåligt väder så vi sköt upp det tills nu. jag kommer inte blogga i helgen för det finns inget internet så ni får vänta tills på söndag innan ni får veta vad som hände.

så trevlig helg alla glad personer

RSS 2.0