promenad

ja nu har jag blivit tvingad och går ut med vår hund. så det blir att försöka att köpa någon mat inne i stan, för jag kan inte laga något nu och jag hinner inte heller om jag ska ut med hunden.


men i alla fall så ska jag säga hej då nu
vi hörs igen imorgon eller i kväll

dags att rösta

ja jag är lite sen men nu har jag dragit veckans blogg finalisterna

meelissaaaa.blogg.se
linneala.blogg.se/
danielwennberg.blogg.se/
animalcity.blogg.se/

nu är det bara att rösta på den du vill ska vinna
max 2 röster/person 


jobba kväll

god morgon på er. jag har nyss vaknat eller jag har nyss kliv i upp i alla fall. jag har sovit super dåligt i natt så jag kan inte riktigt fatta hur jag ska kunna orka jobba i kväll men det är nog bara att gilla läget och fara dit. jag kan ju inte precis sjukanmäla mig, även om jag har en ganska god lust till till.

men jag ska som sagt jobba ikväll så det är nog snart dags att börja planera vad man ska äta, packa och börja dra sig till bussen. ja det går ju inte än så jag har ju ganska mycke tid på mig att vimsa runt och fundera på vad man ska äta.


söndag

har haft lite fullt upp ídag nu när pappa har lämnat ett helt hus som jag och min bror ska vackta i en vecka. har nyss koillat till pannan och den hade självklart stannat så det vara bara att försöka sätta igång den igen. snart måste jag ut med vovven. men det blir bara en kort tur.

hoppas att ni har haft en bra dag i alla fall

freda

det skönaste med helgen är nogf frdagen. för då vet man att man har hela helgen kvar. helt underbart enligt mig ialla fall.

har varit en ganska jobbig dag. med skola och träning. men ändå ganska skön med att få äta ute med fröken j och lite tid med v. men det är så en fredag ska vara. nu är det myskväll med mamma som blir ganska lugn.

vad ska ni göra i kväll?

svenska


bild länk

ja det blir att stiga upp och traska iväg till skolan. det är så när man måste in på lektione under praktiken. men mest störande är nog att jag är ledig varje fredag från jobbet. men det är bara 1,5 h sen blir det kanske hem igen, om man inte hittar något annat att göra

jobbet igen


bild länk

ja det är hit som jag ska nu denna torsdags morgon. det är här som  jag går min praktik och fördriver större delarna av veckan. nu ska jag i alla fall dit igen. men det är sista dagen denna vecka, sen har jag helg. jag säger bara skön

en kväll till


bild länk

ja nu ska man iväg dit man ska fördriva denna kväll på, det blir jobbet som är den lyckliga att ha mig. men nu är man ju ganska van med att vara där.


kvälls jobb


blid länk

ja nu är den här lediga förmiddagen slut och jag ska i väg till jobbet.


jobbetja nu ska jag tassa i väg till jobbet. idag så ska jag få halvtidsbedömningen. men jag kan gissa ganska väl hur den kommer bli. hoppas annars bara att dagen kommer gå på utan missöden.

packa och fara

japp det är söndag och det betyder att åka till mamma igen. det blir skönt att man ska få sova lite längre på morgonen än vad man kan göra när man är här. det är ju ganska mycke närmare till jobbet när man är hos mamma.

nu måste jag skynda mig och packa det sista


typ plasma

japp nu har man lilla skrutt tv på 15tum pajat. vila i frid på tippen =(. så jag och pappa har varit och hämtat farmors gamla tv och den är typ på minst 40 tum, så det känns ju som värsta plasma tvn. men jag kommer nog att vänja mig snart.

lördag med sol

är så glad att det är soligt en dag som man är ledig på. det händer ju inte så ofta så jag måste allvaligt gå ut idag. jag dör om jag inte så se solen.

hoppas att ni också får en solig dag =)

vinnaren av dagens blogg

vinnare av dages blogg är den som kommenterade som nr 10 och det var

http://maddisenj.blogg.se/


veckans blogg4 finalister dras och då får man rösta. så den är lite större
så självklart ska du vara med =)

fredaggud va skönt att det äntligen är fredag och att man ska få vara ledig.

skola och jobb

god morgon på er. nu ska jag iväg på skolan för att ha en lektion, sedan blir det upp till sjukan för att jobba. så det är en ganska lugn dag.skolan 8,10-9,30
jobbet 10-15
helg 15-

hemma

ja som jag trodde så blir det jobba i morgon. men det går nog snabbt och bra. men i alla fall så är jag hemma nu från dagens jobb sväng. det har varit lugnt så man har haft lite tråkiga stunder. men dagen har ändå gått super snabbt.

nu ska jag slappa och lata mig och det är jag förkänt efter en dag på benen.haha bilden visar precis vad jag ska göra

låt höra


05,25god morgon sömntutor nu är det i alla fall uppstigning för mig. jag ska jobba och det är tidigt på plats som gäller.
6.45-15

så vi hörs väll i kväll igen

vårmodet 2011


jobbet nästanu ska jag åka snart och jobba. hoppas att det inte har kommit för många nya sedan sist jag var där. men det är nog bara gilla läget.
kommer nog inte blogga mer idag så vi hörs imorgon då jag kanska har fått helg om jag inte måste in på fredag också.

något litet som kan ge så stor lycka

ja som överskriften säger "något litet som kan ge så stor lycka", det känns så i alla fall. mammas nyckel till lägenheten och garaget försvann för två veckor sedan. vi vet inte när eller vart dom försvann. det enda vi vet är att mamma hade dom när hon gick hemifrån och dom var borta när hon kom hem. vi trodde att vi skulle nu få lov att byta låsen på båda ställena och det blir ganska dyrt.

men nyss så ringde dom från hittegods centralen i umeå (en stad som ligger typ 10 mil härifrån) och sa att nycklarna låg där. fatta hur glad jag blev mellen 1-10 och mamma blev nog ännu gladare. hoppas bara att vi inte kommer få lov att åka dit för att hämta ut dom, utan att vi kan hämta dom lite närmare.

dagens blogg

kommenter nr 27 är http://sofiagustafssons.blogg.se/
hon vann gårdagens dagens bloggskriv något en kommentar här under så dras vinnaren imorgon

ps: om du inte vill vara med så skriv i nästa inlägg din kommentar
för alla kommentarer här under gills som en anmälan


god morgon

har sovit ut och nu är jag på benen igen. jag märkte nyss att det är äntligen soligt. jag tror inte jag har sett solen en enda gång det här året. men nu är det framme och jag hoppas att jag hinner gå ut en sväng innan det blir att åka och jobba. 


inte min bild men typ så här soligt är det här också. inte ett enda måln på himmlen

?

jag har fått en kommentar från någon så nu undrar jag om den där någon kan höra av sig igen för du har råkat att glömma skriav din blogg.

kommentaren var så här


Anonym om dagens blogg:
tack du

hur är du idag?=)

Får jag fråga dig en fråga?

Hur hittade du tilll min blogg?=)=) =D

Kika gärna in igen

dagens blogg- skriv jag är med eller vad ni nu vill. alla kommentarer här gills som som en anmälan
- vinnaren dras imorgon innan jag far till jobbet
- spam funkar helt klart för mig om ni vill det

lycka till =)

skratta

man ska skratta en liten stund varje dag så förlänger man livet. bästa sättet att skratta är nog se på barn som gör det =)


ledig

ja idag är jag i alla fall ledig hela dagen. super skönt att få sova ut nu imorse. men jag är så grymt lat så jag orkar inte gå ut något. men det kanska man inte måste heller. det är ändå tråkit väder ut så man blir ändå inge glad av den.

rösta på veckans blogg

finalisterna är

http://idagratte.blogg.se/
http://hannadahren.blogg.se/
http://panapeach.blogg.se/

nu är det bara att rösta på den du vill ska vinna
max 2 röster/person


måndag

gud jag har inte hunnit blogga så mycke under veckan som har varit. jag har jobba alla dagar utom en och då orkade jag allvaligt inte ens gå utr på internet. men jag ska väll försöka att vara lite duktigare den här veckan. men jag kommer jobba på den här veckan också.

sista

ja det är sista gången jag måste kliva upp så här tidigt på vardagen den här veckan. imorgon så har jag bara skolan och då får jag ju nästan sovmorgon till 7. sen så ska jag självklart jobba helgen. men den tar vi då i över morgon. nu måste jag skynda mig om jag ska hinna dit i tid.
syns och hörs igen i kväll

veckans bloggvill du vara med och tävla om titeln veckans blogg

kommentera att du är med så drar jag 4 personer i slutet av veckan

vinnaren av veckan blogg

vinnaren av veckan blogg är http://fridahagstrom.blogg.se/
som fick 48% av rösterna grattis till dig

god morgongod morgon på er klockan är just nu 6 på morgonen. jag fryser och skulle hellre krypa ner i sängen igen. men nu ärdet så att jag ska i väg och jobba. det kommer nog kännas skönt vid 15 då jag har jobbat klart.

vad ska ni hitta på idag?

jobbet

ska nu iväg och jobba. men jag skulle igentligen vilja vara hemma nu. men det är bara att gilla läget och tänka på hur skönt jag kommer ha det nästa lördag då jag få vara ledig.

hoppas att ni har det bra i alla fall

skolan

sitter just nu på skolan och har haft en lektion. nu ska jag snabbt ner på stan för att handla en sak innan jag går hem och vilar mig lite innan jag ska gå och jobba 14,30.

det jobbigaste med praktiken är nog att man ändå måste in på skolan för att ha några lektioner. jag kommer inte få vara helt ledig från både skolan och jobbet för än nästa lördag v3. annars så har jag minst en lektion varje dag som jag är ledig. får man tycka att det är lite bläää

lunchsitter just nu på lunch även om jag inte skulle behöva det just nu. nu ska jag bara jobba lite till sedan blir det ner på skolan för att ha en lektion.

sjukhuste nästa

ja idag ska jag till sjukhuste, men inte för att jag är sjuk eller något sådant. utan jag ska dit för att jag ska gå min praktik där i 4 veckor. hoppas att det blir kul =)jag pga att jag ska jobba ganska mycke så kommer det komma lite förinstälda inlägg. men ni över lever nog.

balklänning

ja jag har lite problem att hitta en balklänning som jag vill ha eller rättare sagt en som mamma tycker att jag ska ha. för det är ju så att mamma ska betala lite av den och då måste hon också få lägga in sitt veto i den. men jag vill ha en kort klänning, men det tycker mamma inte är någon balklänning. hon tycker att jag ska ha en lång rak klänning som jag tycker bara ser ut som ett nattlinne. så ja har problem och jag måste köpa en snart.
jag vill ha typ, men mamma tycker inte om korta

Aftonklänning
typ en som mamma vill att jag ska ha, jag tycker den ser ut som ett nattlinne


om jag ska ha en lång så vill jag ha en typ sånhär


så nu undrar jag om ni har något tips på en bra sida där dom antingen har skapligt billiga klänningar eller där man kan köra möster


hockeyja nu är jag hemma och det var en super spännande hockey martch. båda lagen var så lika att det kunde lika gärna ha varit det andra laget som vann. nu är jag super rött och jag har ont i kroppen. så det blir skönt att gå och lägga sig. men jag ska svara på alla kommentarer först

vem ska vinna veckans blogg?

http://twelves.blogg.se/
hon bloggar om kläder och enligt henne själv sitt ointressnata liv. men det kommer också upp ganska många bilder som hon tar och hon älskar bara cupcake. så om du tycker om henne och/eller hennes blogg ska du självklart rösta henne =)


http://fridahagstrom.blogg.se/
hon bloggar om sitt liv med mycke bilder, men hon vill också hjälpa er med att få dom snyggare. i bloggen så tipsar och skriver hon om filmer och musik som hon tycker om. så om du tycker om henne och/eller hennes blogg ska du självklart rösta henne =)

http://bbejber.blogg.se/
hon skriver en berättelse om sin stora idol justin bieber och vad som händer honom. enligt mig så är den super bra och jag hoppas att hon fortsätter skriva. så om du tycker om henne och/eller hennes blogg ska du självklart rösta henne =)


http://maddisenj.blogg.se/
hon fyller sin blogg med mode, outfit, musik och mycke mer. så det hon vill skriva om kommer upp där.
så om du tycker om henne och/eller hennes blogg ska du självklart rösta henne =)


så nu får ni rösta på den ni tycker ska vinna veckans blogg

Omröstningen vem ska vinna veckans blogg? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa din egen omröstning!


god morgon

ja nu har törnrosa vaknat ur sin skörnhets sömn. jag måste nog äta frukost snart. men just nu dämpar jag min hunger med lite ostkrokar just nu.


assistent zandra

ja det känns som att jag skulle vara någon sorts assistent idag.

pappa har ringt 4ggr och vill atta jag ska skotta, sätta på värme och skotta
mamma har ringt 1gång för att hon behövde skjuss
bror har ringt 2ggr för att han inte kunde hitta någon att skjussa honom = blev jag som fick rycka ut

ja nu väntar jag bara på att pappa ringer igen ne nu får vi hoppas att jag också får ta det lugnt.

fredagkväll

ja nu tycker jag att det är kväll i alla fall. för min del så blir det hemma i soffan med två katter som bara slåss hela tiden. men jag hoppas att dom är så trötta nu att dom bara sover i kväll.
hoppas bara att det är något bra på tv.ska ni vara hemma och mysa i kväll eller ska ni ut?

hata snö

man snälla sluta snöa snart. jag kollade nyss ut och såg att det har kommit super mycke snö redan. jag måste nog skotta lite innan pappa kommer hem. för annars så kommer ham fasna i backen upp till gården.
jag läste i tidningen i morse att ett ställe ganska nära här, har fått mer än 1 meter snö bara i går och det var mest i sverige. undra bara hur mycke det har kommit här.

jag hoppas att ni slipper ha lika mycke snö som jag har.

tipsarjag har hittat en super bra sida där man kan hitta massor av saker upp till 70% billigare än i affären.
klicka på bilden så kommer du till sidan

men du måste skynda dig för det finns bara plats för ett begränsat antal personer som medlem på sidan


mysigt

sitter just nu in kurad i en filt med massor av ljus tända. jag ska ha en myskväll.update 17,07 ja nu har jag kollat brandvarnaren i alla fall. det började tjuta bara en liten stund efter jag hade tänt ljusen. jag hade råkat ställla ett nästan precis under den =)

mamma mu

haha ja jag sitter och kollar på mamma mu. jag tycker att hon är så grymt söt och jag har alltid tyckt om mamma mu. just nu håller hon på att lära sig gunga.vilken är er favorit barnpogram?

sova

nu ska jag ta och gosa ner mig i sängen. allvaligt jag måste börja försöka vända tillbaka dygnet jag ska ju på måndag börja min praktik och då börjar man oftast 6,45. ja då kan man inte sova till 10 och lägga sig efter tolv.

ne så därför är det sängen nu. god natt

ps ni kan än anmäla er till veckans blogg

göta kanalsitter och kollar på göta kanal antingen har jag dålig humor eller annars så vet jag inte men jag tycker att det är super kul. =) jag hörde också att trean är i morgon och det kan man inte missa


foodja nu har man ätit en av pappas två maträtter som han kan göra. den ena är korvstroganof och det andra som var det som vi åt idag är  hemma gjord pyttipanna. men sen kan pappa köra på stort och göra riktig mat som beställa hem pizza

veckans blogg

vinnaren i dagens blogg är denna blogg


och självklart kör jag i gång en ny omgång

skottat snö

vad gör man inte för lite pengar. jag har varit ute och skottat hela våran går och jag kan säga att vår gård är inte liten. ibland önskar jag att pappa kunde köpa en snöslunga eller en mini traktor. men nu har jag skottat för hand utan mordärna värktyg.


ja så här har jag skottat, men det är inte min bild (men han var så söt så jag kunde inte låta bli att ta bilden)


god morgon eller vad man ska säga

ja jag har i alla fall varit vaken ett tag. men jag har inte orkat göra något vettigt än. det snöar ute cå jag hoppas att det inte har kommit allt för mycke så man måste skotta

vad ska ni hitta på idag?

ny

ja nu har jag fixat en ny header

vad tycker ni??

trottoar regeln

har ni hört talas om trottoar regeln?
ja det är ingen regel som är nedskriven, det är en liknande regel som att man ska lämna sin plats på bussen till gamla.

så här är regeln om man går, cyklar, springer eller vad man nu gör. så ska man alltid hålla till höger på trottoaren. ganska lätt att förstå. men sen finns det några undantag när man får gå på vänster sida.
om man möter en person med barnvagn, rullator eller hund så ska dom få gå på en sidan av trottoaren som är längst från trafiken.

inte så svår regel men ändå så är det så många som gör fel.

baka

nu ska jag kolla i den stora bakboken och se om jag hittar något gott som man kan baka. sen blir det bara att köra i gång.har ni någon favorit kaksort?

redan morgon

ibland tycker jag bara att natten bara är lite för kort. jag skulle kunna sova länge till. men nu måste man vara vuxen person och kliva upp. jag är ändå super hungrig så jag kommer dö om jag inte äter något snart.


sova

ja nu ska jag i alla fall gå och sova

god natt på er

hemma

ja nu är jag hemma från en kvälls pass. det gick ganska bra även om det var lite stressigt. men nu är jag i alla fall ledig till nästa måndag då skolan börjar igen. så det känns super skönt att inte behöva tänka på jobbet någotja typ så här känner jag mig just nu =)

jobbanu far jag och jobbar ett tag det blir en kort tur mellan 16-21

dagens blogg

vinnaren i från i går är dennaså nu kör jag i gång en sväng till

zandra på facebook

ja nu har jag fixat ett konto så om ni vill vara vän med mig så får ni det. så gå bara in och sök på zandrasplac så hittar ni nog mig


ni kan också klicka på bilden

god morgon

jaja jag har sovit länge och det tog lite tid att komma ur sängen i morse. men nu är jag på benen och jag håller på att svälta ihjäl så jag måste äta frukost snart.

ps ni kan än anmäla er till kvällens blogg som jag la upp i går

-


kvällenvinnaren dras i morgon så det är bara att kommentera om du vill vara med

lycka till

hallo

ja nu är jag tillbaka efter min jul och nyårs uppehåll. det var skönt pga att jag inte har varit hemma så mycke och ändå inte haft tid att sitta vid datorn.

har ni haft det bra?

RSS 2.0