hemma

igår kväll/natt kom jag hem från turkiet så idag så har jag sovit ut o packat upp allt. Sen har det blivit några svängar till tvättstugan innan jag hade fått allt rent. sen har jag hunnit ringa 52 samtal så nu tror jag att jag är på banan igen.

så nuntror jag att jag kan ta det lugnt ett tag typ tills på måndag


På väg hem

Snart ska vi kliva på flyget som tar oss hem till kalla sverige igen (hoppas i alla fall att ni har det haft riktigt regnit o kallt under veckan skämta). Så förhoppningsvis om 6 timmar så är vi hemma i ö-vik igen o att man får träffa familjen.Så här flyger jag o j. Skönt att få vara rik ibland o flyga privar flyg. haha ne nog kommer det mer se ut så här på vårt flyg


fin fem felom ni hittar fem fel så länkar jag alla som ens försöker

har ingen mer fantasi på tävlingar

vinn gäst inlägg

det enda ni behöver göra är att berätta om ert bästa resemål och varför man ska åka dit (kan vara i sverige eller utomlands ni bestämer)

jag drar vinnaren slumpmässigt och vinnaren få skriva ett inlägg på min blogg

vinn länk

Dagens tävling kan man vinna en länk, det är bara att svara rätt på gåtan

Du kapar mitt huvud utan att färga kniven röd. Sedan gråter du vid min sida när jag är död.turkiet i bilder


vinn smycke

 
jag ska köpa ett smycke nu när jag åker så ni får inte veta hur det ser ut.
Men ni ska få chansen att vinna den.
Skriv bara att ni är med, namn o mail

vinn gäst inläggHur många par skor har jag??

Den som gissar närmast antalet eller exakt vinner ett gäst inlägg här på bloggen.
Ni måste lämna mail så att jag kan få tag på vinnaren


fin fem fel


http://www.mooseart.nu/mixed.php

Den som först hittar fem fel på bilden länkar jag när jag kommer med =)

vinn souvenir

jag kommer köpa en sovenir inte någon tråkig tavla, badlakan eller något sånt. jag ska köpa något som jag skulle kunna tänka mig att ha. Något som man kan köpa i turkiet, kan finnas i sverige inte vet jag.


svara bara rätt på gåtan

Vilket årtal blir detsamma om man läser det uppochner?

jag lottar vinnaren
så lämna mail så jag kan få tag på dig


Framme

Om nu resan har gått bra så borde vi vara framme på hotelt nu. I alla fall så ska ni få lite bilder som jag har hittat på hotelet.Det var dom bilder som jag hittade på hotelet. Ni får se när jag kommer hem om bilderna stämde =)


På väg

Just nu förhoppningsvis så sitter vi i planet och ska strax starta. Så imorgon när ni vaknar så sitter jag i värmen i turkiet o har det gott.
Tävling varje dag

Som ni troligen har märkt så kommer jag åka iväg utomlands i en vecka och jag har ingen aning om det finns internet på hotelet och om det skulle det så tror jag inte att jag ändå skulle blogga så mycke under veckan.

Så för att inte bloggen ska vara död under en hel vecka så tänkte jag köra en ny tävling varje dag i en vecka. I dom kan man vinna fina priser, länkningar om massor av annat, så jag hoppas att ni är med.

Så första tävlingen kommer upp någon gång imorgon.

lycka till =D


snart far vi

eller det är ganska många timmar kvar men det känns som snart i alla fall. Det är typ 4 timmar tills vi ska börja packa i bilen o sen far vi o hämtar josse innan vi far till umeå. Så om typ 6 timmar är vi framme och då är det bara att stå i kö och sedan vänta på att vi ska få stiga på flyget.

men imorgon bitti så är vi framme efter vår långa resa. hoppas bara att vi får hotelrummet direkt så att vi kan snabb sova lite innan frukost.

nervös

gud va skönt att det har äntligen blivit soligt idag. jag tror nästan att det har kommit flera meter regn på bara några dagar. men idag kom i alla fall solen fram och torkade upp allt regn igen. 

I alla fall slut pratat om vädret så har jag varit in till stan en sväng bara för att inte jag skulle sitta innen en dag till. så jag hadlade lite saker som jag ska ha till resan o till flytten. så nu kommer ni nog tro att jag är klar med packningen inför resan, men NEJ jag har nog inte packat hälften så jag kommer nog ha panik imorgon. Men just nu är jag i alla fall lugn tror inte riktigt att jag har fattat att vi ska fara. Sist jag var utomlands så gick jag på dagis o nu 14 år senare är det dags igen. Så fatta att jag är nervös, sen är jag också lite flygrädd så det gör mig lite mer nervös. Men jag kan nästan lova att det kommer gå super bra.


jag kan flyga, jag är inte rädd =)

regn igen

hur kul är det på en skalla från ett till tio att det regnar igen. så jag har varit inne hela dagen och bara sett på film. så jag känner mig ganska lat jag som hade tänkt gå ut o springa men inte ens när det blev uppehåll så tog jag mig ut. så jag får igentligen skylla mig själv.

men imorgon ska jag ut även om det regnar

hemma dag

idag har jag haft en så kallad hemma dag då jag bara har pysslat på här hemma. till exempel så har jag packat för turkiet och sen har jag stökat på med det jag ska ha med mig när jag flyttar. så just nu bor jag typ i en resväska, men det var ju tänkt att jag skulle flytta den 26 aug men nu är det flyttat lite så jag flyttar inte för än den sista elller första. så jag vet faktiskt inte vad jag ska göra när jag kommer hem från turkiet. men det ordnar sig nog för jag kommer nog på hundra saker som jag måste packa.


städat o stökat ner

Ja som det står ovan har jag städat idag men som det ofta blir när jag ska försöka röja är att det blir ännu stökigare. Men jag har i alla fall fyllt min första resväska och tre påsar med saker står uppradade. Sen har jag också hunnit packa ganska mycke som ska med till mamma. Så nu är det igentligen bara datorn som inte är ned packad, men den ska jag nog inte packa förän på söndag då jag åker till mamma.
Jag måste i alla fall plocka bort alla saker som jag har på sängen om jag ska kunna gå och lägga mig i kväll.

Men upp i allt det stökiga är jag ganska glad att jag har börjat packa, för nästa gång jag kommer till pappa så har jag nog med mig en resväska till. Sen kommer jag panik packa det sista på dom dagar jag har kvar innan jag åker utomlands. För när jag kommer hem igen så hinner jag bara sova en natt innan jag åker till östersund.


snart jobba

resursplaneraren ringde igår och undrade om jag kunde hoppa in o jobba två extra dagar. skälvklart tackar man ju då ja till det. det är ju lika kul att få lite extra i lön. så jag ska snart ta mitt pick o pack och gå till bussen.

vad ska ni hitta på ikväll då?

panik månaden

ja då är det första dagen på min panik månad. kan inte riktigt fatta att jag kommer göra så mycke saker som jag har tänkt just denna månad. fattar inte riktigt hur jag ska hinna. men på något sätt så kommer det nog ordna sig ska ni se.

RSS 2.0