lördag

jag har inte gjort så mycke idag. jag var ner på stan en sväng.

gustav kom hem i går så jag har varit med honom lite idag.

igår var jag på bio den va bra så nu vill jag läsa boken också.

ikväll är det melodifestivalen. det ända som jag vet vem det är är angnes. så jag hejar på henne.

fredag

nu är veckan slut och nu börjar sportlovet.

när jag hade slutat skolan och gick på gågatan så kom det en man och frågade om jag ville svara på en fråga. det var från svt dom filmade mej så jag kanse kommer vara med på tv. kul va =)

snart ska jag fara och se på bio. det blev män som hatar kvinnor.

torsdag

det har varit ganska lungt på skolan idag. på förmidagen hade vi demens. det gick gansa bra anra lektionen såg vi också på en konsär. det var lite tråkig men ialla fall bättre än att ha eva-britt.

efter skolan hade slutat så gick jag på biblan där hade dom gjort om så jag fick  be om hjälp för att låna en bok.

annars har det inte hänt så mycke klockan åtta är det värdens värsta bliförare det är bra.

onsdag

det har varit ganska lungt på skolan idag. vi hade engelska prov idag det gick så där.
på efter middagen hade vi demens det gick förväntans värt bra.

när vi slutade gick jag på coop det var jätte mycke folk då så jag tror jag fick stå i kö i tio minuter.

tisdag

det har varit en helt normal dag idag.

jag ska på gympa med josefin vid åtta.

sveriges kronprinsesa har förlåvat sig idag.

grattis

jag har nu haft min blogg i en månad och två dagar och jag har skrivit 50 inlägg.

gratis på mej själv =)  =P

måndag

det är ny vecka igen. så nu måste man börja kämpa igen. förmiddagen gick ganska bra och det hände typ inget. det var god lunch. på eftermidagen så började vi med vårt demens arbete. det är bläääää jag hamnade med den personen som jag tycker mäst om. det ända jag fick göra var att läsa i böker hihi men nästa lektion ska jag göra mer.

det snöade idag men inte så mycke.


söndag

imorse sov jag ut. sen städade jag och for till mamma. följde henne på afärn.
= har inte gjort ett skit idag.

jag fattar inte att det där nördiga bandet kom till semi final i melodifestivalen. bwo såg nördig ut och emd var så där.

lördag

idag har jag inte gjort så mycke. några kompisar till pappa var och hälsade på.

snart är det melodifestivalen jag hoppas att emd är bra och kommer till final.

modo spelade idag dom förlorade =(

vadet: det har gått ganska bra idag. så jag har än inte ätit något olämpligt. men när jag skulle köpa godis blev det jobbigt. så jag vill bara säga det är synd om dej viktoria. det är ju nötter i allt. =(  det tog typ en halvtimme på afären.

jag vill bara säga en sak som jag har sett förmycke idag  spår av nötter  =(

fredag

ja nu är det fredag igen. så nu är det helg så man kan ladda om baterierna.

det hände typ inget på skolan idag det var ganska vanligt.
till lunch var det kebabgrytta. det var supper gott.

jag slog vad med viktoria att jag skulle klara en vecka med hennes alergier. så nu ska jag inte äta nötter och annat tills på fredag.

modo förlorade igår. nu har jag slutat att tro att dom kommer att klara av att komma till slutspel.

torsdag

ja nu har jag klarat av en dag till. det är bara en dag till kvar sen så är det helg igen.
det var ganska slappt på skolan idag. på för middagen hade vi först först mänken (människan socialt och kultirelt) då började vi med svenska traditioner. min grupp fick om fettisdag. det är ganska lite om de så det går väll bra.
sen hade vi demens. på den gjorde vi redovisning av ett fall.
sen var det lunch det var fisk så bläää men veg var det en jätte god grytta jag är förvånad att jag tyckte om den för det var böner.
efter lunch hade vi no. där gjorde  vi inte så mycke.

efter skolan gick jag och viktoria och fikade. konstigt nog fans det krämbullar så viktoria blev glad.
sen gick vi på stan ett tag innan bussen gick.

onsdag

jag har data och har inget att göra det är skit tråkigt men men. josefin är inte på skolan än och viktoria är i en annan klass. i vår data grupp är vi 5 personer alla som har hoppat av va i den här så vi är supper många nu.

det var ialla fall varmare imorse och jag håller på att bli frisk

jaja jag skriver senare igen troligen blir det under engelskan om vi ska göra samma som i går.

hej så länge


jag igen

ja nu har jag klarat av en dag till. det är bara sju  skoldagar kvar till lovet. sen går vi tre sen blir det apu.

mopdo förlorade igår mot hv71 så nu måste dom börja att vinna snart

tisdag

idag känner jag mej friskare jag kanse åller på att bli frisk.

imorse var det svinn kallt men när jag for hem var det ganska skönt. det kanse (förhopningsvis) håller på att bli varmt nu så att kyllan försvinner.

tisdag

jag sitter på skolan. det är jätte tråkigt  jag har engelska nu och ingen gör det . viktoria är och redovisar sin bok hon kommer kanse snart till baka. det blir pasta till mat idag så jag kan ialla fall äta idag.

okej

idag är det sandra och alexandra som namsdag  såååååå
grattis mej själv   =p =p

måndag

det är måndag igen och en ny vecka har börjat. jag är redan trött på den.
så här är det

  1. det är svin kallt
  2. jag håller på att bli sjuk
  3. jag och josefin kom försent 2 gånger på en dag utan att veta hur

 så är det


skolan

jag sitter på engelskan och vet inte vad vi ska göra. ingen vill säga det för att vi var lite sen eller att dom började tidigt. annars har det varit ganska bra på idrotten gjorde josefin och jag konition och styrka. är lite skakig i9 kroppen annars gick det bra. till lunch fick vi potatis och köttbullar det är blllääääää så jag är hungrig men man fär väll härda ut.
nu är de bara matte och medicin kvar sen är dagen slut äntligen. på allt är ville sjuk och är inte på skolan dagen är trist.
jaja nu får jag väll angasera mej i engelskan och lista ut vad dom gör.

hej då

modo

modo spelade mot djurgården idag det blev oavgjort så nu måste dom vinna och komma över sträket snart för snart börjar ju slutspelet så kämpa snälla.

lördag

idag är det alla hjärtansdag jag gåhar gått påja stan det var jätte mycke folk så man fick trycka sig fram.
när mamma kom hem så bjöd hon på vofflor. det är lite gott men det var tänkt att vi skulle äta pankaka men mjölken var slut.
snart ska jag äta alla hjärtansdags bakelse mumms.

jag ska ha det lite mysigt med mamma och se på melodifestivalen. jag hoppas att inte emi dimen (skit i stavningen) eller markolio kommer vidare. dom är så fjantiga båda två.

ha en bra alla hjärtans dag kram på er


fredag

det är än kallt ut men idag var det ialla fall inte lika kallt som dom andra dagarna. vi fick sluta tidigare idag. så jag följde med josefin och viktoria på stan innan jag for hem.

modo van igår. det var skit roligt för att jag satt jätte nära målet när foppa gjorde mål. förvånad blev jag att han spelade hela martchen utan att skada sig. nästa martch är på lördag mot djurgården. jag hoppas att dom vinner den också.


torsdag

idag hade vi debatt min grupp skulle prata om bioenergi. det gick ganska bra.

min moster ska komma och hälsa på oss hon kommer från göteborg. hon är inte lik mamma men dom är lika som bär på humoren och snacket. mamma har lagat tacolåda. sen ska vi gå och se på hockey. foppa har bestämt idag att han ska spela. alla biljeter är slut som det kommer att vara fullt.

onsdag

vi hade prov i el idag det gick super bra det var mycke lättare än vad jag hade förväntat mej. så jag tror att jag kommer att få bra betyg på den.

efter skolan träffade jag henrik. vi pratade bara mäst om allt mellan himmel och jord. det var kul att träffa honom. jag gav min alla hjärtandags present han blev glad. jag fick en gele hjärtans låda det var gulligt av honom. nu vet jag att han tycker om mej mer än som en vän.

imorgon är det hockey det blir kul min moster kommer så jag får träffa henne också sen ska vi fara och se på hockeyn. modo spelar mot skellefteå så det blir lagon svårt motstånd. jag hoppas att dom vinner. foppa ska göra sin komback då men honom tror jag inte så mycke på.han kpommer troligen att skada sig eller något.

tisdag

idag hade vi prov i mate det var super svårt jag fatade inte mycke av provet men hoppas att det inte är lika dåligt som jag tror. annars har det inte hänt så mycke.

jag pratade med henrik idag och han gjorde så att  jag blev glad. han är så snell. vi ska ses imorgon så jag måste hitta på något att göra i en o en halv timme. så jag får väll terosera viktoria lite tills hennes buss går.

måndag

jag har varit ledig idag. så idag har jag typ inte gjort något utan att träna på läxor och prov.

jag sov ut imorse sen klev upp pratade med mor gick ut tråkade och nu sitter jag här

hockey

jag såg på tre kronor. dom van mot finland jag tror att dom vann hela cupen om man kallar det så. på torsdag är nästa martch som modo spelar då blir det mot selefteå. alla biljeter är slut om man inte köper den vid martchen men då är det bara rad 1 och 2.

lördag

det är lördag idag och snöstorm i ö-vik. när jag skulle gå till affären fick jag pullsa i snön som var upp till knäna på mej. det var ganska jobbigt men ganska bra träning. dom är så urusel på att skotta så man får hjärn fel.

jag såg på melodifestivalen igår alcazar var bäst med doms låt men jag förstod inte varför carolina fon ugglas kom till andra chansen. men jag kanse inte bara förstår sånna låtar.

lördag

det är lördag idag och typ skit kallt ute men sol och snöstorm

jag sov jätte länge imorse jag vaknade typ 9. men det var sjönt när jag äntligen hade pallrat mej ur den varma sängenut i kyllan i rummet var det ingen hemma så jag kröp ner i soffan.

jag städade mitt rum idag det såg ut som ett bomb nerslag. men vad ska det annars alla saker vara mamma säger altid att på golvet rymms allt (skratt)

nu sitter jag själv hemma med två katter var av en kanta kol på en med dens skrikande. men det överlever man.

jag såg på hocky på tvn idag det var sverige mot nå annat lag. sverige vann med 6-4 så hurra dom ska spela mot finland imorgon så då tror jag att hela familjen kommer vara klistrad framför tvn

snart börjar melodifestivalen det ska men väll se på jag hoppas att skotts går vidare.

fredag

det är äntligen fredag. skolan var ganska lungn idag inget spesielt hände.
nu är vi lediga tills på tisdag så det blir tre dagars förkänt ledighet innan man börjar om med alla prov skrivningar.

gustav kom hem i natt. han for till nola för att hämta sin docka men det gick inte så bra så han måste fara ditt någon annan vecka igen (suck) men den jävla dockan är nu hämtad ialla fall.

frida kom idag så nu är det bara svarta djur hemma litte svårt är det att se skilnad på dom små katterna men hon och sin kisse far på söndag.

curling

jag spelade (hetter det värkligen spelade skits samma) curlilg idag. men det var skit svårt för kloten for inte dit man ville. men på köpet var det roligt så jag vill göra om det igen. det som var tråkigt var att josefin blev sjuk och inte kunde vara med idag på curlingen. men spela roll man får väll ta med henne någon annan gång.

+det var skit roligt och man ville inte sluta
- jag gjorde en dumm sak och ni får se imorgon

ö-vik

det har varit ganska kallt idag och igår. lite mulet
det sägs att detska bli snöstorm och sol imorgon jag vet inte om jag ska bli glad eller ledsen

trött

det har varit ganska lungt idag påm skolan. vi hade prov i mikroorganismer det gick ganska bra. vi fick också till baka engelska provet jag var ganska sur över resultatet men nöjd ändå för att jag fick godkänt.

jag är trött för idag hade vi prov, fredag prov,tisdag prov och förhör, tosdag eller fredag debat.
det som är posetivt är att vi har frilufsdag imorgonoch ledig på måndag.

nu får man hoppas att det är bra väder imorgon inte för att det spelar någon roll för mej men om det är dåligt kommer man att få höra det mycke från min kalla kompis viktoria (suck) jag håller tummarna åt dej.


hej

det är svin kalt ute hela dagen idag. jag håller på att bli sjuk men jag ska försöka att vara frisk imorgon för vi har prov i mikroorganismer. det är svårt men jag tror att jag kommer nog att gå bra.


hemma

jag har varit ledig idag. det var sjönt jag har bara tagit det lungt sov ut imorse så pappa trode att jag aldrig skulle vakna

teater

jag var och såg på teater idag den hette lilla fransyskan. den var super bra man satt och skrattade hella tiden. det handlade om en man som hade bjudit hem sin älskarina. när mannens hustru plötsligt inte ska fara på resan som hon skulle på¨blir det problematiskt. den var rolig på grund av att dom skulle försöka juga om vem kvinnan var. men när mannens kompis ska hjälpa till så blandar han ihop kvinnan och servitrisen det gör så att det blir mer löngner.

jag tycker att man ska gå och se den för man kan inte låta bli att skratta och den är fasligt rolig

RSS 2.0