regn?

oj jag kom på en sak som jag glömmde att skriva i det förra inlägget. jag upptäckte nyss att det inte regnade idag. i alla fall inte än och jag har inte börjat jobba än. det är ganska kul att det inte regnar varje dag som jag är ledig.

nu tänker ni troligen "intresse klubben antecknar" men jag tycker att det är kul i alla fall även om inte du bryr dig om.

ne nu ska jag gå och äta kanske innan det blir jobbet =)

jacka

Megan baseball jacket Black/offwhite 249 SEKMegan baseball jacket Crimson 249 SEKMegan baseball jacket Grapewine/ offwhite 249 SEKMegan baseball jacket Peacoat/ biking red 249 SEKMegan baseball jacket Peacoat 249 SEK
här

det kanske inte bara jag som tycker att det är super snyggt med basebolls jackan. men mitt stora problem är att jag alvaligt inte passar i den. då får dom vara hur snygg som helst. men alla nadra kan vara snygga i dom i stället för mig.

jobbet kallar

ja snart är det dax att gå och göra sin plickt på jobbet. det känns ganska skönt att jobba kväll istället för dag. men det är jobbigt i stället att man missar så mycke på tv. men men man kan inte få bra på allt.

kofta

Juliette knitted cardigan Graphit melange 249 SEK
här

jag tycker att dom här koftorna är hur snygga som helst. men dom är tyvärr lite för dry för min smack

ledig

idag har jag varit ledig. det var fasligt skönt när man har varit uppe och jobbat hela veckan. men det är inte så mycke som har blivit gjort . men men man ska ju få vara lat i bland.

nu sitter jag och kolla på friidrott för det finns ju inte så mycke nu för tiden på tv. men det är ganska ro givande nu när man ändå somnar framför tv.

nu ska jag ja med alla mina kvällar som jag nu bara har kvar. det är nog bara 4 dagar kvar som jag måste kliva upp på.

prickig


här

jag tycker att dom här klänningarna är hur snygga som helst. men det är som jag bruka säga ganska synd att man bor i norrland där inget snyggt finns. jag kan slå vad om att dom här inte finns på hm här hemma.

perong

hemma från jobbet nu eller jag har varit hemma ett tag i alla fall. jag kom nyss hem från en promenad som jag och mamma gick på. vi gick också ner och kollade på nora tågstationen. det var ganska snyggt och jag kan inte riktigt fatta att dom redan har hunnit göra i ordningen den. jag var sist där när jag gick i skolan och då såg det mest ut som en jord hög. men nu var det facktiskt snyggt.

ja nu blir det friidrott på tv innan man går och lägger sig. =)

Vanlig dag

Idag är en helt vanlig dag. Jag jobbar nu fram till 16.30. Redan blir det hem o äta. Ikväll har jag ingen aning om vad som händer. Men man ska inte planera allt i förskot. Ne nu är det dax att jobba vidare. Hej

Hard work :)

 

jag vet inte om det blir någon bild ovan men den som lever får se. Jag är i alla fall på jobbet igen. Det ändå som är posetivt är nog att det är dåligt väder när jag jobbar också. Idag ska jag jobba till 16 sedan blir det hem och äta innan jag ska träna. Jag hoppas att det är uppehåll så jag inte blir så farligt blöt. Men men det kommer nog att gå bra. Vad har ni för er då? Det är ingen som vågar att kommentera längre eller? Men det som betyder mäst för mig är att ni fortsätter att läsa efter jag har varit tyst typ hela sommaren. Jag hoppas att ni har det skönt. Hej så länge :)

problem

jag har kommit på ett ganska bra problem som jag inte har tänkt på under sommaren. men nu har jag börjat oroa mig för det så jag undrar om någon kan hjälpa mig. ja nu när sommaren håller på att snart ta slut och min kära kompis josse far utomlands så måste jag ha någon som får mig att börja tyräna igen. i vanliga fall när jag går i skolan så har jag lilla josse som drar med mig på alla möjliga tränings former. men nu under sommaren och när hon far så har jag och kommer nog att fortsätta att inte träna.

så jag undrar om någon kan få mig att börja träna eller kan lägga upp ett tränings schema till skolan börjar. för jag måste allvaligt komma i form innan skolan  börjar.


linne


här

jag tycker att det är snyggt med kläder som har lite udda tryck. den här är på lady gaga som inte precis är min favorit artist. men linnerna är ändå ganska snygga enligt mig =)

ledig

ja då har man varit ledig en HEL dag coolt va? det känns säå i alla fall. men det har varit en ganska lugn dag. det blev en sväng på stan där jag gick och köpte vinter skor på utförsäljning. annars så blev det inte så mycke roligt på stan. jag har varit hemma med min sjukskrivna mamma också lite. kul ne =(jag komm på i morse att det bara är 4 veckor kvar till skolan börjar. gud va fort sommaren har gått. jag tyckte att det bara var för någon vecka sedan som man gick på sommarlov. men nu har man klarat av i alla fall halva och det har gått fort. så den andra halvan kommer nog gå lika fort. men det känns ändå som att man börjar  länkta efter att få vara med sinna kära vänner lite. men snart mycke snart så börjar man.

jet set

Jet Set Lustyrous Pink J16354-23 PinkJet Set Flashy OrangeJet Set Jealousy YellowJet Set Wet BlueJet Set Wet BlueJet Set Flashy OrangeJet Set Red PassionJet Set Mysterious Black

jag skulle vilja köpa en sån här klocka men det finns ju så många färger så det är ju svårt att bestämma sig. dom ovan är ju bara en liten del av alla som finns.VAD SKULLE NI KÖPA FÖR FÄRG??

hemma

japp då är man hemma igen. det känns som att man bor nästan på jobbet för jag är där större delen av dagarna. men så är det nog inte. men nu är jag i alla fall hemma och det känns skönt. ikväll ska jag bara ta det lugnt och det är helt klart ovanlöigt eller inte när jag är ledig. men men man kan inte vara på topp och igång hela tiden.men det känns i alla fall helt klart skönt att få vara ledig i morgon. då ska jag SOVA tills jag vaknar i alla fall. sedan blir det bibblan innan jag går hem igen. det kan även bli lite stan också för jag får min stora lön på tisdag och då måste man veta vad man ska lägga pengarna på.jag måste också hitta något till mamma. hon fyller ju år snart och jag vet allvaligt inte vad jag ska köpa. har något bra förslag på vad man köper åt sin mamma?? ne det kommer nog bli en sista minuten present igen. dom inte bra och hopn använder det inte. men det bästa med mamma är att hon blir glöad i alla fall.


Jobbet

Hejhej sitter nu på jobbet har lunch rast. Ska snart börja jobba men det är ett tag kvar. Jag bloggar just nu via mobilen så jag vet inte hur det kommer att bli. Jag hoppas att ni har det bra och att ni har sol som inte finns här :)

you

You won't see me dancing for a while
You won't hear my laugh through the crowd
You won't see me dancing for a while
You won't see me, you won't see me for some time


martin stenmark


linnen


här

gina har hur mycke roliga texter på sina tröjor. det är bara ett ställe som man kan gå till om man vill få lite text eller form på sina kläder.

kallt

Jag börjar nåsten tro att hösten är här nu. Men det får vi inte hoppas jag vill ha lite sommar ett tag till i alla fall. men just nu så är det bara 18 grader ute och i morse var det ända nere på 7. urs jag funderade allvaligt på att sätta på mig en långtröja.

Idag har jag jobbat lite. det var ganska kämpigt att stiga upp vid 5. men vad gör man inte för att få lite pengar. Men i morgon så får jag i alla fall sova ut. för jag börjar inte för än 16. så det blir en ganska kort dag. Men men jag tycker mycke bättre om det än att stifga upp tidigt. Jag är allvaligt inte en morgon människa.


snygg

Bubbleroom / H Topp 2-pack Puderrosa/mönstrad+natur
här

jag satt och kollade på kläder och jag hittade den här snygga tröjan. jag skule vilja ha den men man kan inte bestäla hem bara ett plagg. så jag måste antingen hitta fler plagg eller vänta och hoppas att den finnas kvar när det kommer något annat jag skulle vilja ha.

blöt

Gud vad blöt jag blev nyss när jag gick ut med min älskling. Nej jag har inte skaffat kille det är min lilla hund som är älsklingen. Jag hoppas att ni inte trodde något annat. Det bara dugg regnade när jag gick. Men när jag hade kommit halva vägen så började det vräka ner och mitt lilla paraply täckte typ bara håret. För det blåste på köpet så jag vara blöt från tårna och upp till halsen typ.

Men nu är jag hemma igen och har fått lov att byta kläder. Haha vad har ni gjort idag då?


jobba

ska snart i väg och jobba. resuyrsplaneraren ringde mig 9 i morse ochy jag är ju så dumm så jag kan inte tacka nej. man jag börjar bli lite less på att jobba nu. jag vill hälst bara få vara ledig i en vecka i alla fall. men det är nu bara typ tre veckor kvar innan jag har jobbat minna nio veckor. men jag kände när josse min  kompis hade arbetet klart att jag var ganska sugen på att bara vara ledig jag med. men men det är nog bara att gilla läget och inte ta på sig att jobba nio veckor nästa år.

men nu ska man se allt det negativa med något posetivt. jag får massor med pengar som man kan lägga på något kul eller gott som FIKA =)

ne nu måste jag gå ner och fixa lite mat till i kväll

hej så länge

god natt


kussen

ja nu är jag hemmma igen. eller jag har varit hemma ett tag i alla fall. minna kär kusiner  irma och julia har typ skämt ut mig för hela gatan. men men dom får väll det det är ju ba kul. dom far i morgon så då blir det lungt igen.  ne nu ska jag försöka att komma på vad lilla irma försöker att spelöa på flöjten hon har lånat av mig.

kram älskar er =)

kusin och jobba

ja nu har jag kommit till pappa efter ha varit in på jobbet i helgen och gjort två ex pass. men men man ska tänka på pengarna.
ja har varit med min kusiner lite idag. dom ska vara här till på onsdag då dom börjar åka hem igen. men jag ska jobba i morgon så det blir inte så mycke tid med dom heller.

hur är det med er minna kära läsare?? jat vet att jag inte ä'r så bra på att skriva just nu men jag har alvaligt inte så mycke tid. men jag ska försöka att blörja skriva lite mer i alla fall.

träna

jag ska snart iväg och träna. jag hoppas att det inte kommer börja regna för det ska vara utomhus. men nui ska jag byta om och sedan fgår jag se om jag måste flytta på eriks bil. men den som lever får se.

sjuk

f#¤&¤n jag har blivit sjuk. har dragit på mig en sjukt sjön förkylning. det är bara så typiskt. men jag ska ignorera den. för i kväll ska jag iväg på hamnfesten opch ha kul och inte ska den störa mig.

igår var jag där också en sväng men mamma efter jobbet. kul att man blev uppraggad av en 53 årig man som trodde att jag var minst 35 i öl tältet. sedan när mamma om så trodde han att hon var 40 högst. så när jag berättade att hon var min mamma så fattade han sitt misstag. men han ändrade sig och sa då att jag måste vara minst 25 punkt slut. han trodde inte på mig när jag sa hur gammal jag var. haha det var ganska kul.
men jag fattar inte varför en 30 åring skulle falla för en 53. men men så är det nog i jungels heta liv =).

har ni det bra eller? jag tycker att ni kan svara i alla fall för annars så tror jag att ni har dött =)

ne nu ska jag sätta mig på balkongen och sola lite. innan jag går ner på hamnfesten. jag hoppas att jag får tag på josse och att hon ska i väg dit i kväll annars så dör jag.

hej så länge

regn

ska snart i väg till jobbet. kulllll =) ute så vräker värkligen regnet ner hoppas att det har sluttat innan jag kommer ut.

jag hoppas att ni har det bra =9

RSS 2.0