är glad

mamma skulle kolla hur många biljeter som det var kvar till martchen mot selefteå det var typ 200 platser kvar. då fick mamma brotom att fara och köpa biljeterna. vi är tre som ska fara vi fick inte sitta tillsammans så vi fick på 201,210,211. jag vet inte vem som vi ska dissa ut som får sitta på 201. =) det får vi se

öppet hus

det var öppet hus på skolan idag. på morgonen hade vi spinning det var jätte jobbigt. sen hade vi choklad bolls bakning.
det gick bra men det var tråkigt. det var typ ingen som kom ner och hällsade på oss. efter rasten skulle vi kolla runt på skolan och se vad dom andra klasserna gorde. det var tråkigt så vi gedde upp och for hem vid ett.
det var en tåkig dag som jag inte vill göra om vi i ettan  fick typ inte göra något vettigt på hella dagen.

min dag

jag är så trött josefin har varit sjuk men ändå gick hon på stan. sen fick viktoria att janne öberg var med i tiningen då blev det liv i lukan och det ända som hon pratade om var honom. suck

men dagen lättade upp när jag fick täffa henrik. han skulle vänta på sin mamma som skulle hjälpa honom att skafa      id-kort.

imorgon är det öppet hus på nola och park det är jobbigt att kliva upp tidigt igen men då är vi ledig på måndag istället skönt. på öppet hus ska vi spinna och baka. jag vet inte varför men men det ska man väll överleva också.
sen ska jag ara till mormor och fira henne så det blir full rulle hela dagen.


min dag

jag är så trött josefin har varit sjuk men ändå gick hon på stan. sen fick viktoria att janne öberg var med i tiningen då blev det liv i lukan och det ända som hon pratade om var honom. suck

men dagen lättade upp när jag fick täffa henrik. han skulle vänta på sin mamma som skulle hjälpa honom att skafa      id-kort.

imorgon är det öppet hus på nola och park det är jobbigt att kliva upp tidigt igen men då är vi ledig på måndag istället skönt. på öppet hus ska vi spinna och baka. jag vet inte varför men men det ska man väll överleva också.
sen ska jag ara till mormor och fira henne så det blir full rulle hela dagen.


foppa

foppa har idag  bestämt sig att han ska spela i modo igen . han ska göra kombak mot selefteå den martchen som jag ska se. man har tur ibland =)

vinnst

modo vann över timrå igår jag är glad för det det gick från 0-2 till timrå till 3-2 till modo. viiiiiii  nästa martch är på lördag mot linköping

kul

jag träffade henrik idag. det var kul att inte behöva ha viktoria hängande runt sig när man träffar honom. vi pratade om allt. han hade fått försig att jag bode i domsjö. jag fattar inte vad han hade fått det ifrån. jag har aldrig pratat med honom om att jag bor där. när jag förklarade att jag hade gått på bjästa men inte har bott  dår blev det svårt för honom . jag berätade var jag bor i överhörnäs och city. en liten stund senare så sa han så här " okej så du bor runt bjästa" jag höll på att få hjärn blödning bjästa ligger 2mil från överhörnäs. men han förstod var jag bor när jag sa att det låg typ vid själevad.jag fattar inte att han inte vet var överhörnäs är men jag vet inte var flärke är häller så det kanse är jämnt. =)

hockey

idagm är det hockey mot timrå jag hoppas att modo ska vinna. det behöver dom för att klara av att komma upp.


skolan

det var ganska lungt på skolan idag. vi hade data,engelska,medecin och arbetsmiljö. det roligaste lektionen var engelskan där vi spelade teater.det var äklig mat idag till lunch. det var fisk med taco täcke. det är jätte äkligt. på resten så gick jag till syon och fick vet att jag inte behöver läsa engelska B. det gjorde mej glad.

skolan

vi hade ganska lugnt dag. det har inte hänt så mycke. det roligaste som vi gjorde var att vi skulle öva på en pjäs på engelska.

vinnst

modo vann igår mot brynäs med 4-2. jag är glad att det börjar att gå bättre. nästa martch är mot timrå på torsdag. jag håller tummarna för vinnst.


hemma

det har typ ite hänt något idag. ikväll spelar modo mot brynäs. jag hoppas att dom ska vinna så hejja modo. det har var it mulet och ganska varmt ute

hej

vi hade idrott idag det var bad alla mina kompisar va med. vi fick trampa vaten i en kvart och sen flyta i tio minuter.
det var skit jobbigt. jag kommer ha tränings värk imorgon. vi hade sedan engelska som vi ska göra en teater av en text. det var lite svårt. vi slutade tre

tråkigt

det mulet ute jag sitter på svenskan lektionen och har super tråkigt. vi ska ha simning snart på idrotten viktoria vet inte om hon ska vara med och josefin har inte kommit. så jag blir kanske själv det är tråkigt blää

tårkigt

det rengnar ute och är -3. jag har så tråkigt  der typ inte hänt så mycke idag.

modo

modo förlorade igår. det är så tråkigt.  jag vill att dom ska vinna igen så dom kommar upp till final plats igen.
måns zelmelöv sjöng national sången.  dom förlorade med 3-1


idag

min bror kom hem igår kväll/natt jag har typ inte gort så mycke idag har åkt på en förkylning eller något har ont i huvudet och har feber  det är jobbigt att vara sjuk

du är saknad

jocke försvan ur mitt liv för 10 år sedan. han föll ner från en balkong och dog på derekten. jag saknar honom så mycke.
om jag ska vara ärlig så minns jag inte honom. men ändå saknar jag honom så mycke att när jag tänker på honom så börjar jag att grina. jag vet inte varför men det känns som en naturlig sak att göra. det känns som att han har lämnat ett stort hål i min skjäl. det gör ont när jag tänker på honom. men det gör ont på ett sjönt sätt jag vet inte hur jag ska förklara känslan.

 du finns kvar i mitt hjärta

helg

äntligen är det helg jag ska ta det lungt. min halv syra kommer hem och ska vara här hela helgen. hennes katt är så söt. jag tror att min bror kommer hem också. han är i lumpen och om han kommer så kommer troligen hanns flickvän hitt också. så det  blir huset fullt. i kväll är det lets dance det kommer bli höjd punkten ikväll som hela familjen kollar på.

modo

modo förlorade igår med 5-0 mot skellefteå Det är så tråkigt nu måste ni börja att kämpa. Dom ligger på ner plats. nästa martch är imot linköping dom måste vinna den om dom inte ska åka ut. det vill inte jag.


hemsk dag

min dag har varit hemsk. först så körde bussen bara förbi mej. jag blev så sur på den =(
men som tur var vi fler som stod där så jag fick åka med en annan tjej. när jag äntligen kom till skolan hade vi precis börjat. det var en jätte tråkig lexion det var arbetsmiljö blää.
jag stresade hela dagen när jag äntligen kom hem så fick jag lov att hjälpa till med maten. det blev köttgrytta den var jätte äklig men jag fick hålla minnen. pappa tycker att jag bara klagar hela tiden.
nu måste jag göra alla minna läxor.

hej då

RSS 2.0