30 april

torsdag torsdag
idag var jag i skolan.det var ganskavanliga lektioner. på förmiddagen hade vi mänken. vi såg på en film den hette.  vingar av glas. den var ganska bra. sedan diskuterade vi den.
jag var på utväklingsamtal också på förmiddagen. det gick ganska bra jag har inget ämne somjag kommer få IG i. det känns sjönt.
på eftermiddagen hade vi natur. vi fick sluta tidigare.

efter skolan tog jag lokal bussen till själevad. jag gick på ica och handlade godis. när jag var klar och skulle gå hem så gick bomarna ner vid tåg spåret.

haha ja jag blev överkörd av en sandstorm...... vill ni veta vad som hände annars kan ni hoppaöver detta. ja jag stod vid tåg spåret när tåget kom. det blåste mot mej. så det känndes  som det kom en orkan och körde över mej. jag tror att jag hade sand över allt. till och med under kläderna. jag kunde inte ha ögona öppna och jag fick lov att gömma huvudet under jackan. i en bil satt en karl jag så at han skrattade ått mej jag tror att det såg ganska kul ut.

ikväll kommer min bror hem. han fick ledigt hela helgen så han ska komma hemoch fira sista april här i ö-vik.  så jag ska vara med han en luten stund i kväll. sedan ska jag upp på käringberget (skit i stavningen) och träffa josefin.  jag få se om min bror ska följa med upp.

29 april

ja idag har det varit ganska vanligt på skolan.
först data där jag fick tillbaka provet(jag fick vg) jag som trode att jag skulle få lov att göra om det.
sen hade vi engelska där vi gjorde lite övningar.
efter lunch hade vi först medecin. vi läste om hjärtat
efter det hade vi mänken där vi pratade om homosexuallitet och sånt.

efter skolan gick vi och hämtade villes glasögon. hon såg kontig i dom men jag tror att man blir van. sen gick vi på lindex och åhlens. sen gick vi och satte oss i solen och väntade på bussen.maria kom efter ett tag och va med oss.

jag annaras har det inte hänt något

hej svejs lingonfejs  =)

28 april

ja det har varit ganska normal dag idag. josse var tillbaka idag. det var kull hihi. till lunch var det tacokyckling det var supper gått (har någon reseptet får ni gärna ge mej det ) jag tror att jag åt för mycke.

på lunchen gick jag, josseoch ville ner på stan. ville skulle köpa ett halsband till grannen. vi gick typ på alla smykes affärer tills vi hamnade på guld fynd. sen fickvi typ strässa tillbaka till skolan.

det har typ rengnat hela dagen. men nu har det äntligen slutat.jag hoppas att det blir soligt imorgon.

men men nu har jag inte nå mer att skriva om.

26 april

idag for jag till pappa. vi grillade första gången iår på altan. det var skönt och man får riktiga vår känslor av lukten.

men annars har det inte hänt något.

25 april

jag sov ut idag. sen gick jag ner på stan. det var shopinglördag. så det var massor av folk och erbjudande. men det var så varmt så jag gick hem efter ett tag. det har varit riktig sommar värme ute. så när jag kom hem  satte jag mej och solade men tyvärr så råkade jag bränna mej.

men annars har det inte hänt något

24 april

det har varit ganska lung dag idag. på förmiddagen hade vi nationela i engelska. det gick ganska bara. sedan hade vi två lektioner med mänken. den första pratade vi om kvinnligt och mannligt och den andra läste vi en blomma i afrikas öken (en bok som vi har fått uppdrag att läsa innan sommarlovet). vi fick sluta tidigare så dagen var slut ett. då gick jag josse och viktoria på cubus. det var rea på allt där idag. jag hiottade ett linne. efter vi hade varit där gick jag och josse på hemköp och handlade något att drika. det har varit varmt idag så man blev törstig iallafall jag. sedan träffade vi ida.

när jag var klar på stan tog jag bussen och for och handlade. det var halva priset på massor var frukt tex ett kg äpplen för tio kronor. jag köppte äpplen och vindrivor. så klart smet det med lite godis också. när jag hade handlar klart gick jag hem. mamma jobbar så jag fick laga mat.

jag har också solat lite men nu är det mulet. jag hoppas att det blir sol imorgon.

men hej då mina kära solstrålar

23 april

det har varit ganska slapt på skolan idag. vi började tio då hade vi mänken (människan socialt och kulurelt). vi pratade om fördomar och såg på en film. sen var det lunch. efter lunchen hade vi no det var ganska slapt vi gorde eget arbete.

när jag kom hem och kollade i min väska så upptäkte jag något najsit. jag hade en frukt där och den hade blivit rutten. så det var frukt klet på allt som var i den. så jag fick tvätta några skolböker =)

efter jag hade ätit fick en inpuls att ut och springa. så nu har jag gjort det det blev 5 km. vi som känner mej vet att jag inte är den som springer. så jag tycker att jag var riktigt duktig. men gud vad det var jobbigt. om jag inte hade bestämt mej hade jag jettupp efter bara en liten bit. men det är jätte sjönt nu när man har klarat det.
det roligaste var att alla jag mötte kollade länge på mej. jag hade råkat sätta på mej min sidensjö ik tröja och troligen var det ett lag från arnäs som var ute och sprang. men det var bara så sjönt att reta dom lite

22 april

ja idag gjorde jag två prov. det gick ganska bar på båda två.
det har inte hänt så mycke idag på skolan vi träffade vår nya lärare. men annars har det varit ganska normal dag.

jaja jag har inte nå mer att säga men

hej då

21 april

jag engelska nu men det är så roligt så jag har btyp hamnat här nu. efter lunch är det idrott. få se om minna kära vänner kommer att vara med men det märks troligen. dom t6ycker att det är sååååå kull att dansa. men men.

jaja men nu har jag lite problem att skriva läraren kollar hela tiden

men hej minna sköna bönor hej på er

eftermiddag

ja nu har man klarat av andra skoldagen efter lovet.

vi hade dans på gympan det var skit kul. jag skulle vilja fara ut och dansa på riktigt men då måste man ha en dans partner. men jag känner tyvärr ingen som vill och/eller kan dansa. så det blir tråktigt om man far själv. så det blir troligen ingen dans. men ni kan höra av er om ni vill följa mej.

jag känner mej ovanligt lungn inför proven imorgon. jag orkar bara inte träna. det får gå som det går imorgon. kanse kan jag träna lite innan jag somnar inatt. men jag orkar bara inte tränna nu.

20april

idag började skolan igen. det var en jätte "kul" start. ja dagen började med en värds bra film den var tre timmar lång. kennet sa att han skulle spola mycke men jag tycker själv att vi ändå såg hela filmen. efter en timme och fyrti minuter så var äntligen filmen slut.
då hade vi lunch sen var det engelska vi fick skriva ett brev till varandra på engelska. det gick ganska bra men ganska slappt.
sista lektionen var matte. ville gjorde inget tal, jag ett och jose många. så det gick bra.

efter skolan gick vi på UH och fickad. det var kul och vi fick äntligen prata av oss. sen skildes vi åt.

när jag kom hem och mamma med så hjälpte jag henne med att laga mat. det var ganska kull och vi skrattade åt varandra.

men nu är jag trött och ska jäsa framför tvn sen blir det sängen för att orka med morgon dagen också.

men morsning korsning vi hörs imorgon.


19 april

jag har nu kommit till mamma. det har inte hänt så mycke idag.

jag har äntligen skrivit klart apu uppgiften. mamma rättad den så det var lite kul när hon mbbar mej för att jag inte skrivit rätt. men det är ganska kul också.

imorgon börjar skolan igen. det är ganska kull att äntligen ska det bli normalt igen. om ni inte fattade så mennade jag att jag inte har hört någon av minna kärra vänner under lovet hälst inte vill. jag mennade inte något dumt.

det har varit soligt hela dagen tills för ett tag sen då det blev mullet och storm.

jaja nu är jag klar hej då mina små kycklingar

18 april

jag sov ut imorse.närjag hade pallrat mej upp så kastade jag i mej frukosten sen for jag till stan. jag var där i en timme tror jag sen for jag hem och solade. tog det lungt och sånt. jag vet inte vad jag ska skriva mer. längtar till skolan börjar för jag har ju typ blevit dissad av minna vänner. så jag längtar till skolan så det blir som vanligt igen. 

tja då mina solstrålar

17 april

jag har tagit  det lungt idag. det var typ storm ute så jag har hållt mej inne.

jag for en sväng till affären. vill ni veta vad man ska göra om man vill att folk ska kolla på en. gå till en affär köp en glass. gå sedan ut och sätt dej. men det måste vara typ storm ute och alla andra vill han dunjacka. skoit vad folk kollade. jag tror att alla som körde förbi kollade.

lill kissen har äntligen börjat bli normal. ni som inte har hänkt med så skadade han sig. vi vet 9inte om det var fallet eller fajten som gorde det. men nu har han äntligen börjat att gå och vara lite bussig.

men nu har jag inge mer att säga. hej då alla glada

16 april

det har varit snöstorm typ hela dagen. så jag har tagit det lungt plugade lite på demensen.

jag följade pappa och handlade. det är lika kul varje gång. på slutet så läste jag handels listan och pappa hämtade det.

jag fick ett brev från faket att jag måste betala en försäkring. men jag är j ungdom och ska ha allt gratis så jag fick ta fram hela papersbub´nten och kolla då sklle man skika in en lap om man inte ville ha försälkringen. så jag sände den i dag istället och hoppas att det går bra.

när jag var te och gick  så började jag sjunga på en låt sen des har jag inte kunnat sluta sjunga på den. så här går den

"pinge linge linge tågen går
ut i vida värden
den som 50öre har
får följa med på färden"

det är en såg till en lek vet ni vilken? inte jag heller men om ni sklle fråga era föräldrar skulle dom troliogen kunna berätta om leken. men troligen hade dom avvärkat den leken när man var liten men ganska bra låt.

15 april

i morse när jag vaknade mådde jag inte bara. jag hade ont i huvudet och kännde mej allmänt nere. jag vakande också förtidigt. jag tror att jag vaknade vi halv fem imorse. så jag sov ppå förmiddagen mellan halv tolv och ett. då var pappa sur för att jag inte ville vara social eller något men jag skiter i vad han tycker.

men på eftermiddagen så ryckte jag upp mej och skrev lite. det blev slutet på den jag har har skrivit på ett tag och sen skrev jag en plats beskrivning. jag blev mycke gladare när solen kom fram då gick jag utt och satte mej. sen liten stund senare så hörde henrik av sig. så han gorde så att jag blev glad.

inatt så har lill kissen haft slaks måll med en annan katt. så han ser litte deppad ut. =) nej men han har i alla fall legat inne och sovit hela dagen.

imorgon kväll kommer elin så då blir det livat igen. jag hatar henne men det känns lite tråkigt att man ska hata sin halv syrra. men hon är hur jobbig som helst. men hon tror att hon kan styrra hela huste och jag inte är något att bry sig om. som jag inte änns är värds att bry sig om. det är¨nd ho n ser är det jag gör fel hur jobbigt som helst. men som tur är så åker hon till hennes pappa på fredag och firar frida.

14 april

imorse trodde pappa att jaghade dött eller något. för jag vaknade elva i vanliga fall så vaknar jag nio senast så jag var förvånad att jag sov så länge.

det har varit soligt idag igen. väldigt sjönt att vara ute i den här värmen.

men när jag var ute och gick höll jag på att bli på körd. så här var det. jag var på väg mot själevad när jag skulle gå över vid kyrkan så såg jag inga bilar. så jag började och gå. jag hade hög musik så jag hörde inte att det kom en bil. som tur var så kollade jag upp och såg en bil komma men jag har ju företräde för jag var på ett övergångs ställ och hade gått halva vägen redan. som tur var höll jag koll på bilen. då märkte jag att han tänkte inte stanna och hade hög fart. jag stannade och om jag hade gått ett steg till så hade ni inte sett mej mer. jag skämtar inte jag är helt alvalig. troligen blev jag fasligt skokad för jag darade och hade svårt att gå. men jag tog mej hem  ialla fall.

pappa hittade en gammal bok den var från 1927 och det var en kokbok. den var kul att läsa för dom hade inte samma syn sätt på mat då som vi har nu. tex stod dett att det nyttigaste man kunde ät var pasta. =) men pappa och marie tyckte det var kul att läsa för dom hittade maträtter som dom hade ätit när dom var små och har försvunit. det stod i den att den modärna spisen var en vedspis ochg en gasolspis det var bilder på dom också. dom var ful.

jag hoppas att det blir enb fin vårsommar dag imorgon med. jag sg den första tussilagon i dag hihi nu är det vår.

13 april

det har varit supper väder idag. det har varit soligt och 17 grader i solen det var super sjönt. men man måste ta nakdelarna med det också. jag är röd som en kräffta och har fått sol fräknar. men jag och min halv mamma satt ute typ hela dagen. men det var supper sjönt eter det vädret som vi har haft i några dagar. så solien var värkligen efter länktad. hoppas att det blir soligt imorgon också så jag kan fortsätta med min solbränna. man måste ju börja tidigt om jag ska ha en minsta skans att bli lika brun som alla andra.

när vi satt ute hörde vi att det började att knaka konstigt på altan taket. jag kollade upp och upptäkte att vår lilla lukas var där. troligen hade han gåt ut genom fönstret på mitt rum och ut på taket. så vi ick hjälpa honom ner när han hade kollat klart där.

gustav for ner till stockolm igen idag. han hade varit uppe över hela påsk så man ka väll inte begära mer. men taxin var försenad så han höll på att missa flyget. men nu är jag ensam som baran igen så det går väll bra det med.

men annars har det inte hänt något spesielt idag.

12 april

det var mullet på förmiddagen men äntligen har det blivit soligt. ska troligen gå ut och sola lite innan det blir mullet eller regn. det har ju varit det hella tiden på sista veckan. så nu måste man ta vara på den lilla sol som blir.

jag har nu kommit till pappa. det blev en överaskning att vi skulle ut och äta så vi for påmatkompaniet. det var super god mat där så jag är proppmät. annars har det inte hänt så mycke.
 
jag har fasligt tråkigt så om någon orkar vara med mej någon gång under lovet hör bara av er. annar kommer jag deppa ihop. nej kanske inte men nästan iallafall.

lördag

jag har tagit det ganska lungt idag. på förmiddgen så for jag mamma på shoping runda på sånna ställen som man inte far på så ofta på. vi for först på rusta sen bleve det arnäs köpsentrum och sist strömsknalen. så nu har jag äntligen köpt ett par skor.

visstär det ett under

hemma

torsdag
jag pakade det sista till semesten. jag var också lite med min bror som inte skulle följa med. sedan for jag och mamma till stugan. tv funkade inte och det var svinkalt hela kvällen. så vi satt in lindade i filltar och sånt. det var så kalt att jag fick ha på mej vantar när vi skulle äta.

fredag
det hade äntligen blivit  varmt i huset  men vi fick inte igång tv idag heller. mamma skulle fylla på vatten till elementen det gick inte så lång stund så hör jag att det droppade. jag gick ut till halen då ser jag att det forsade vatten efter väggen. jag skrek upp till mamma som kom ner springande. hon kollade på väggen sen svor hon och sprang ner till källaren. det tog en liten stund att hitta utsläppet till systemet. hon hittade två stora tunnor där hedde vi allt vatten. under tiden som mamma kollade vattnet så att det inte skulle väma över så gick jag upp på övervåningen för att se vart vattnet kom ifrån. då upptäkte jag en stor pöl på golvet. så vi fick lov att fara hem för vi kan inte vara i ett hus där det inte går att ha värme på elementen. så nu är jag hemma igen vi skulle igentligen komma hem på söndag. på vägen hem for vi och hälsade på mormor.

nu ska jag deppa lite hej då

onsdag

tisdag
jag jobbade kväll så det blev inge skrivande.

onsdag
jag har jobbat dag i dag. det var sista dagen på praktiken så nu har jag lov. det har varit ganska slapp dag jag vet inte varför. jag lämnade alla lappa  som skulle lämnas och underskrivas. så nu tror jag att jag inte måste fara ditt mer. på efter middagen hade havet apt så jag och min handledare fick gå upp då träffadejag sandra hon skulle ochså gå sin sita dag men hon jobbade kväll.

mammas dator har pajat så nu siter jag vid vår gamla som går supper segt. det tar som exempel en halv timme att bara komma så långt så man kan loga in sig på internet.

imorgon ska jag fara på semester så jag vet inte om jag skriver något imorgon. om jag inte skriver imorgon så får jag väll säga hej då.

måndag

ja nu är vi inne på den sista veckan av praktiken. jag har jobbat idag det gick ganska bra. för andra gången sen vi började praktiken träffade jag sandra. det är konstigt att vi har missat varandra så exat att vi bara har träffas två gånger på fyra veckor. annet var idag på besök för att göra slut bedömningen det gick bra men både jag och min handledaren tyckte att svars alternativen var  dumma.

jag frågade också annet var jag skulle göra anmälan om skadan. det var både på skolan och jobbet. så jag och min handledare gorde ett försök att svara så bra på formuläret. det var ganska svårt att veta vad dom ville veta.
nu har jag hjätte ont. men det är troligen för att jag har jobbat men man får väll hoppas att det går över så jag inte hehöver dras med värken under lovet.

jag hoppas att det kommer att bli soligt och varmt under lovet. just nu snöar det men man vill ju ha vår nu och inte mer snö. så alla glada håll tummarna på sol för annars kommer jag deppa ihop snart.

söndag

jag har inte gjort så mycke idag. jag for till mamma. men hon jobbade till fyra. så jag var själv ett tag. men nu är hon hemma kul. annars har det varit dött

lördag

jag har varit ledig idag. det har varit sjönt. på förmiddagen tog jag en jätte lång promenad så lång så pappa ringde och sökte mej. =) sen började jag på apu- uppgiften. det gick ganska bra men jag är inte klar så jag måste fortsätta på den i morgon.

annars har det inte hänt något.

fredag

igår jobbade jag kväll. det gick ganska bra tills jag skulle hjälpa en tant. jag vet inte varför men hon ramlade baklänges helt plötsligt. jag var själv då så jag fångade henne och satte henne på en stol. det var efter det som jag började känna att det gjorde lite ont i ryggen. men jag tänkte inte mer på det.

när jag vaknade i morse hade jag jätte ont i ryggen och i en arm. jag ringde till mamma för att höra vad jag skulle göra. för jag vet att man måste göra en anmälan om att man har skadat mej för om det inte går över har man bevis. mamma visste inte om jag skulle göra en anmälan till skolan eller till jobbet men jag ska höra med annet på måndag när hon kommer på besök. men mamma ska kolla upp det också så hon vet.

jag gjore mej i ordning och for in till stan för att träffa henrik som vi hade bestämt i början av veckan. jag ville inte stanna hemma bara för skadan. men det gorde ont att åka buss när den bromsade hella tiden. men det var igentligen värt för att träffa henrik. vi gick på stan ett tag tills han skulle åka hem.

nu har jag lite ont i ryggen men hoppas att det har gått över tills på måndag när jag ska jobba igen. det jobbigaste är att det gör ont när jag lyffter på armarn högre än axlarna tex när man kammar sig och sånt. men jag har vant mej lite nu och lärt mej att inte göra det.

det har varit en dyster dag idag. det har bara rengnat och snöat hella dagen. men man får väll hoppas på sol i helgen.


torsdag

jag ska jobba idag igen så jag får lov att blogga så här tidigt. det har inte hänt något än. jag börjar tolv så jag måste fara snart. det är mullet idag dom säger på vädrewt att det ska snöa hgela dagen men att det ska bli varmt så troligen blir det rengn istället. gårdagens jobbdag blev almänt bara knäppt men utrmattande.

nu har jag inget mer att säga så hej då

onsdag

jag ska snart fara och jobba. det har typ inte hunit hänt något än. det är soligt men svin kallt.

men nu har jag en rolig sak att säga. jag blev så glad när jag fick höra det. ni kanse undrar vad det är det ska ni få veta.
=) jag fick veta igår att jag ska bli faster. kul va min bror ska ha barn. jag vet inte hur snopen han blev när han fick veta det. han som är i stockholm och allt. men vi får väll hoppas att han hinner hem innan den kommer. eller att han får permis.
men att jag skulle bli faster  kunde jag ine ana redan.

men nu är jag supper glad och kommer vara det ett tag. gulligt.

men nu måste jag sluta ska jobba

RSS 2.0