kväll

är nu hemma och jag fick min efterlänktade tårta=). men när jag var på väg dit så råkade vi hamna efter en tarktor som gjorde att vi inte kom uppför en backe. men det gick ändå ganska bra efter ett tag.

när jag kom hem så satte jag mig direkt och kollade på konståkning. jag fattar inte varför jag tycker att ryssland är så duktig. men jag bara älskar honom. tyvärr så vet jag inte vad han hetter. men det kan ni söka på om ni vill veta. men tyvärr så kom han BARA på andra plats. det berodde troligen på att missade på en ska, men jag vill att han skulle vinna. men men allt kan inte bli som man vill.


så här ser han utr i alla fall. kanske inte den snyggaste men gudligt duktig. jag kan äligt säga att jag har blivit beroende av honom. när han åker så hejjar jag på hponom som att han skulle ha kommit från sverige. =)010228

god morgon

nu är det dags att slå upp dom blå och röra på dom små. dagen är redan fullbokad med snöskotning, packning, städning och förflytning. det snöar än ute så man vill inte gjärna kliva upp ur sängen. men men man får väll ta dasgen som den kommer. jag ska i alla fall åka på kalas och fira en person idag som fyller år. så jag hoppas på att det blir tårta men man kan ju aldrig vara säger.

men hej så länge

laddar

 
sitter nu och bara väntar på att klockan ska bli åtta och melodifestivalen ska  börja. dagen har väll varit sådär lång  och konstig. på eftermidaggen så satte min wak upp lampa plötsligt igång och jag kunde inte stänga av den. så efter ca två timmars försök att få av den så slet jag bara ur sladden. får nu se om jag orkar försöka senare eller om det blir in och lämna tillbaka den. jag tycker bara att det är så undligt. men men lite förvånar mig längre.

jag ska nu försöka att göra en försök att städa så att tiden gå lite fortare.100227

imorse tog jag en väl förkänt sov morgon. jag tog det bara lugnt och låg kvar i sängen ganska länge. sen begav jag mig ner på stan för att slösa på dom pengar jag nu har fått. så jag har nu köpt en ny jacka för ett ganska bra pris. så jag är ganska nöjd.

men gud vilken snö det har kommit och fortsätter att komma. men man ska nu inte klaga på vädret. men finns det inget mellan ting eller?. nej troligen inte.
nej nu blir det en stor kopp kaffe.


citat

 
Med en liten bil hittar man snabbare en parkeringsplats. Men det tar desto längre tid att hitta bilen.
Källa: Robert Lembke


fredag

nu är jag hemma igen från jobbet. jag fattar inte att det redan har gått en veckan. så det känns som att det snart bara är slut. men så ska man ju inte tänka. jag är ledig i helgen och det känns super kul och skönt.
men gud vilket väder det har varit idag. jag och min handledare har fått sopa bilen varje gån man har lämnat den i nån minut.

ledig

 
hejhej
ja idag är man äntligen ledig. jag hade planerat att gå ut och fota lite. men det har än inte blivit av. jag är så himla trött att jag har inte orkat och nu är det försent. jag skulle också försöka att göra någon av läxorna man har fått under praktiken. men självklart har jag inte orkat det heller. ni kanske då under vad jag har gjort. jag kan då säga INGET. så jag fattar inte var dagen har tagit vägen. men men man klan få vara lite lat när man har jobbat så mycke som jag har gjort. jag tror att det är själevads luften som gör en så trött för jag var lika trött när jag var på rosenborg. men på nå konstigt sätt super pigg när jag var på lingbo. så det måste vara luften i själevad.jag sitter nu och väntar på att mamma ska komma hem så jag får någon att prata med. det är jobbigt att vara själv så mycke. men hon kommer nog hem om en timme så jag får lida lite till.
men det kommer nog att gå bra.

hej så länge ♥

trött

jag är en aningen trött idag. jag jobbade igår till tio och sen tog det ett tag innan man kom hem och hamnade i sängen. så jag är lite trött idag. men det är bara att dricka mycke kaffe och ladda för en ny dag att jobba. jag tror att det kommer att gå bra. det har än inte varit så att man har blivit avskräkt. men igår så blev det ganska mycke vänta. när det hände en sak som gjorde att vi inte kunde göra det vi skulle ha gjort. men jag hoppas att det inte händer idag också. men så otur kan ju inte finnas.

nej men nu måste jag gå och göra något vettigt. hej på ett tag.


morgon

god morgon

jag vaknade nyss. men är än super trött. jag håller nu på att ladda för att klara av en dag till på hemtjänsten. jag börjar ett så det är ett tag kvar innan man måste ut i kylan. jag hoppas värkligen att jag slipper att gå idag igen. för annars kommer jag dö av köldskador.

jag har också en glad nyhet. vi har VÄRME igen =)=). fatta att man är glad. men det som är negativt är att vi har daragit upp värmen så mycke så man kan näste basta när dom satte igång värmen. men det kommer förhoppingsvis så kommer det att bli svalare till kvällen.

apu

ja nu har man klarat av den första dagen på apun. det var intre direkt det roligste jag har varit med om . men men man kan ju hoppas att det blir roligare när man har kommit igång. men jag är i alla fall super trött. jag skulle lätt kunna gå och sova nu. men det blir inte så bra. men jag har sovmorgon i morgon.

mysigt

ja nu sitter man inkurad i en filt. med värmeljus tända på bordet. det känns som att man ärn ute och kampar på något sätt. men det är inte lika hemskt som när jag och mamma var nere i stugan förra året och värmen funkade inte.

nej men nu har jag klagat klart för idag. jag kan medela att jag är superladdad att fara och jobba i morgon om nu bussen går. men det får man ta i morgon då.


snöööö

är nu hos mamma. jag trodde hon skämtade när hon sa igår att det var kallt här. men alvaligt det är inte ens 15 grader inne. jag sitter med yllekofta och tjocksockar och fryser än som "¤#%¤¤. jag hoppas att hyresvärden kan fixa värmen snart. men det blir nog troligen först i morgon. så man får väll hålla ut och kura in sig i många täcken i kväll så man ionte dör av köld skador. haha skämtar lite men det känns så i alla fall.

snö ovädret har nu anlänt i övik. får hoppas att det inte blir så mycke kaos som i södra sverigen. frida var som ni vet upp här under helgan. vi fick veta att när hon skulle byta i sundsvall att hon höl på att missa tåget. men det var tur att hon hade så läng tid mellan bussen och tåget.

sjuk

ja nu är man sjuk också. har ont i halsen och huvudet värker hela tiden. jag hoppas att jag har hunit bli frisk till på måndag då apu,n börjar. för jag vet inte vart jag ska ringa om jag är sjuk då. men den saken får man ta då. nu ska jag kura in mig i en filt och kolla på tv. det är bara jag och min bror hemma så det blir en skön kväll.

vet inte

 
ja nu är man här igen. sitter på den vanliga platsen framför den vanliga datorn ovanligt. nej men nu ska man n´ju vara posetiv det är än fredag. om två timmar så slipper man skolan i sju veckor. jag vet inte om man ska vara glad över det eller inte. men än så länge så är jag glad. det kan ändras efter vägen.

ikväll kommer frida hem. hon ska jobba inna hon far och det tar 7 timmar att åka hem så hon är nog hemma någon gång i natt. jag vet inte varför hon kommer men det behöver man inte veta alltid.

efter skolan blir det troligen en sväng på cafe. för att drick en avskeds kaffe. vi kommer inte träffa ville på hela praktiken så det är lång tid när man nästan träffas varje dag.fredag

nu är det äntligen fredag. jag har tyckt att det har varit fredag ända sedan i måndamorgon. men nu är det efter länktatde fredagen äntligen kommen. min energi som jag hade i början av veckan har nu för länge sedan tagit slut. men man får väll kämpa på ändå.

buuu

jag har fått världens frossa. jag fryser hela tiden. men jag har inge feber så det är bara skit konstigt. men jag har i alla fall slutat att ha förkylnings symtom i alla fall och det är jag glad över.

två tredjedelar av skolan är på frislufsdag idag så jag kan medea att jag har aldrig varit med om att det har varit så här tyst. jag vågar knappt skriva för det låter så mycke. då fattar ni hur tyst det är. alla datorer är inte uptagen. en sån här dag borde det vara varje vecka.

efter skolan idag ska jag äta på stan innan jag går på ki boxen. det är skit kul så jag tipsar er alla att börja eller i alla fall prova på. man får värdens bästa tränng för överkroppen.

allt och inget

jag har sorterat lite bland mina mappar och dokumet på datorn. så jag hittade några kloka ord och meningar som jag har fått för länge sedan. men jag ska dela med mig av dom här.

Ta aldrig någon för givet.
Ha alla dina vänner nära ditt hjärta,
för du kanske vaknar en dag och upptäcker att du förlorat en diamant
när du var för upptagen att samla på stenar.
Det är bättre att ha flera diamanter än många stenar
.

Jag vill hellre ha en blomma och ett snällt ord medan jag lever, än en hel hop när jag dör!

Lycka gör dig Söt,
Utmaningar gör dig Stark,
Sorger gör dig Human,
Misslyckanden gör dig Ödmjuk,  
Framgång gör att du Strålar ,  

men endast VÄNNER får dig att hålla ut!

när det känns som ett kilo bara väger 700 gram

jag hoppas att ni tycker om dom lika mycke som jag. som jag skulle ha sagt själv. dom säger allt men ändå ingeting.


glad

hej hej

jag kom nyss i från matlagningen. det känns super kul och bra att det var sista gången idag. så nu slipper vi henne. jag känner mig taskig men det bjuder jag på i så fall.
provet jag hade på förmiddagen tror jag att det gick bra på. jag hade inget som jag inte fattade eller viste om så nu är det bara att hålla tummarna på att det gick bra också.
jag har en sak till också jag haräntligen fått mina linser som jag har väntat på sedan slutet av januari. dom har haft ett problem så linserna har inte kommit. men jag fick nyss veta att jag nu kan hämta dom. s¨å det blir att springa ner och köpa innan jag går till bussen.


en hälig bild som jag tog förra året


onsdag

sitter ner i biblan och försöker fördriva tiden tills provet vi ska har om ett tag. jag är inte nervös och det gör mig väldigt fundersam på vad som har hänt med mig. jag tycker själv att jag borde vara skit nervös för jag har inte tränat så mycker på provet. men det kommer troligen att gå bra ändå. jag hoppas att ni håller era tummar för mig.

på eftermiddagen blir det att träffa handledarna till pratiken som vi ska ut på nästa vecka. men jag tror inte att det blir något problem det heller.

nej men nu måste jag gå.
hej på en stund

bara jag

 
hej hej nu är jag här igen eller jag vet faktist inte om det värkligen är jag som sitter här. jag har blivit så anorlunda på sista tiden. men jag tror i alla fall att det är jag.

mår lite halv dåligt idag. jag är än förkyld sedan i början av januari. men nu har kroppen börjat bli trött så jag mår bara sämre och sämre. men jag är lagom frisk för att inte vara hemma. men lagom sjuk så att det blir jobbigt att gå i skolan och vara aktiv. men jag ska gå på och köpa vitaminer och sånt för att kurera mig. jag måste bli frisk snart. annars måste jag bli sjuk så det går över snart. jag är less på att vara sjuk. men färdig pratat om det.
jag ska nu fortsätta att kämpa på och håller tummarna på friskhet snart.nu ska jag ner och äta en semla. mumms

jag dör

skulle nyss skriva ut ett papper som jag behövde. men då var det något fel på skrivaren som vanligt. men i alla fall så fick vi igång den igen. men då var det några (förlåt) idioter som hade försökt att skriva ut samma sak tio gånger minst. så det tog ungefär 10 minuter att frå pappret kul va. josse trodde att jag hade dött eller något sånt.

men men nu har jag fått ur mig mina aggressioner.

hemmajag är nu hemma eller det kanse inte är något att skriva om. men jag tycker att det är så härligt att bara få vara hemma utan krav eller tvång på sånt man måste göra. jag har nyss gjort klart den första läxan som jag har under praktiken och det känns skönt. jag lovade mig själv en sak för några veckor sedan när jag mådde som sämst. jag lovade mig själv att jag aldrig mer skulle göra så att jag skulle hamna i dan situatrionen eller anndra situationer där jag skulle må så dåligt igen. jag lovade mig själv att jag skulle göra allt som gick för att jag inte skulle bli utsatt för det gick. det enda som skulle få mig att må så dåligt är saker som jag inte kan styra över. än så länge har det funkat. jag har några gånger varit på väg att göra så att jag skulle hamna där igen. men alla kan fela och även jag.

men jag mår bra i alla fall och det är ju det som äör meningen. jag har också gjort en sak idag som jag intye skulle ha gjort för några år sedan. jag har glömt en läxa. förr skulle jag må så dåligt att jag inte skulle få ro eller annars skulle jag har så koll att det inte skulle ha hänt. men idag jorde jag det. jag kan säga att jag ingte är nöjd över m9g själv. men jag mår inte dåligt heller. men jag måste väll göra läxan snart. =)

jag hoppas att ni har en helt underbar kväll. det ska jag i alla fall ha.


ful bild men jag bjuder på den. jag tro josse gör det med =)


livet i lycka

solen lysser än. livet är skönt, jag har vårkänslor även om det bara är i februari än. men jag är glad. jag har så mycke den veckan som kommer men jag känner inte av det något. det skrämmer mig lite allt ordnar sig. det var en person som undrade hur jag kunde vara så glad så jag ska ge lite tips.

  • gå ut i solen och njut
  • oror dig inte för allt. det kommer att gå på något vis
  • nöj dig över det du redan har.
  • gör läxor på direkte och dra inte på det
  • njut bara av livet

jag det kanske inte är dom bästa men dom är mina tips.

 


älskar er

gud vilken härlig dag. jag kan inte fatta att man kan vara så glad en måndag förmiddag. men jag tror det beror på alla underbara komentarer jag har fått på sista tiden. dom är så underbara att man kommer på varför man igentligen skriver. jag vill bara tacka all er som läser min blogg varje dag i ur och skur. jag hoppas att ni kommer fortsätta att läsa.


söndag

idag är det alla♥dag. jag tycker att det är som vilken anna dag som helst. men men jag ska snart åka till pappa. så det kommer inga fler inlägg dag.

men jag hoppas att ni får en trevlig dag

söndag

idag är det alla♥dag. jag tycker att det är som vilken anna dag som helst. men men jag ska snart åka till pappa. så det kommer inga fler inlägg dag.

men jag hoppas att ni får en trevlig dag

promenad vän

som jag sa i mitt förra inlägg så skulle jag ut och gå i det fina vädret. när jag jag är ute och går så brukar jag ha musik på. på något sätt brukar jag också gå och sjunga med till låtarna. men i alla fall så på ett ställe så var det en tjej som gick efter mig. plötsligt hör jag henne fråga vilken låt jag gick och sjöng på. sedan frågade hon var jag var på väg och om hon fick gå med mig. så jag fick en promenad vän helt plötsligt. hon hette maja och kom från något ställe söder ut. hon var här uppe på sitt sportlov. jag vet inte om det började nu eller om det slutar nu men ialla fall. men hon var trevlig och vi pratade om alla mellan himmel och jord. det var ganska kul att få någon att promenera med. jag som hade planerat att vara ute bara en timme. men plötsligtb hade det gått två så ni fattar. som synd var så kunde jag inte ta kort på henne. men vi blev bra vänner i alla fall.
 


lördag

god morgon
upptäckte nyss att solen lysser även idag eller jag tror i alla fall att den lysser för den har än inte kommit över hus taken. men det ser inte mulet ut i alla fall och det är ju tur. sitter nu i sängen och äter frukost. jag har det bara almänt myssigt. jag har inte planerat att göra något särskilt i dag. men det kommer ändå att bli något det lovar jag. eller det enda jag har planerat att göra är att gå ut. men det är ju en självklarhet.

fredag

god morgon

ja nu är det sista dagen på skolan innan det blir helg igen. trevligt värre. det som gör dagen så mycke bättre än dom andra denna vecka är att man lkan nu igen se solen. jag vill bara gå ut. men det som hindrar mig är den värme som vi inte har. sist jag kollade så var det -20. men annars så skulle jag lätt kunna gå ut. men jag får väll hålla mig inomhus istället man blir ändå så glad bara av ljuset.


en bild över kyrkan som togs förra året

träningsvärk

jag har avrit på ki box idag. jag tyckte atta det var skit kul men fasligt jobbigt. men som en person som jag känner såger så är träningsvärken man får av att träna är en bra belöning. men imorgon är det fredag kul va???

hälsopedagogik

sitter nu på hälsoped. ska försöka att skriva om en artikel som inte drírekt är den roligaste i värden. men man överlever i alla fall. 

prisutdelningen gick väll så där. jag van inget men det var i alla fall roligt. jag tippsar er alla om ni får skansen så gå och lyssna på kung henrry.

ska snart gå och fika eller något sånt med josse så vi kan fördriav tiden till vi ska träna.


prisutdelning

om ungefär en timme så ska jag på prisutdelning för en tävling som jag har varit med i. där får man veta vem som har vunnit och sen ska kung henry dela ut  priserna om jag har fattat rätt. men man har inte fårt veta vem som ska få priserna så det blir spänande. så jag hoppas att ni håller tummarna för mig. =)


mu

jag vet allvaligt inte vad jag ska skriva. dagen har väll varit ganska normal. ja jag mår väll halvdåligt. men det beror nog på att jag inte har ätit rätt mat eller så bra saker idag. men men livet går vidare.
efter skolan var jag ute och övningskörde. jag är överlycklig att jag fick äntligen godkänt. det kommer jag kunna leva på ett tag till i alla fall.


onsdag

är det redan onstdag. gud va tiden går fort fattar inte var all tid tar vägen. men den bara flyger iväg. men man ska ju ändå göra så gott man kan av att ta vara på tiden.

sitter nu på helsopedagogiken och försöker att  skriva om en artikel som handlar om hälsa. jag är typ klar så jag vet inte vad jag ska göra imorgon på den timmen. men det märks troligen kanske så får man sluta. jag hoppas på det. för då blir det fika. nej men nu måste jag fortsätta att arbeta.

kväll

den mysiga häliga kvällen har anlänt. man kurar in sig i en stor filt och tar en stor kopp te. det är nu dax att mysa in sig inför denna kväll. blicken söker sig ut genom fönstret. där ute som mörkret har laggt sitt tjocka täcke över vår värld. nu har den äntligen anlännt den mysiga, häliga kvällen.

måndag som inte är en måndag

ja idag har jag måndag. men det blir så jobbigt när det nu inte är måndag utan tisdag. så jag har fått påminna mig själv att det nu är tisdag. sitter nu i bibblan och saka försöka att göra lite arbete i psykologi. men det är så skittråkigt så ja nu är jag här istället. jag tror nog att jag har äntligen kommit över den där tröttheten som jag har haft så länge. jag tror nog det beror på att jag såg solen i helgen som nu inte var en helg utan en söndag och måndag. men men ni fattar troligen.

nej men nu måste jag fortsätta så att jag blir klar snart

trött

idag har jag och dom andra på nola och park varit ledig. ganska skönt om jag ska vara ärlig. men det har inte blivit någon vila. men men det får man väll göra under veckan. jag vet allvaligt inte var dagen har tagit vägen. men jag har inte gjort något vettigt i alla fall.

eller det vettigaste jag har gjort idag var nog att jag har suttit ner och ringt och frågat efter sommar jobb. så nu är det bara att hålla sina små tummmar att jag kommer att få något jobb. men sån otur ska man väll inte ha. ibland önskar jag att jag hade bott kvar i sidensjö. för då skulle det har varit mycke lättare att få jobb. men men man kan ju inte bestämma över allt och det var inte direkt mitt fel att det blev vatten läcka. men iom man ska se förbi saknaden så är jag nöjd och glad över att vi flyttade

söndag

ja nu är jag tillbaka från min död. det känns så i alla fall. jag har haft så mycke att göra att jag inte har haft tid att blogga. men nu är jag tillbaka och jag ska göra så gott jag kan med bloggandet.

idag har jag varit ute på en långpromenad. gud vilket fint väder det har varit. men då måcte man bara gå ut. det händer inte så ofta och man har inte sett solen på jätte länge. jag har också löite ont i knä pga en olycka som hände i går. det är inte så mycke att prata om och ingen stor sak. det kommer troligen gå över ganska snart.

nej men nu måste jag fortsätta att fixa så att jag blir klar snart.

ont

 
jag har fasligt ont i nacken idag. jag är inte riktigt säker varför. men det kan bero på badet igår och är då träningsvärk. men det kan också bero på att jag ramlade, att jag har sträckt mig eller att jag simade in i en person. då är det roligen en alvaligare sak. men jag hoppas på att det är träningsvärk. för då kommer det troligen att gå över inom några dagar.

men jag har galda nyheter. det har äntligen slutat snöa hemma hos mig. men tyvärr så har jag än inte sett solen. men det kommer troligen ganska snart. men jag är så glad att det inte snöar. jag skriver det iugen det snöar ínte. nu får man väll hoppas att det inte börjar igen bara.

 


fredag

fattar inte att det redan är fredag. jag tyckte att  åndag och tisdag gick så segt. men sen har det bara flyde i väg. men nu är det i alla fall fredag. jag ska melodifestivalen i kväll. det kommer bli grymt kul. kommer sitta på parket så det blir i alla fall bättre slíkt än förra gången då jag satt uppe på 400.


vilken trafik

det har hänt en olyka på E4 ovan för vårt hus. så hela norgående körfället är avstängt.så all trafik gå just nu vi min gata. dom som har har kört eller gått förbi vet då troligen att det är ganska smal väg med många fart hinder. så när jag var ute så var det en lastbil som hade fasnat vid ett farthonder och bredvid den så hade en buss fasnat så ingen kom förbi.


snö strorm

gud va jag är less på snö just nu. kan det bara inte ta och sluta. jag saknar värkligen solen just nu men men man kan inte direkt göra så mycke årt saken. bara att vänja sig.

vad har ni för er då?


tråkigt

ibland önska jag att jag skulle kunna arbeta långsammare. jag sitter nu i alla fall och har inget att göra. jag gjorde klart  mitt arbeta förra lektionen. sån jag 'är helt klar just nu. jag är också skit hungrig. men det kan jag överleva.

efter lunch så ska vi ha simning. ganska kul. ja det är i alla fall roligare än att åka skridskor eller något sånt.klar

ja nu har jag gjort nationella i matte. var grymt nervös imorse innan jag skulle göra den. men det gick faktist ganska bra. igentligen var det inte så värst svårt som jag trodde. men jag är nu glad att jag äntligen har gjort klart det så jag kan börja på matte B.

mat

 
ska snart gå upp på park för att laga mat. känns ju JÄTTE kul. (suck) men det ska man väll över leva i alla fall. sen är dagen slut i alla fall och då ska jag åka hem och bara ta det lugnt. förhoppningsvis så kommer mitt humör att bli bättre. men i annan dets måste jag komma på varför jag är så nere. det kan bero på vädret (jag hoppas på det i alla fall).


svart på tal

Anonym om svart på tal:
Haha, varför är du less på klassen,?

svar: gud va skönt det känns att alla inte säger taskiga saker. varför jag är less på klassen? igentligen så vet jag inte riktigt den här gången. men jag är ganska duktig på att bli less på folk. men det brukar ofta gå över ganska snabbt. men jag blev troligen less på klassen för att jag är så himmla trött och less på allt som hör till skolan just nu och då hamnade tyvärr klassen med i less hets facket. jag mår inte så bra just nu men jag kämar på och när det kommer något vägen som gör att det blir ännu jobbigare. det kan vara något minimalt som tex denna gång när jag känner att det finns folk som förstör så att jag inte kan få det betyg som man kämpar i mot. så kan min ilska och less het gå ut över andra personer.

jag hoppas att du fattar.


trött

nu sitter jag på skolan igen. värkar som jag bara skriver härifrån. men men värkar som det bara blir så. dagen känns inte så direkt posetiv just nu. men det har inte veckan heller vara. men men. jag värkar som jag har hamnat i en dyster tid då jag värkar göra alla galna på mig. så jag ska nu försöka att vara posetiv och skriva det taskiga där jag kan vara anonym. men det värkar som dom har också blivit less på mig. men allvaligt så bryr jag mig inte. känns det inte skönt att inte bry sig. jag tycker det i alla fall.

jag är extremt trött. men som tur var så kommer jag få ta det lugnt i kväll om det nu inte händer något. men jag säger det igen jag bryr mig inte.


okej

okej jag ber om förlåt för alla som är extremt sur på mig just nu. men allaligt så bryr jag mig inte heller. det är inte heller någon som säger att man måste älska alla heller. så jag tycker att det inte ska komma som en chok att jag inte tycker om alla hela tiden. men en sak som jag tycker är ganska komiskt är att ni sutter och klagar på mig att jag är feg när jag skriver här. där alla som läser vet vem jag är och så vidare. så går du/ni in och kommenterar anonymt och klagar på mig. ni behöver inte skriva några arga komenterer men ta det bara som en tanke väkande.

blää

skolan är värkligen det värsta platsen på jorden just nu. är det bara jag som vill ha lov. jag vill ha sommar. jag vill vara någon helt annan stans än just här. men såna drömmar går aldrig i uppfylelse. så jag vill bara säga ge er snälla.

har lektion nu så jag måste gå.

varför??????

allvaligt så är jag så ...  trött på ..... så jag kommer inte skänka er mitt hjärta mer idag. så att ni kan krossa det mer. men jag hoppas att ni som jag har i tanken kommer ta åt er. modig är man när man sitter vi en dator. då vågar man säga det ofattbart otroligt dumma som kan krossa ett berg. men ...  jag tycker att du ska allvaligt komma istället till mig och säga det än att skriva det på datorn. tack i för tid. =)


svart på tal

Anonym om klassen:
Vad tycker du att vi ska göra då? Tror du inte att vi har pratat med honom? Det är ju inte direkt vårat fel att han hamnar på fel ämne?! Du vet väl att alla i klassen kan läsa din blogg? Det blir lite pinsamt när du skriver sånt här då kanske? ... Prata med oss på skolan istället!

svar: vill du värkligen veta vad jag tycker att ni ska göra. sluta att föra han på sido spår, uppmutra han inte att fortsätta mm. ni kanske har pratat med honom men det märks inte direkt när ni beter er som att ni tycker att det är super kul att han hamnar där. nej det är inte ert fel. men jag är så less på ganska många i min klass och tyvärr så fick ni slinka med i inlägget. ja jag vet att alla i klassen kan läsa bloggen. men det värkar som att det är ända sättet att få er att fatta hur less jag är på er. men alla behöver inte ta åt sig av det.  men du som komenterade värkar känna dig träffad i alla fall. nej jag tycker inte att det är pinsamt det skulle ha varit pinsmt om jag pekade ut dom jag är less på men så hövlig är jag i alla fall.

skrattar 31jan

 
sitter och kollar på tv samtidigt som jag sitter här. det är ett pogram som går på trean och hetter blåsningen. det är super jul noch just nu blåser dom en brottare (vet inte vad han hetter) men jag sitte och skrattar högt här med mig själv. brukar ni se på det.
jag har följt pogramet sedan det började i år. det har gått förut vet inte vilket år. men jag tror jag såg den då med. kul i alla fall. jag tycker att alla ska se på den.
men jag kannu säga att jag har blivit piggare i alla fall. det kan bero på pogramet eller annars så är det för att man skrattar.
kul hahahaha jag tycker ni ska kolla

favorit pogram 31jan

jag har hittat det pogram som jag nästan har blivit beroende av. men det konstiga me det är att jag har ingen aning om när det gå eller vilken tid. men jag råkar ändåä se pogramet varje vecka. det är ganska nysko. pogramet hetter "tabathas salon takeover". det handlar om en kvinna som försöker hjälpa salonger att få mer kunder och bli bättre. det är ganska kul att se på för alla klagar på kvionnan för att hon säger i från och förslöker hjälpa dom. ja det kanse inte låter så kul men det är hganska bra tidsfördriv om man ointe har något annat för sig. men allvaligt så vet jag inte när den går på riktigt. för ibland är det repric. någon som vet?


trött mitt problem 31jan

gud va jag är trött idag. jag skulle lugnt kunna gå ocvh lägga mig nu. men det skulle inte direkt bli så mycke bättre. för då kommer jag sova dåligt i natt och vakna tidigt. då blir jag bara tröttare i morgon.
därför måste jag försöka att hålla mig vaken i alla fall två timmar till.
jag önskar att jag skulle kunna dricka en kopp kaffe eller något sånt. men då blir det fel effekt. då blir jag pigg istället och kommer inte komma i säng och somna tid i tid. jag kommer då troligen ligga vaken länge isället och då leder detta till att jag blir trött imorgon.

så jag undrar om ni har något bra tips på hur man blir pigg en stund men inte för länge?

tårta 31jan

inlägg ifrån i går. jag kan tyvärr inte blogga på blogg.se hemifrån. för jag kommer inte in. men nu kommer blogginläggen ifrån i går. jag ska försöka att lägga upp inläggen som jag skriver hemifrån så snabbt som möjligt varje dag.

nu har jag klämt i mig lite tårta. den var ganska god mentyvärr så hade det blivit något fel när dom gjorde den. så den var en aningen lös också. men det funkade ändå att att äta.
nu ska jag ladda inför i morgon. det är skola och man skulle ha gjort en läxa till första lektionen. men så klart så har jag inte gjort den än. jag ärt ganska bra på att skuta upp saker tills det nästan är försent. men jag har ändå inget vettigt att göra idag så då kan man göra det. jag är ganska rött sedan i går då jazg satt uppe ganska länge och kollade på tv. men men man får ju skylla sig själv.
vad ska ni göra idag då?


klassen

kan man vara less på sin klass. ja det är jag i allla fall. jag är så himlans less på dom just nu. jag är ockås less på en av våra lärare som är ganska duktig eller rättare sagt så är han super duktig att hamna på sido spår. men det stora problemet är att han inte fattar att han hamnat där och bara fort sätter att prata om det. klassen gör ju självklart inte något åt det. dom tycker troligen att det är super kul. men det gör inte jag jag är så less less LESS på han och hela min klass. bland skulle jag vilja skrika åt dom men det blir inte direkt mycke bättre av det. jag har försökt att prata med han. men då blev det bara bättre en kortare tid. fötrslag på var man ska göra?

skolan

sitter nu på skolan. är lite less på vår samhells lärare som får lov att sluta tidigt när man minst vill det. men när man är så less på skolan så man bara vill därifrån så får han lov att köra hela lektionen ut. men men. sitter nu och väntar på att klockan ska bli tre så att jag kan gå ner på körskolan och köra lite. det är just nu ungefär en och en halv timme kvar och då slutade vi för en halv timme sedan.

det finns ingen vettig person kvar på skolan heller som vill hålla mig sälskap. tråkigt om jag säger det så. men men man ska vara glad ändå att vi fick sluta tidigt. det händer inte så ofta.


RSS 2.0