storm

det är typ storm idag igen. men jag har vait inne hela dagen så jag har inte direkt kännt av det. vi har inte gjort så speciella saker idag. sista lektionen var läraren sjuk så vi fick håltimme. så nu är jag hemma igen.

ikväll är det tjej kväll så jag kommer vara där.


trött

ny vecka med nya tag. ja det känns lite så idag. jag har varit trött och less hela dagen. vi har bara haft tre lektioner men det har varit drygt ändå.

efter skolan gick jag på bilskolan och plugade teori tills bussen gick. när jag var på väg hem så började det att spöregna ovch det blåste kraftigt också.

men jag blev mycke gladare när jag kom hem och mötes av sindy som hade väntat på mig hela dagen. imorse ringde erik och undrade om pappa kunde vara vava (vård av valp) idag. för hans valp sindy har troligen blivid förkyld eller något sånt. hon var i alla fall hjätte sjuk så pappa skulle passa henne hela dagen.

när jag kom hem så fick jag gå ut och gå med sindy. men jag kände mig som en vante efter en lastbil. om jag säger så här vi tog en tur ner i diket.=)


söndag

idag har jag inte gjort så mycke. jag är nu hos pappa igen. imorgon är det dax att börja kämpa på igen. men idag ska jag bara ta det lungt.

gud va tråkiga inläg jag skriver.

igår spelade modo martch då vann dom äntligen. jag hoppas att dom fortsätter med det. =)

hej

på eftermiddage har vi haft besök av vännen till mamma. jag har också gjort lite läxor så att jag inte behöver göra det nästa vecka.

vid nio ska jag och mamma på bio. vi ska se på flickan som lekte med elden. jag har läntat hela dagen. men nu börjar det kännas som att det nära.
jag återkommer imorgon.

helg

nu är det lördag mot vadrgon. jag vet inte riktig vad jag ska hitta på idag. men det märks troligen. ikväll blir det bio om nu inte alla biljeter är slut. sist jag kollade så var det bra några kvar så jag har inte för stora förhopningar på att det blir. 
nu siter jag och väntar på att vi ska få besök. men hon kommer troligen vid tolv så jag får vänta ett tag till.


fredag

ja nu har man klarat av en dag och till på skolan. jag fattar inte att det kan gå så fort.

jag vet inte riktigt vad jag ska skriva det har inte hänt så mycke. fotograferingen gick bra även om jag såg dumm ut på bilden.


i skolan

ja nu har man kommit till skolan och klarat av första lektionen för dagen. det har inte direkt varait jobbigt så jag har inte mycke att skriva om.

efter lunch har vi två lektioner och sist på dagan har vi skol foto.sovmorgon

idag fick vi sovmorgon så vi börjar 9.40. jag har nyss klivit upp. sitter nu och ser på vakna med the viose (skitt i stavningen)

det kommer att bli ganska slappt på skolan idag. två lektioner och sen skolfoto.

sandra är kock

 
ja jag skulle laga mat idag.  det skulle bli fisk och potatis och mamma hade bestält en sås också. det gick bra med att koka potatisen och steka fisken men såsen gick det sämre med.

jag bestämde mig att göra en vit sås med dill i. jag började att smälta  smöret och hede sedan ner mjölet. men jag tyckte att det såg så lite ut så jag gjorde en dubbel satts. sedan hälde jag i mjölken. man skulle koka den i fem minuter. men då blev den bara tjockare och tjockare. så jag hede i mer och mer mjölk. men helt plötsligt så börkade mjölken att ta slut. så jag fick en snille blizt att använda mammas mjölk som är laktosfri. men när jag började hälla i den så märkte jag att det inte var mjölk utan fil.
 
jag kan säga så här vi kan nästan äta sås tills jul.

ps när jag berättade för mamma efter vi hade ätit att jag hade råkat he i fil i såsen. såg hon jätte chockad ut.=)


bakning

ja nu är jag hemma igen. det är bara en dag kvar på denna skolvecka. men gud vad tiden går fort och alla dagar med.

eftermiddagen gick också bra på skolan.det blev statsorgentering. men man kan vara lite IQ befriad när man gick den. på en kontrol så skulle man skriva typ vilken verksamhet dom gjorde på platsen och kontrolen satt på sjukhuset. så ni fattar att man fick tänka mycke.

nu håller mamma på att baka. hon får ibalnd ett ryck så nu håller hon på att baka minst fyra sorter kakor. jag hoppas att jag får smaka sedan. =)


smitt offer

ja hej på er jag känner mig lite kraslig idag. övervägde fatist i morse att var sjuk men jag tänkte på josse som då skulle vara själv på skolan. så jag gick ändå så att hon är glad i alla fall.

ja nu sitter jag på det vanliga stället under luch rasterna. ja jag är i biblan och fördriver tiden. det har varit en halt jobbig och halvt slapp förmiddag. vi har haft samhäll, matte och svenska. snart har vi gympa. vet faktist inte om jag ska vara med eller om jag ska hoppa över. just nu känns det som att josse kommer att tvinga mig bara för att hon inte vill vara själv. men det märks troligen. 
sen blir det aktie. jag hoppas hoppas att vi inte ska skriva. men hur hög är den odsen för att det händer. 

ja nu måste jag gå snart. hej då. 

snor i hjärnan

idag känns det som om jag har snor i hjärnan. fattar någon hur jag känner mig? jaf orkar bara inte förklara mer.

idag på skolan har det gått bra. men väldigt jobbigt. vi har haft aktie,socialomsorg(eva),psykologi,medecin och socialomsorg(anett).

det posetiva med dagen var att det var pankaka till lunch. det negativa är att ville är sjuk än. jag vvill värkligen att hon kommer tillbaka snart och kan styra upp mig och josse lite.

min bror lagade mat i9dag. jag är facktist ganska nöjd med maten. men det var inte så anvanserat men väldigt gott, fråga mig inte vad det va.

morgon promenaden

 

ute var det kallt. inte sådär kallt som det blir på vintern. men höst kallt. hon gick efter vägen. det var still och  lungt ute. det ända som hördes var knastrandet av skorna mot gruset. alla människor hon mötte släppte ut små vita moln som sipprade ut genom deras munnar. tankarna började fladra iväg. hade hon valt rätt? hade hon valt rätt väg? tänk om hon skulle börja ångra sig. nej det fick inte hända. men skulle hon våga genomföra det? ingen kunde svara. det var hennes beslut och det var bara hon som skulle kunna göra det. ingen annan. hon kännde sig ganska ensam. det fanns ingen annan som skulle kunna hjälpa henne. det började regna lite smått. hon drog jackan hårdare runt kroppen. plötsligt bröt tysnaden av sirener. ambulansens gula kropp svichande förbi innan tysnade slöt sig igen. hon hade nu bestämt sig. hon skulle klara det. det var nu dax. hon kunde inte dra på det längre.

/=)


hej

kom typ nyss hem från min hurtrunda. vad skönt det är när man har klarat det. men men

jag vet inte riktig vad jag ska skriva.??

sista lektionen i dag var ganska slapp. på slutet fick vi göra någon avslappnings övning eller något sånt. så när skolan var slut kände man sig blite halv trött.

men hej då


skolan

ja nu är det bara en lektion kvar. kul va?. ville åkte hem nyss hon måde dåligt eller något såmt. så nu får jag och josse försöka vara utan henne. men det kommer att gå bra åndå.

men gud vad jag är trött. jag vet inte varför men jag är SÅ TRÖTT. ikväll ska jag ta det bara lungt och försöka komma i säng i tid.

nej men nu måste jag gå vi börjar snart hej då

inget

ja idag har det bara hänt det vanliga som jag gör på söndagar.
packat och farit till mamma.

mamma är ortrolig. jag råkade berätta om fallet med stolen. då börjar hon med mamma oroligheterna om att jag kan vara allvaligt skadad. hon tror på något vis att jag har fått hjärnskakning och svimmat. fick då lov att fråga henne "ska man inte må dåligt då". är bara min mamma så eller är allas mammor så. ibland tror hon att jag bara är alvaligt skadad. jaja lovade henne i alla fall att ta det lungt.

nej men nu ska jag sluta. hej då

så trött

jag hade planerat att sova ut i morse. tror ni att jag kunde det? nej fridas katt nasse stod utanför min dörr 7.15 och jamade. när jag hade släppt in han var det inte lönt längre att sova. så jag är TRÖTT.

jag har fått sitta katt vakt. jaja ni tror inte att det är lönt men med nasse hemma så måste man det. han är så jobbig när han vill följa med en överalt. jag hade planerat att göra lite skolarbete. em det han jag inte på dom timmar jag satt kattvakt.
för nasse
1 bajsade i elins soffa
2 spydde på mitt golv
3 kissat på elins rum, i duchen och vi anar i diskhon
4 sloggs med lukas (vår katt)
5 nasse ville ha uppmärsamhet hela tiden och jamade hela tiden.

som tur är så har han och frida åkt nu. så det är lungn och ro.

han var snäll

 
efter skolan i dag gick jag och josse och fikade. efter det gick vi på cubus för att fördriva tiden. men jag råkade fördriva den lite för länge så jag höll på att moissa bussen.

jag sprang ner på nygatan. där så jag bussen. men när jag nästan var framme så åkte den. jag stanade och tänkte "japp nu får jag lov att vänta en timme till" men då såg jag bussen stanna en liten bit i väg iväg och öppnade dörren. jag sprang dit.

det var en av minna kompis från förrs morbror. när jag klev på sa han
"jag såg dig komma springande och hur besviken du blev när jag åkte. så jag tänkte ähh jag stannar och plåckar upp dig"

gud vad jag blev glad. det är tur att det finns snälla personer ibland.
 


hihi inte kul =)

på matten i dag hände det som inge vill vara med om. jag skulle sätta mig och göra matte provet som jag hade laddat för hela dagen. jag tog stolen som stod vid bordet. men när jag satte mig på den så vek sig benen där bak och jag föll men den hög smäll i golvet. allvaligt minns jag inget av det. det är typ en lucka mellan jag satte mig och att jag stod upp bredvid den. hela klassen blev knäpp tyst och bara stirrade på mig som dom väntade att jag skulle börja stört grina elller något sånt. läraren frågade mig om det hade gått bra. skälv klart sa jag att det hade det för det säger man alltid alla fall jag. jag skulle kunna säga att det gick bra om jag hade brutit benet eller något sånt. hela klassen började gapskratta. jag tyckte att det var bara almänt pinsamt. men men det är väll kul att man kan roa klassen på fredag eftermiddag.
jag fick sedan plåga mig i genom provet men värk överalt. ja jag har nu ont i bakhuvudet,nacken,axeln, armen, handleden, ryggen om det inte är mer. jag hoppas att det går över.


hej hej

gissa var vtror ni att jag är? bibblan var annars. vi har haft två lektoner idag än så länge. inget spessielt har hänt. jo en sak har hänt faktist. minna aktier har gått nef så jag ligger på minus. tråkigt va?

ute är det grått och tråkigt. snart har vi medecin och sen blir det matte= prov för min del. ni kan hålla era tummar för att det går bra. jag har inte tränat men jag vet inte vad det ska göra för skilnad.

sista lektionen är läraren sjuk på så vi får sluta tidigare. men det gör inte så stor skilnad för min del. för jag måste ändå vänta till tre när bussen går.

tummen upp

det har varit en ganska bra dag i dag.

på morgonen hade vi samhällskunskap. då var läraren sjuk så vi fick några uppgifter att göra.
matte.
svenska. vi fortsatte med text uppgiften.
lunch blääää
idrott. orgentering. det gick bra josse åt mycke blåbär så det gick inte så fort.
aktiekunskap. vi fick köpa aktier för att lära oss och för att kunna se vem som kan få sin andel att växa.

besviken

när jag och min bror åkte hem idag tog vi en sväng i på affären. för att muntra upp mig köpte min bror en krämbulle åt mig. men jag blev grymt besviken när jag började äta på den och det var sylt i den. krämbullarna men vaniljkräm och sylt låg bredvid varandra så råkade troligen ta fel. suck men det kan man inte ändra på. på köpet var den inte god. jag som ville ha en krämbulle. =(trött

det gick bra på skolan idag. vi gjorde inte så mycke vetiga saker. det roligaste vara att kolla hur hanikap anpasad våran stad är. då börjar man fatta att om man blir hanikapad och måste sitta i rullstol. så blir det svårt att ta sig in på vissa eller rättare sagt många affärer.
på aktien fick vi lära oss om börsnoteringar. välldigt spännande.

efter skolan fick jag skuss av min bror. det var därför jag inte ville åka mid dig josse förlåt om jag lätt sur.djupt sårad

sparka på den som ligger. en viss person sårade min idag. så jag mår dåligt och vill nästan bara gråtta. men jag har tvärr inte förmågan att brytta ihop och bara vissa hur jag mår.
men om jag inte visste att det fanns dom som inte vill att jag ska ta livet av mig så skulle jag troligen göra det. jag mår så dåligt men personen i frågan fatta inte att den sårar mig djupt. det är som att slå in en spik i hjärtat på mig och om någar dagar/timmar (inte vet jag) kommer där med sitt ytliga förlåt som den trolligen inte menar eller bara säger för att jag ska släppa det. jag som är så snäll godtar det. men hållet efter spiken är än kvar även om spiken för länge sedan är borttagen. men det blir bara fler och fler hål i hjärtat som aldrig läker riktigt. det blir som att sparka på den som redan ligger efter ett tag.

mitt liv är att kämpa för att orka. och ta imot dom där spikarna som gör hål. men alvaligt fattar jag inte varför du gör så här mot mig. men jag orkar inte kämpa imot längre. så om du vill så får du fortsätta att sparka på mig om du vill. om det nu gör dig gladare. för för mig spelar det ingen roll längre jag har redan så många hål efter dig.

jag fattar inte varför alla måste gadda ihop sig om just denna dag gå imot mig. så om någon av ni som läser kännde er träffade på det oven kan det vara ni jag menar. men det finns fler i denna värd som har varit "sur" på mig för olika saker. vissa fattar jag inte men så är det.

ps: viktoria du får hjärna köpa något som täcker blåmärket du gav mig. HAHA skämta får väll prova några brun krämer och andra saker för att tecka över det. alvaligt så tycker jagsynd om dinna syskon som måste ha dig som stora syster när du gör sånna blåmärken. =)

ros

du är en ros
en ros har massor av taggar som sticker ut åt alla håll.
om man rör den så kan man råka få någon av taggarna i fingret.
det är därför man inte ska röra dom.
en ros är vacker på avstånd men skadar en på nära håll.
det är därför en ros inte kan var med andra blommor.
men hallå sa jag att du var en ros?
men fölåt jag menade att du var fyrklöver.slut för dagen

ja nu har man slutat för dagen. klockan är typ bara kvart över tolv så det känns inte som det är värkligt. on typ tre timma går bussen hem drygt va?

jag, josse och ville sitter nu i bibblan och försöker att fördriva tiden lite. sen blir det väll stan som vanligt. jag är så trött på att gå på stan.

jag återkommer i kväll hej då

dryg

vi har haft tre lektioner idag. på kreativt skrivande fick vi berätta ur en bild. ja det låter lite lite flummigt. men det fick vi göra och det gick ganska bra.
sen hade vi socialomsorg med hipitanten. jag fattar inte hur man kan vara så dryg. men det är så jag känner över henne.
sen blev det samhällskundkap. då fick vi se en dokumentär om folkmordet i roanda (vet inte hur det stavas).
men det var väldigt gripande och man kan inte fatta att det bara är några år sedan det hände.

efter vi hade slutat fick jag åka med min bror hem. jag kan inte fatta hur han gör men på något sätt kan han alltid få mig att må bra. om jag har haft en jobbig dag, är helt trött, mår pytom så får han mig alltid att skratta och le.

nyss åt vi tårta för att han har muckat. om vi fortstätter så här så kommer jag att bli fet. =)

men nu måste jag sluta


bror liten

ljusparty

jag kom nyss hem från ljuspartyt. det var ganska kul där men en aningen jobbigt. det var fem barn där som ville ha uppmärkasmhet hela tiden.

pappa och mari har varit hos en vän till dom och kollat på doms nya stuga. så alla är trötta idag.

jag vet inte vad jag ska skriva mer. orkar inte tänka på vad jag har gjort idag.


hej hej

jag känner mig halv krasslig idag. men men det kan jag inte bry mig om för jag ska till en av mammas vänner och hälsa på. sedan blir det att åka till pappa.

hej då

myskväll

 


nu blir det myskväll men mammsi. undra hur lång tid det tar innan hon börjar snarka. det är ganska vanligt. =)


lungt

jag har inte gjort så mycke idag. jag har mäst tagit det lungt. min lille bror kom hem inatt. så han har varit i full gång hela dagen. men nu är han hemma på heltid. han har muckat.

jag har varit i tvätt stugan typ tills nu så jag är lite trött och varm. det är jobbigt att tvätta när man bor i lägenhet.

ute regnar det än så det blir att vara inne i kvälle igen.

svar på tal

från josse 
varför står det jocke <3 på din header? :P
svar : för att jocke finns alltid i mitt hjärta och kommer alltid att finnas där. jocke är min morbror som föll från en balkong och dog för några år sedan. så ni behöver inte oroa er för att jag har blivit kär eller något. =)

vatten stan är full av vatten

nu är det helg!!!!!!

det är fredag inte vilken fredag som helst. det är fredag den 11 september. jag kan inte fatta att det är åtta år sedan atentatet och sex sen anna lind dödades.

ja vi har haft svenska, bild, lunch, medecin, matte och samhällskunskap. det har gått bra inga problem.

ute regnar det massor. det bara öser ner. så man får vara inne.


hej hej

sitter i bibblan som vanligt. men det finns inte så mycke att göra. det är fredag idag. jippi. =) gud vad veckan har gått fort var har hela veckan tagit vägen. det här skrämer mig lite. ska det alltid gå så här fort. (men men)

nu måste jag gå för ville och josse gå alltid från mig

hej då

lev med det

min blogg pajade i går så ni får leva med den design jag har nu. det är i alla fall bättre än vad jag hade nyss.

få se när jag orkar fixa min EGNA blogg design.


ja

jag vet inte vad jag ska skriva. det har alvaligt inte hänt så mycke.

på eftermiddagen gick vi på konsär. det var en känd 14-årig pianist från amerika som var och spelade. jag tycker att han var välldigt duktig.

jag blir döv

jag hatar när grannarna måste hålla på att borra och sånt. nu håller en av mina grannar på med det. det är som att stå vid ett plan när det är i gång och ska starta. man blir lätt sakt döv. man får inte heller ha ont i huvudet. jag men jag har klagat klart nu.


frilufsdag,elevråd och aktier

på morgonen hade jag och josse aktiekunskap. det gick ganska bra tycker jag i alla fall. sen var det elevrådets årsmöte. ja jag vet inte vad jag ska säga. det var pinsamt nästan. jag fattar inte att vissa han hålla på på ett vist sätt. jaja men det gick bra.

efter lunch hade vi frilufsdag eller vad ska kalla det. det var så där kul men jag får väll skylla mig själv. men det var inte derekt någon annan fel så ingen behöver ta tilll sig. (det känns som att om jag inte hade skrivit det sista skulle vissa i klassen bli sur suck) men det var väll roligare än om vi skulle ha haft vanliga lektioner.

när jag kom hem skrev jag lite på min bok (eller vad man ska kallla den). jag räknade och jag har skrivit(håll i er så ni inte tippar) 37 sidor. jag fattar inte hur jag ska orka renskriva det och all efter arbete man måste göra. men det tar vi den dagen jag blir klar.


hurtat

en dag till är nu klar av denna vecka. jag hjar faktist inget att såga om skolan. den har väll varit ganska normal.

jag har nu hurtat det känns gudomligt skönt. det gick lite försnabbt så ja fick ta en längre bit. jag skulle ha kunnat fortsätta hur långt som helst. men det hade jag inte tid att göra.


onödig

ja den här dagen känns lite onödig. vi har haft två lektioner med samanlgad tid på 2 1/2 timme. det känns då lite jobbigt att vi var nästa hela dagen på skolan.

ja men nu är första dagen på veckan av klarat. jag vet inte vad jag ska skriva mer. jag har nyss gjort klart psykologin så det känns skönt.

hålltimme

ja nu har vi håltimme i 3 timmar. det är så kul jippi. men så är det. jag vet inte vad ska gör men det märs troligen. för något blir det troligen.

har haft kreativt skrivande det gick bra men vi gjorde inte så mycke. men det är ju inget problem för läraren är ändå så kul att bara höra på. undrar om jag kommer att bli så när jag har gått klart kursen. då kommer alla att dö som är nära mig. =)

kväll

ja idag har jag kommit till mamma igen. det har igentligen inte hänt så mycke. jag har lite ont i ryggen för jag råkade ramla ur sängen inatt. jag vet inte om det är för att jag ramlade in i sängbordet eller om det är bok högen på golvet som var orsaken till värken. men men det spelar igentligen ingen roll.

jag och mamma fick gå ut och gå en sväng för att kolla hur långt dom har kommit med sjukhuset. jag undrar bara vad dom ska göra med platsen där dom river. hoppas att det blir något bra en park eller något. när vi var på väg hem såg vi ambulanshelikoptern komma. undra vad som har hänt. det kan inte var en vanlig olycka för då skulle dom inte skika helikoptern. men det kanske man märker imorgon när man läser tidningen.

nej nu ska jag slute jag ska äta lite glass och kolla på tv.

väntar

ja nu sitter jag och väntar på att josse sak höra va sig så jag vet när vi ska åka. jag ska följa med till josses stuga och äta surströming. josse ska hämta mig men hon visste inte riktigt själv när hon skulle fara så det är då svårt för mig att veta det också. så då blir det att vänta. vågar knappt hitta på något för hon kan när som helt höra av sig och säga att hon är på väg.

jag är ensamen hemma nu för pappa och mari har farit till grätnäs för att städa. det är bara kissen som håller mig sälskap.

men men jag kanske skriver i kväll men det märks troligen. vet faktist inte när jag kommer hem.

fredag kväll

ja nu är också denna skoldag slut. det regnar än så man har inte fått bättre humör. men det som gör att man är glad än är att det äntligen är helg och villa några dagar.

jag, ville, josse och ida gick på UH efter skolan. det var mäst för att fördriva tiden lite till bussen skulle gå. känns hemskt att vi nu två veckor i rad har gått och fikat fyra gånger. det måste vi sluta med för min ekonomi håller inte för sånt.

helg =)

lunch rast

ja nu har man klarat dom första två lektionerna för dagen. snart har vi gått i skola i tvåveckor, hemskt eller? vi hade första lektionen på estetisktveksamhet idag. det gick bar men vi gjorde inte så mycke. nu har vi bara tre lektioner kvar innan det är helg. =)

ute öser regnet ner så man känner sig lite dippig idag. men men för hoppnings vi så blir det bättre väder i helgen då man är ledig


så trött

ja nu är torsdags skoldag slut. det har gåt ovanligt bar men jag är helt slut. jag skulle kunna gå och lägga mig nu och sova. men det skulle inte vara så smatr för då vaknar jag tidigt imorgon.

jag vet inte vad jag ska skriva mer. orkar faktist inte tänka så mycke.

så trött

ja nu är torsdags skoldag slut. det har gåt ovanligt bar men jag är helt slut. jag skulle kunna gå och lägga mig nu och sova. men det skulle inte vara så smatr för då vaknar jag tidigt imorgon.

jag vet inte vad jag ska skriva mer. orkar faktist inte tänka så mycke.

så trött på klassen

ja nu är jag hemma igen. det var första gången jag hade aktiekunskap idag. det gick bättre än vad jag hade förväntat mig. på ville och josse lätt det som man dog om man gick det, men det var faktist ganska spänande lektion. jag tror att det kommer att gå bra att gå den här kursen ändå.

när vi slutade så gick vi ner på stan. ville skulle köpa nya byxor så jag följde henne. när vill gick till bussen h´gick jag och josse påp väska. jag hittade falktist en snygg väska som jag (kors i taket) köpte. josse ville ha den men jag var en aningen snabbare än henne. sedan fick jag kuta till bussen. jag prikade den precis när den kom så jag han med.

snart kommer dom som ska köpa vårt gamla hus hit för att skriva på kontraktet. det känns gansksa kul och sjönt att det äntligen är sålt. hoppas att vi kan göra något kul av pengarna. men dom kommer troligt vis att gå till några kosnader eller annat tråkigt tjafs.

jag mår mycke bättre idag. jag tror att förkylningen har gått över nu. men det kan man aldrig vara säker så jag får se om jag är med på idrotten i morgon.


poesi =)


jag har lite tråkigt så ni får två dikter av mig. klaga inte gjorde dom på fem minuter. =)


bara för att du är min vän,                                         
får du inte köra över mig.                                         
du står mig nära,
men du får ändå inte trycka ner mig.
du kanske mår dåligt,
men låt det inte gå ut över mig.
dina arga ord,
sårar mig ljupt.


himmelen är blå
solen är gul
varför är det då
så kul
gräset är grön
och snön är vit
varför är sjön
bara en lite bit


kvälls sjuk

ja nu är skola slut för denna dag. det gick väll bra.

jag sitter nu här hemma och försöker att känna den sköna kännslan av att vara frisk. men det funkar inte så bra. jag har huvdvärk och ont i halsen. jag fattar inte vaför jag inte kan vara som en normal person som känner sig sjuk på dag tid. men nej nej jag är en sån där som är kvälls sjuk. därför kan jag aldrig kliva upp på morgonen och känna att idag är jag sjuk. (suck)

erik är här nu. men lill vovven är hemma. buuu men jag överlever troliggen att inte få träffa han idag.


lunch rast

nu ärdet bara en lektion kvar den här dagen. det är psykologi. det är så tråkigt men men. jag har nyss bytt mitt egna val till aksiekunskap.

jag och josse cyklade till skolan i morse. det var lite jobbigt för det första var jag och är jag förkyld och fördet andra så harjag inte cyklat så mycke sedan jag slutade att jobba. men hem går det ju mycke lättare för att det bara är nerförs bakar.

RSS 2.0