-


regn

"små dystra moln svävar på vår himmel vår himmel som är grå"



ja solen har tagit paus och lämnat några sånhär på vår himmel. det kommer några regn skurar ibland så det blir lite jobbigt att försöka att sola idag.

men jag ska ändå gå ut och springa, det är väll bara att sätta på sig lite mer kläder så klarar man sig nog.

Har ni soligt väder där ni bor?

god morgon

jag vaknade nyss så jag har inte ens hunnit kliva ur sängen. men det är grymt skönt att bara ligga här och blogga. men snart ska jag kliva upp för jag är så grymt hungrig och då hoppas jag på att jag ser solen.

god natt

nu ska jag stänga datorn. så jag vill önska alla er


grillat

Hur gott är det igentligen att grilla. jag  har nog glömtbort hur gott det kan vara. nu har jag i alla fall grillat för första gången för detta år och nu vill jag göra det fler gånger. man kan ju inte annat än att njuta av smaken, doften och ljudet av grillat.


kungliga bröllopet

sitter jst nu och kollar på det kungliga bröllopet från london. jag tycker att dom är super fina båda två. börjar fundera på att försöka att hitta kungabröllopet mellan viktoria och daniel. jag jobbade den dagen ochs ha jag inte kommit mig för att se den för än nu. så jag hoppas att det finns på youtube.men annars så kan man ju leva utan det.


life is wonderful


Tävling

jag vill tipsa om en super bra tävling där man kan vinna mat. man får fylla en kund vagn med så mycke mat man kan på 3 minuter.




länk till tävlingen https://www.bravardag.se/guldvagnen

torsdag

idag har jag varit ute och fortat typ halva dagen. det blev ganska snygga bilder men nu måste jag sortera och ta ut dom som blev bäst. för jag tror nog inte att ni vill se typ 300 bilder där ganska många ser ganska lika ut. men jag åter kommer med bilderna lite senare eller kanske om någon dag.


vad har ni hittat på idag?

cyklat

ni får kalla mig gabnska udda men jag fick ett sug att cykla idag. så det blev en tur på 2.5 mil. inte så värst långt om jag nu inte skulle ha åkt fel och fick lov att åka runt. men men det tog bara typ en timme så då har man kännt sig lite hurtig.

god morgon

ja då är det tisdag och första "vanliga" dagen efter alla helgdagar som vi har haft nu över påsk. jag har påsklov så jag har det lite tråkigt men det är ganska sköt att få vara ledig. idag ska jag nog slappa och bara ta det lugnt och dedt är ju inte så ovanligt  för min del. det blir nog att sola lite så att man bygger upp solbrännan inför studenten då man ska vara vitklädd och jag som redan är helvit ser ganska dum ut i vitt. så det blir att sola, sola och sola. sen blir det nog solarium några veckor innan studenten.

vad ska ni hitta på idag?
är ni ledig eller är det skola??

film

nu ska jag stänga och mysa ner mig med en film. jag vet inte vilken det blir. men det spelar ju ingen roll

så god natt på er

solig dag

jag har suttit ute typ hela dagen och bara och njutit i solen hur häligt som helst. sen blev det grilla till middag och självklart satt vi ute då också. men nu har jag hittat in igen för nu börjar myggen äta upp en om man är ute.

har ni haft en bra dag?

god morgon

ja jag lovade ju att blogga så nu är jag här. vaknade nyss och ska snart kliva upp och äta lite frukost. men jag ska först se klar på ett tv pogram.

sen blir det nog en sväng ut det har ju blivit värsta sommarvärmen här där jag bor.

natti

nu ska jag stänga av datorn och hitta pånå vettigtr. så vi hörs och ses imorgon igen och då lovar jag att jag ska blogga =)

hallo

ja nu är jag tillbaka efter en helt underbar helg då jag har fått träffa mina kusiner och andra roliga personer. pappa hade sitt födelsedagskalas och vi var super många som var där för att fira honom.

sen har jag bara tagit det lugnt och försökt att sova ut.

har ni haft en trevlig påsk helg??

måndag

god morgon på er

idag är det måndag och det är bara 4 dagar kvar på skolan innan det blir lov. häligt enligt mig då man bara ban sova en hel vecka.
idag har jag i alla fall 2 lektioner, tis o ons är lika så och sen blir det hela 3 lektioner på torsdag.

helg

gud va sköt att det äntligen har blivit helg. jag har också varit duktig idag och äntligen sökt till högskola. nu är det bara att hoppas att man kommer in och att det är så kul som man har hoppas. jag önskar nästan att man skulle få prova på att jobba innan man kunde söka. men det funkar nog inte.

bio

slapp dag med bara bio är nog en ganska lagom skoldag. imorgon blir det nog lika slapp då jag bara har en lektion. men man ska ju inte klaga direkt man kunde ju ha haft 8-16 skoldagar hela veckan.

ska snart fira frida som fyllde år i går. hoppas att det blir tårta =)

plast handväska


haha jag hittade den här sköna handväskan då jag kollade runt på hm:s hemsida. jag tycker själv att den var ganska snygg i turkost. men jag kan inte riktigt släppa att mamma bara för en vecka sedan kastade sin ganska lika handväska som hon köpte när hon var ung. hon ska också "hoppas at den inte blir mode med dom här mer. men jag kan dra på tusan att det blir det bara för att jag kastar den nu"

kul sammanträffande =)

god morgon

sitter jst nu på skolan och det är lika svinigt kallt ute även idag. det var så bra väder i måndags då kunde man tro att det skulle bli sommar ganska snart. nu är det typ minusgrader igen så jag tror just nu på mer snö ävenom jg inte vill det.


söndag

dagen har varit ganska lugn. jag har inte gjort så värst mycke idag så att jag kan skryta om det. jag har haft en slö och slappar dag =).

men i morgon blir det skolan igen och då får man inte vara så här lat.

Rastlös

Har haft en ganska hektisk dag och har nyss landat i soffan. Men det var inget på tv så nu är jag rastlös. Just nu väntar jag på att det ska hända något

lördag hela dagen



goder morgen

har igentlligen inte vaknat riktigt än men jag tänkte ändå försöka blogga lite från mobilen. idag så ska jag gå ut om det är soligt (har inte orkat kliva upp och kollat vilket väder det är) om det tänkte regna så ska jag nog gå ner på stan och slösa pengar. ne nu ska jag sova lite till

fredag kväll

jaja det kanske inte är kväll äån men jag ville ändå berätta vad jag tänker hitta på i kväll. jag ska i väg på hockey och se den sista martchen för detta år. jag hoppas bara att modo kan klara av att vinna så att dom inte hamnar i allsvenskan. men om det händer är det väll bara att gilla läget.


god morgon

god morgon på er alla glada och pigga bloggläsare. sitter just nu på skolan och försöker att fördriva lite tid till att lektionen börjar. är gansa trött i dag men det är ju fredag och då få man ha i tanken att det blir sovmorgon i morgon. det känns i alla fall ganska skönt.

har bara en riktig lektion idag. så det blir en slapp dag.  

denna tittade fram i morse och gjorde att an blev lite gladare då det typ regnade hela dagen i går. så jag hoppas att den är frame än då jag slutar skolan och inte har bytts ut med moln och regn.

hoppas att ni får en fin fredag också

hallo

ja nu är jag väll skapligt tillbaka. ska hämta min dator på eftermiddagen och sen är jag väll tillbaka på banan.
sitter just nu på skolan och försöker göra en läxa som ska vara klar till i morgon. gud va jag känner att jag börjar i tid. men men det är väll att bara gilla läget när man är en expert på att börja i sista stund. skulle igentligen ha gjort läxan i går. men det blev inte av pga att jag var och kollade på vår nya familje medlem.
hon kommer hem om 6 veckor. så det är bara att vänta ocvh hoppas att de går fort.

ne nu blir det skolan och lite etik

hoppas att ni får en soligt och fin dag. här regnar det i alla fall =(

RSS 2.0