fredag

ja igår var jag påm stan men josse och vi gjorde det som vi skulle ha gjort på gamla goda tiden. vi gick o åt och bara hade det lite mysigt tillsammans.

idag har jag därimot inte gjot så mycke. jag har pluggat lite och sen har jag varit med den delen av familjen som har varit hemma.

nu ska jag kolla på en film och ha en mys fredag för mig själv.

övik

sitter nu hemma hos pappa och har det gott. ska nog snart gå upp till mitt rum och gå och lägga mig. Är lite trött efter ha suttit på tåget och sen buss. sen har jag ju också haft lite skola så jag har ju varit igång hela dagen.

måndag

tror att jag måste börja skriva vilken dag det är. inte kanske för att ni behöver det men jag har totalt tappat vilken dag det är.

men idag är det i alla fall måndag och jag har haft två föreläsningar. dom var väll inte super bra men jag lär mig i alla fall bättre av att vara där än att bara läsa föreläsningen. men nu är alla föreläsningar slut så det är bara att börja plugga inför tentan. känns hemskt att vi redan har en ny tenta men men håller än tummarna att den förra har gått bra. trodde att jag skulle få resultatet idag men NEJ det är bara att fortsätta att vänta

pluggat o hurtat

ja som överskriften säger så har jag idag pluggat och hurtat. Känns skönt att jag kunde gå ut och röra på mig. tänkte att det skulle bli en lugn promenad men lugn finns nog inte för mig så efter ett tag så märkte jag att jag ändå gick skappligt snabbt. känns som att jag värkligen lyssnar på läkaren som sa "ta det lugnt cykla o promenera inte om det går"

men nu ska jag ta det lugnt och kolla på tv och bara ha det mysigt

lördag morgon

kan ionte säga att det det var nyss som jag vaknade det är väll ialla fall 4 timmar sedan men jag har inte kommit ur sängen än. På något konstigt sätt så pluggar jag bäst i sängen, kan inte riktigt fatta varför men jag har aldrig använt skrivbord utan jag brukar oftast sitta i sängen eller i soffan när jag pluggar. Så därför sitter jag än kvar i sängen o har det gott.

Men jag tror att jag ska snart kliva ur sängen och i alla fall sätta på mig kläder som en vettig människa. Man kan ju inte gå runt i pyamas hur länge som helst.

fredag

nu är det äntligen fredag och det betyder att det är helg. idag på förmiddagen så hade vi träff med gruppen. så nu är vårat grupparbete klart. sen efter det så for jag ner på stan och träffade en person på lunch innan det blev lite shoping och sen hem. 

jag kan nu meddela alla att jag håller på att bli frisk TYP jag har tyvärr fått så att det gör ont i halsen på en sida och sen har jag typ ont i lungan på en sida. jag hoppas att detta kommer gå över för jag har allvaligt inte tid att vara sjuk längre.

JAG VILL FÖRTUSAN BÖRJA TRÄNA eller i alla fall kunna gå ut och gå en långpromenad med lite tempo utan att dö av det.


söndag

idag så försökte jag gå ut en sväng för det var ju soligt. men det gick väll inte så bra gjorde super ont i lungorna och sen fick jag super astma.

men men imorgon ä'r det bara att kliva upp och trampa sig iväg till skolan även om jag skulle dö av astma atack efter vägen. det är bara så när man ska kalla sig vuxen

lugn dag

har haft en lugn dag idag för att försöka få min förkylning att gå över. det har blivit lång sovmorgon, film i sängen, frukost, tv tittande och nu sitter jag på internet och fördriver tiden.så jag hoppas att min förkylning kommer gå över ihelgen om jag fortsätter ta det så här lugnt.

hoppas att ni har haft en roligare och mer aktiv dag =)


förkyld

gud vad jag är less på att vara förkyld. trodde att den förra jag hade var på väg att gå över. men nu har jag börjat att bli sjuk igen. har fått super mycke hosta och det kliar typ i halsen hela tiden. vill bara bli frisk men det verkar inte bli så för mig =(

har ni något bra tips på hur man inte bli sjuk eller hur man blir frisk??

tillbaka i umeå

Nu är jag tillbaka i umeå efter ha varit hemma i övik i nästan 4 dagar. Skönt både kul o tråkigt att vara tillbaka här. mMen det är bara att gilla läget så kommer det gå över snart.

vi hadde också första föreläsningen i det här momäntet så det är dags att börja plugga igen efter den lilla vilan som jag i alla fall hadde i övik.

RSS 2.0