måndag

snart är första dagen för denna vecka avklarad. det har varit en lång och seg dag som värkligen inte har velat gå fort.

på förmiddagen var jag på skolan, sen blev det stan för att handla lite nödvändiga saker. nu i kväll har jag gjort mitt första löp pass för i år så det känns super skönt att det är avklarat.


wallander sen sängen

så är planen för denna kväll wakllander och sen sängen
god natt på er


söndag

gud vilket finnt väder vi har haft idag. jag var och handlade och istället för att ta bussen dit så gick jag och det var så otroligt skönt. sen fick jag själv klart ta bussen hem då jag aldrig hade orkat gå med 4 påsar med mat. men det lilla gjorde dagen värkligen. sen var det väll tän kt att jag skulle laga mat idag, men allt har man inte ork till så det får bli en annan dag, typ imorgon då jag börjar få slut i frysen. men men dagen har varit super bra i alla fall

just nu sitter jag och förbereder mig för imorgon, sen dunkar jag lite musik i högsta volym.

ni får ha en bra kväll

snaaart köör viii

dagen har gått till pluggandet och lite hushålls arbeten. sen som ett pluss i kassan så har jag varit på så dåligt humör att jag verkligen inte har velat att ni skulle få känna av och därför har det inte blivit något bloggande.

just nu sitter jag och några tjejer och väntar på att melodifestivalen ska börja. hoppas att det är nå bra bidrag och inte något pinsamt dåligt bidrag går till final.

hoppas att ni får en trevlig kväll =)

fredag kväll

kan inte riktigt fatta var den här veckan har tagit vägen. jag tycker att det var nyss som det var helg sist. min helg komer då inte bli  så rolig då jag värkligen måste göra lite nytt så att jag får vara ledig till påsk.

god morgon

imorse ringde väckren 6,30 för att jag skulle hinna lite innan jag skulle gå till skolan. just nu sitter jag på föreläsning och det är lite förmtråkigt för min del så därför har jag hamnat här en stund. det är inte heller så viktigt så det spelar ingen roll för mig att jag missar lite. Idag å är det ganska tråkigt väder men ändå ganska skönt

god natt

nu ska jag stänga och gå o lägga mig, imorgon blir det tidigt så

god natt

myskväll

jag har haft så mycke den sista tiden, men så är det ofta när man pluggar man lämnar in en sak och sen på direkten börjar man på en ny. Så hel ledig är man då inte ofta, för om man inte har något så finns det nog ganska många andra saker som borde göras.

men ikväll så ska jag nog ändå bara ta det lugnt och släppa alla måste för att bara ha det mysigt. Till helgen så vet jag att ganska mycke tid kommer att gå till studierna på olika sätt. Sen finns det lite saker som jag har dragit på här hemma så det blir nog lite hushålls arbeten också.

men idag är idag och nu ska jag lämna alla måsten

systemteori

sitter på en föreläsning om systemteori. det var ganska interessantenligt mig i alla fall. snart är det lunch sen ska vi göra en övning innan det är slut för idag

tillbaka

ja jag har nu fått tillgång till min blogg igen efter det som har hänt. men det var ju tur i alla fall att det inte har blivit någon större skada här på bloggen, om man nu räknar bort att jag då inte har fått tillgång till den.

ja jag kanske ska berätta för en som inte är så med, att jag fick något eller någon efter mig som troligen inte tyckte om det jag skrev. så att säga så blev ganska många av ställena jag är på hackade eller försökt att bli hackad. Den här bloggkontot var en av dom som blev hackad.
sen kan jag även svara på dom frågan om det var den här bloggen som jag blev hotad på och svaret är nej, det var på en av mina andra bloggar. Så nu behöver ni inte oroa er för att ni har missat något.

jag kan ju säga som avslutning att jag mår bra och har inte tagit åt mig av det som har hänt. Så jag kommer nog köra på som vanligt och hoppas att den som har gjort detta kommer åka fast. Ska försöka att komma ihåg att berätta om det händer något i utredningen, men ni får inte ha för höga tankar om det då jag har lite problem att komma ihåg det jag lovar ibland.


torsdag morgon

idag är det en sån dag då jag gärna skulle ha somnat om istället för att kliva upp och gå till skolan. men nu jag i alla fall här och jag ska försöka göra så gott jag kan för att göra dagen bra eller i alla fall överleva dagen. hoppas att ni har en bättre morgon

kväll

sen jag kom hem från skolan så har jag pluggat lite och sen blev det några svängar ner till tvättstugan så nu är alla kläder rena. Men jag kom på nyss att jag halt har glömmt att äta, men jag orkar då inte göra det nu så jag funderar på att bara ta något lätt så att jag överlever tills imorgon.

vi har haft snöstorm här uppe så det har kommit massor av snö natten till i dag och så under dagen. så jag hoppas att det har slutat tills imorgon så att man slipper att pullsa i morgon bitti igen.så här såg jag väll ut imorse


onsdag

snart är denna 4 timmars föreläsningen slut. den var ganska interessant men ändå ganska skönt att det är snary slut då det är lite för länge för att vara koncentrerad på. Men sen ska jag äta lite och sen blir det lite mer pluggandeknför ett seminarium som jag har nästa vecka.

tisdag

sitter just på en super tråkig föreläsning som jag igentligen skulle vilja skippa. men 16 så är det slut kännssom länge tills dess

föreläsing

sitter på föreläsning om omsorgsteori. är väll inte det mest roliga ämne men man överlever väll. efter det här så ska jag spela in ett samtal o sen blir proff samta. så nu vet ni vad jag ska hitta på ett tag framåt

tillbaka till verkligheten

jag har varit i övik hos pappa sen onsdag kväll, men nu är jag åter i lilla umeå. känner mig än ganska halv sjuk som kommer och gå som den vill. men det känns som att den håller på att gå över nu i alla fall och det känns ju skönt.

snart ska jag gå och sova men först måste jag gräva fram min säng som han massor av saker på. men själv klart så blir det beck först =)

övik

har nu kommit till övik för att vara här hela helgen. men jag har inte planerat så mycke så vi får se hur det blir. nu ska jag kolla på tv lite och sen blir det sängen.

föreläsing

just nu sitter jag på föreläsning om etik. det är ganska interesant faktiskt det är över den förväntan jag hade. Efter det här så måste jag plugga lite. men det känns lite kontigt att jag inte gör det jag hade planerat men men så är det när vädret får bestämma.
men i alla fall så är det fredag idag. jag skulle ha gjort glädje dans om jag nu inte hade suttit på just föreläsning. men jag får spara dansandet till att den är slut
ne nu måste jag försöka lysna igen så vi får höras lite senare
kram

=)


RSS 2.0