31 maj

idag är det morsdag hoppas att alla mammor har hafft en underbar dag.

jag sov ganska länge idag. på morgonen pakade jag för att fara till mamma. det såg värkligen ut som ett bomb ned slag på mitt rum men det förvånar mej inte heller när jag har det problemet att jag slänger allt på golvet.

innan jag kom till mamma så övnings körde. det  gick ganska bra. jag fick bara motorstop någrar gånger. men det är något som dom flesta har problem med. så jag oroar mej inte tids nog slutar jag få motorstop. men annars gick det super bra. inga insidenter hände. jag tror också att jag börjar lära mej att växla utan att titta.

när jag kom till mamma så fick jag tårta. gott
jag fick också vet att någon har försökt att ta min cykel men har troligen misslyckas. mamma hade sett att det var ett jack i min cykel tjedja. den man låser fast den med. men personen lyckades inte taav den och istället släppt ut all lufft ur däcken. hämskt att man inte kan ha sin cykel ifred. utan att låsa in den. jag vet inte vad jag ska göra. =(

jag har äntligen gjort klar min svenska upgift. jag är ganska nöjd med den.

men nu har jag inge mer att skriva om

30 maj

jag sov ut imorse det var riktigt sjönt. när jag kom ner var redan pappa igång med att arbeta. jag kände mej riktigt lat.

det ända jag har gjort idag är att skriva på svenska läxan. jag har suttit ute och latat mej från 11-16 jag var ganska tjockan att klockan var fyra och att jag hade suttit där hela tiden.

det har varit varmt idag. nästan för varmt. eller det var för varmt men inte kände jag det.

det har inte hänt så mycke för det har varit för varmt för att göra något.

29 maj

 
ja idag sov jag ut jätte länge. sen när väkaren ringde så gick jag upp och åtr en frukost.
jag blev också dissad av pappa två gånger först när jag kom presis ner för trappan.

sa han du har väll inte försovit dej
nej det hade jag inte sen när jag skulle fara så sa han
ska du åka lokalbussen för annars har du missat den riktiga
svaret blev igen nej jag har inte missat någon buss. jag skulle cykla till skolan idag men inte förstod pappa det.
jag skulle träffa josse vid statiol i själevad vi nio sen skulle vi sam cykla.
det gick faktist ganska bra men det var lite jobbigt

vi hade bara en lektion idag på skolan den varade bara en timme och fyrti minuter. efter det gick jag och josse ner på stan. men tyvärr så upptäkte josse att hon hade glömmt sin börrs hemma. så jag fick gå själv men det gick bra ändå.
jag shopade en klänning och ett par piratbyxor eller vad man kallar dom.

när jag cyklade hem mötte jag min halv mamma hon tuttade och vinkade glatt.

när jag kom hem så satte jag på bikinin och skulle gå ut och sola då sa pappa att jag skulle kratta gräsmattan. och så snäll som agvar så gjore jag det.

det har varit soligt och varmt hela dagen. vi satt ute och ät på altan och det var varmt där också.

28 maj

ja idag har det inte hänt så mycke på skolan.
vi hade menken = diskution bemötande
menken= redovisning, förhör, läsa
lunch= mumms mumms pitabröd
no = staden

efter skolan gick jag ner på stan med josse och ville. vi gick på bikbok(bläää) jag tycker inte om att gå ditt. men men josse kollade på kläder då fick hon helt plöttsligt näsblod. hon sprang till toan.
jag och ville kom efter så här varde

-vilken toa gick hon till frågade jag
-troligen gick hon inte på herrarnas
- nä jag menar gick hon på damernas eller handikapp

jag kände mej lite ut dissad av ville =(

men sen gick jag och mötte henrik. vi var med varandra tills jag skulle åka hem.
ps han hade en god parfym på sig den var inte så stark som andra är. den luktade väldigt gott. =)


nu till josse om jag cyklar så är jag på statiol 9.00 så du vet det.

27 maj

ja nu har man tagit sig igenom en dag till. uppvisningen gick bra haha jag var vaken faktiskt. den var bra och lite rolig.

efter det hade vi lunch då var det en fasligt lång kö. så vi bestämde oss för att gå ner till blåbär för att äta där. sen gick vi upp till skolan igen. då hade vi medecin vi fortsatte med plancen.
under lektionen fick jag veta att en av mina lärare sökte mej. så på rasten gick jag upptill henne. jag skulle få veta vilket betyg jag skulle få i ämnet. som synd var så fick jag ett poäng under vg gränsen. tråkigt tråkigt.
på grund av att jag träffade henne så blev jag sen till min sista lektion. men läraren typ brydde sig inte. vi hade genomgång.

när jag kom hem bytte jag om och for ut och sprang. det var lite jobbigt för att det var motblåst, medblåst och typ storm. erik kom nyss han skulle träffa mari. han är ganska kul att vara med. han kan skämta med mej också. det som skåkade mej idag var att mari tyckte att jag hade blivit hurtig. hon har alltid sakt att jag är tjock (eller antyt det ialla fall) jag blev lite glad.
2009-05-27 @ 18:46:24 Permalink JAG - vardag Kommentarer (0) Trackbacks ()


27 maj morgon

sitter på skolan och tråkar lite. ska börja vid tio och då ska vi se å en uppvisning. jag och ville siter i biblan och försöker arbeta på våran bok arbete. men det går inte så bra för mej. den ska vara inne i morgon så jag måste kämpa nu. jag hade en lite sov morgon i morse. jag fick sova hela en timme längre innan jag fick lov att palra mej upp för att fara på skolan. jag är nu så trött så jag vet nte om jag kommer att somna på uppvisningen. men men det märks troligen.

igår såg jag på en serie som jag blev tipsad om den var bra. den heter krig och fred. den är så bra at jag tycker att ni ska se den.

men nu mpste jag kämpa ett ag till
hej då

26 maj

idag på skolan hade vi frilufsdag. vi skulle gå upp till masten på åsberget. det var lite jobbigt på upp vägen men annars gick det  bra. efter typ halva vägen var det jätte bra utsikt. när vi kom ner till stan igen var bara klokan halv tolv och både min och villes buss gick tre. så vi gick och fikade i en och en halv timme. under tiden kom också maria. sedan gick vi på stan "ett tag" innan vi gick ner på bussstationen.

när jag kom hem så fick jag se ett brev som jag hade fått. så nu alla nu ska vi  fira. ja nu har jag äntligen fått veta att jag ska få mina pengar äntligen. jag är så glad  =) =) =) =) =) =) =P =P =) =) =) =) =P =P men jag får veta imorgon om det är sant.

josse är än sjuk jag hopps att hon blir frisk snart. jag börjar sakna henne. =( nu får du bli frisk snart.

25 maj

boktips
män som hatar kvinnor
mikael blir dömd för förtal. efter det får han ett ovanligt jobb att finna den försvunna hariet.
det blir ett jobb han inte trodda att han skulle göra. när han råkar komma in på ett seriemord.

det är en bra bok som jag tycker att man ska läsa. den är lite trög men när den kommer igång så kan man inte sl'äppa den.

första dagen efter lovet. det känndes lite drygt. på morgonen hade vi svenska då började vi med det nya arbetet. det känns lite drygt. efter det hade vi idrott. då for jag och ville ut och sprang. vi skulle springa efter strand promenaden. men vi råkade ta fel väg för ingen av oss viste var den gick. så vi tog en egen väg.
det var bläääääääää mat så jag var hungrig hela eftermiddagen.
efter det hade vi engelska då fick vi veta vilket betyg man fick på nationella. så nu alla glada ni får hålla tummarna för mej. jag är inte glad. =( =(
ja efter det hade vi matte då fick vi tillbaka proven sen slutade vi. ja det gjorde därimot mej hjätte glad. =) =)
vi fick sedan börja tidigare på medecinen. där gjorde jag och ville lite på planchen.

vi fick sluta vi två tiden. då gorde jag inte så mycke tills ville skulle åka hem. efter det gick jag upp till mammas jobb och hämtade en sak. sen gick jag på afären för att köpa lite fick tills imorgon. sen blev det biblan innan jag åkte hem.

det spörrengnade när jag kom hem bläääääää

men men ja nu tror jag att jag har berättat det mesta.

24 maj

idag for jag till pappa. hans systrar är här nu i norland. så jag har varit med dom nu på eftermiddagen.

ja nu har jag gjort en sak som jhag har gruvat mej för länge. men jag blev riktigt förvånad att det gick så lätt. ja nu är jag redo för josses utmaning. hihi ja om hon inte har dragit sig ur som hon brukar =) ja nu kanske ni undrar vad jag pratar om haha ja det ska ni inte få veta om ni inte vet om det för då kommer ni bara reta mej om det inte blir av.

det som står under det hära ska ingen utom josefin nilsson alias josse läsa. hej då alla andra


utmaning till josse
plats: statiol
tid: 9.00
dag: onsdag 27/5
orsak att inte gå med på det: dåligt väder, sjukdom, fordon trasigt
jag vill veta om du går med på det
har du funderingar hör av dej

nu alla som inte heter josefin nilsson ska skämas för att ni har läst det. =(

23 maj

jag var på örnexpo idag också. jag gick ditt med mamma men det gick for för oss så vi gick hem efter bara en timme där.
när vi kom  hem så fickade vi och sen gick jag ner på oskargalerian och såg på johan palm.

han var bra. han spelade med sin bror dom var duktig båda två. på oskargalerian såg jag josse också. fick bara en impulls att skika ett sms till henne. som svar fick jag en blick som kunde döda. men men jag dog inte av blicken.

annars har det inte hänt så mycke

hej då

22 maj

i morse kom min bror hem. jag var inte vaken när han kom så jag fick vara hjätte tyst för att in te väka honom. på förmiddagen gick jag ner på banken för att sätta in pengarna. jag fick lov att vänta en timme där. dom hade också hjätte varmt så man höl på att dö av värmeslag.

när jag var klar gick jag hem för att se om min bror hade klivit upp. det hade han. jag bytte om och var sosial med min bror innan jag gick upp på örnexpo. jag gick och såg på markus fagerval. han var inte lioka bra som jag trodde men det varändå kul att få se honom i värkligheten. jag såg också på en dans show. sen gick jag hem.

jag trodde att min bror då skulle ha åkt men han var än hemma. som vanligt var han glad och berättade om allt mellan himmel och jord. jag fick också höra honom sjunga lite =) =) efter det fick jag lov att hjälpa honom att kolla när nästa buss går. (i bland känner jag mej som en gående busstabel) efter ett tag så gick han jag vet inte om han han till bussen men igentligen får han skylla sigsjälv om han missade den.

när mamma kom hem så gjorde vi paj. vi åt ute det var både skönt och för varmt. jag tror att jag har solbränt mej men det får tiden visa. ikväll ska jag och mamma ha lite mysipysi få se vad vi ser på.

oj vad jag har skrivit mycke nu får jag lov att sluta att skriva så ni inte slutar läsa min blogg.

ett glatt hej då från en solstrålle som jag. =) =)

21 maj

i morse sov jag ut ganska länge. jag klev upp vid tio tiden. sen åt jag frukost och slappade lite innan jag gick upp på örnexpo. jag såg på magnus och hans förestälning. jag var på örnexpo i tre timmar då han jag avärka alla halla och stånd. jag såg också på hårshowen det var ganska kolt att dom kan göra sånna frisyrer.

ikväll ska jag slapa lite framför tv och vara lite med mamma. jag fick nyss veta att min bror är på väg hem. han ska komma vid sex på morgonen i morgonbitti.


20 maj

fråge stund

om alla andra kan ha det så ska jag också ha det.
så nu får ni fråga om allt ni undrar.

om allt mellan himmel och jord

våga fråga inget är för dum fråga

fråga fråga fråga

eftremiddag

på engelskan såg vi klart filmen. sen hade vi lunch det var bläää mat. efter det hade vi medecin på fortsate vi på arbetet och sen menken som man fick plåga sig igenom.

efter det trodde vi att vi skulle få sluta. men så blev det inte för eva-britt skulle prata om något i högst 15 minuter. men som man var van vid så tog det nästan dubbelt så lång tid. hon pratade som att vi var helt dumm i huvudet . jag hata henne för hon ska alltid göra saker när alla vi bara åka hem.

eftre skolan gick jag och josse och åt glass. sen var vi med idag lite.

när jag satte mej vi datorn fick jag se att jag hade fått e-post om mitt sommar jobb. jippi =) jag ska jobba på valla. haha det liger låååångt i från  där jag bor =)

ja nu är jag glad. både för att jag har fått en bra sommar jobb och för att vi har lov och får ledig i fyra dagar.


på morgonen

ja
nu har jag gjort data provet som jag har fått lov att tgöraom för att det inte funkade sist. nu får ni alla glada läsare hålla tummarna att den funkar den här gången då. ja när jag skulle börja göra provet laggade datorn ihop så jag fick ta en ny.

nu siter jag i bilan och väntar på att ville och josse ska komma dom har haft sovmorgon dom små lylosarna. vi börjar om ungerfär en halvtimme. så jag ska snart gå upp för att se om dom har kommit. men jag orkar inte göra det nu.


det är sista dagen före lovet så det känns lite drykt att vara på skolan. men ändå skönt att  veta att man få vara ledig i fyra dagar.

hej svejs jag hör av mej i kväll igen

19 maj

idag är det tisdag. vi hade sov morgon imorse till 9.40. första lektionen var engelska josse hade nationella prov och resxten av klasen såg på film. efter det hade vi lunch det var så där gott. på rasten läste ville en bok och josse gick in på datorn jag tycker att dom var tråkiga men men sånna är dom så jag spelade lite spekl på mobilen.
sen hade vi svenska då var det redovisning av islands berätelse arbetet. det var två grupper som spelade teater.
efter det var det menken. då lämnaded vi tillbaka böker och sen gorde vi lite arbete

18 maj

söndag
ja jag for till mamma och så satte jag mej ute och solade lite. det hände inte så mycke.

måndag
ja idag var det skolan igen.  på idriotten var det löp test det gick ganska bra jag var nöjd med det. men jag fick typ ett anfall. jag fick svårt att andas.
till lunch var det potatisbullar. det är äkligt bläää så jag var hungrig hela dagen. jag blev också lite dålig på eftermiddagen så jag känned jag mej innte frisk. får hoppas att jag inte blir sjuk till helgen.

ja annars har det varit normal skoldag. ja just det jag har också skrivit klart sagan äntligen hoppas att han blir nöjd med den.

16 maj

ja när jag vaknade var det mullet. jag blev lite sur för att det var så dåligt väder. det blev som tur var soligt vid tolv.

pappa hade satt ut en anons på min moppe i tidningen i morse. på eftermiddagen ringde en person på den dom ville komma och kolla. jag tog ut den och tvättde den. sen kom dom dom tyckte om den så dom köpte min lilla mope så nu är den sold. kul va

ja idag blev jag ner dränkt också. först var det när jag var ute. då ropade pappa på mej jag gick dit då kastade han en hink vatten på mej. sen när han skulle grilla då hade han en vatten spruta så om det skulle börja brinna så kan kan släka. men han sprutade på mej då blev jag sur så en stund senare sprutade jag opå honom.

ikväll blir man klistrade framför tv för att se på melodifestivalen finalen. vi får se hur det går.

15 maj

ja nu hart man  klarat av en skol vecka till. vi slutade tidigt idag redan  11.15 men min buss gick 14.17 så det blev en stund på stan och ett kafe besök.

ja ja men annars var det inget

erik ska vara hos oss i kväll och hjälpa till med att göra iordning för vårt garage bygge. gustav kommer troligen hem i kväll/natt. jag som ville vara själv imorgon men jag överlever troligen utan det.

14 maj

på förmiddagen hade vi mänken. vi redovisade och läste största delen av timmarna. till lunch var det saladsbuffe. det var gott. på eftermiddagen hade vi no och fortsatte med staden.

efter skolan gick vi först på kapphal och kollade på kläder. sen gick vi och köpte glass. jag köpte en stor mjukgalss den var god min första för året.

när jag skulle åka hem så hade ventilationen i bussen pajat så det var kokhett. jag tyckte det var skönt att komma ut och då hade jag bara suttit där i tio minuter.

får se om jag siter uppe i natt/kväll och ser på eur song con kval.

13 maj

ja idag har det varit som normalt på skolan men det har varit lungt och inte så mycke att göra. på lunchen gick jag ,josse och viktoria på lunbergs och åt. och  efter skolan gick vi på uh.

det har igentligen inte hänt något som jag behöver skriva om.


13 maj morgon

igår var det kval till eurovisen song contest. jag satt uppe och såg på det. det var kull om min pappa inte hade somnat och börjat snarka. men sverige gick vidare. det gorde dom andra från norden i kvalet. nästa är på torsdag då får man se om norge och danmark går vidare.

så nu är jag trött trött trött men som tur var hade vi sovmorgon en hel timme längre än normalt. men om det skulle ha gått lite fler bussar på morgonen så skulle jag kunnat sova två timmar längre. men men nu sitter jag på skolan och väntar på att lektionerna ska börja.

imorse när jag var på väg upp till skolan såg jag först en ambulans köra ner för nygatan med blå ljus. det gick inte änns två sekunder så kom nästa men den körde ner för viktoriaesplanaden. sen kom en brtandbil men blå ljus sen en polis sen brand överhuvudet och sen en brandbil till. efter det orkade jag inte stå och vänta så jag gick. jag hoppas att det inte har inträffat sen brand eller stor olyka. men men det får vi nog veta.

12 maj

idag är det tisdag och vi har haft det vanligt på skolan.
matte=prov
eng=saga
sve=saga
mänken=grupparbete

under mänken timmen skulle jag upp till skolläkaren för att kolla upp min skada. det gick bra men han klämde och derog så jag fick mer ont. =) =)
när jag slutade så skyndade jag mej ner till bussen.

efter jag hade ätit for jag ut och sprang. jag sprang till hafsta och till baka. under vägen lysnade jag på radio på slutet när jag var trött brukar jag sjunga gör att glömma bort hur trött jag är. men det var en låt som jag har inte tyckt om sen började en vän tycka om den och nu har den för följt mej ett tag. ja nu kanse ni förstår vilken låt det var

11 maj

ja nu är en ny vecka igen. idag på skolan har det varit ganska normalt. det ända som inte var normalt var att jag och viktoria gorde eng nationella prata. det gick ganska bra.

efter skolan gick jag upp till mamma för att hämta min gamla jacka. då fick jag veta att den jag köpte bara för några veckor sedan kunde mamma lämna till baka. den hade ju pajat i dragkedjan.
så jag höll på att missa bussen när jag skulle hem till pappa. jag så att bussen kom när jag var längst upp på nygatan. så jag sprang sista biten.

10 maj

idag for jag till pappa. han firade mej för vi har inte mötts efter jag bhar fyllt år.
några vänner till oss kom och hälsade på men annars har det varit ganska normal dag.

jag ser nu på ystad till haparanda. det är från ö-vik.

stöd mustarskampen

nu har äntligen rix fm och gert kommit till ö-vik. imorgon kommer dom sända från torget. dom kom till ö-vik igår kväll och har varit här hela dagen idag. jag läste nyss att dom hade varit på paradisbadet och sånt.

missa inte
tv8 19.00
söndag 10 maj

9 maj

idag var jag ner till vår stuga och tog fram saker till grovsoporna som dom ska hämta nästa vecka. så jag kommer troligen ha tränings värk imorgon så jag inte kan gå. det var jobbigt ialla fall. för vi tog fram så mycke att vi böjade oroa oss om att dom inte skulle ta allt.

nu sitter jag och väntar  på middagen. mamma har lovat att bara för att vi var så duktig så ska vi få pizza. mumms

 det har varit ganska bra väder idag så det har äntligen slutat att vara kallt.

ni få se om jag åter kommer i kväll.

bok tips

drömmar ur snö av anna janson

det handlar om en flicka som försvinner.ett tag efter det blir en tjej på körd av ett tåg. är det samma preson eller är det en annan. kriminalkomisarie maria får upp drag att finna mördaren. men det blir inte lätt och mer mystiska saker händer. hinner hon hitta mördaren innan han mördar en person till.

den är bra så man vill inte sluta läsa den. den är lite seg i början men när man har tagit sig in en bit i den så blir man så bunden så man har svårt att sluta läsa

8 maj

på skolan idag hände det inte så myke ovanligt. vi hade prov sista timmen. det gick ganska  bra. efter det gick jag på coop och handlade lite mat som vi ska äta i helgen.

mamma kom hem för ett tag sedan. hon hade varit i junsele. hon hade haft det bara men hon hade heft svår att sova. så jag kommer troligt vis ha en mamma som somnar framför tv vid åtta tiden. det är lika kull varje gång hälst när djud efekterna börjar. =) =)

när hon hede varit hemma ett ag gick vi ut och gick en sväng för att tala med varandra och röra på oss.

7 maj

idag på morgonen hade vi engelska nationella i hör och läs. det gick sådär bra nu är det  bara att vänta och se hur bra det gick. efter det hade vi två timmars lunch rast. så det var ganska tråkigt. sen hade vi natur och fortsatte på staden.

när jag hade slutat gick jag på biblioteket och lämnade tillbaka bökerna. sen träffade jag henrik och var med han tills han åkte hem.

jag tror inte det har hänt så mycke till

6 maj

imorse hade jag prov i data excel. det gick ganska bra vi får se hur det gick senare. efter det hade vi info från komunal. det som var jobbigt med det var att det var mamma som höll föredrag. så jag tyckte att hela var menings löst. men jag värkar ialla fall ha överlevt lektionen. =) =)
eftrer lunchen hade vi medecin och mänken. på mänken läste vi ur boken. på medecinen fick vi prova på att a blodtryck. jag tror att jag var ett bra tränings offer för både josse och ville tränade på mej. man jag fick bara göra det en gång på josse.
eftrer det hade vi komikap då skulle vi få tillbaka några prov det var ganska tråkigt.

nu kanse ni undra vad  jag fick i går i present igår.

mormor       koffta
gustav          två stekpannor
josefin         berloker eller vad man kallar det
viktoria         pennfack
henrik          halsband
mamma      jacka
                      skor
                      pressobryggare

jag har inte fått av pappa än så det återkommer jag med.
men tack alla jag tycker om allt =)

5 maj

det har inte hänt så mycke idag. jag vaknade tidigt ingen var vaken jag tckte att ialla fall någon skulle palra sig upp och önska mej grattis. men dom låg och sov när jag gick också. när jag kom till skolan så var viktoria där. hon hade ialla fall inte glömmt det. första lektionen var matte. så det gick bra. efer den skulle jag upp till skolsköterska för att kolla upp skadan jag fick under praktiken. hon hade glömmt så jag fick typ komma in en kvart efter jag skulle vara där. det gick gansaka snabt men jag ska komma till baka nästa vecka men då till skolläkaren.

sen hade vi engelska. då gorde vi några övningar. det var en lärar student där så han hjälpte lite. han var ganska sjön för han kom från skåne och störde sig lite på vår dialekt. som till exempel att vi säger som iblend när det inte passar.

på eftermiddagen hade vi först svenska sen mänken och det hände inget då.

när jag slutade så gick jag ner på stan för att fördriva tiden tills henrik skulle sluta. men jag fick tråkigt så jag gick upp dit för att möta honom . men jag började gå för tidigt så jag han upp till skolan innan han slutade. så jag fick vänta utanför på honom.
när han hade slutat så gick vi ner mot stan igen. vi gick ner  till busstationen för att vänta på hans buss. när han hade åkt gick jag upp till min buss för att åka hem.

efter det har det inte hänt något.

ja så var min stora födelsedag


4 maj

ja idag började skol veckan igen. det var lite kämpigt att kliva upp imorse. men på skolan var det som normalt. jag börjar att bli förkyld så jag var inte med på idrotten. men jag fick lov att vara dommare. men det var svin kalt så jag frös hela timmen. men när vi slutade fick jag låna joses jacka men jag fröss ändå.

till lunch var det pytt i panna det är äkligt så jag åt tytp inget så jag var hungrig hela eftermiddagen.

men annars har det inte hänt något.

3 maj

ja idag var jag ner på ikea. jag handlade lite och sen gick vi på birsta. jag hittade inte så mycke men det blev en papperskorg, sängöverkast, sommar väska och ett par skor. det var supper proppat på ikea. så det tog ett tag att komma ut poch betala.

när vi for hem så hamnade vi bakom kustbussen. vi vet inte vad som hände men helt plötsligt började den rycka och sen fick den lov att stanna på väg renen. mamma trode att han fick punktering.

när vi kom till ullånger så svängade vi in och hälsade på mormor. jag fick min födelsedags present som var en koffta. vi fikade lite innan det blev dax att fara hem.

när jag kom hem så mötte jag min bror som nyss hade kommit. så han fick lov att hjälpa oss att bära upp alla

2 maj

jag har tagit det ganska lungt idag. solade lite på  eftermiddagen och så var jag ute med bessi. men det får jag nog ångra imorgon för jag har lite ont i ryggen.

idag gick isen på fjärden. så nu skan man snart börja bada. haha =)

två av pappa och maries vänner var och åt med oss. så dom är här nu och dom är kull att vara med.

men annars har det inte hänt något

1 maj

torsdag
i går kväll kom först min bror hem. han hade inte varit hemma på tre veckor. så han hade mycke att berätta om. så det blev typ sago stund i en halv timme. jag tycker det är kull att höra på han . för han kan värkligen berätta så att det blir kul och intresangt.

sen for jag upp till brasan och väntade på josefin. när jag stod där och väntade så såg jag polisen komma och tog ungdomar som satt och drack nere vid stranden. både jag och josefin tyckte att det var lite tråkigt. för det tog så lång stund innan dom tände på brasan. när vi had kollat på brasan ett tag så bestämd vi att vi skulle fara hem till josefin. vi spelade guitarhero till pappa ville att jag skulle komma hem. då skikade han min bror att hemta mej. men problemet var att han inte visste var myckling var. så det tog ett tag för han att hita mej.

fredag
jag idag har jag tagit det lungt och sov ut i morse. det var gudomligt skönt. jag gick sedan ut och solade. det har varit jätte varmt hela dagen. jag satt ute tills en kompis till pappa kom då gick jag in och var lite sosial med honom. när han for hem så gick jag ut igen och kollade på när min bror skulle försöka att få in sin bil på vår gård. det var det att han skulle försöka att få sin bil till en lite väg som liger vid vår gård men det var trångat så han fick lov att snurra lite innan han  fick in den

RSS 2.0