skugga

sitter i skuggan och har det gott just nu. det är än så varmt i solen att man inte orkar sitta där så länge. men jag har hittat en mysigt ställe som ändå är ganska lugn och ro.


varm dag

idag har värmen slagit till på riktigt. vi hade 40 grader på vår uteplats nyss. det är BARA 27 grader i skuggan. så man kan ju inte klaga på att det är kallt i alla fall. så min dag har varit att försöka att överleva värmen på bästa sätt. kännde mig lite sugen att fara och bada. men jag har hört att det är svinkallt än så det är vänta till nästa vecka i alla fall.

snart ska jag ta cykeln och trampa mig upp till affären för att panta alla flaskor som jag har och sen ska jag handla lite så jag överlever helgen som jag ska jobba.


haha diggar bilden jag hittade =)

typ rosa

Tänk som det kan hända =)
Tog en bok som jag håller på att läsa och satte mig ute. jag hade tänkt att jag skulle bara sitta en stund typ bara högst en timme. Men boken var super bra och jag råkade komma i slutat då allt reder upp sig eller mordet blir löst. Så jag satt inte vara en timme utan jag satt mitt i gassande sol i tre timmar. Så man kan ju säga att jag är typ rosa just nu.

Men jag är glad att jag inte blev röd för det är ju mycke värre. så det blir nu att sitta inne i kväll så jag inte blir röd. men jag överlever nog det =)

soligt

Det har varit grymt skönt väder idag. Det har varit soligt och ganska skapligt varmt. Älskar det här vädret när det nu har varit regnit i flera veckor känns det som (det har troligen inte varit det men det känns så i alla fall).
Jag funderar på att gå ut och sätta mig men risken finns ju att man då kommer bli uppäten av myggen.

vad ska ni hitta på denna sommakväll?

måndag

är ledig idag så det har hänt super mycke i det röda huste på kulle. hehe ne nu ska jag inte luras här i bloggen jag har inte gjort ett smack om man nu räknar bort att jag var ute och gick en sväng med bessi.
över det har jag varit hemma solat och inte gjort ett smack. men det är väll det som man ska göra när man är ledig =)

söndag

hallo sitter just nu hos pappa och försöker ta i kapp allt jag har missat.
men under veckan som har varit så har jag gått inskolning på det stället som jag ska jobba på i sommar och sen har jag hunnit jobba två dagar under midsommar på en annan avdelning och det känns skönt i kassan när den lönen kommer.

nu är jag i alla fall ledig till på torsdag innan jag börjar jobba på allvar. så jag ska försöka att bli riktigt frisk som jag inte ha
r blivit än. sen ska jag försöka böra lite nödvändiga saker och det får vi se hur det går =)

sjuk

jag har dragit på mig en dum förkylning och orkar inte sitta uppe och göra så mycke just nu. därför har jag inte orkat blogga. men jag kommer tillbaka när jag blir frisk igen.

studentlåt


studentenGodmorgon ja då har dagen som man har länktat till så länge äntligen kommit. Jag kan tyvärr inte säga om jag är glad eller ledsen. Men nu hoppas jag att den kommer bli rolig.

jag kommer troligen inte blogga nå mer idag så jag kan slänga upp mitt schema för dagen

champagne frukost
fotografering
träff med lärarna
aulan
utgång
flaket
mat med släkt och familj
fest med klassen (troligen om jag nu får nån som vill köra mig)

naglarna nästaSka snart åka för att fixa naglarna inför helgens bravader. Sen får vi hoppas att jag hinner tillbaka till stan för att äta med klassen. Det kommer bli på det fina stället som heter sibyla. Men det duger för min del. Efter det ska vi pynta flaket inför i morgon.

så vi hörs igen i kväll för hoppningsvis =)

goder morgen

Nu har man vaknat till en torsdag som är den sista dagen innan man ska ta studenten. Kan inte riktigt fatta att det är i morgon man tar studenten. Ligger just nu i sängen och längtar efter min lilla fartdåre. Kan inte riktigt fatta att man kan längta efter någon som bara biter en i tårna på morgonen. Men han är så gosig att man kan dö på morgonen.ja just det ja jag har glömmt att berätta att hon katten som vi köpte har nu visat sig vara en kille. Mamma som ville ha en hona skämtade om att vi skulle lämna tillbaka honom. Ialla fall så är nu namnet Linus och inte Lisen som jag tyckte va så sött

värme

Man kan ju inte klaga på att det är kallt just nu. Trodde att juag skulle få värme slag när jag var utte med klassen, jag som är så grymt värme känslig. Men det gick faktiskt ganska bra även om jag fiock lov att akut köpa isglass när jag kom till stan. Fick lov att kolla hur varmt det var ute när jag kom hem och det var 20 i skuggan och 28 i solen. 


kubb med klassen

nu ska jag iväg till stan för at tillbringa en eftermiddag med min klass. det kommer om jag har fattat rätt bli kubb och lekar. kubb är ju jag super kung på efter ha spelat kubb några sommrar på kubbyran.


här är en bild från några sommrar sedan då det var kubbyran.
tävling: den som hittar mig på bilden skickar jag ett pris till (ja jag är med =D men var är jag)

god morgonja nu har lilla zandra vaknat till liv. jag kan inte riktigt fatta att jag ens kan sova nu när det är så varmt i mitt rum. Jag fundrar verkligen på att ta bort täcket nu och bara sova med påslakanat. Men det får nog bli fler varma nätter innan jag orkar med det.
Nu ska jag ta mig ner och äta lite frukost

kubb med klassen

nu ska jag iväg till stan för at tillbringa en eftermiddag med min klass. det kommer om jag har fattat rätt bli kubb och lekar. kubb är ju jag super kung på efter ha spelat kubb några sommrar på kubbyran.


här är en bild från några sommrar sedan då det var kubbyran.
tävling: den som hittar mig på bilden skickar jag ett pris till (ja jag är med =D men var är jag)

händer så mycke

det händer så mycke just nu så jag allavaligt inte hinner blogga så mycke som jag vill. så därför har jag haft ett lite uppehåll i en vecka nu. men jag ska försöka ta tag i bloggen igen.

idag har jag bara varit in till skolan för att öva på studentsången. så inte så värst händelserik dag

fredags skrattetjag tycker att det är lika kul än =)

RSS 2.0