födelsedag

jag ska snart åka till pappa. han fyller år i morgon. men på grund av att han jobbar och att jag går i skolan så blirt det att fira han idag. men det spelar igentligen inte så stor roll.

jag pratade nyss med mormor också för hon fyller år idag. ganska kul men tyvärr så kan jag inte fira henne. men jag har skikat hennes present som hon hade fått. men hon hade inte så mycke tid att pera med mig idag. henne veninor var på besök så man får väll veta mer någon annan dag.

det är i alla fall söndag idag. morgon är det dax att köra igång igen. vad har ni för er då.

god natt

nej men nu ska jag snart lämna denna blogg och försöka göra något vettigt. om. man nu kan göra vettiga saker denna tid på dygnet. är det bara jag som tycker att det är ganska dåligt på tv på helgerna nu för tiden. men man ska ju vara glad. förr hade dom bara tv kanaler nu har vi några fler och har ändå inget att se på. funderar faktist på att köra igång en film. men det känns som att jag kommer att somna då och då är det inte lönt  att försöka ens. så jag tror att jag ska kämpa ett tag till innan jag går och lägger mig.
men nu är det i alla fall dax att säga  god natt


shoping

ja jag har visst glömmt att berätta vad jag har gjort idag. jag var ner på stan för att kolla på vinterrean eller vad man ska kalla den. jag janske är lite konstig men jag hittade inget. det känns som alla har hittat något på den. men inte jag. jag hittade faktist en ganska snygg kofta på en affär. men det stora problemet var att den stiktes redan inna man köpt den. det känns ointe så tryckt.

efter det så fikade jag och mamma. det är ganska skönt att prata ut med henne. jag hart också laggat mat. men om man får fmalla sig så blev det super bra. ur mammas synvionkel var det väll sådär. men man kan ju inte få allt.


tråkigt

det känns som det bara är jag som sitter här och har tråkigt denna lördag. jag ångara än att jag inte for på maran. men men man får lära sig av misstag. snart har jag tryckt i  mig popcornen och jag tycker att dom än luktar spya. jag kan säga köp inte hemköps popcorn. men smaken var det inget fel på. drickan var i alla fall bättre. smak av julmust. =) undrar när familjen tänker komma hem. men det är inte än i alla fall. ibland är det skönt att vara ensamen. men just nu skulle jag önka att det fanns någon att prata med. men alla är trolige ute och festar. men inte jag jag är skadad eller vad man ska säga. jag har ont i ryggen


blev skuten av puck dog omedelbart

jag var nyss inne och läste en artikel att en domare dog efter ha blivit träffad av en puck i en junior martch. alvaligt så kan jag inte släppa det. jag tycker att det är så hemskt synd om den som råkade skuta den. jag tror nog inte att personen gjorde det med  vilje. men bara veta att man har dödat en person skulle göra så jag i alla fall skulle må dåligt. jag tycker också att det var synd om lagen som spelade. man får inte veta hur gammal dom var. men juniorer kan var ganska unga och då kanske dom inte fattar vad som händer. men man får inte veta så mycke av artikeln så ganska många frågor plopar upp. men det är hemskt i alla fall.


modo

kan någon svara på vad modod höl på med under dagens martch. dom skulle lätt kunna vinna över frölunda. men då slappade dom bara genom martchen. tråkigt när man äntligen börjar närma sig slutspelsplats. som tur var så spelade frölunda också dåligt så det blev bara 1-1. men det var bara tur enligt mig. det skulle ha gått så dåligt annars. men men man ska vara glad över att båda lagen bara fick ett poäng var och modo än bara ligger ett poäng i från slutspel. nästa martch är mot luleå då hoppas hoppas jag värkligen att dom kommer att rycka upp sig och spela en bra martch. jag hoppas också att foppa kommer att lugna ner sig.

vad gillar jag för doft?

jag har funderat på en sak. alla har något som dom tycker att det lukta bra och gott. det kan vara parfym, nyklipt gräs, ny bakat mm. jag började fundera på vad jag tyckte var så gott och jag har nu kommit på det. jag tycker att frisk luft. man kan känna det tidigt på morgonen eller efter det har regnat. jag tycker att det luktar så gott. när man känner det så far minerna tillbaka till när man var ute och kampade och bode i tält. frisk luft det är nästan beroende framkalande. i alla fall för mig. men jag är ju  en aningen knäpp som alla vat.

vilken är favorit doft. jag bara undrar  finns det fler som har konstiga doft beroenden.Joel, 61, hade sex med hiv-läkaren - sedan fick han veta att läkaren var smittad

jag undrar bara vad läkaren tänkte när hon gjorde det. man får inte veta om läkaren visste om att den hade hiv eller inte. men jag skulle ha blivit sur på henne om hon hade vetat det. jag skulle i alla fall ha blivt så sur så man vill döda henne. men det ska man inte göra. man tycker att en läkare skulle ha bättre kol. men dom är menniskor dom med. dom kan råka ut för sånna saker dom med.   men i alla fall så skulle det komma som en chock om man i vilket fall skulle få veta att man har fått hiv. bara tanken på på det skulle vilja dö. det är så skrämande att man inte vill tänka tanken på det.

min kväll eller inte

jag tror värkligen att det här är min bästa kväll eller inte. skulle nyss göra dricka på soda streamen. bär jag hälde i smaken så bubblade det över så jag fick dricka över golvet. mina popcorn luckta ganska lika som spya. upptäckte nyss att dom hade gjort om i tv tablån så det jag ville se på visades inte. istället så visas grabben i graven bredvid som man har sett minst hundra gånger. bra va? jag hoppas att jag hittar något bra snart. om jag ska vara ärlig så ångrara jag att jag inte for på maran ändå. det är så trist här hemma just nu. om jag inte hittar på något snart så kommer jag gå och lägga mig i stället. haha nej men nu ska jag försöka hitta på något.


prov, nationella och dansmaran

igår hände gudligt mycke på skolan så hade vi först medecin prov. det gick så där bra. direkt efter så gjorde jag första delen av nationella i matte. jag håller tummrna att det gick bra. när jag kom hem så fick man börja ladda inför kvällen. sminka sig, byta kläder, söka efter pengar och äta sen var det bara att fara. jag skulle på dansmarna för att röra mina lurviga =). det var grymt drag och jag kan säga ärligt att jag aldrig har dansat så mycke. men alla var väll inte super bra heller så detta leder till att jag måste avstå från dagens dansmara dag på grund av ryggvärk. men jag hade kul i alla fall och det var ju det man var ute efter.


tränat

 
jag har varit och tränat idag på FS. josse hade lurat mig att fara på spining. jag säger bara gud va jobbigt. träningsvärk i morgon är något jag troligen kommer ha i morgon annat är undligt.

känns som jag har lite svårt att blogga men jag har allvligt inget driv att blogga.
det är pga att dom flesta som läser den hära bloggen läser den troligen bara för att dom känner mig eller vill hålla koll på vad jag göra och för det andra så har ni så #¤%" problem så ni vill och kan inte svara eller komentera. det känns så jobbigt och tråkigt när man inte vet om ni läser det jag skriver eller bara går in för att kolla om jag har skrivit idag. än så länge så har jag bara en person som läser min blogg för att hon tycker att den är bra ni rästen skulle jag kunna säga gå och dö någonstans där ingen hittar er. men jag ska vara trevlig så ni behöver inte ta åt er.

men om det inte blir någon förändring så vet jag inte om jag kommer att starta en blogg anonymt så att ni inte läser den bara för att.
fundera på det ni =/
 


onsdag

idag är det onsdag onsdag jag försöker att fatta att det bara är onsdag. för mig känns det som fredag redan i går. men det är bara onsdag. ja i alla fall jag är grymt trött idag. känns som jag håller på att bli sjuk men det får bara inte hända. jag som trodde att jag hade vuxit i från mina sjukdomar men nej det var bara vitaminerna som höll mig pigilinus. jag tror jag måste gå och köpa fler så kanske jag blir frisk igen.

just nu skulle jag vilja vara någon annan stans än just här. jag skulle bara vilja göra det nödvändigaste och sen gå hem. men det funkar nog inte så då är det dax att fatta att det inte funkar.

nej men nu har jag klagat klart hoppas att mitt nästa inlägg är mer poetiv.

skolan

ja jag sitter på skolan har nyss blivit klar med aalla frågor tog lite tid men jaghoppas att ni blir nöjda. ska snart gå på nästa lektion som är den sista för dagen. sen blir det att begesig ner på bilskolan för att göra lite teori innan man går hem.


svaren på frågestunden

lingonsylt
hihi gillar du mitt namn eller vet du inte vem jag är nu? du ville ha frågor här får du några
haha kul namn ja det är inte svårt att gissa vem du är =)
1.skulle du våga träffa någon du bara har pratat med på internet?
jag tror inte det men det beror nog på var personen bor och om någon nära mig känner den personen.
2.vilken färg beskriver dig bäst?
gud vilken fråga vilken färg?? jag tror nog då att jag väljer blå.
3.om du fick vara en person för en dag vam skulle du vilja vara då?
är jag inte en person =). ja jag fattar jag skulle då vara mika. han värkar ha en sån energi och värkar vara så söt och snäll också.
4.varför kallar du den hära frågestunden för "våga fråga"?
för ingen vågade fråga förra gången.
5.varför funkar inte din dator?
jag tror att den har blivit attakerad av virus men det går inte få bort.
6.om du fick döda en person vem skulle det vara då?
jag skulle då döda terorbombarnas ledare
7.varför läser du min blogg?
för att du har lite humor i din blogg
8.vilken sorts bloggar tycker du inte om?
dom som har lite eget i sin blogg
9.vilken sport skulle du vilja prova på?
jag skulle vilja prova på rodel eller tennis kanske
10.tycker du att jag är dryg?
ja lite men det är bara kul
11.vem är den andra som skriver då här mycke frågor?
det är min vän viktoria
12. vilken är din största rädsla?
att bli dödad eller bli på körd
13.vad äter du till frukost en vanlig dag?
mjölk och mackor
14.när du skaffar bil hur ska den då se ut?
jag vill ha en rosa bil med rosa husvagn
15.gick det bar med vatten läckan som ni hade i sommras?
ja men det blev vatten läcka igen för bara några veckor sedan.
16.om du vann massor av pengar och i samma veva bliv dödligt sjuk var skulle du då spendera pengarna?
jag skulle nog lägga dom på forskning för att komma på ett bote medel mot sjukdomen
17.om du hamnar i en situation där du bara fick välja en av dina vänner och dom andra
skulle bli dödade vem skulle du då välja?
gud va taskiga frågor du ställer. jag skulle inte välja någon av dom för att vara rättvis.
18.tror du att du kom inte mer att sticka,lösa korsord ,spela bingo när du blir gammal?
det får vi se då kanske om det går vägen.
19.varför är den där tjejen i din klass så dum mot dig?
håller du koll på det också. det får du nog fråga henne. jag vet allvaligt inte
20.räcker det med 20 frågor från mig?
ja gott och väl tack så mycke

Josefin
Vad är det roligaste du vet att göra?
skriva tror jag men det är alltid det är så¨super kul när jag har världens insperation
Vad är det pinsammaste du gjort någonsin?
allvaligt så vet jag inte vilket som är det pinsamaste men det kan väll vara när jag råkade köra på en kille som jag och minna vänner hade spantat in ungefär en vecka en sommar när jag var ute och cyklade vid sommarstugan.
 Tror du att du kommer klara körkortet på första försöket?
det får man väll hoppas på i alla fall men jag vet inte inget man tänker på.
några frågor iallafall :)

lina b
jag har läst någon gång att du hejar på skellefteå får man undra varför och om modo och skellefteå skulle mötas vem hejar du på då?
jag hejar på skellefterå för att dom är bra och jag hejar häldre på dom är på timrå. om modo och dom mötts så hejar jag nog på båda två men skälvklart går nog modo först tror jag men jag blir även glad om skellefteå vinner.

maja
kan du inte ha mer foton på din blogg. jag tycker att du är så duktig. ja men nu till frågan
vilken är din favorit författare och favorit bok?
min favorit författare är nog bo r holmberg och stig larsson. favorit bok är diagnos mord.

lilla flickan
hejhej kul med frågestund. hihi då måste man ju klämma ur sig något också.
viket är ditt favorit plagg och vilket skulle du aldrig sätta på dig bland folk?
mitt favorit plagg är minna pyamasbrallor det jag inte skulle ha satt på mig är mjukiskläder få ångest av att ha det bland folk.
synd att det inte gick så bra för dig på tävlingen men jag håller tummarna för dig på nästa. har du lämmnat in bidraget än?
jag jag har lämnat den. det var typ förra veckan som sista inlämning var. jag hollerockså tummarna fick veta att det var många som hade lämnat in så vet inte om man ska tro att det kommer att gå bra.

Viktoria
Nu får du några frågor :D

1. Kan du kasta macka?
nej jag tror inte det. har inte provat så kanske med lite tränintg så kan jag.
2. Tycker du att killen ska bjuda första gången man gör något tillsammans?
nej det tyycker jag inte. det skulle vara ganska sött men inget krav.
3. Tror du att det finns liv på andra planeter?
ja det tror jag facktist ganska coolt igentligen. =)
4. Har du någon gång tänk att det skulle vara bättre att vara kille?
ja när man blir gravid och kommer födda så skulle jag vilja vara kille. men annars så trivs jag att vara tjej.
5. Skulle du kunna hoppa fallskärm?
NEJ det tror jag inte att jag skulle klara. jag är så fasligt höjdrädd så det ända som skulle göra så att jag hoppas är nog om någon puttar mig.
6. Har du somnat på något konstigt ställe?
det konstigaste stället jag somnat på är i kyrkan på julottan. ingen märkte det som tur var. =)
7. Vart tor du att du kommer köpa din matvaror när du köper de själv?
det beror nog på vart jag bor. om jag bor kvar här uppe inorland så kommer jag nog köpa på coop. men om jag flyttar neråt i sverige så kommer jag köpa på netto.
8. Tycker du att man ska hålla det man lovat till punkt och pricka?
det beror nog på vad man lovar förnågot.
9. Om du skulle måsta välja en sak att vara allergisk mot vad skulle det vara, Gluten, Laktos eller nötter?
jag tror jag skulle välja laktos eller gluten. för det kan man bytta ut. jkag skulle aldrig välja nötter för det finns förtusan i allt.
10. Vill du kunna skriva med båda händerna?
ja det skulle jag vilka kunna. det skulle vara ganska skönt när man får skriv kramp eller något sånt.
11. Vad väljer du socker eller salt?
socker för det är godare =)
12. Vad tror du att du kommer göra då vi gått ut OP3?
o9m jag gör som jag vill nu så kommer jag jobba ett år och sedan ska jag fortsätta plugga för att få ett bättre jobb.
13. Vad gör du om du får hicka?
jag sväljer tre gånger elller annaars så hickar jag bara på tills det tar slut av sig själv.
14. Vid vilka tillfällen går du till kyrkan?
jul har vi trdition att gå till kyrkan. men över det så blir det väll på skolavslutningar.
15. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
jag det tror jag på än så länge i alla fall.
16. Hur länge skulle du kunna klara av att vara helt själv?
det beror nog på vad jag har gjort före. om man har varit blan folk mycke och haft alla halsyskon hemma så skulle jag lugnt klara mig själv en vecka. men annars i alla fall tre dagar innan jag vill ha någon att prata med. 
17. Hur ser din drömkille ut och hur ska hans personlighet vara?
min drömmkile ska vara smal och har lite klädstil men inte för mycke. han ska värna om sitt uteende och inte äta godis hela tiden. ha ska tycka om att röra på sig så att jag kan ta med han på spring rundor men han ska också kunna dra med mig lite när jag är för lat. men han ska inte vara för över och träna varje dag. han ska ha egen vilja och inte vara blyg. men han ska kunna ofra lika mycke som jag gör på honom ska han göra på mig. han ska vara romantisk och kunna hitta på olika romantiska saker. om jag har honom till jag flyttar hemifrån så ska han kunna eller i alla fall hjälpa till hemma han ska inte vara en lotgris som kastar allt på glovet men inte heller en perfektionist som har klinsik rent. han ska kunna städa, tvätta och diska så att han intehella tiden måste ha hjälp. han ska kunna se själv när det behövs. han ska tycka om att hitta på olika saker och inte bara sitta hemma. ha ska munna planera men även kunna göra lite saker i impuls. han ska ha humor och kunna muntra upp mig men även veta när det är bra att hålla sig på avstånd. han ska hjälpa mig med saker som jag inte kan men även låta mig försöka innan han rycker in.

ja det är det jag kommer på just nu jag skulle allvaligt kunna fortsätta med mycke mera. men ni fattar troligen ändå hu8r jag vill ha honom. jag hoppasatt jag kommer att hitta honom. men med dom hära kraven kommer det troligen att bli svårt.
18. Om du var tvugen att äta samma mat i en månad vad skulle det vara?
jag skulle då äta salad för det kan man förändra och äta på olika sätt
19. Vad är det svåraste med att köra bil?
än så länge så är det svåraste att hålla koll på allt óch alla växla, bromsa, kopla svänga på samma stund.
20. Kan du stoppa in et helt mariekex i munnen?
haha jag har aldrig provat så när jag läste frågan så gick jag direkt ner och provade. så svaret är ja jag fick in den =)


jag hoppas att ni har fått svar på allt ni har velat veta. jag vill även säag tack till alla frågor och ett stort tack att ni vågade ställa alla frågor. ni har inte dött av det heller. jag hoppas att ni kommer att våga komentera nu också. men i alla fall så ett stort tack till alla som läser och stöttar mig varje dag

trött

hej hej kom för typ två timmar sedan hem från världens härligaste slalom dag. jag och josse for till skule för att åka i en "lite" större backe än i bjästa. det var hur härlig backe men det var tråkigt att det gick snabbare ner än upp. men det var bra det med för då kunde man prata och ha kul med sin kära vän också. ja i alla fall så är jag grymt trött nu men det är troligen för all luft man har fått. hoppas att man kommer att sova gott också.
inga skador idag men har bara lite ont i armbågen pga närkontakt med liftstolpen. men det ska vi inte gå mer in på nu.

nu ska jag bara slappa i kväll och bara ta det lugnt.

psst ni glömmer väll inte att ställa alla frågor ni har. imorgon ska jag svara på alla och då hoppas jag att det är många. =)

skolan

jag nu är det sista dagen på skolan för denna vecka skönt ja drygt ja. men man ska ju göra det bästa av dagen ändå. har håltimme nu för vi har ingen lektion.

glöm inte bort att gå in och ställa fler frågor. jag tror att ni kan bättre.

våga fråga =)

jag nu ska jag köra igång en frågestund iogen. jag håller tummarna på att det kommer att komma ionn fler frågor den här gången än förra. ni har till på söndag att ställa alla dumma eller inte dumma frågor mellan himmel och jord.

fråga på


hejhej

jag kan hålla med om att det är ganska dålig uppdatering här. men det beror på att jag har haft fullt upp den här veckan och att jag än inte kan komma in på bloggen genom min datror. men nu är jag här i alla fall snart ska jag åka inte till stan igen för att se på hockey. det är länsderby så man måste ju gå. känns som att jag bara går när timrå spelar imot modo. men det bär nog för att det är det ända laget som man kan hoppas på lite späning imot.


blää

jag har varit less, trött och frusen hela dagen. det har inte varit presis min dag kännermig lite sjuk. men jag hoppas att det går över. annrs så har dagen varit ganska normal. skola och träning orkar inte skriva mer så ni får nöja er med detta som bevvis att jag lever än.

trött

gud va trött man är idag. jag tycker att jag borde ha kommit över det stadiumet på morgonen. för jag har suttit på skolan sedan åtta i morse. ja ni får tycka att jag är dryg när man har sovmorgon så kliver man upp och far på skolan. man jag kan inte arbeta med läxor så bra hemma. jag har kommit på att om jag sitter hemma så är det mycke lätt att jag börjar kolla på tv eller gör något annat än det jag borde göra.

men men jag har i alla fall gjort typ halva ekonomiprovet nu. jag har ju några timmar på eftermiddagen också så jag kommer nog hinna. man jag tror nog inte att jag blir klar idag. men det förväntade jag mig inte heller.

vad har ni för er då. ska ni komma på skolan idag. känns inte som att många kommer att göra det. jag har en lite kännsla att vi kommer att vara ledig eller att någon har glömt att medela mig att vi är ledig. för det är ganska tunt på op2 än så länge. jag har bara sett en. hopas hoppas att det kommer fler.

100117

snart ska jag åka till pappa  för att vara där nästa vecka. jag har ingte varit hos han sedan nyår. så det är ganska länge sedan.

men nu blir det kaffe =)

100116

idag har jag inte gjort så mycke som jag kan berätta om. men jag har suttit med massor av läxor som ska in näta vecka. inte direkt så kul att göra en lördag men dom ska även göras dom.

igår kväll kom jag på en sak. nästa vecka kommer bli otroligt slapp.  så här er mitt skol schema ut. om jag inte har missupfattat något så blir det så här.


jag undrar bara vad jag ska hittat på på måndag då jag bara har en lektion. men det ordnar sig nog.

fredag

hu är det äntligen helg och den får jagb äligt säga är efterlänktad. idag har jag varit så less på skolan så jag har kunnat skolkat eller spy för att komma hem. men man ska ju ändå kämpa på.

efter skolan for jag ut och brummade lite bil. det gick super bra så jag kan göra en glädje dans så bra gick det. hon tyckte facktist att jag var duktig.


100114

idag har det varit ganska normalt. det som har varit ovanligt är att jag har en ganska rejäl värk i ryggen. jag vet inte om det är för att jg har sträckt mig eller pga golvet igår. men det kommer vi nog inte få veta.

jag gick normalt iskolan till två idag. sen begav jag mig ner på körskolan för att gå riskettan. ni behöver inte ortoa er jag har inte skolkat man får ledigt för att gå på den. jag undrar bara om jag missade något på sista lektionen?

kväll ska jag bara ta det lugnt. jag har inte varit hemma en kväll sedan i söndags så jag ska bara ta det lugnt och se på tv.

100113

 
idag har det inte hänt så mycke. vi har haft fyra lektioner men ingen som man har kämpat oerhört mycke på. men efter skolan gick jag viktoria och josefin och fikade. gud va jag va kaffe sugen men jag tog varmchoklad istället så jag är kaffe sugen än. men men man kan ju inte få allt.

när jag kom hem så visste inte min bror eller jag vad vi skulle laga för mat. så det blev nudlar på min brors vis så om jag ska vara ärlig blev det ganska salt. men det kan man ju inte säga åt han. det är bara så taskigt.
nus sitter jag och väntar på att få gå och träna. det börjar sju så om uef om en halv timme så gå jag.

tränar ni med?


tisdag lite sent

jag är kanska lite sen men nu ska jag skriva om tisdagen. igår efter skolan tog jag min första körlektion. det var ganska nervöst. men det gick super bra och det hände inte så mycke.

när jag kom hem så fick jag veta att dom äntligen hade fixat vår toa. det har varit nästan stopp i toa så varje gång man spolade var man orolig att det skulle svämma över. men nu är det fixad och vi kan gå normalt på den.

men vid fyra ringde en man och sa att dom hade lokaliserat en vatten läcka till våran sommarstuga. så vi fick kasta i oss mat och sedan åka ner. det tar ungefär två timmar ner och på köpet var det totalstopp i skuleskogen. så det tog lite längre tid. men i alla fall så när vi kom fram så fick vi se att den största läckan var i badrummet som tur var. men det hade sprutat ut i hallen också så det var dyngsurt där med. vi tror att en ledning hade frusit och dcå blir det högt tryck så tre ledningar hade sprängslös. nu får vi hoppas att det inte blir så stor skada. jag kom ialla fall hem vid elva tolv tiden i natt. så det blev inte så många timmar sömn.


hemma

 
nu är jag äntligen hmma efter mitt  tränings pass. på ett vis kännds det jätte skönt. men jag kommer ha lite värk i morgon och då menar jag inte tränings värk jag menar mer typ fasligt ont i ryggen. men sån värk har jag levt med ett tag så jag tror nog att jag kommer att överleva.

idag har jag haft en sån där psykisk dag i vissa delar. jag har fått två utskälningar och en person sårad. men som tur var så har jag rett ut alla tre hoppas jag i alla fall. men jag vill bara skratta åt saken just nu.

vem är sandra?

på en av bloggarna som jag läser så hade dom frågat 118800 vem dom va. så klart så fick jag också lov att testa såhär blev svaret.

sandra är en härlig ung brutta som älskar att softa och hänga ut med kompisar och inte göra något vettigt överhuvudtaget förutom att busringa,snacka skit, skvallra om killar, ragga killar, kolla på tv och annat dumt som man kan göra för att fördriva tiden. hon är en härlig brud som alltid är glad och på gott humör.

gud va vissa delar stämmer. jag tycker att ni ska prova skit kul.skolan

nu är jag på skolan. käönns ganska drygt men men man kan ju inte göra så mycke åt saken. vi har bara en lekton kvar innan dagen är slut. det är ju posetivt i alla fall.

till alla nya läsare vill jag välkomna er.

till er andra så kan jag förklara att jag har haft massor av bloggar. men igår så blev jag så less på alla så jag har nu slagit ihop dom bloggarna till bara två stycken. jag kan själv inte fatta att jag har skrivit i 15 bloggar. men nu har jag bara två. det som är ganska komiskt är att jag har massor av läsare på alla så jag fattar inte hur många som kommer läsa den här nu. gud det känns som att det kommer bli ganska mycke skvaler i klassen nu men men. ni får prata.

-idag har jag varit ute i det vackra vädret och hurtat lite. ganska skönt att få röra på sig. men det var även skönt att få lite ljus. det händer inte så ofta när man gå iskolan hela dagen och det är mörkt när man går dit och även när man går hem. när jag kom in så hade mamma fixat fika. i bland tror jag att hon vet när jag är kaffe sugen.

på eftermiddagen så har jag tvättat. det är ju så kul att man vill hålla på med ofta eller ej. en nu har det blivit fixat också.


fattar

du tror att jag inte hör vad du säger
eller fattar vad som blir sagt
du tror att jag inte kan se dina blickar
och tolka dom väl
jag säger att jag inte bryr mig
och att det inte spelar någon roll

men vill du veta

jag hör allt du säger och även det som inte blir sagt
jag ser dina blickar och fattar vad dom betyder.
jag hör även dina suckar, komenarer
och allt annat som är menat till mig.
allt detta fasnar på mitt hjärta och följer mig livet ut
även om jag vill det eller ej.

/flickan

jag hittade den hära texten på en av dom bloggar jag läser. blogg ägaren hade skrivit den för få en person att fatta. jag tycker att den här passar på dom flesta och den är skriven så bra att man fasnar vid den. skälvklart frågade jag henne om jag fick lov att lägga upp den här. hon blev glad att jag gillade den.

vad tycker ni? 
 


Utmanad!

Är utmanad av felicia

VAD GJORDE DU FÖR 10ÅR SEDAN?
Var 8 år, jag gick i ettan

VAD GJORDE DU FÖR 1ÅR SEDAN?
jag gick första året på gymnasiet och startade min blogg

FEM SNACKS DU GILLAR
1. popcorn
2. Ostbågar
3. dip grönsaker
4.Chips
5. -

FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN PÅ UTANTILL
Typ ingen haha

FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJONÄR
1. Resa
2. Köpa massa kläder
3. Spara
4. spara lite till
5. Resa lite mer

FEM DÅLIGA VANOR
1. lägger alltid massa saker på golvet
2. Gör läxor i sista sekunden
3. har alltid tv på men aldrig något ljud på den
4. beroende av datorn och bloggar
5. kontroll behov

FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA
1. Vara med kompisar!
2. Shoppa
3. blogga
4. skriva
5. sola

FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I ELLER KÖPA
1. Läder
2. päls
3. magtröja
4. -
5. -

FAVORITSAKER
1. sminket
2. Mobilen
3. Kameran
4. Datorn
5. -

Jag utmanar alla i op2!


blää

jag hattar den här dagen men pga det så tänker jag inte skriva något idag. orkar inte och vill inte heller. jag hoppas att ni respekterar det. kanske kan det komma ett inlägg ikväll men det är inte säkert. det beror helt på hur jag mår då.

tränat

jag har varit och tränat idag. känns ganska skönt att röra på sig efter alla ledigdagar och godis ätande. sommdet värkar nu så kommer jag troligen ha träningsvärk. men om jag ska varar ärlig så är det så skönt att man kan leva med det.=)

nu ska jag vara posetiv för att alla skriver bara så klagande över vädret. min dag har varit bra. ganska lugn och det hände inte så mycke.


blääää

nu hart jag gått i skola i fyra timmar. jag frysser, är less och vill barra hem. men jag hoppas att det snart bli bättre och man börjar vänja sig med skolan igen tills dess ska jag klagga av mig.

sur

 

jag är inte laddad för att börja skolan imorgon. urs blä och fy. men man måste ändå gå.

dagen har inte blivit som jag ville. jag har fått hjälpa min bror med hanns bil. om jag säger så här vi fick putta bilen en ganska lång bit. isbit är jag nu.


vaken

god morgon alla glada morgon människor. till er andra som inte läser den här så direkt tidigt så hej hej.

imorgon börjar skolan det känns både drygt och skönt. men då vill man ju sova länge dagen före men nej. jag vaknade vi åtta. vet allvaligt inte varför men men. så n är jag vaken ialla fall. jag har hunnit startat min wake-up lampa för att den ska funka bra imorgon bitti. jag säger bara en sak om jag försover mig imorgon är det troligen inte för att jag inte vaknar, det är för för att jag har fått härt fel av ringsignalen.
det finns 8 olika signaler fågel parning (låter så ialla fall), flod, bondgård, fågelkvitter, fågle vid vatten, ko parning, och någon som jag ibte vet vad det ska låta som. (förlåt alla prydda människor för det ovan men det låter så ialla fall. troligen finns det någon vettig förklaring på vad det ska vara). men åter till saken det är igentligen inte själva signalen som det är fel på. men jag har än inte hittat ljud knappen så det är hemskt hög volym.

ne men nu ska jag gå och äta frukost

kallt

himlanch vad kallt det är idag. men det ska väll det vara också som manmma brukar säga man måste känna att man lever. blev ganska förvånad när jag kom ner på stan idag. va lite folk det var dom flästa är ju lediga så då brukar det vara ploppat på stan men NEJ. det blev lite kläder men inte så mycke. jag köpte ett par shorts jag kännder att dom passade för dagens väder.

jag kom på en sak idag i övermorgon börjar jag med hälsopedagogik känns super kul visst ville och josse och ni andra som ska ha det?


god morgon

jag ska snart pallra mig upp ur ängen men jag måste blogga lite först. fattar inte att man kan sova så olika på olika ställen. men det kanske är därför man har två föräldrar =). haha det fattade troligen ingen av er men men orkar inte förklara. idag ska kjag göra allt som jag borde ha gjort på lovet men som skälvklart inte har blivit fixat än suck. men det är därför man har sånhära dagar innan skolan börjar igen.

igår färgade jag håret jag blev självklart inte nöjd men nu får detse ut så här tills min ekonomi har råd med en ny färgning. men jag är ändå glad att det ser normalt ut.

vad har ni för er då, ni är ju så tysta?

hej

nu är jag tillbaka och jag hoppas att jag kommer att kunna blogga som vanligt.

idag så packade jag och for till mamma. så nu är jag här. har inte hänt så mycke idag.

svar

Anonym om måste veta:

Haha, nej jag är då inte kär i honom! Jag har inte hört att någon annan i våran klass är det heller. Vad har du fått det ifrån?

svar:
jag har fått veta det av en tjej som går i op3.  hon har hört det av en person i min klass som påstår att större delen är det.

måste veta

jag har fått höra en sak som jag inte kan släppa. jag har funderat på den saken ett tag och jag undrar nu om det värkligen stämmer.

jag har fått veta att större delen av op2 (den klass jag går i) tycker att min bror är snygg, söt och skulle kunna tänka sig att bli ihop med honom.jag skulle vilja veta om det stämmer att han har gett ett så stort intryck på er?

men om större delen av min klass skulle vara kär i honom. vi är 23 i klassen 2 är killar och sen så kan jag lungt räkna bort mig. så skulle det vara mer än 10 personer i min klass som tycker det ovan. jag kan bara se bilden framför mig om han skulle göra slut med sin flickvän och komma och hälsa på i min klass.


är större delen av op2 på nola kär i min bror? du får kommentera anonymt om du känner för det jag måste bara veta.

vad hände under 2009

 • jag startar min blogg
 • jag börjar sms med henrik. efter ett tag så träffas vi och jag bli kär. det varar ett tag tills vi gjorde slut.
 • jag spelar culing för första gången. tyvärr så skadade jag mig också på det.
 • blir hjärn tvättad att tycka om hockey ps det är facktist ganska kul
 • ser foppa göra comback två gånger och näslund en.
 • blir inrerjuvad av svt om módos dåliga spel
 • skadar mig på apu,n
 • jag far på semester som gick helt åt skogen
 • har varit på örnexpo, högakusten expo och nolia mässan
 • jag har varit på curling EM
 • jag har blivit besatt av stig larsson

jag kommer inte på något mer som har hänt. eller det har hänt mycke mer men jag kommea inte på något stort som har hänt.

jag la ut den här före nyår men det värkar som att den inte kom fram på bloggen så nu försöker jag igen.va?

under tiden jag inte har bloggat har jag fått en dum kommentar. den sa med rätta ord att jag borde dö. det är inte precis det man vill höra. jag vet inte om du som skrev den läser det här men jag vill ändå säga. man säger inte så åt en person och dom tankarna får du hålla för dig själv. min stavning så kan jag hålla med om att den är dålig men när man har dyslexi så är den inte så bra.

och om min blogg är så dålig behöver du inte läsa den. det är ju ingen som har tvingat dig


RSS 2.0