måndag

hej hej den här dagen har varit hur dryg som helst. jag har varit trött hela dagen så det kan spela stor roll. men annars har det varit en ganska slapp dag.

efter skolan så gick jag ner på bilskolan där hamnade jag nästa i julstädningen. man fick lov hjälpa till att flytta datorer.

söndag

ja nu är jag hos mamma igen. jag hade sakt att jag skulle på skyltsöndag men det blev inte av. jag orkade bra inte.

ne men nu orkar jag inte skriva mer.

hockey

det var jätte kul på hockey. det var fult i hallen så ni fattar att det var också ganska bra drag. sedan jag har träffat josse så har jag gått på fler martcher än innan är det ganska kul. som josse sa "jag trodde aldrig att du skulle bli intressera av hockey när vi träffades i ettan". ska jag vara alvalig så trodde jag inte det heller. men nu håller jag koll på hur det går för dom och jag är intresserad.

men om jag ska vara ärlig så kan jag inte så många regler (jag kan ofside och iceing (skit i stavningen)stolt över det) och jag tycker att det roligaste med hockey är klacken. men jag kan tipsa om man är väldigt sur ska man fara och kolla på hockey ställa sig i klacken för dom duar på allt.

något som jag inte skulle vilja bli även hur mycke jag skulle få är domare på en hockey match.

helg

gud vad tyst det är idag. hela familjen har farit neråty i sverige minns inte vart dom skulle. men dom skulle i alla fall förbi sundsvall. det var fyra timmars resa dit så dom for tidigt i morse.

jagbhar nyss gjort klar lss uppgioften eller om man ska kalla den klar. det är lite jobbigt när dom har så gammalt word på skolan så man kan inte skriva det klart på direkten. men detr enda som är klar är att kopiera in det som jag har skrivit i dag. sen att se om det blir bra.

ikväll ska jag gå på hockey det är därför jag bloggar så tidigt. man få väll hoppas att det kommer att gå btra idag. men det är bara kul att se när markus näslund gör comback. sen få man väll se om foppa spelar. för min del så spelar det ingen roll. men det är kul att han kan göra så att det går bättre för modo. 

förlåt alla där ute men jag är ganska glad att det går bra för skellefteå i alla fall. dom ligger ganska långt upp i tabelen.


fredag

jag kan inte fatta att det är fredag igen. det känns som att det bara är måndag, fredag och söndag. alla dom andra försvinner bara så fort. igentligen går fredagen också så fort att man inte fattar att den har varit. ja kjag nu har jag tjatat klart om det.

i morse så hade vi sovmorgon. vi hade inte den första lektionen. så det blev ganska hattifanattigt på förmiddagen.
pappa oh gännget har varity i umeå hela dagen så det blev pizza till middag. det var super gott.

trevlig helg alla glada läsare

dystra tankar

jag vet inte vad jag ska skriva. dagen har varit jobbig tråkig och bara almänt blää. ute är det mörkt och jag tror att det regnat så mycke att sjöarna försvinner och blir till hav. jag är så trött och less och vill att något kan gå och vilja bli som jag vill. men det är önsketänkanda. jag vill att snön kan komma så man i alla fall känner att det ä'r vinter.

men det är att ta ett djupt andetag och fortsätta att kämpa på. det känns ganska skönt att det snart är jul. när jag kom hem idag stod det en gran ute på vår gård och lyste glatt. jag fattar inte att så lite kan göra dagen så mycke bättre.

slappt

dagen har varit ganska slapp. jag ar på lektionen i morse sen for vi hem. det ar typ inte så många som var på skolan så vi fick åka hem.

jag som skulle försöka att göra läxor men tror ni att jag har gjort något? NEJ jag har mäst slppat. men det ska man få gör ibland också.


skit blogg

om man inte får damp på bloggen snart kommer så är jag tålmodig. jag ber såmyhcke om förlåtelse att inlägget kom in så sent. jag har blivit utkastade och bloggen har laggat några gånger. så jag är ganska less.

i all fall så har dagen varit ganska normal. efter lunch idag kändes det mer som dagis men men. man kan inte göra så vettiga saker varje dag.

det känns jobbigt att typ hela klassen är ledig i morgon. men jag och josse kommer att kämpa på. jag vet inte om det är några feler men det märks troligen. jag vet i alla fall att engelska och självkänsla är ledig.

ps glöm inte att gratta josefin nilsson i morgon. hon fyller både år och har namsdag. jag har gett er tilllåtelse att bombadera henne med sms =)

bu

 
jag var på den första lektionen idag. som jag sa igår så mådde jag lite halv dåligt idag. så jag gick hem efter det. men jag tror faktist att jag kommer att gå på skolan i morgon. 
jag har inte gjort så mycke idag pga att jag har varit hemma största delen av dagen.

bläää

jag är än sjuk eller kraslig i alla fall. alvaligt vet jag inte om jag kommer att orka gå på skolan i morgon  men det märks troligen. igentligen måste jag vara på första lektionen jag var inte där förra veckan så det känns hemskt om jag inte kan vara där i morgon heller. det känns som  man kommer så långt efter alla andra. men jag får väll ta en reliv och bara gå dit. om det inte funkar så kan jag gå hem efter det.

jag hade lovat mamma att storstäda mitt rum innan jag skulle fara till pappa idag. när man har en förmåga att skuta upp allt så fick jag lov att städa idag. det var vdet jobbigaste jag har varit med om. men det blev i alla fall rent.

twilight =)

gud vad jag är less.jag sa igår att jag skulle fara till nordingrå till stugan. men det blev ju inte att tänka på. jag är nu IGEN sjuk. jag har feber och orkar knappt vara uppe. så jag har varit hemma hela dagen.
som tur var så var min bror här så vi såg på "om vi kunde drömma" av stephenie meyer. gud vad söt killen var man kan nästan bli kär i han. min bror klagade på mig när jag sa att hans blick var så vacker. nu måste jag ju gå och se andra filmen också. någon som vill följa?


idol

ska snart sätta mig och kolla på idol. men jag tror jag bord städa lite så det inte blir så mycke imorgon eller söndag. det känns grymt skönt att det är fredag igen. men varje gång det blir fredag så blir jag bara mer och mer nervös att jag inte kommer hinna köpa alla julklappar.fredag

har haft sovmorgon imorse. så vi hade bara en lektion inna lunch. jag mår illa vet inte varför allvaligt. men jag har ialla fall inte magsjuka. det kan bero på hamburgaren som jag åt. man ska inte äta hamburgare med kött i blää säger jag bara.

snart ska vi ha medecin. om jag inte miss tar mig så kommer vi ha provtagningt igen. är less på det  men vi har ju inte så mycke att säga till om.

trött

jag har varit ovanligt trött idag. på samhällen imorse höll jag på att somna några gånger. den enda stunden som jag var pig var under idotten. sen blev jag självklart tött efter den.


dragningskraft

ibland är det  har man tur att det inte är så långt hem. när jag skulle åka hem idag så satte sig fyllo bredvid mig. han började att fråga om hur gammal jag var,vad jag gick och annta sånt. som tur var så satte sig en mamma och hennes dotter bredvid. han började fråga om flickan.
när jag skulle kliva av sa jag till då svarar han
- ska jag kliva av?
- inte vet jag men jag ska av
- var ska jag av då?
- inte vet jag
en kvinna bakom mig
- nej du ska inte av här
mannen sätter sig igen så jag fick lov att säga ät han igen att jag skulle av.

dagen har vait ganska bra men lite drygt. grymtbesviken att vi inte fick fika idag jag som var så sugen. men men så är det.

tisdag

imorse så hade vi social då gjorde vi vårt arbete som vi ska göra till nästa vecka. sen hade vi psykologi. då skulle vi avsluta kursen vi bakade fyra sorters kakor. till lunch blev det taco kyklig jätte gott. jag älskar det. jag tror jag åt för mycke. så efter det skulle vi fika och jag som redan var propmätt måde illa efter det.

ny kom nyss hem från skoaffären där jag och mamma förvånat nog hittade ett par snygga skor vid första försöket. fattar inte att det kunde vara så lätt den här gången. både jag och mamma undrar vad som är fel. det kan bara inte gå så lätt. men i allla fall så har jag äntligen hittat ett på vinter skor.


nya veckan

imorsen så hade jag mentorssamtal så jag fick en liten sovmorgon. men det är inget man ska malla sig över. annars har det inte hänt något.

dagen har varit som dom flesta måndagar.

söndag

ja nu sitter jag hos mamma. har nyss gjort klart läxan till i morgon. jag borde få os-guld i att göra läxor sista dagen. finns det fler där ute som har samma problem. jag är ganska trött idag. men jag brukar ju vara det typ varje söndag så det är inget ovanligt.

spöken

igår var jag med elin och frida. vi såg på idol. tycker att det var lite sårgligt att eddy for ut. men det var ganska skönt också för hur jobbigt vär det när man hänger löst varje vecka. men det var ganska jobbigt när det var någon som busringde mig hela tiden. jag tror det var någon av villes sällskap för det är bara dom som har mitt numer och busringer hela tiden.

idag har jag försökt att göra lite läxor. det gick väll sådär men jag får väll kämpa lite i morgon också. lena och janne var förbi och hälsade på. dom kollade in vårt nya kök.

elin har fått försig att det spökar på övervåning. hon har hört något eller någon skratta konstigt inatt. så nu är hon liv räddatt gå upp på övervåning. när hon är på övervåningen så måste hon har dörren öppen och någon fler måste också vara där. jag hoppas att det går över snart eller ganska fort för jag far ju i morgon och då är det inga fler som bor på övervåningen.


helg

 
kom nyss på att jag inte har bloggat än så nu kommer inläget.

eftermiddagen gick ganska fort. jag hade matte prov sista timmen. det gick väll sådär. provet var svårt svårt svårt. så jag fattar inte hur räsen av klassen ska klara av den. men som vanligt så kommer svempa att ändra provet tills dom andra i klassen gör det så jag får svårare att få bra betyg. men dom kanske behöver det lättare. =)

är med elin och frida nu. vi hade kul när vi åt tillsammans. sen blir det att se på idol.

fredag

sitter nu i bibblan som vanligt på lunchrasten. det har inte hänt så mycke. vi har haft svenaska då såg vi på film. sen hade vi estetiskt och då målade jag klart mitt portret ild. jag är ganska eller jätte nöjd med den. hoppas att läraren tycker att den var bra också.

vi har bara två lektioner kvar innan helgen börjar. jag treor att när jag kommer hem så är elin och frida där. annars är jag förvånad. jag ska klara av dom en hel helg men men man kan inte göra så mycke åt det.

mumma

 

ensamen. ja dom kom inte idag och min bror har farit till sitt andra hem = flickvänen. så jag sitte själv men det klarar jag hoppas jag.

jag vet inte vad ni vill veta. aktiekunskapen gick bra det jag fattade = 0. så jag kan medela dig jossefin nilsson att du kommer att fatta = -10.=) annars gick det bra. vi slutade typ kvart i tre  så jag tog själevad bussen hem. det fick jag ångra. för jag har skavsår under trampdynorna så jag vet inte hur jag ska klara av att vara på benen imorgon.

gud vad jag klagar på min blogg. det posetiva med dagen är att vi hade värdens slappaste förmiddag med matte och två filmer. det kan man inet klaga över.

någon som vet vad mumma är?undrar

jag undrar bara vem eller vilka som igentligen läser min blogg. kan ni inte slänga in en komentar. ni får vara anonym om ni har lust med det. om ni vill kan ni också skriva vad ni tycker om min blogg.

tack i förhand =)


jag ska klaga av mig

jag kan medela att jag har ONT i armen. troligen så tror dom flesta i mon klass att jag överdriver.  JAG GÖR INTE DET!!!. jag har så ont i min arm att i vissa lägen så tror jag att det skulle vara mindre smärtsamt att bara amputera bort den. men jag kan medela att det inte kommer på frågan. jag älskar min arm (i vissa lägen). men men slut pratat om min arm.

jag är så less på skolan och den här veckan nu. jag skulle i nu läget lungt kunna har lov en vecka. men det gå ju troligen inte. det är bara en lektion kvar för dagen. jag hoppades hela förmiddagen att han skulle vara sjuk. men som syd är så har jag sett han nu. så jag får väll hoppas att han har BLIVIT sjuk sedan jag såg han =).

ne men nu måste jag gå. håller ni tummarna för att han har blivit sjuk med mig?

blää

gud vad jag är trött i dag. ända sedan imorse när väckaren ringde så har jag varit trött och bara velat gå till baka till sängen. det är faktist ganska komiskt när nu klockan börjar bli mot sex på eftermiddagen. men man skla ju se lite posetivt på det. nu börjar det närma sig kväll.

det roligaste med dagen var nog medecinen. man kan då se hur kul man kan ha med en spruta och en vatten fylld hanske. vi satt och stak i hansken som sprutade lite om man tryckte.
vi skrämde också dom som skulle ta vaccinering bredvid när vi skulle städa undan.

trött

nu är det bara två lektioner kvar den här dagen. men jag vill hem NU. förmiddagen har gått bra. på aktie så hade läraren ett alvalig6 samtal med klassen. för det var någon (vet inte vem) som hade varit och skrivit av provet vi hade före lovet. jag tycker att det är hemskt att man ska behöva fuska för att klara ett prov. men det kom 9inte fram vem det var. men man får väll hoppas att han får veta.

jag har jätte ont i armen och huvudet. man får väll skylla på sprutan. jag hoppas i alla fall att det är den som är ute och spökar. för jag orkar inte vara sjuk igen.

ont

jag vet inte om jag har berättat att vi skulle vaccianer oss idag. det gick i alla fall bra. jag som är en anningen spruträdd fick som tur är vara med dom första som tog. så jag han inte oroa mig så länge. jag hade inte ont för än för typ en halvtimme sedan då smärtan kom. jag kan kanppt röra armen för det gör så ont.

efter sprutan gick jag ner på stan för att fördriva tiden till två då jag och tre personer till skulle träffa skolinspektionen för att prata om matten i skolan. det gick bra men det var ganska tråkigt. men som tur var så gick det ganska fort den där timmen. jag hoppas att vi nu har gett rätt svar på frågorna.


zekes

är glad att zekes gick vidate igår. dom är så söta. fattar inte att man kan bli ett så stort band och dom startade förbara ett halvår sedan. jag hoppas att dom vinner hela skiten. =)


nu är det bara att hålla tummarna på att date går till final dom med.

har jag gått fel?

när jag kom till pappa idag så var första tanken har jag gått fel? nej jag hade inte gått fel. dom är nu äntligen klar med köket. det ända som är kvar är lister och fogfyllning. men det är så små delar som man knappt meärker att det fattas. det är nu en svar fond väg och rästen är vita. det blev väldigt snyggt. men kan knappt fatta att m,an bor där. men förhoppningsvis så vänjer man sig.

jag har firat pappa på hans dag. han blev jätte glad över blomman han fick. det är en mini avokado träd. alla som har sett den tycker att den är ganska cool. det tyckte både pappa och mari också.

trött i kroppen

vill ni veta vad jag har gjort idag. om niinte villdet så kan ni sluta läsa här.


imorse ringde klockan halv åtta. jag palrade mig upp. jag kan vara ärlig att jag var trött. vid kavrt över så for jag och mamma. vi hade bestämmt att vi skulle ner till sundsvall och handla jul klappar och göra något kul bara jag och mamma.men när vi kom ner så öste regnet ner. men vi kämpade i två timmar. det blev inte så mycke köpt. för båda två frös och var genom sur.
så efter två timmar i sundsvall så bestämde vi oss för att åka till ikea istället. där blev det lite eller lite och lite det blev mycke och dyrt. ja i alla fall jag kom hem för en timme sedan. på hem vägen så ringde vi och beställde pizza så det var bara att hämtaupp dom när vi körde förbi.

ja nu sitte jag och väntar på att dansbandskampen ska börja. så klart blir det små gluttar på körslaget.

jag hoppas att ni har haft och har det bra

snö och slask

är det vinter nu eller? nej trorligen inte. imorse när jag vaknade så låg det snö på marken. allvaligt så trodde jag att den skulle försvinna under dagen. men när jag skulle gå hem så låg den där kvar och väntade på mig. innan jag kom hem så föll det också några flingor från himmelen.  men som synd är så kommer snön troligen att försvinna.


slask

jag kan förkorta dagen med ett ord slask. när man går ute så blir man blöt om fötterna.

dagen har gått fort. så man fattar inte att man ens har hunnit vara på skolan.
vi har haft:
svenska film flyga drake
estetisk värksamhet jag börade måla porträtttet av mickan
lunch det var pannkaka älskar det men man håller sig inte mätt länge
medecin vi började med provtagning (blodprov) vi fick kolla på dom olika delarna och prova hur man använder dom.
matte ja vad gör man på matte timmarna. ja vi pratade av oss =)
samhällskunskap det var redovisnig

efter skolan så gick vi ner på UH och fikad. dagens höjdpunkt.

nu sitter jag hemma. väntar på att klockan ska bli åtta och idol börjar.

snabba men dryga onsdag

jag kan inte fatta atten sån här kort dag kan bli så dryg. jag har varit trött och less hela dagen. om ni undrar så vet jag inte varför jag har varit trött hela veckan. men jag hoppas att det bara är för att det har varit lov förra veckan.
varför måste det vara mullet och regn VARJE dag. jag är så trött på det. inte konstigt att man blir trött.

japp nu har jag klagar klart. efter skolan i dag så gick jag och ville ner på UH för att läsa svenska boken. det var ganska mysigt där. jag har aldrig varit på UH för att plugga. men jag skulle kunna gå dit oftare för att plugga.
när min bror skulle laga mat idag så funkade inte spisen. då hade en propp gått. det tog oss en halv timme innan vi hade hittat proppskåpet, hittat rätt propp och bytt den. så maten blev ganska sen.

trött

gud va trött man blir när det bara är grått och mullet ute. jag är så trött. men det är inte så mycke att göra åt. om nu ingen där ute kan fixa upp solen och en blå himmel.

jag vet inte vad jag ska skriva mer. det har inte hänt så mycke. dagen har varit ganska norma eller jag vet int vad normal är men ni fattar.

prov

ja nu har man klarat av detta prov också. det var igentligen inte så svårt. jag had ju inte trännat innan så jag ska ju ite säga så mycke men jag tycker att det inte var svåt i alla fall. nu väntar vi på att veckans slappaste lärare ska ha sinna slappa lektioner. jag fattar inte att hon tillåter oss att bestämma över lektionerna varje vecka vi gör knappt något på dom. men men det är ju inte direkt jag, josse och ville som tar skada av det. det finns några andra i klassen eller ärligt sagt många i vår klass som tar stor skada av att inte ha så bra lektioner.

impossible

I'd find a million ways to say I love you
Sing a million songs to make you smile
But I can't turn back time
And I can't make you mine
It's impossible

Don't ever think that I'm proud of what I've done
What we had in common, now it's gone

/måns zelmerlöw

kväll

nu är måndag avklarad och det är bara fyra dagar kvar innan helg. jag ska nu vara allvalig dagen har gått fort och då menar jag inte vanligt fort det har gått ovanligt fort. men måndagar är ju inte så långa och hälst inte när man inte behöver vara på samhällen. dår slutar vi vid halv ett när vi har lurat peter att vi jobbar.

efter skolan gick jag ner på stan för att få insperation på vad jag ska önska mig i julklapp. men  det kommer troligen komma. jag hoppas på det i alla fall.
 

tja

ja nu är lovet slut och skolan har börjat igen. men man ska vara posetiv om bara 6veckor så går vi på jullov. nu har vi lunch och som vanligt så sitter vi i biblan och väntar på att lektionen ska börja igen. om jag sk vara ärlig så skulledet inte göra mig så mycke om vi bara skulle ha en halvtimmes lunchrast. men det funkar ju inte för även lärarna sk ju ha lunch. ja men nu har jag klgat klart.

grattis

idag ska jag fira min bror som fyller år. han fyller 20år idag så jag önskar dig grattis. snart ska vi äta tårta och sen beger vi oss till mamma för att fira han där.


grattis min kära bror =)

RSS 2.0