måndag igen

jag har haftt en ganska kul helg men det är ganska jobbigt att den är slut. både mamma och josse har varit upp på besök så jag har igentligen inte haft så mycke tid att ta det lugnt på. men nu har ju även måndagen gått och vi har väll inte gjort så mycke så att man kan skryta om. jag har varit på en föreläsning och det var alllt.

Kommentarer
Postat av: Linn

Ville bara titta in & meddela att jag har en grej på bloggen där läsare/andra personer kan skicka in sina "kärleksproblem" eller kanske bara ett vanligt "problem" antingen till min mail eller kommentera det så svarar jag i bloggen som jag har gjort tidigare eller så svarar jag i mail, beror på om ni tycker att erat "problem" är för privat för att delas med andra..

Man får självklart välja att vara anonym, det är förståeligt!!Jag har valt att göra detta då jag älskar att hjälpa andra människor, att få dom glada då andra personers lycka gör mig lycklig!Förlåt om jag störde & du behöver inte alls godkänna denna kommentar om det är så, ville bara dela med mig av detta.

Hoppas du haft en fin dag & fortsätter att få en fin kväll!Kram

2011-11-21 @ 22:05:26
URL: http://nattstad.se/linnhahne

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0