önskejul del9

 

9 december
kvällen hade varit helt underbar. Konseren hade gått bra folk hade tyckt om henne. Allt hade gått jätte bra. Hon hade inte gjort bort sig eller sjungit fel. efter konseren hade hon blivit kvar en stund innan hon och Filip åkte hem. Hon hade inte fått så mycket sömn. för hon fick lov att kliva upp vid nio för att hinna till sjukhuset. När hon kom ditt var det massor av personer där. Hon behövde inte vänta så länge. För ganska snabbt så kom henne läkare matts och hämtade henne. Hon fick medicinen och proverna togs. sen var det att fara tillbaka till Filips lägenhet. Filip var inte hemma. så Anna hade fått låna hanns extra nyckel. Att tittade på klockan i köket när hon sprang förbi. Med en suck upptäckte hon att tiden var ganska knapp. Hon skulle åka hem idag och tåget gick om en timme. så Anna kastade i sakerna i väskan och skyndade sig iväg. Nyckeln lämnade hon i postboxen. Som tur var så han hon i tid till tåget. Hon sjönk ner med en duns på sitt säte. Hon var så trött att när konjunktören hade gått förbi somnade hon på direkte. hon sov hela vägen, så när hon skulle stiga av så av det en kvinna som väckte henne. på perrongen stod Annas mamma och väntade. plötsligt ringde telefonen när hon svarade vad det en kvinna som presenterade sig.
– måns undrar om du kan sjunga på tre till konserter. Så att vi hinner hitta en sångpartner till honom. Den förta är på söndag.


hejhej

varje morgon som kommer blir ögonlocken tyngre och tyngre. sängen blir bara svårare och svårare att komma ur. snosknappen blir bara mer och mer frästande att använda.
jag vill ha lov nuuuuu.

men man ska tänka posetivt om två veckor nu så liger jag troligen i sängen än

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0