önskejul del 21

 

21 december

dagen efter åkte Anna och åskar hem. Anna hade inte riktigt fattat vad som hade hänt dagen förre. Hon hade sjungit helt ensaken på en stor scen där många människor kollade på henne. Utan att bli nervös. Hon hade bara njutit av stunden. Hon hade sedan fått adressen till en egen hemsida där hon kunde följa hur mycke som kom in. där kunde hon också prata med alla som skrev något där. Anna fattade inte hur hon skulle kunna få hela projektet att gå runt. men åskar, Filip och måns hade lovat henne att hjälpa lite.

på måndag fattade äntligen Anna hur stor hon hade blivit. När hon kom in på skolan så var det ganska många som vände på huvudet och kollade på henne. När dagen var slut hade hon fått skriva fyra augrafer.

 


önskejul del 20

20 december

när Anna äntligen fick ta av sig ögonbindeln var hon så hungrig. dom hade provat kläder, skor, smycken och acosiarer. Det hade börjat mörkna lätt ute och set snöade kraftigt. Dom sa hej då till lina innan dom började söka efter någon stans att äta. Dom hittade en liten bilig restaurang som alla tyckte var mysig. Anna betalde in en stor tacotalrick. killarna skrattade när dom upptäckte hur hungrig Anna var. det var hon som var snabbast att äta upp. Dom satt där och hade jätte kul. Skrattade och pratade i mer än en timme. dom avbröts av Filips mobil. När han svarade tog det inte så lång stund innan han svor. åskar värkande fatta vad Filip fick veta så han nästan flög av stolen.
– vi måste skynda oss.
Anna blev nästan dragen ur restaurangen av killarna. Dom gick så fort att ann fick lov att springa för att hålla jämna steg med killarna. när dom kom till en korsning så fick Anna sätta på sig ögon bindeln igen.

en halvtimme senare hade Anna bytt om, blivit sminkad och fixad i håret. Plötsligt var även måns där.
– kom nu sa han bara och tog hennes hand och gick iväg.
Anna följde med. hon hade börjat ana vad som skulle hända. Men inte fattat riktigt helt. En liten stund senare så stod hon på en scen med miljoners miljoner ögon tittande på henne.
– vet du varför du är här? frågade en man som Anna kände igen men inte kunde placera.
– nej
- vill du veta?
- ja
det blev mörkt på scenen utom en lampa som lyste på Anna. det kom upp en bild på Anna längst back på scenen med text. "hon är en vanlig tjej med ett vanligt liv, precis som alla andra."
bilden byttes ut till en från när hon låg på sjukhuset. "men plötsligt hände det som ingen ville, hon blev sjuk. Det var en ovanlig sjukdom som inte många hade sett. den verkade inte vara så allvalig"
bilden byttes igen till när hon sjöng med måns "men det var också en start på henne dröm. Hon träffade en ny vän som förde henne till sången. hon började visa vad hon hade gömt så länge och personen inom sig"
nu kom det fram som ett bildspel på henne när hon låg på sjukhuset " men sen kom bakslaget det som ingen trodde skulle hända. Hon blev sjuk igen och nu var det allvaligt. Läkarna trodde det värsta att hon skulle dö. Nu fattade alla vad hon igentligen bar på en tickande bomb som när som helst kunde smälla."
bilden byttes till några som hon inte hade sett på henne " bomben finns kvar men glödet från insidan gömmer det väl. Det finns många personer som får ovanliga sjukdomar som inge igentligen vet så mycke om. hjälp dom att få ett värdigt liv och en knuff i rätt riktning"
- det här las ut för några dagar sedan och miljoner människor har redan tittat på den. Pengarna rasar in också. Det är ditt liv som berättas så du ska få följa din dröm först av alla. Du ska få sjunga här.



önskejul del19

 

19 december

Anna vaknade av att åskar stod vid hennes säng.
– du måste kliva upp nu. vi har brottom
- till vad då? undrade Anna
- det få du se. men du måste klä på dig nu.
– jag måste veta vart vi ska så jag vet vad jag ska sätta på mig.
- sätt på dig något vanligt, du ska vara på benen hela dagen.
Anna kollade i sin väska och efter ett tag så satte hon på sig jeans och en skapligt snygg tröja. när hon kom ur rummet kollade åskar och Filip på henne.
– duger det undrade Anna
- ja det gör det.  Kom nu vi ska iväg.
– hinner jag inte sminka mig eller äta frukost ens
killarna svarade samtidigt "NEJ"
dom satte på sig ytterkläderna och gick. Anna viste inte vart dom skulle så hon följde med bara. Första stället som dom stannade på var en fotograf.
– vi måste ha lite kort på dig. Så du ska fotas.
Anna fick fotas i olika utformningar och efter en halv timme var dom klar. Efter det gick dom på ett café för att äta frukost. När dom satt där så kom en kvinna fram. när åskar så henne så sa han till Anna:
- nu ska vi fortsätta. Den här saken får du inte se så du måste ha ögonbindel. Lina här sak hjälpa dig.
Anna fick sätta på sig ögonbindeln. Sen var det någon som tog henne under armen och dom gick iväg. Det kändes för att dom gick långt. Men efter ett tag så fick hon gå uppför en trappa innan hon kom in i ett varmt rum. någon hjälpte henne att ta av sig jackan och skorna. Anna fick sätta på sig en klänning sen fick hon gå ut och vissa åskar och Filip. Dom sa att den var bra eller inte. Anna viste inte hur klänningen såg ut så hon litade på dom.



tillbaka

nu är jag tillbaka från död. känns så i alla fall. har inte kunnat blogg ihelgen pga olika saker. men nu är jag tillbaka här och ska försöka att komma i kapp med julsagan. så fort som möjligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0